Anam benimkiler uyurken de kipir emekler gibi yapiyor park yatagi tak tak salliyor donerken o kose senin bu kose benim gexiyorlar
Maşşallahlar zarifcik kuzuya.. Buyemeklerden verme îşi çok gözümde büyüyor yahu. Ben de tatlişkom gibi bol biber salçalı filan bişiririm çünkü.. Hem de kendimize kilosu onyüz milyon dolardan organik tavuk alamayacağım, kıymayı da öyle.. Bakalım nasıl olcek? Deniz fikri süpermiş. Söylediğin iyi oldu
Sevgili topikolarımmmmmm
Akdeniz bölgesindeki topikolar ; hava atmak gibi olmasın da ,hava bi serin bi serin
Gunaydin topikler
Koliki sabah sekerlemesine biraktik geldim
Bugun bizim herbokologla benim evlilik yildonumumuz. Arayi yeni duzelttigimiz icin hediye almadim aksam kizi anneme birakip bi yemek yicez ama bi yandan da ufak bisey alsammi diye dusunuyorum. Fikri olan??
Daha once niye soylemedin kiz? Ben de alayim bakalim tadi igrenctir kesinama denemeye deger
citirima. İste yaa duymak istedigim cumleler. Ben denizden cikarmam ki koliki o zaman zaten deniz ve gunes yorar da uykulari da daha iyi olur. Yalniz siz orda haziranda sokacaksaniz biz marmarada karadenizde hatta egede temmuzda anca sokariz:44:
Bu çocukların şimdilerde kaç öğün yemesi gerekiyor? Ya da sizinkiler nasıl? Mercana sabah sütü dahil 5 öğün verebiliyorum, gece zaten kalkmıyo. 2 öğünü sadece süt Az mı?
Gunaydin topikler
Bugun bizim herbokologla benim evlilik yildonumumuz. Arayi yeni duzelttigimiz icin hediye almadim aksam kizi anneme birakip bi yemek yicez ama bi yandan da ufak bisey alsammi diye dusunuyorum. Fikri olan??
Daha once niye soylemedin kiz? Ben de alayim bakalim tadi igrenctir kesinama denemeye deger
citirima. İste yaa duymak istedigim cumleler. Ben denizden cikarmam ki koliki o zaman zaten deniz ve gunes yorar da uykulari da daha iyi olur. Yalniz siz orda haziranda sokacaksaniz biz marmarada karadenizde hatta egede temmuzda anca sokariz:44:
su ankarada 4 5 kişisiniz bi oturup kahve içemediniz ben mersindenmi geleyim
hemen kaynak olma alsen bi düş yakamdanCanım buluşmaya oğlanı getirmeyi düşünmüyorum
Wavyy arkadaşın beni çağırsın daha çokkkkkkk sevaba girer
bizimkide bu aralar aynısını yapıyo kalkmaya çalışıyo hasbamda o g.t kalkarmı sorarım size. bide ben arada sallıyorum yoksa atıyorum yatağına uyuyo kızıda öle yapardım. hemen ağladı diye yataktan almam ağlar biraz vızırdanır uyur.Ya bi kac gecedir biz de aglama sesine bi gidiyoruz ki ya emekleme pozisyonunda ya oturuyor ya da karyolanin parmakliklarina tutunmus kalkmaya calisiyor
Parmakliklari bi seviye daha kaldirayin diyorum ama uyurken nasil yataga birakicam. Siz park yataga nasil birakiyosunuz?? Cok egilmek gerekmiyo mu?? Hicbirimizin bebegi yataga biakinca uyumuyo diye tahmin ediyom da. Sallayip uyutup nasi yatiriyonuz yani??:44::44::44:
Bi de wavym arkadasinin evinde nerde yatiriyon kokosumu?
evet fıstıklarım, kokoştrik uyumuş bulunmakta
sevgili arkadaşım da kahvemi verdi, sen yoruldun uzan biraz ben mutfağı toplicam dedi
resmen keyif yapıyorum lan
arkadaşına söle allah rızası için 1 haftada beni misafir etsin. 2 cocuklu kadına yardım cok sevap
Bizimki parkyatağı tavaf ediyo , o kadar hareketli ki , dönerken uyanıyo ,oturuyo ,oturarak mızıklamaya devam ediyo uyanmadanbakıcı akıllı kadın valla en guzeli 0 risk bende oğlanı olemi yapsam anneme gidince acaba gerçi bizimki kıpır kıpır değil çok çok kendi ekseninde döner durur
Sabah 5.15de de biz kalktik sonra kahvalti sonuna kadar uykumuz var diye cigirdik durduk
alsenim bebeler birbirini acaip gaza getiriyor ank bulusmasinda senin iglan da katilir ohh tam senlik
didom masaallah citircanima ben yumurtanin beyazini 3 - 4 aydir veriyorum walla ver herseyi annesi
tatliskom oldur o sinegii yemesin lulecanimi ben de kahve icecek adam ariyom hadi gel
wavy im aman afyon soguktur dikkat et canim
iriscan biz de imama gidelim dedik cok erken kalkiyonuz bi de bagiriyonuz diye kovaladi bizi
aysee oyke guzel foto koyarsan bildirimler 65 cikar yakindaa
Gunaydin topikler
AynenAnam benimkiler uyurken de kipir emekler gibi yapiyor park yatagi tak tak salliyor donerken o kose senin bu kose benim gexiyorlar
Canım buluşmaya oğlanı getirmeyi düşünmüyorum
Wavyy arkadaşın beni çağırsın daha çokkkkkkk sevaba girer
Bu çocukların şimdilerde kaç öğün yemesi gerekiyor? Ya da sizinkiler nasıl? Mercana sabah sütü dahil 5 öğün verebiliyorum, gece zaten kalkmıyo. 2 öğünü sadece süt Az mı?
Canım buluşmaya oğlanı getirmeyi düşünmüyorum
Wavyy arkadaşın beni çağırsın daha çokkkkkkk sevaba girer[/QUOT
E]
Walla yapicamm gelsinler ohh mis kokulular
Sende benim gibi yap at yere bir yatak uyanınca gelirler yanımıza
Msoe m bizim yatak zaten en alt katta yerden bir karis yusekteyuz ona ragmen tutunup kalkiyoruz bir sonraki asama alsenin dedigi gibi yer yatagi
haa ben de bel falan kalmadi yatirip kaldirieken egilmekten
ben besikte sallamaya alistirdim artik kucakta rahat edemiyorlar cunku
ama kucakta da uyursa koyarken gozubu actiginda salliyorum sil bastan
Ya bi kac gecedir biz de aglama sesine bi gidiyoruz ki ya emekleme pozisyonunda ya oturuyor ya da karyolanin parmakliklarina tutunmus kalkmaya calisiyor
Parmakliklari bi seviye daha kaldirayin diyorum ama uyurken nasil yataga birakicam. Siz park yataga nasil birakiyosunuz?? Cok egilmek gerekmiyo mu?? Hicbirimizin bebegi yataga biakinca uyumuyo diye tahmin ediyom da. Sallayip uyutup nasi yatiriyonuz yani??:44::44::44:
dido o kremler içinde dr sürmeyin demişti zaten saat 4 5 den sonra denize soktunmu sürmene gerek yok guneş yakmıyo ama sür sen nolur nolmaz tabi burda sabahın 10 u 35 derece olunca haklı dr tabi. ben akdenizi sevmiyorum gidiyoruz denize su sıcak hava sıcak offf bide kum yapışıyo tuzlu amannnnn lanet olsun nerden geldim denize diyorum. ege en guzel, ohhh serın suu denize girdiğini anlıyosunwalla bende öyle hanımefendiye herşeyi organik alıyorum güya canım ekmeğin içiyle yemeklerin suyuna batır başla yavaşdan ne yapalım yada doktorumun verdiği fikri paylaşayım mesela yeşil fasulyemi yaptın tavuğu haşla sonra bütün olarak içine at yemekle bir güzel pişsin sonra didikle yedir dedi yemeğin lezzeti tawuğa geçmiş olur zaten bence mantıklı yada mesela bamya yaptın içine patates havıç falan at sonra onları çıkar yedir dedi bizim dr süper ya sewiyorum adamı..
ayyy bugun burası da serin hem sıcaktan zarar gelmez irisim siz uzun kollu giyerken biz deniz sezonunu açarız ayıptır söylemesi temmuzda falan at havanı daha dayanılmayacak sıcaklar başlamadı
tesekkür ederim canım sok kıs sok ewet ya biz 2 sene önce temmuzda çeşmeye gitmişdik alışmışız biz sıcağa giremedim anacım denize çok soğukdu hımm bide dediki aklımdayken söyleyeyim sabah 10 dan önce aksam 4 den sonra sokacaksın 50 faktorlük güneş koruyucu kullan dedi önereceğiniz marka warmı dedim sebamed dedi
ahhh ahh ben olcam valla kapınıxza dayanırdım en cok alsene dayanırdımGel anam belki sen gelince beceririz bulusmayii
Ya bi kac gecedir biz de aglama sesine bi gidiyoruz ki ya emekleme pozisyonunda ya oturuyor ya da karyolanin parmakliklarina tutunmus kalkmaya calisiyor
Ne temmuzu didoooo ,haftaya ciyaklamaya başlarsınızwalla bende öyle hanımefendiye herşeyi organik alıyorum güya canım ekmeğin içiyle yemeklerin suyuna batır başla yavaşdan ne yapalım yada doktorumun verdiği fikri paylaşayım mesela yeşil fasulyemi yaptın tavuğu haşla sonra bütün olarak içine at yemekle bir güzel pişsin sonra didikle yedir dedi yemeğin lezzeti tawuğa geçmiş olur zaten bence mantıklı yada mesela bamya yaptın içine patates havıç falan at sonra onları çıkar yedir dedi bizim dr süper ya sewiyorum adamı..
ayyy bugun burası da serin hem sıcaktan zarar gelmez irisim siz uzun kollu giyerken biz deniz sezonunu açarız ayıptır söylemesi temmuzda falan at havanı daha dayanılmayacak sıcaklar başlamadı
tesekkür ederim canım sok kıs sok ewet ya biz 2 sene önce temmuzda çeşmeye gitmişdik alışmışız biz sıcağa giremedim anacım denize çok soğukdu hımm bide dediki aklımdayken söyleyeyim sabah 10 dan önce aksam 4 den sonra sokacaksın 50 faktorlük güneş koruyucu kullan dedi önereceğiniz marka warmı dedim sebamed dedi
dido o kremler içinde dr sürmeyin demişti zaten saat 4 5 den sonra denize soktunmu sürmene gerek yok guneş yakmıyo ama sür sen nolur nolmaz tabi burda sabahın 10 u 35 derece olunca haklı dr tabi. ben akdenizi sevmiyorum gidiyoruz denize su sıcak hava sıcak offf bide kum yapışıyo tuzlu amannnnn lanet olsun nerden geldim denize diyorum. ege en guzel, ohhh serın suu denize girdiğini anlıyosun
ahhh ahh ben olcam valla kapınıxza dayanırdım en cok alsene dayanırdım
msoe alma bencede bakalım o alcakmı zaten sonra sap gibi ortada hediyenle kalma o eli boş gelirse nolcak kim vercek bu psikolojini hesabını artık seni bir derdim var topiğinden toplarız.
dido o kremler içinde dr sürmeyin demişti zaten saat 4 5 den sonra denize soktunmu sürmene gerek yok guneş yakmıyo ama sür sen nolur nolmaz tabi burda sabahın 10 u 35 derece olunca haklı dr tabi. ben akdenizi sevmiyorum gidiyoruz denize su sıcak hava sıcak offf bide kum yapışıyo tuzlu amannnnn lanet olsun nerden geldim denize diyorum. ege en guzel, ohhh serın suu denize girdiğini anlıyosun
ahhh ahh ben olcam valla kapınıxza dayanırdım en cok alsene dayanırdım
hihhhhh
ne deniziiii
bayılırım beeeeeennnnnnn
çok severimmm
kızıma da fırfırlı bikiniler alıp girdircem, ozmana kadar yürürse işallah dolansın plajlardaaaaabacaklar kolları dötüsünü vs öperim rahat rahat
tatlışkom sen istanbuldan nezman döncennn?
bütün yaz ordamı kalcan
biz tatile giderken mersinden geçecez, ama heralde temmuz ağustosta çıkarız
sabah sut, kahvaltı, meyve , çorba, yogurt, kaşık maması, 11 12 gibi belki 60 70 cc süt belki ama çocuk istemiyoda ben dayıyorum biberonu
benimde aklıma yeni geldi. markette görunce aldım. kızım bilgileri kendime mi saklıyorum acaba cok pisliğim.
iyide güneşi biliyozda denizin d vitamini olduğunu ilk defa duydum.
iris biliyon dimi bunların ikiside (wavy ve alsen) evde yayılıyo çalışmıyolar demiyoki ver kız adresi geliyorum kahveye inanamıyorum bu ikisine
iris biliyon dimi bunların ikiside (wavy ve alsen) evde yayılıyo çalışmıyolar demiyoki ver kız adresi geliyorum kahveye inanamıyorum bu ikisine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?