Ya mercan dün ilk kez ateşlendi39 filan oldu, bugün iyi yine sokaklardayız ama o kadar bebeğin arasına sokmak doğru mu bilemedim.. Belki mikrop duruyodur, ya bulaşırsa kuzulara?
Kızlar bu ara sadece okuyabiliyorum, biraz mercan biraz başka hastalıklar... Pek kocaman oldu kafam
Ya mercan dün ilk kez ateşlendi39 filan oldu, bugün iyi yine sokaklardayız ama o kadar bebeğin arasına sokmak doğru mu bilemedim.. Belki mikrop duruyodur, ya bulaşırsa kuzulara?
Kızlar bu ara sadece okuyabiliyorum, biraz mercan biraz başka hastalıklar... Pek kocaman oldu kafam
alsın götürsün o zaman çok biliyorsa töbe yarabbim ya
bi anneye sen yaptın bunu böyle denir mi yahu
biz onlara diyoz mu oğlunu şöyle şöyle yapmışsın diye, içimizden geçse de diyemiyoz bazen
ne dan dun laflı insanlar var, Allah'ım sen bunlardan koru hepimizi
aslında çok meraklıysa valla götürsün sen de rahat et bi 10 gün, emmiyo nasılsa di mi?
hem kardeşini de rahat bırakır azıcık
Gondermk istemiyrum bebkken onlarla kliyrdum sgara iciyr butun ev hlki cocuk o yuzden dort aylikkn bronsit oldu o yuzden astimi var zten gndrsemde bi saat sonra geri gtrrler bkamazlar anne ada die sayiklar
o zaman ne yapıyoruz, takmıyoruz canikom
demek ki herkesin bi bildiği var- ama kendine
sen bi düzen tutturmuşsun
mutluluğun bazen monotonluktan geçtiğine inanırım ben
varsın sabah öğle akşam rutini olsun ama huzur olsun karışan didişlen olmasın hastalıklar olmasın
benim de teeeeeeee bilmem kaç km den telde 2 laf ederler canımı sıkarlar
eskiden çok takardım, kıramazdım bişey demezdim üzülmesinler diye- hoş yine demiyorum bu sefer yine saygıdan ama
2 dk sonra önemsiz olduğunu anlıyorum bi çift gülen göz ve egeeeeeeee diye bağıran bi tip sayesinde
naçizane tavsiyem sen ne olursa olsun önce eşin ve çocuklarınla mutlu olmaya bak, sinir de olsan üstüne de gelseler (hadlerini aşmadıkça) kendin ve çocukların için yaşa
geçmiş fotoğraflarda kalıveriyor- ve senden çok büyük değilim ama bi bakmışsın yıllar geçiyor boş boş üzüntülerle...
iyi bana paraya kıymışsın da niye made in china lan?
bi de napcan benim işleri robota yaptırınca, benle vakit mi geçircen
konuşur inşallah yakında sıkma artık canını
onun zamanı o zaman demek ki
Haklisin cnm gecmis resmlerde kliyor dedigini yapacagim dusunmemeye calisicam zaten hersey cocuklarima bakinca bitiyoro zaman ne yapıyoruz, takmıyoruz canikom
demek ki herkesin bi bildiği var- ama kendine
sen bi düzen tutturmuşsun
mutluluğun bazen monotonluktan geçtiğine inanırım ben
varsın sabah öğle akşam rutini olsun ama huzur olsun karışan didişlen olmasın hastalıklar olmasın
benim de teeeeeeee bilmem kaç km den telde 2 laf ederler canımı sıkarlar
eskiden çok takardım, kıramazdım bişey demezdim üzülmesinler diye- hoş yine demiyorum bu sefer yine saygıdan ama
2 dk sonra önemsiz olduğunu anlıyorum bi çift gülen göz ve egeeeeeeee diye bağıran bi tip sayesinde
naçizane tavsiyem sen ne olursa olsun önce eşin ve çocuklarınla mutlu olmaya bak, sinir de olsan üstüne de gelseler (hadlerini aşmadıkça) kendin ve çocukların için yaşa
geçmiş fotoğraflarda kalıveriyor- ve senden çok büyük değilim ama bi bakmışsın yıllar geçiyor boş boş üzüntülerle...
Bana mı lannnn , ben daha telefonu nakledemedim ; adam öyle bi adres yok diyo ,apartmandan bi numara verdim bu adrese naklet diyom ,öyle bi numara görünmüyo diyo , telekom yerine ,antep kebapçısını aradaım sanırsam
Yeter işte ,şimdilik idare et
Bilmem ben ,ege yi de tanımam ,alsen le aranızda halledin
Nakilli halinide biliyoruz maç tan maça giriyosun
Alperenada kimseye çocugunu emanet etme. Kv he he haklısın de karşıya geç boşver kafa yorma yorduğunla kalırsın. Çocuklarda etkilenır stresten zaten gelmiyo sanurım çok ohh allaha yakın sana uzAk
Nakilli halinide biliyoruz maç tan maça giriyosun
Alperenada kimseye çocugunu emanet etme. Kv he he haklısın de karşıya geç boşver kafa yorma yorduğunla kalırsın. Çocuklarda etkilenır stresten zaten gelmiyo sanurım çok ohh allaha yakın sana uzAk
Çok teşekkür ederiz:) dün aradım doktoru, bugün için devam ederse getir dedi..calpol fitil derken sabah 6 da ancak düştü de uyuduk, bugün hiçbişey olmamış gibi bu saate kadar gayet normaldi, gece çıkmaz inşallah...geçmişlerolsun felixican nesi varmış dr a götürdün mü
diğer hastalıklar derken? önemli birşey yoktur inşallah
nazar değiyo size, o mercanı sar sarmala nazar boncuklarıylan
Gecmis olsun cnm dis cikitiyrdur blki
Anacım bugün temizlik yaptım ama her yerim arıyordaha bitiremedim banyolar ve mutfak yarın offf offff kadın olmak ne zormuş ya
Herhalde ne sandın tabi sen sultansın yaa temizlik yspmıyodun. Sen ye iç çerez hazırla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?