2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Anam benimkiler uyurken de kipir emekler gibi yapiyor park yatagi tak tak salliyor donerken o kose senin bu kose benim gexiyorlar

Ya bi kac gecedir biz de aglama sesine bi gidiyoruz ki ya emekleme pozisyonunda ya oturuyor ya da karyolanin parmakliklarina tutunmus kalkmaya calisiyor

Parmakliklari bi seviye daha kaldirayin diyorum ama uyurken nasil yataga birakicam. Siz park yataga nasil birakiyosunuz?? Cok egilmek gerekmiyo mu?? Hicbirimizin bebegi yataga biakinca uyumuyo diye tahmin ediyom da. Sallayip uyutup nasi yatiriyonuz yani??:44::44::44:

Bi de wavym arkadasinin evinde nerde yatiriyon kokosumu?

walla bende öyle hanımefendiye herşeyi organik alıyorum güya canım ekmeğin içiyle yemeklerin suyuna batır başla yavaşdan ne yapalım yada doktorumun verdiği fikri paylaşayım mesela yeşil fasulyemi yaptın tavuğu haşla sonra bütün olarak içine at yemekle bir güzel pişsin sonra didikle yedir dedi yemeğin lezzeti tawuğa geçmiş olur zaten bence mantıklı yada mesela bamya yaptın içine patates havıç falan at sonra onları çıkar yedir dedi bizim dr süper ya sewiyorum adamı..

Sevgili topikolarımmmmmm

Akdeniz bölgesindeki topikolar ; hava atmak gibi olmasın da ,hava bi serin bi serin

ayyy bugun burası da serin hem sıcaktan zarar gelmez irisim siz uzun kollu giyerken biz deniz sezonunu açarız ayıptır söylemesi temmuzda falan at havanı daha dayanılmayacak sıcaklar başlamadı

tesekkür ederim canım sok kıs sok ewet ya biz 2 sene önce temmuzda çeşmeye gitmişdik alışmışız biz sıcağa giremedim anacım denize çok soğukdu hımm bide dediki aklımdayken söyleyeyim sabah 10 dan önce aksam 4 den sonra sokacaksın 50 faktorlük güneş koruyucu kullan dedi önereceğiniz marka warmı dedim sebamed dedi

Sabah 7 kahvalti
gunduz 10.30 kusluk
oglen 13.30 ogle yemegi
Ogleden sonra 16.00 yogurt
aksam 19.00 sut
gece 24.00 sut
haa tabii bu her zaman tutmuyor mercanin keyfi yerindeyse cok da takilma bi de biz sizden buyuguz
Bu çocukların şimdilerde kaç öğün yemesi gerekiyor? Ya da sizinkiler nasıl? Mercana sabah sütü dahil 5 öğün verebiliyorum, gece zaten kalkmıyo. 2 öğünü sadece süt Az mı?

Alma idtucanim o alsin baristik ama buraz da simartsinlar ayol

Gel anam belki sen gelince beceririz bulusmayii
su ankarada 4 5 kişisiniz bi oturup kahve içemediniz ben mersindenmi geleyim

Canım buluşmaya oğlanı getirmeyi düşünmüyorum

Wavyy arkadaşın beni çağırsın daha çokkkkkkk sevaba girer
hemen kaynak olma alsen bi düş yakamdan
bizimkide bu aralar aynısını yapıyo kalkmaya çalışıyo hasbamda o g.t kalkarmı sorarım size. bide ben arada sallıyorum yoksa atıyorum yatağına uyuyo kızıda öle yapardım. hemen ağladı diye yataktan almam ağlar biraz vızırdanır uyur.

evet fıstıklarım, kokoştrik uyumuş bulunmakta
sevgili arkadaşım da kahvemi verdi, sen yoruldun uzan biraz ben mutfağı toplicam dedi
resmen keyif yapıyorum lan

arkadaşına söle allah rızası için 1 haftada beni misafir etsin. 2 cocuklu kadına yardım cok sevap

Ben de geliyom misafirliğeeeeee

bakıcı akıllı kadın valla en guzeli 0 risk bende oğlanı olemi yapsam anneme gidince acaba gerçi bizimki kıpır kıpır değil çok çok kendi ekseninde döner durur
Bizimki parkyatağı tavaf ediyo , o kadar hareketli ki , dönerken uyanıyo ,oturuyo ,oturarak mızıklamaya devam ediyo uyanmadan

sizin imam da ne cazgırmış be

Alma bişey MSOE'mm , o alsın sana ....Hödüklüğün bedelini ödesin eniştem

Temmuz sonu sokarız ,ağustoz başı çıkarırız

Anam benimkiler uyurken de kipir emekler gibi yapiyor park yatagi tak tak salliyor donerken o kose senin bu kose benim gexiyorlar
Aynen

Canım buluşmaya oğlanı getirmeyi düşünmüyorum

Wavyy arkadaşın beni çağırsın daha çokkkkkkk sevaba girer

Sıranı bekle alsenspor

Bu çocukların şimdilerde kaç öğün yemesi gerekiyor? Ya da sizinkiler nasıl? Mercana sabah sütü dahil 5 öğün verebiliyorum, gece zaten kalkmıyo. 2 öğünü sadece süt Az mı?

Toplamı bilmniyom yazayım ;
1-uyanınca devam sütü
2-sabah kahvaltı
3-arada meyve
4-öğlen çorba
5-arada yoğurt
6-akşam devam sütü
7-gece devam sütü....

bizim sistem böyle canım...

Bi de wavym arkadasinin evinde nerde yatiriyon kokosumu?

canim bildigin tek kişilik yatağın alt süngerini çıkardık yere, yanlamasına yatırıyoruz
dönse de baya bi mesafe var en azından
arkasını da çekyatla destekledik
diğer boş taraflarda da yastıklar var

Oyy keske getirebilsen canim

dido o kremler içinde dr sürmeyin demişti zaten saat 4 5 den sonra denize soktunmu sürmene gerek yok guneş yakmıyo ama sür sen nolur nolmaz tabi burda sabahın 10 u 35 derece olunca haklı dr tabi. ben akdenizi sevmiyorum gidiyoruz denize su sıcak hava sıcak offf bide kum yapışıyo tuzlu amannnnn lanet olsun nerden geldim denize diyorum. ege en guzel, ohhh serın suu denize girdiğini anlıyosun
Gel anam belki sen gelince beceririz bulusmayii
ahhh ahh ben olcam valla kapınıxza dayanırdım en cok alsene dayanırdım

Aboooo ,kıpırdan mı bulaştı acep ,ne güzel kibar bebekimizdi kolikcanım
Ben alt kademeye indirdim ama çok alçaktı ,koltuk döşemeciler var ya ordan 8 cm lik sünger kestirdim ,onun üstüne yatağını koydum ,biraz daha kolay oluyo bırakırken ,diğer türlü vinç sistemi kurmam lazım yani çok alçak Bikaç haftaya da odasında yatağına yatırayım diyorum ama dediğin parmaklık oalyını nasıl çözerim bilmem , oraya da kestiririm bi sünger belki,ya da büyüyeb beşiğin altındaki yavru yatağı yere koyarım olmadı :44:

Ne temmuzu didoooo ,haftaya ciyaklamaya başlarsınız

Bunlar buluşamaz hemşom , biz o arada 2-3 kere daha toplaşırız ,yayılırız çimlere

msoe alma bencede bakalım o alcakmı zaten sonra sap gibi ortada hediyenle kalma o eli boş gelirse nolcak kim vercek bu psikolojini hesabını artık seni bir derdim var topiğinden toplarız.

iris biliyon dimi bunların ikiside (wavy ve alsen) evde yayılıyo çalışmıyolar demiyoki ver kız adresi geliyorum kahveye inanamıyorum bu ikisine

hihhhhh
ne deniziiii
bayılırım beeeeeennnnnnn
çok severimmm
kızıma da fırfırlı bikiniler alıp girdircem, ozmana kadar yürürse işallah dolansın plajlardaaaaa bacaklar kolları dötüsünü vs öperim rahat rahat

tatlışkom sen istanbuldan nezman döncennn?
bütün yaz ordamı kalcan
biz tatile giderken mersinden geçecez, ama heralde temmuz ağustosta çıkarız

msoe alma bencede bakalım o alcakmı zaten sonra sap gibi ortada hediyenle kalma o eli boş gelirse nolcak kim vercek bu psikolojini hesabını artık seni bir derdim var topiğinden toplarız.

alma odtücanım
o alırsa da dersin aaa öylemi kafam çok doluydu malum bu aralar unutmuşum

doktorda dün dedi canım normalde o kremleri ben sewmiyorum kimyasal bişe değmesin istiyorum ama bureası çok sıcak birde çok beyaz olduğu için sıkıntı yaratır dedii bide sinek ısırığı için krem verdi sakın vucuduna sinek ısırmasın die bişe surme onlar çok zararlı dedi bilmiyorum memleketim die mi nedir ben sewiyorum adanamı da mersinide.. ege soğuk ben üşüyorum oralarda alaçatına gitmişdik bir önceki senede lan rüzgardan denize giremedim şimdiii lina hanımaa bikini alma zamanıııı

Selam herkese..
Bir iş yaparken maillerim kilitlendi, o düzelene kadar kk'ya bakayım dedim. Dün az konuşmuşsunuz gece geçmişi bitirdim. Şimdi de bugüne baktım biraz.
Ela iki gündür odasında yatağında yatıyor. Pozisyon aynı tatlişkomun tosunu gibi, yüz üstü, yan, yamuk vs.. hiç durmuyor, kalkıp oturuyor. Bu sabah da uyanmış yatağa tutunup ayağa kalkmış, gagagagaga diye bağırıyor. Bu ara favori hecemiz gaga, gel gel demek olduğunu tahmin ediyorum:)
Yatağın korkulukları indirilip kaldırılanlardan, alıp koydukça indirip kaldırıyorum, boyum yetişmiyor yoksa:) Odasında yatması çok zor olmadı, odalar bitişik zaten, hemen duyup koşuyorum.
Yemek menümüz de evden çıkmadan emiyor bazen, sabah kahvaltı ama pek yemiyor, yumurtayı her cins denedik sevmiyor hiç oyunla vs. yarım sarı yerse seviniyoruz, peynir, tereyağı.. Eğer bunları yemezse annem süte mülipa 7 tahıl ve muz koyup yediriyor kahvaltı niyetine. Öğlen uyumadan önce biberonla süt, uyandıktan sonra sebzeli tarhanalı çorba. Tarhanayı çok seviyor, tarhanalı olmayınca çorbaları da zor yiyiyor. Arada zaman olursa kivi ya da muz yediriyormuş annem yine. Akşam üstü 5 gibi de yoğurt. Sonra ben eve gittikten sonra da süt.. Ben eve gittikten sonra ki 6-7 gibi evde oluyorum birşey yemiyor artık, bazen bizim yemeklerden tadımlık ağzına koyuyorum..
öptüm herkesi..

napcaz gecerken bana arabadab elmi sallıcan ceydaa. biz buyuk ihtimal agustos ortası gibi geliriz cunku yağmurda okula başlıcak ne nasıl olur bilmiyorum. ama inşallah karşılaşırız.

Sakliyon tabi. Ogrenir ogrenmez paylasacan topikcanlarinla. Bi sen kilo vercen biz topikce topik kalacaz oyle mi?

iris biliyon dimi bunların ikiside (wavy ve alsen) evde yayılıyo çalışmıyolar demiyoki ver kız adresi geliyorum kahveye inanamıyorum bu ikisine

Ulan hem de angara gibi yerde ,hey gidi heyyyy.... Biz çalıştığımız halde toplaştık bee....İstanbul trafiği , hava sıcak ,çocuk durmaz
Taşınmışım ,yerleşememişim ,evde 5 tane usta vardı ben çıkarken , üstüme giyecek kıyfatei zor buldum bee

Ben evde olacam ,o kadar yakın olacam , ohooooooooooooo ,kahveden kafayı bulurduk beee

evet inanılmazım kabul ediyorum
acele işe şeytan karışır demişler- senin memleket değil bura, daha yeni havalar ısındı
ilk buluşma dışarıda olsun dedik anca bu zamanı buldu tatlişkom hanım
alsenle senaysene de bırakıyorum mikrofonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…