Eki Görüntüle 702094 Eki Görüntüle 702095 Eki Görüntüle 702096mınık kızım 9 aylık oldu..9 aylık oldu da ne mı oldu ...ne emekleme ne yuvarlanma ne de dıs bana tutunup kalkmak ıstıyor sureklı..vee son resımde gorundugu uzere uyurken ter revan ıcınde kalıyor
ne kadan anlayışsız bir anneyim , çoçuk seviyor beni , ben ayhh ,die çığlık atıyorum , cık cıkk cıkk ,sevgisi göstermeyi öğretememişiz çoçuğaaa ,cık cıkk
maşşah yerim kız ben senin o bacaklarını annesi o yorganı alsana üstünden ince bi pike ser terlemez o zamn benm kızda çok terliyor emzirrken su içinde kalıyor uyurkende öyle oluyor
Senaysene altın suyuna batırılmış hunii
Ceydaya beyzbol sopasıı
Maşallah nasıl güzel bir kız öyleEki Görüntüle 702094 Eki Görüntüle 702095 Eki Görüntüle 702096mınık kızım 9 aylık oldu..9 aylık oldu da ne mı oldu ...ne emekleme ne yuvarlanma ne de dıs bana tutunup kalkmak ıstıyor sureklı..vee son resımde gorundugu uzere uyurken ter revan ıcınde kalıyor
cnm benımkıde emerken sreklı yuzume gozume dokunuyor ama en cok uyumasına yakın kulaklarımı cekıstırıor..ve ozellıkle bas ve ısaret parmagıyla cımcıkleyıp duruyorama cıdden bazen cnm acıyor ama ben ahh deyınce sevınıp tekrar yapmamı ıstıyor
bana niye beyzbol sopası
o kadar şeyin içinde neden sopa
ve neden ben
canım çok sıkkın ya, benim eşşek sıpası oğlan sinirlendi bi anda ve laptopumun ekranını ısırdı
evet yanlış duymadınız ekranını ısırdı
kocam fiyatlara bi baktı 600 dolarmış servisinde
ay deli olucam ya, ne aksi çocuk ya ısırmak ne ya ısırmak neeeee
bana niye beyzbol sopası
o kadar şeyin içinde neden sopa
ve neden ben
canım çok sıkkın ya, benim eşşek sıpası oğlan sinirlendi bi anda ve laptopumun ekranını ısırdı
evet yanlış duymadınız ekranını ısırdı
kocam fiyatlara bi baktı 600 dolarmış servisinde
ay deli olucam ya, ne aksi çocuk ya ısırmak ne ya ısırmak neeeee
evet ısırdı ya ekranını ısırdı eşşoğleşşekhııııııııııııısırdımı ?? ısırdı ve bozuldumu anemm
Hımmmm kötü olmuş gerçekten
Ama çocuk işte ne yapcan
evet ısırdı ya ekranını ısırdı eşşoğleşşek
şu anda laptopumun sağ üst köşesinde bissüüürüüü yatay ve dikey çizgiler var, kırılmış ekranı
ya bıktım alsenim ya, bir değil iki değil
daha önce de var vukuatları
ucuz da değil ki, 200 300 lira olsa hadi dicem
yapcak bişey yok tabi de
cezasını çekecek
yurtdışına çıkcam gelecek ay, bu sıpayı götüreyim o da gezsin diyodum
götürmicem, uçak bileti parası ekran fonuna gidecek
evet ısırdı ya ekranını ısırdı eşşoğleşşek
şu anda laptopumun sağ üst köşesinde bissüüürüüü yatay ve dikey çizgiler var, kırılmış ekranı
ya bıktım alsenim ya, bir değil iki değil
daha önce de var vukuatları
ucuz da değil ki, 200 300 lira olsa hadi dicem
yapcak bişey yok tabi de
cezasını çekecek
yurtdışına çıkcam gelecek ay, bu sıpayı götüreyim o da gezsin diyodum
götürmicem, uçak bileti parası ekran fonuna gidecek
annesi yazık çocuga başka ceza bul
o nasıl birısırma yahu , vereceğin o cezayı anlayacakmı sence, yani ekranı ısırdığı için cezakandırıldığını, yani ben anlamakiçin soruyorum,malum ısırma eğilimli bir tane de bende var ( oyun oynuyormuş ama ) ön bilgim olsun
eheeee aysrecim anlar anlaaarr
9 yaşında benim oğlan
öyle bi anlar kiiii
cezayı anlarr , evet te 9 yaşında çoçuk neden ısırır ki :44::44:ben çoçukları anlamıycam sanırımm..
ya yapmayın ya
vicdanıma oynamayın
başka ne cezası bulucam ki
anlamıyosa laftan ozman sonucuna katlansın
ben ufaklık yaptı sandım pardon yha öbürüyse tamm o zman bu ceza ii malının kıymetini bilsin sinirlennce herşeye zarr verr yoksa :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?