niyeki gııı kireç içinse kireç sokucu yle temizliyorum bekletmedenbigün dediğimi hatırla
alt tarafını limon tuzuyla kaynat sabaha kadar beklet
üst tarafını da 4-5 damla çamaşır suyu dök kaynatmadan su dolu beklet
sonra binlerce kez yıka, kaynat dök kaynat dök öyle kullan
bu işlem birkaç ay sonra
bende de aynısından var canım
Hatırlamammı yaptım ben wavynin tarifi olmamıştı çok sulu yapmıştım buzluktan cıkınca eridi pudingyanına da mozaik
bi ara hatırlıyon mu tatlişkom?
niyeki gııı kireç içinse kireç sokucu yle temizliyorum bekletmeden
Gıı
Hatırlamammı yaptım ben wavynin tarifi olmamıştı çok sulu yapmıştım buzluktan cıkınca eridi puding
benimki 2 metreydi de kaç gün ye ye bitmediydiahh ah olsa da yesek
alt tarafa porçöz değdirme yaaa, sen dinle arkadaşını LİMON TUZU
5 senedir kullanıyorum
pırıl pırıl
arada ayna niyetine bakıyom, cidden
:18:
Ya ben kireç nedir antalyada öğrendim hatta öle bilmiyorumki porçöz felan annem yurtdışından kireç çızucu almıştı onu bana verdi. Hala kullanıyorum. Ama bundan sonra senın dediğini yapayım kireç için. Çamaşur suyunyda kullanırım parlatmaya
Anlattıgının aynılarını ben yapıyorum wavy gerçekten de yeni gibibenimki 2 metreydi de kaç gün ye ye bitmediydiahh ah olsa da yesek
alt tarafa porçöz değdirme yaaa, sen dinle arkadaşını LİMON TUZU
5 senedir kullanıyorum
pırıl pırıl
arada ayna niyetine bakıyom, cidden
Suan sinir beni boğuyo gittimki sivri kızın bacaklarını yemiş bıktım ya bildiğiniz gibi değil. Prizde raid takılı artı çocuklar yatmadan spreyde sıktım. Bu kızın kanı 0 negatıf hep onu yer mahfetmiş yavrumu.şimdi ben o sineği bulup öldürmeden uyumam
Oooo benım çok leşim var karam seri katile bağladım. Saat 03:14 de geberttım onu kimyasal silah kullandım ( genelde 2 elin arasında şaak diye oldururum ama tavandaydı mecbur raid kullandım)
Kızlar bebislere kuru fasulye nohut yeşil mercimek veriyomusunuz.nasil pisiryosnz.
Ben kiyma katihorum çorbası na cikariyo yutamiyo.disler cikmadi daha
Artık bizim yediklerimizden yeseler ben bugun ne yedirsem diye dusunmkten
arkadaşlarııııııııııııııııııııııııııııım
sizi çok seviyom
ben geldim, nasılsınız?
Günaydınnnn
Kahvaltımızı yaptık evi topladıkoğlum çamaşır makinesini izliyor
Kızımda evin içnde geziyor
Eeee siz ne yapıyorsunuz
Suan sinir beni boğuyo gittimki sivri kızın bacaklarını yemiş bıktım ya bildiğiniz gibi değil. Prizde raid takılı artı çocuklar yatmadan spreyde sıktım. Bu kızın kanı 0 negatıf hep onu yer mahfetmiş yavrumu.şimdi ben o sineği bulup öldürmeden uyumam
Bizim sabah saat 7 de rutin kalkar erkn olur geç olmazHerkese günaydıın:))) kaçta kalktınız yahu kahvaltılar temizlikler? Biz ancak uyandık, kahve içip ayılmaya çalışıyorum... Mercan da 10 gibi anca acıkır heralde...
günaydın topikcanlarım.. dün aksam dr amcamıza gittik 7.050 kilo olmuşuz 69 cm boyudaboyu çok ii dedi genel anlamdada iyidi çok şükür şu an 8.5 aylıyız 9 ay başlayınca yumurtanın beyazını wereblirsin artık dedi.. ananas kivi çilek reçel bal şeker gibi alerjen gıdaların dışında artık herşeyi wer dedi 8. ayını doldurduğunda yemeklere başlamayan aileler iilerde yeme problemi yasıyor dedi bundan sonra yemeklerini tuzsuz yap sonradan eklersiniz dedi az salçalı yapıp her yemeği yedir artık yemezse zorlama yerse her yemeği ver dedi.. haftada 1 gün mutlaka makarna ve bulgur pilavı olsun menüsünde artık dedi.. birde buna şaşırdım haziranda denize girdirmeye başla artık dedi ne kadar çok denize girdirirsen dişlerini okadar rahat çıkarır zorlanmaz çıkarırken dedi birsürü şey söyledi de aklıma geldikçe yazarım
Bizim sabah saat 7 de rutin kalkar erkn olur geç olmaz
Maşallah çıtıradoktorun söylediği şeylere katılıyorum
Deniz demek d vit demek hem boyu uzar dişlerinizde kolay çıkarabilir bizde deniz yok ne yapalım bizde parka gidiyor güneşlenmeye
günaydın topikcanlarım.. dün aksam dr amcamıza gittik 7.050 kilo olmuşuz 69 cm boyudaboyu çok ii dedi genel anlamdada iyidi çok şükür şu an 8.5 aylıyız 9 ay başlayınca yumurtanın beyazını wereblirsin artık dedi.. ananas kivi çilek reçel bal şeker gibi alerjen gıdaların dışında artık herşeyi wer dedi 8. ayını doldurduğunda yemeklere başlamayan aileler iilerde yeme problemi yasıyor dedi bundan sonra yemeklerini tuzsuz yap sonradan eklersiniz dedi az salçalı yapıp her yemeği yedir artık yemezse zorlama yerse her yemeği ver dedi.. haftada 1 gün mutlaka makarna ve bulgur pilavı olsun menüsünde artık dedi.. birde buna şaşırdım haziranda denize girdirmeye başla artık dedi ne kadar çok denize girdirirsen dişlerini okadar rahat çıkarır zorlanmaz çıkarırken dedi birsürü şey söyledi de aklıma geldikçe yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?