2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hayvenseverler bu duruma tepki verebilir hazırlıklı ol
Versinlerde görsünler tepkinin babasını
Günaydınnnn
Kahvaltımızı yaptık evi topladık oğlum çamaşır makinesini izliyor
Kızımda evin içnde geziyor
Eeee siz ne yapıyorsunuz
Bende kızı okula bıraktım geldim oğlanın uyuma cabasını izliyorum
Herkese günaydıın:))) kaçta kalktınız yahu kahvaltılar temizlikler? Biz ancak uyandık, kahve içip ayılmaya çalışıyorum... Mercan da 10 gibi anca acıkır heralde...
Bende kahve içecek insan arıyorum ama yok yok yok
Cam kapalı şekerim odanın kapısınıda raid takıyorum diye hafif aralık bırakıyorum. Banamusın demiyo o. P ler

Sevgili topikolarımmmmmm

Akdeniz bölgesindeki topikolar ; hava atmak gibi olmasın da ,hava bi serin bi serin
sıcak çok sıcak sıcak dahada sıcaaakkk olacaakkk

kız ayaamda
gelicem birasdan
her zamanki gibi bi benim temizliğim bi senin ayağında kız sallaman bitmez wavyim

günaydın arkadaşlarım:))
gunaydın sende şimdi genel bi özet yapar cıkarsın artıkk daha ne zaman girersin allah billir

Kaşlarını da çattı mı cincan oğlan ,çok sevimli yaaaaaa

Kıpırı artık bakıcı ablamıza bırakıyorum ya ben , o sermiş yere tek kişil bi yatak ,orda yatırıyo ,yatakta yatırmasına imkan yok ,bizimki uyurken de kıpır kıpır

Bugün alayım ben de

15 gün ne lan

Herkese günaydıın:))) kaçta kalktınız yahu kahvaltılar temizlikler? Biz ancak uyandık, kahve içip ayılmaya çalışıyorum... Mercan da 10 gibi anca acıkır heralde...

alsen le ben sabah ezanına kalkıyoz ,imam rica etti ,kalkamıyomuş sabahları

Maşallah çıtırımaaaaaaaaa Yedir herşeyden anasııııı , yumurta beyazını biz de yiyelim o zaman yaaa ,hala sarısından devam :44::44::44:

Bi haftada nasıl baydık ama güneşten:) maymun iştahlı insanoğlu işte:)))
Yooo ben baymadım da , onlar martta nisanda havadurumu bildiriyolardı ondan şeyettim

Cancanlar biz geldik ozledik sizi cok gecmis yapamadik nasilsinizz

Hoşgeldinizzz , geçmiş yaptım geldim ben de hunilim

evet fıstıklarım, kokoştrik uyumuş bulunmakta
sevgili arkadaşım da kahvemi verdi, sen yoruldun uzan biraz ben mutfağı toplicam dedi
resmen keyif yapıyorum lan

bakıcı akıllı kadın valla en guzeli 0 risk bende oğlanı olemi yapsam anneme gidince acaba gerçi bizimki kıpır kıpır değil çok çok kendi ekseninde döner durur

evet fıstıklarım, kokoştrik uyumuş bulunmakta
sevgili arkadaşım da kahvemi verdi, sen yoruldun uzan biraz ben mutfağı toplicam dedi
resmen keyif yapıyorum lan

arkadaşına söle allah rızası için 1 haftada beni misafir etsin. 2 cocuklu kadına yardım cok sevap

arkadaşına söle allah rızası için 1 haftada beni misafir etsin. 2 cocuklu kadına yardım cok sevap

baldan tatlı bu kız, misafir etse sen kocayı unutursun valla
ben unutmak üzereyim
hem bekar da, ben de alırım kokoşu koloni halinde yaşarız
bizden iyi kahve arkadaşı olmaz söyliyim

Sabah 5.15de de biz kalktik sonra kahvalti sonuna kadar uykumuz var diye cigirdik durduk
alsenim bebeler birbirini acaip gaza getiriyor ank bulusmasinda senin iglan da katilir ohh tam senlik
didom masaallah citircanima ben yumurtanin beyazini 3 - 4 aydir veriyorum walla ver herseyi annesi
tatliskom oldur o sinegii yemesin lulecanimi ben de kahve icecek adam ariyom hadi gel
wavy im aman afyon soguktur dikkat et canim
iriscan biz de imama gidelim dedik cok erken kalkiyonuz bi de bagiriyonuz diye kovaladi bizi
aysee oyke guzel foto koyarsan bildirimler 65 cikar yakindaa

Bu çocukların şimdilerde kaç öğün yemesi gerekiyor? Ya da sizinkiler nasıl? Mercana sabah sütü dahil 5 öğün verebiliyorum, gece zaten kalkmıyo. 2 öğünü sadece süt Az mı?

Gunaydin topikler
Koliki sabah sekerlemesine biraktik geldim
Bugun bizim herbokologla benim evlilik yildonumumuz. Arayi yeni duzelttigimiz icin hediye almadim aksam kizi anneme birakip bi yemek yicez ama bi yandan da ufak bisey alsammi diye dusunuyorum. Fikri olan??

Daha once niye soylemedin kiz? Ben de alayim bakalim tadi igrenctir kesin ama denemeye deger

citirima. İste yaa duymak istedigim cumleler. Ben denizden cikarmam ki koliki o zaman zaten deniz ve gunes yorar da uykulari da daha iyi olur. Yalniz siz orda haziranda sokacaksaniz biz marmarada karadenizde hatta egede temmuzda anca sokariz:44:

Anam benimkiler uyurken de kipir emekler gibi yapiyor park yatagi tak tak salliyor donerken o kose senin bu kose benim gexiyorlar
bakıcı akıllı kadın valla en guzeli 0 risk bende oğlanı olemi yapsam anneme gidince acaba gerçi bizimki kıpır kıpır değil çok çok kendi ekseninde döner durur

su ankarada 4 5 kişisiniz bi oturup kahve içemediniz ben mersindenmi geleyim

Canım buluşmaya oğlanı getirmeyi düşünmüyorum

Wavyy arkadaşın beni çağırsın daha çokkkkkkk sevaba girer

Bu çocukların şimdilerde kaç öğün yemesi gerekiyor? Ya da sizinkiler nasıl? Mercana sabah sütü dahil 5 öğün verebiliyorum, gece zaten kalkmıyo. 2 öğünü sadece süt Az mı?
sabah sut, kahvaltı, meyve , çorba, yogurt, kaşık maması, 11 12 gibi belki 60 70 cc süt belki ama çocuk istemiyoda ben dayıyorum biberonu
benimde aklıma yeni geldi. markette görunce aldım. kızım bilgileri kendime mi saklıyorum acaba cok pisliğim.

iyide güneşi biliyozda denizin d vitamini olduğunu ilk defa duydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…