günaydın toppikler
kahve keyfini net keyfiyle taçlandırdık arkadaşımla
birazdan maaile banyo sefası yapcaz 3 kız
Sevgili topikolarımmmmmm
Akdeniz bölgesindeki topikolar ; hava atmak gibi olmasın da ,hava bi serin bi serin
geçmişe bakmadan seni gördüm wavymmmm , keyfin yerinde mi ,kokoşum iyi mi
Versinlerde görsünler tepkinin babasınıhayvenseverler bu duruma tepki verebilir hazırlıklı ol
Bende kızı okula bıraktım geldim oğlanın uyuma cabasını izliyorumGünaydınnnn
Kahvaltımızı yaptık evi topladıkoğlum çamaşır makinesini izliyor
Kızımda evin içnde geziyor
Eeee siz ne yapıyorsunuz
Bende kahve içecek insan arıyorum ama yok yok yokHerkese günaydıın:))) kaçta kalktınız yahu kahvaltılar temizlikler? Biz ancak uyandık, kahve içip ayılmaya çalışıyorum... Mercan da 10 gibi anca acıkır heralde...
Cam kapalı şekerim odanın kapısınıda raid takıyorum diye hafif aralık bırakıyorum. Banamusın demiyo o. P leryazık yaaa
bizde de çok oluyo
tel taktırmıcaksan pencerelere şöyle yap bari tatlışkom odaların penceresini gece açma, kapılarını da kapalı tut. ben holün kapısnı kapatıyom giremiyolar o tarafa.
benim de en çok oğluşumu yiyolar pislikler
kızı fazla yemiyolar
günaydınlar bu arada
çok uykum vaaarr
5:30 da kalktık da
sıcak çok sıcak sıcak dahada sıcaaakkk olacaakkkSevgili topikolarımmmmmm
Akdeniz bölgesindeki topikolar ; hava atmak gibi olmasın da ,hava bi serin bi serin
her zamanki gibi bi benim temizliğim bi senin ayağında kız sallaman bitmez wavyim
kız ayaamda
gelicem birasdan
gunaydın sende şimdi genel bi özet yapar cıkarsın artıkk daha ne zaman girersin allah billirgünaydın arkadaşlarım:))
kk dki topik hayatım boyunca gün içindeki bildirim sayım10 u geçmes bugün 45 ,naptınıs leyn fotoların altında yorumadı altında , hemen yetişmemlasımmmm
topikcanlarımbugün boğaz havası aldık bizz,yoruldu cincan sanırım ,eve geldi , söylene söylene sızdı , bende hemen sizze koştum , kısa bir geçmiş yapıyım bakıyım
Kıpırı artık bakıcı ablamıza bırakıyorum ya ben , o sermiş yere tek kişil bi yatak ,orda yatırıyo ,yatakta yatırmasına imkan yok ,bizimki uyurken de kıpır kıpırYahu ne cins bebelerim var
Oğlan beşikte yatmadı normal yatağa geçtik
Şimdi kızda yatmıyor bugün uyanmış ve. Düşmüş yataktan yatağın heryeri yastıklar çevrelerim yere yorgan serdim ama yinede nasıl ağladı ne yapıcımı şaşırdım
Şimdi tekrar beşiğine yatırayım deneyeyim dedim her yarım saate bir uyandı
Acaba diyorum beşiği kaldırıp yere tek kişilik yatakmı koysam bugün aklıma geldi başka önerisi olan varmı
Bugün alayım ben deDoğadan 7 otlu adı çayın normalde 5 i biaradım butun otları var artı 2 dene daha katmışlar. Cok arastırmıştım baya internette adı geçiyo aktarcı bayan bende surekli yspıp içiyorum beni o zayıflattı ama sen içme emziriyon çocugu ishal yaparbilir demişti.
15 gün ne lanafyon daha soğuk yaaa
ben kızın elbiseleri hatta şortları vs bile koydum ama şu an iki uzun kollu body üst üste uyuyo
bu arada benim afedersiniz adet abarttı, kansızlıktan mıdır nedir acaip üşüyorum. bugün 15 gün filan oldu herhalde...
bugün hasret giderdik bol bol, yarın çıkıyoruz
Herkese günaydıın:))) kaçta kalktınız yahu kahvaltılar temizlikler? Biz ancak uyandık, kahve içip ayılmaya çalışıyorum... Mercan da 10 gibi anca acıkır heralde...
günaydın topikcanlarım.. dün aksam dr amcamıza gittik 7.050 kilo olmuşuz 69 cm boyudaboyu çok ii dedi genel anlamdada iyidi çok şükür şu an 8.5 aylıyız 9 ay başlayınca yumurtanın beyazını wereblirsin artık dedi.. ananas kivi çilek reçel bal şeker gibi alerjen gıdaların dışında artık herşeyi wer dedi 8. ayını doldurduğunda yemeklere başlamayan aileler iilerde yeme problemi yasıyor dedi bundan sonra yemeklerini tuzsuz yap sonradan eklersiniz dedi az salçalı yapıp her yemeği yedir artık yemezse zorlama yerse her yemeği ver dedi.. haftada 1 gün mutlaka makarna ve bulgur pilavı olsun menüsünde artık dedi.. birde buna şaşırdım haziranda denize girdirmeye başla artık dedi ne kadar çok denize girdirirsen dişlerini okadar rahat çıkarır zorlanmaz çıkarırken dedi birsürü şey söyledi de aklıma geldikçe yazarım
Yooo ben baymadım da , onlar martta nisanda havadurumu bildiriyolardı ondan şeyettimBi haftada nasıl baydık ama güneşten:) maymun iştahlı insanoğlu işte:)))
Cancanlar biz geldik ozledik sizi cok gecmis yapamadik nasilsinizz
evet fıstıklarım, kokoştrik uyumuş bulunmakta
sevgili arkadaşım da kahvemi verdi, sen yoruldun uzan biraz ben mutfağı toplicam dedi
resmen keyif yapıyorum lan
arkadaşına söle allah rızası için 1 haftada beni misafir etsin. 2 cocuklu kadına yardım cok sevap
Doğadan 7 otlu adı çayın normalde 5 i biaradım butun otları var artı 2 dene daha katmışlar. Cok arastırmıştım baya internette adı geçiyo aktarcı bayan bende surekli yspıp içiyorum beni o zayıflattı ama sen içme emziriyon çocugu ishal yaparbilir demişti.
günaydın topikcanlarım.. dün aksam dr amcamıza gittik 7.050 kilo olmuşuz 69 cm boyudaboyu çok ii dedi genel anlamdada iyidi çok şükür şu an 8.5 aylıyız 9 ay başlayınca yumurtanın beyazını wereblirsin artık dedi.. ananas kivi çilek reçel bal şeker gibi alerjen gıdaların dışında artık herşeyi wer dedi 8. ayını doldurduğunda yemeklere başlamayan aileler iilerde yeme problemi yasıyor dedi bundan sonra yemeklerini tuzsuz yap sonradan eklersiniz dedi az salçalı yapıp her yemeği yedir artık yemezse zorlama yerse her yemeği ver dedi.. haftada 1 gün mutlaka makarna ve bulgur pilavı olsun menüsünde artık dedi.. birde buna şaşırdım haziranda denize girdirmeye başla artık dedi ne kadar çok denize girdirirsen dişlerini okadar rahat çıkarır zorlanmaz çıkarırken dedi birsürü şey söyledi de aklıma geldikçe yazarım
bakıcı akıllı kadın valla en guzeli 0 risk bende oğlanı olemi yapsam anneme gidince acaba gerçi bizimki kıpır kıpır değil çok çok kendi ekseninde döner durur
Sabah 5.15de de biz kalktik sonra kahvalti sonuna kadar uykumuz var diye cigirdik durduk
alsenim bebeler birbirini acaip gaza getiriyor ank bulusmasinda senin iglan da katilir ohh tam senlik
didom masaallah citircanima ben yumurtanin beyazini 3 - 4 aydir veriyorum walla ver herseyi annesi
tatliskom oldur o sinegii yemesin lulecanimi ben de kahve icecek adam ariyom hadi gel
wavy im aman afyon soguktur dikkat et canim
iriscan biz de imama gidelim dedik cok erken kalkiyonuz bi de bagiriyonuz diye kovaladi bizi
aysee oyke guzel foto koyarsan bildirimler 65 cikar yakindaa
Sabah 5.15de de biz kalktik sonra kahvalti sonuna kadar uykumuz var diye cigirdik durduk
alsenim bebeler birbirini acaip gaza getiriyor ank bulusmasinda senin iglan da katilir ohh tam senlik
didom masaallah citircanima ben yumurtanin beyazini 3 - 4 aydir veriyorum walla ver herseyi annesi
tatliskom oldur o sinegii yemesin lulecanimi ben de kahve icecek adam ariyom hadi gel
wavy im aman afyon soguktur dikkat et canim
iriscan biz de imama gidelim dedik cok erken kalkiyonuz bi de bagiriyonuz diye kovaladi bizi
aysee oyke guzel foto koyarsan bildirimler 65 cikar yakindaa
Anam benimkiler uyurken de kipir emekler gibi yapiyor park yatagi tak tak salliyor donerken o kose senin bu kose benim gexiyorlar
sabah sut, kahvaltı, meyve , çorba, yogurt, kaşık maması, 11 12 gibi belki 60 70 cc süt belki ama çocuk istemiyoda ben dayıyorum biberonuBu çocukların şimdilerde kaç öğün yemesi gerekiyor? Ya da sizinkiler nasıl? Mercana sabah sütü dahil 5 öğün verebiliyorum, gece zaten kalkmıyo. 2 öğünü sadece süt Az mı?
benimde aklıma yeni geldi. markette görunce aldım. kızım bilgileri kendime mi saklıyorum acaba cok pisliğim.Gunaydin topikler
Koliki sabah sekerlemesine biraktik geldim
Bugun bizim herbokologla benim evlilik yildonumumuz. Arayi yeni duzelttigimiz icin hediye almadim aksam kizi anneme birakip bi yemek yicez ama bi yandan da ufak bisey alsammi diye dusunuyorum. Fikri olan??
Daha once niye soylemedin kiz? Ben de alayim bakalim tadi igrenctir kesinama denemeye deger
citirima. İste yaa duymak istedigim cumleler. Ben denizden cikarmam ki koliki o zaman zaten deniz ve gunes yorar da uykulari da daha iyi olur. Yalniz siz orda haziranda sokacaksaniz biz marmarada karadenizde hatta egede temmuzda anca sokariz:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?