2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

daire üçgen ve kareee
şekiller var her yerdeeee

gör ekrandaki renkleriiiiiiiiiii
kırmızı sarı yeşiliii
diğer renkler hangileriiiiii
iştee mor ve maviiiii

aha wavyde kayış koptu , ne seyrediyon kız ,baby tv ye benzemiyo bu diyaloglar

Kahvaltıya geldı cocukları ozlemıs gozu actım geldı valla ustumu nasıl degıstımıbılmıyorum yha

Nasıl yaaa ,haber vermeden mi geliyo

Benim kv de bugün İstanbula geliyomuş ; benim kayınço da evleniyo , manitaylan geliyomuş , bu da eksik kalmamış , benim herifi aramış akşama size geliyom diye , o da " ev daha yerleşmedi ,iriss kimseyi kabul etmiyo " demiş , akşama bi çerezi haketmiş ama değil miiiiii

aha wavyde kayış koptu , ne seyrediyon kız ,baby tv ye benzemiyo bu diyaloglar

Ne içtin wavyyy kafanmı iyi yoksa cocuk programımı izliyon

basıyo düğmeye dangır dangır çalıyo bu şarkılar
beynim şişti lan
belki 100 kere basıyo

Kahvaltıya geldı cocukları ozlemıs gozu actım geldı valla ustumu nasıl degıstımıbılmıyorum yha

bazı kültürlerin gözünü seveyim, kayınço bile olsan geline bi mesafe vardır lan
bi de evde yalnızsın

gelsin de yardım etsin dicem de sonra o yardıma muhtaç kalabiler
çerez miiiiiii?

geriatri ye nooldu kız bu arada ,gelmiyo hiç :44:
bilmşyorumki arada okuyo cıkıyo herhal onsan umudum yok gecen gelmiş kv gelcek komşular gelcek o gelcek bu gelcek insan derki kalk tatlışım sende gell nerdeee. O yuzden ben tek tabancayım kuzum

Yok yaw bana yapılmasını istemem bende yapmam şahsen hemşomm. Yerleştiği kadar otururdu. Allah ne verdiyse yerdi . Eşin de kendi annesşne kimse diye görmemeli benim fikrim

Yav bu bebe benim bacaklarimin arasindan bi yere ayrilmiyo. Kafasini bacagima yasliyo ne emekliyo ne oyuncaklaiyla oynuyo bugun bi derdi mi var acaba:44: yemegini zor yaptim. Mutfaga yere ortu serdim orda oturdu yuruteci bile istemiyo:26: yapisik ikiz olduk beaa

Baan da bırgunboylemesjgelır mıacaba dunyagozylegorecekmıyımo gunlerı

Yazdım ya sana mesaj kızzz

alperenada ; dün mesajın vardı

Hee çerez ,ılık ılık....
Nerde bizim alsen ,nasıl oldu kuzular acaba :44:

Haziranı bekle sen o zaman kuzum
Adam olsa adam gibi de davranmasını bilirim hemşom rahat ol , g.tünü yaymaya yer arıyo benim kaynana ,yaydırır mıyım ben
Allah ne verdiyse de yemez ,kalkıp yapmaya kalkar ,kendi kendine mutfağı yerleştirir , bi de laf söylemeye kalkar ,iriss de susmaz lafı söylediğine söyleyeceğine pişman eder oturtur kadını ,adam naapsın karısını tanıyo ,en doğrusunu yapmış işte
Sen herkesi kendin gibi mi sanıyon hemşom ,ey gidi eyyyy

Kizlarr nap i yonuzzz. Gunaydin dedim mi bugun size hic bilmiyorum kafa bi dunya benimm. Uyku sorunu devam. Benim stres geciyor heralde. Bide benim nezmn isim olsa bu cocuk bole yapiyor. Bugun ew temizlencek insallah gelirse yardimci. Utuyude artik saldim gittiiii. Yarin haca guzel olsun yaaaa. Bide teafik olmasiiiiiinnnnnn

Bizim özgür kız kıpır da mızıklandığı zaman öyle yapıyo ,saçlarımdan asılıyo resmen ,sayıylan 3 tel saçım var ikisini yoldu ,kaldı tek

Olmasın trafikkkk

castin biberi gitmiş olmaz gayri trafik
o çocuğun sonu ne olcak merak ediyom

ayşe ve dido yoooooooooook

Bizim odada biri var ,gece kızını götürmüş konsere , kızlar içerde anaları babaları dışardaymış

dido nun süt izni günü , ayşe yi bilmiyom ,ben gelemedim kaç günlerdir :44:

ewet sokagı bAsındn yada kapınn önnde telefon edıyrlr kv hc hber vermeden geliyr bırde kynım geldıgınde benım odun uyuyor hlada uyuyr klkmadı Allahtan abim olarak gruyorum o da kız kardesınden ayırt etmıyr senn kide aksama çerezi hak etmiş guzel bi sunum yprsın artık

Bizim odada biri var ,gece kızını götürmüş konsere , kızlar içerde anaları babaları dışardaymış

dido nun süt izni günü , ayşe yi bilmiyom ,ben gelemedim kaç günlerdir :44:

Aysenin anası hastaydı belki yanındadir. Dido da olmayan sütün iznini kullanoyo hoppala paşam malkara keşan. Evinde internette var girmiyo. Bende girmicem yakında az kaldı. Benşmde çocuklarım kocam ilgi istiyo ama ben giriyorum.. Hopp taş kime gelirse

hee bi buluşmayala ilgili msj geldii ama bşka yokkk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…