daire üçgen ve kareee
şekiller var her yerdeeee
gör ekrandaki renkleriiiiiiiiiii
kırmızı sarı yeşiliii
diğer renkler hangileriiiiii
iştee mor ve maviiiii
Geçmiş olsun kızzz , kaynın neye geliyo be ,kalmaya mı ?
daire üçgen ve kareee
şekiller var her yerdeeee
gör ekrandaki renkleriiiiiiiiiii
kırmızı sarı yeşiliii
diğer renkler hangileriiiiii
iştee mor ve maviiiii
Kahvaltıya geldı cocukları ozlemıs gozu actım geldı valla ustumu nasıl degıstımıbılmıyorum yha
Msoe mesajjjjj
İriss mesajj
allam şu topik te bu günleride gördüm ya :)))
aha wavyde kayış koptu , ne seyrediyon kız ,baby tv ye benzemiyo bu diyaloglar
Ne içtin wavyyy kafanmı iyi yoksa cocuk programımı izliyon
Kahvaltıya geldı cocukları ozlemıs gozu actım geldı valla ustumu nasıl degıstımıbılmıyorum yha
Nasıl yaaa ,haber vermeden mi geliyo
Benim kv de bugün İstanbula geliyomuş ; benim kayınço da evleniyo , manitaylan geliyomuş , bu da eksik kalmamış , benim herifi aramış akşama size geliyom diye , o da " ev daha yerleşmedi ,iriss kimseyi kabul etmiyo " demiş , akşama bi çerezi haketmiş ama değil miiiiii
bilmşyorumki arada okuyo cıkıyo herhal onsan umudum yok gecen gelmiş kv gelcek komşular gelcek o gelcek bu gelcek insan derki kalk tatlışım sende gell nerdeee. O yuzden ben tek tabancayım kuzumgeriatri ye nooldu kız bu arada ,gelmiyo hiç :44:
Benim kv de bugün İstanbula geliyomuş ; benim kayınço da evleniyo , manitaylan geliyomuş , bu da eksik kalmamış , benim herifi aramış akşama size geliyom diye , o da " ev daha yerleşmedi ,iriss kimseyi kabul etmiyo " demiş , akşama bi çerezi haketmiş ama değil miiiiii
Baan da bırgunboylemesjgelır mıacaba dunyagozylegorecekmıyımo gunlerı
Baan da bırgunboylemesjgelır mıacaba dunyagozylegorecekmıyımo gunlerı
basıyo düğmeye dangır dangır çalıyo bu şarkılar
beynim şişti lan
belki 100 kere basıyo
bazı kültürlerin gözünü seveyim, kayınço bile olsan geline bi mesafe vardır lan
bi de evde yalnızsın
gelsin de yardım etsin dicem de sonra o yardıma muhtaç kalabiler
çerez miiiiiii?
bilmşyorumki arada okuyo cıkıyo herhal onsan umudum yok gecen gelmiş kv gelcek komşular gelcek o gelcek bu gelcek insan derki kalk tatlışım sende gell nerdeee. O yuzden ben tek tabancayım kuzum
Yok yaw bana yapılmasını istemem bende yapmam şahsen hemşomm. Yerleştiği kadar otururdu. Allah ne verdiyse yerdi . Eşin de kendi annesşne kimse diye görmemeli benim fikrim
Yav bu bebe benim bacaklarimin arasindan bi yere ayrilmiyo. Kafasini bacagima yasliyo ne emekliyo ne oyuncaklaiyla oynuyo bugunbi derdi mi var acaba:44: yemegini zor yaptim. Mutfaga yere ortu serdim orda oturdu yuruteci bile istemiyo:26: yapisik ikiz olduk beaa
Kizlarr nap i yonuzzz. Gunaydin dedim mi bugun size hic bilmiyorum kafa bi dunya benimm. Uyku sorunu devam. Benim stres geciyor heralde. Bide benim nezmn isim olsa bu cocuk bole yapiyor. Bugun ew temizlencek insallah gelirse yardimci. Utuyude artik saldim gittiiii. Yarin haca guzel olsun yaaaa. Bide teafik olmasiiiiiinnnnnn
Olmasın trafikkkk
castin biberi gitmiş olmaz gayri trafik
o çocuğun sonu ne olcak merak ediyom
ayşe ve dido yoooooooooook
ege kim lan
bu kız ege diye bağırıyo
hem de ayağımda yatarken
Bizim odada biri var ,gece kızını götürmüş konsere , kızlar içerde anaları babaları dışardaymış
dido nun süt izni günü , ayşe yi bilmiyom ,ben gelemedim kaç günlerdir :44:
Yazdım ya sana mesaj kızzz
alperenada ; dün mesajın vardı
Hee çerez ,ılık ılık....
Nerde bizim alsen ,nasıl oldu kuzular acaba :44:
Haziranı bekle sen o zaman kuzum
Adam olsa adam gibi de davranmasını bilirim hemşom rahat ol , g.tünü yaymaya yer arıyo benim kaynana ,yaydırır mıyım ben
Allah ne verdiyse de yemez ,kalkıp yapmaya kalkar ,kendi kendine mutfağı yerleştirir , bi de laf söylemeye kalkar ,iriss de susmaz lafı söylediğine söyleyeceğine pişman eder oturtur kadını ,adam naapsın karısını tanıyo ,en doğrusunu yapmış işte
Sen herkesi kendin gibi mi sanıyon hemşom ,ey gidi eyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?