kız benimkini karıştırma ordan imkanı yok gecmez gecmesi için 6 7 cıta çıkarmak lazımSelam herkese..
Bir iş yaparken maillerim kilitlendi, o düzelene kadar kk'ya bakayım dedim. Dün az konuşmuşsunuz gece geçmişi bitirdim. Şimdi de bugüne baktım biraz.
Ela iki gündür odasında yatağında yatıyor. Pozisyon aynı tatlişkomun tosunu gibi, yüz üstü, yan, yamuk vs.. hiç durmuyor, kalkıp oturuyor. Bu sabah da uyanmış yatağa tutunup ayağa kalkmış, gagagagaga diye bağırıyor. Bu ara favori hecemiz gaga, gel gel demek olduğunu tahmin ediyorum:)
Yatağın korkulukları indirilip kaldırılanlardan, alıp koydukça indirip kaldırıyorum, boyum yetişmiyor yoksa:) Odasında yatması çok zor olmadı, odalar bitişik zaten, hemen duyup koşuyorum.
Yemek menümüz de evden çıkmadan emiyor bazen, sabah kahvaltı ama pek yemiyor, yumurtayı her cins denedik sevmiyor hiç oyunla vs. yarım sarı yerse seviniyoruz, peynir, tereyağı.. Eğer bunları yemezse annem süte mülipa 7 tahıl ve muz koyup yediriyor kahvaltı niyetine. Öğlen uyumadan önce biberonla süt, uyandıktan sonra sebzeli tarhanalı çorba. Tarhanayı çok seviyor, tarhanalı olmayınca çorbaları da zor yiyiyor. Arada zaman olursa kivi ya da muz yediriyormuş annem yine. Akşam üstü 5 gibi de yoğurt. Sonra ben eve gittikten sonra da süt.. Ben eve gittikten sonra ki 6-7 gibi evde oluyorum birşey yemiyor artık, bazen bizim yemeklerden tadımlık ağzına koyuyorum..
öptüm herkesi..
bende defansın aldım bitki özlü yazıyo henuz surmedim ama cok sıkışınca surcem dido. kızın ağlaması sabaha kadar kaşınması beni delirtiyo. yemin ederim sana gecen sene bi gecede 6 7 sinek öldürdüüğümü biliyorum. bu mersinin belediyesini allaha havale ediyorum. ilaçlama yapmıyolar her akşam yapsalar olmaz çunku bide biliyon burda kuçuk sinekler var o o.p lerdende cekiyoz zaten o ne oldukları belli olmayan o.p lerdoktorda dün dedi canım normalde o kremleri ben sewmiyorum kimyasal bişe değmesin istiyorum ama bureası çok sıcak birde çok beyaz olduğu için sıkıntı yaratır dedii bide sinek ısırığı için krem verdi sakın vucuduna sinek ısırmasın die bişe surme onlar çok zararlı dedi bilmiyorum memleketim die mi nedir ben sewiyorum adanamı da mersinide.. ege soğuk ben üşüyorum oralarda alaçatına gitmişdik bir önceki senede lan rüzgardan denize giremedimşimdiii lina hanımaa bikini alma zamanıııı
Selam herkese..
Bir iş yaparken maillerim kilitlendi, o düzelene kadar kk'ya bakayım dedim. Dün az konuşmuşsunuz gece geçmişi bitirdim. Şimdi de bugüne baktım biraz.
Ela iki gündür odasında yatağında yatıyor. Pozisyon aynı tatlişkomun tosunu gibi, yüz üstü, yan, yamuk vs.. hiç durmuyor, kalkıp oturuyor. Bu sabah da uyanmış yatağa tutunup ayağa kalkmış, gagagagaga diye bağırıyor. Bu ara favori hecemiz gaga, gel gel demek olduğunu tahmin ediyorum:)
Yatağın korkulukları indirilip kaldırılanlardan, alıp koydukça indirip kaldırıyorum, boyum yetişmiyor yoksa:) Odasında yatması çok zor olmadı, odalar bitişik zaten, hemen duyup koşuyorum.
Yemek menümüz de evden çıkmadan emiyor bazen, sabah kahvaltı ama pek yemiyor, yumurtayı her cins denedik sevmiyor hiç oyunla vs. yarım sarı yerse seviniyoruz, peynir, tereyağı.. Eğer bunları yemezse annem süte mülipa 7 tahıl ve muz koyup yediriyor kahvaltı niyetine. Öğlen uyumadan önce biberonla süt, uyandıktan sonra sebzeli tarhanalı çorba. Tarhanayı çok seviyor, tarhanalı olmayınca çorbaları da zor yiyiyor. Arada zaman olursa kivi ya da muz yediriyormuş annem yine. Akşam üstü 5 gibi de yoğurt. Sonra ben eve gittikten sonra da süt.. Ben eve gittikten sonra ki 6-7 gibi evde oluyorum birşey yemiyor artık, bazen bizim yemeklerden tadımlık ağzına koyuyorum..
öptüm herkesi..
Sakliyon tabi. Ogrenir ogrenmez paylasacan topikcanlarinla. Bi sen kilo vercen biz topikce topik kalacaz oyle mi?
bende unuttum cnm kadın bana kullanma emziriyon dedi o zamanda herkez emziriyodu daha kuçuktu bu canavarlar ondan aklımdan gitti. eee ben aldımda noldu onu içeceğime yıne kahve ve bitter yedim. once alayım kaloriyi sonra çayla veririmSakliyon tabi. Ogrenir ogrenmez paylasacan topikcanlarinla. Bi sen kilo vercen biz topikce topik kalacaz oyle mi?
sız illa dışarısı istiyonu anladım ben olsam beklemezdim hava guzel felan baskın basanındır deyip basardım evi. korkarım adresi vermezdiniz heeevet inanılmazım kabul ediyorum
acele işe şeytan karışır demişler- senin memleket değil bura, daha yeni havalar ısındı
ilk buluşma dışarıda olsun dedik anca bu zamanı buldu tatlişkom hanım
alsenle senaysene de bırakıyorum mikrofonu
napcaz gecerken bana arabadab elmi sallıcan ceydaa. biz buyuk ihtimal agustos ortası gibi geliriz cunku yağmurda okula başlıcak ne nasıl olur bilmiyorum. ama inşallah karşılaşırız.
İris,senaysen, tatlişkom, mutlusu biz kafadan bi öğün eksik gidiyoruzToplamı bilmniyom yazayım ;
1-uyanınca devam sütü
2-sabah kahvaltı
3-arada meyve
4-öğlen çorba
5-arada yoğurt
6-akşam devam sütü
7-gece devam sütü....
bizim sistem böyle canım...
sız illa dışarısı istiyonu anladım ben olsam beklemezdim hava guzel felan baskın basanındır deyip basardım evi. korkarım adresi vermezdiniz hee
sanki biz ordan gececez sen cama cık bende arabadan el sallarım gibi algıladımlafa bak lafaaa
hee el sallıcaz da ondan dediydim töbe töbeeee
wavyden izinle
hatta
İris,senaysen, tatlişkom, mutlusu biz kafadan bi öğün eksik gidiyoruzönceden herşeyî yiyordu,1 aydır hiçbirşey istemiyo desem yeri.. Yavaş yavaş hepsini bıraktı sokağa başladı benimtiryaki:) bağdat caddesi muhtarı olarak bildiriyorum yine sakinlesin diye dışarı çıkmak zorunda kaldık ( hiç halim yok, çıldıriciim
sen kankan alsenin adresini al, nasılsa en çok ona gidersin en çok onu seviyon
kız benimkini karıştırma ordan imkanı yok gecmez gecmesi için 6 7 cıta çıkarmak lazım
bende defansın aldım bitki özlü yazıyo henuz surmedim ama cok sıkışınca surcem dido. kızın ağlaması sabaha kadar kaşınması beni delirtiyo. yemin ederim sana gecen sene bi gecede 6 7 sinek öldürdüüğümü biliyorum. bu mersinin belediyesini allaha havale ediyorum. ilaçlama yapmıyolar her akşam yapsalar olmaz çunku bide biliyon burda kuçuk sinekler var o o.p lerdende cekiyoz zaten o ne oldukları belli olmayan o.p ler1: cok sevdim bu kufurude ceydam) eşimle beni ısırıyo cat cut vuruyoz vucudumuzun neresine gelirse.
Valla ben hiç dizimi kırmadan mercanla eğilmeyi öğrendim:) dördüncü ayda dönmeye başlayınca alt kademeye geçtik çünkü, nasıl tırsak insansam:)Ya bi kac gecedir biz de aglama sesine bi gidiyoruz ki ya emekleme pozisyonunda ya oturuyor ya da karyolanin parmakliklarina tutunmus kalkmaya calisiyor
Parmakliklari bi seviye daha kaldirayin diyorum ama uyurken nasil yataga birakicam. Siz park yataga nasil birakiyosunuz?? Cok egilmek gerekmiyo mu?? Hicbirimizin bebegi yataga biakinca uyumuyo diye tahmin ediyom da. Sallayip uyutup nasi yatiriyonuz yani??:44::44::44:
Bi de wavym arkadasinin evinde nerde yatiriyon kokosumu?
ilacın adı ne bende gidince bakayım söylerim sana bende öyle şıkışırsam sürecem ay bilmemmi yakağan mı ne diolar görünmez sinekk ya yazık yawrulara sende odalarına 24 saat raid falan tak bari nee yapacan çekecez mecburrr
Ben de dun sebamed almistim bak simdi ona da sevindim. Ama ben soguk deniz seviyom dido da kiza sicak deniz bulmak lazim :)walla bende öyle hanımefendiye herşeyi organik alıyorum güya canım ekmeğin içiyle yemeklerin suyuna batır başla yavaşdan ne yapalım yada doktorumun verdiği fikri paylaşayım mesela yeşil fasulyemi yaptın tavuğu haşla sonra bütün olarak içine at yemekle bir güzel pişsin sonra didikle yedir dedi yemeğin lezzeti tawuğa geçmiş olur zaten bence mantıklı yada mesela bamya yaptın içine patates havıç falan at sonra onları çıkar yedir dedi bizim dr süper ya sewiyorum adamı..
ayyy bugun burası da serin hem sıcaktan zarar gelmez irisim siz uzun kollu giyerken biz deniz sezonunu açarız ayıptır söylemesi temmuzda falan at havanı daha dayanılmayacak sıcaklar başlamadı
tesekkür ederim canım sok kıs sok ewet ya biz 2 sene önce temmuzda çeşmeye gitmişdik alışmışız biz sıcağa giremedim anacım denize çok soğukdu hımm bide dediki aklımdayken söyleyeyim sabah 10 dan önce aksam 4 den sonra sokacaksın 50 faktorlük güneş koruyucu kullan dedi önereceğiniz marka warmı dedim sebamed dedi
canim bildigin tek kişilik yatağın alt süngerini çıkardık yere, yanlamasına yatırıyoruz
dönse de baya bi mesafe var en azından
arkasını da çekyatla destekledik
diğer boş taraflarda da yastıklar var
Evet iste park yatak da var bizde ama o da karyola da ayni alt seviyede. Ben de bi kademe bisi yapiyim o zamanAboooo ,kıpırdan mı bulaştı acep ,ne güzel kibar bebekimizdi kolikcanım
Ben alt kademeye indirdim ama çok alçaktı ,koltuk döşemeciler var ya ordan 8 cm lik sünger kestirdim ,onun üstüne yatağını koydum ,biraz daha kolay oluyo bırakırken ,diğer türlü vinç sistemi kurmam lazım yani çok alçakBikaç haftaya da odasında yatağına yatırayım diyorum ama dediğin parmaklık oalyını nasıl çözerim bilmem , oraya da kestiririm bi sünger belki,ya da büyüyeb beşiğin altındaki yavru yatağı yere koyarım olmadı :44:
Ne temmuzu didoooo ,haftaya ciyaklamaya başlarsınız
Bunlar buluşamaz hemşom , biz o arada 2-3 kere daha toplaşırız ,yayılırız çimlere
Tostosun g.tünü yerim ben yaaa ,nasıl gülüyo gözlerinin içi
Ben de odasına koyma planları yapıyom ama bizim biraz uzak odalar ,ben onun odasında yatarım sanırım ,sonra kendi odamı nasıl ayıracağımı düşünürüm
Saklamaz kız o , unutmuştur
Topik kalmayız MSOE'm dertlenme , koska helva yok artık ,inceliriz
Ulan hem de angara gibi yerde ,hey gidi heyyyy.... Biz çalıştığımız halde toplaştık bee....İstanbul trafiği , hava sıcak ,çocuk durmaz
Taşınmışım ,yerleşememişim ,evde 5 tane usta vardı ben çıkarken , üstüme giyecek kıyfatei zor buldum bee
Ben evde olacam ,o kadar yakın olacam , ohooooooooooooo ,kahveden kafayı bulurduk beee
irisim tatlişkom; angara yeni ısındı dediydikkine dışarda olsun istanbulda açık hava mekanı çok. gariban angaramda ağaçlıklı falan filan yer yok öleee.. hem biz de 5 inde buluşcaktık wavyim gelsin sözleştik biz de buluşcaz, sonra bi daa buluşcaz sora bi daaa yaaa , ama şu konuda doğru bana gelin kızlar özelden adresi yazayım:)))
antalyaya gidcen msoe deniz sıcak sinek daha az (oranın belediyesi süperdir) ama çok sıcak yaaa deniz soğuk kıza diyosun ama antalyada sabaha kadar klimayla yatıyosun o nolcak kız hiç klimadan hasta olmadı inşallah oğlanda olmaz
İris,senaysen, tatlişkom, mutlusu biz kafadan bi öğün eksik gidiyoruzönceden herşeyî yiyordu,1 aydır hiçbirşey istemiyo desem yeri.. Yavaş yavaş hepsini bıraktı sokağa başladı benimtiryaki:) bağdat caddesi muhtarı olarak bildiriyorum yine sakinlesin diye dışarı çıkmak zorunda kaldık ( hiç halim yok, çıldıriciim
sen kankan alsenin adresini al, nasılsa en çok ona gidersin en çok onu seviyon
sanki biz ordan gececez sen cama cık bende arabadan el sallarım gibi algıladım
cnm benim bizimde sarktığı eksik gittigi hatta sadece 3 oğun yendiği oluyo hep düzenli değil yani sabah öğle akşam yesin oda yeter. illa sıra gerekmiyo mesela saat 10 da yiyo oynuyo uyuyo oluyo saat 3 corba yiyo hadi babam oyun uyku saat 7 gibi bi daha yiyo yatıp uyuyo al sana 3 oğun takılma
Valla ben hiç dizimi kırmadan mercanla eğilmeyi öğrendim:) dördüncü ayda dönmeye başlayınca alt kademeye geçtik çünkü, nasıl tırsak insansam:)
allah cezasını versin allah onları yeryuzunden silsin bitirsin soyunu sopunu o yakağanmı yakarcanmı yardırcanmı nedir adı bilmem. felistil ve strilexmi ne öle bişe 2 dene var ikisinide suruyorum. ,hepinize tavsiyem ben yazın zombi gibi gece sinek avına düştüğüm için biliyorum sinek ısırır ısırmaz o ilaçları sürersen ısırık yeri etkisini kaybediyo daha az kaşınıyo. aklınızda bulunsun. bunu yapmak içinde gece sık sık kalkıp çocuğu ısırmışmı kabartmışmi diye bakmak gerekli
Ben de dun sebamed almistim bak simdi ona da sevindim. Ama ben soguk deniz seviyom dido da kiza sicak deniz bulmak lazim :)
Gozumde canlanmadi kiz her tarafini donatmisiniz sungerin. Rahat etti mi bari talyam?
Evet iste park yatak da var bizde ama o da karyola da ayni alt seviyede. Ben de bi kademe bisi yapiyim o zaman
Hee yaa bu bulusmadan bisey anlamadim zaten ben. İkincide daha bi yayiliriz cayira cimene
Kahrolsun koska helva:117:
Oybirligiyle hediye almiyom herife
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?