2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kız benimkini karıştırma ordan imkanı yok gecmez gecmesi için 6 7 cıta çıkarmak lazım

bende defansın aldım bitki özlü yazıyo henuz surmedim ama cok sıkışınca surcem dido. kızın ağlaması sabaha kadar kaşınması beni delirtiyo. yemin ederim sana gecen sene bi gecede 6 7 sinek öldürdüüğümü biliyorum. bu mersinin belediyesini allaha havale ediyorum. ilaçlama yapmıyolar her akşam yapsalar olmaz çunku bide biliyon burda kuçuk sinekler var o o.p lerdende cekiyoz zaten o ne oldukları belli olmayan o.p ler 1: cok sevdim bu kufurude ceydam) eşimle beni ısırıyo cat cut vuruyoz vucudumuzun neresine gelirse.

Tostosun g.tünü yerim ben yaaa ,nasıl gülüyo gözlerinin içi
Ben de odasına koyma planları yapıyom ama bizim biraz uzak odalar ,ben onun odasında yatarım sanırım ,sonra kendi odamı nasıl ayıracağımı düşünürüm

Sakliyon tabi. Ogrenir ogrenmez paylasacan topikcanlarinla. Bi sen kilo vercen biz topikce topik kalacaz oyle mi?

Saklamaz kız o , unutmuştur
Topik kalmayız MSOE'm dertlenme , koska helva yok artık ,inceliriz

Sakliyon tabi. Ogrenir ogrenmez paylasacan topikcanlarinla. Bi sen kilo vercen biz topikce topik kalacaz oyle mi?
bende unuttum cnm kadın bana kullanma emziriyon dedi o zamanda herkez emziriyodu daha kuçuktu bu canavarlar ondan aklımdan gitti. eee ben aldımda noldu onu içeceğime yıne kahve ve bitter yedim. once alayım kaloriyi sonra çayla veririm

sız illa dışarısı istiyonu anladım ben olsam beklemezdim hava guzel felan baskın basanındır deyip basardım evi. korkarım adresi vermezdiniz hee

napcaz gecerken bana arabadab elmi sallıcan ceydaa. biz buyuk ihtimal agustos ortası gibi geliriz cunku yağmurda okula başlıcak ne nasıl olur bilmiyorum. ama inşallah karşılaşırız.

lafa bak lafaaa
hee el sallıcaz da ondan dediydim töbe töbeeee
wavyden izinle

hatta

Toplamı bilmniyom yazayım ;
1-uyanınca devam sütü
2-sabah kahvaltı
3-arada meyve
4-öğlen çorba
5-arada yoğurt
6-akşam devam sütü
7-gece devam sütü....

bizim sistem böyle canım...
İris,senaysen, tatlişkom, mutlusu biz kafadan bi öğün eksik gidiyoruz önceden herşeyî yiyordu,1 aydır hiçbirşey istemiyo desem yeri.. Yavaş yavaş hepsini bıraktı sokağa başladı benimtiryaki:) bağdat caddesi muhtarı olarak bildiriyorum yine sakinlesin diye dışarı çıkmak zorunda kaldık( hiç halim yok, çıldıriciim

lafa bak lafaaa
hee el sallıcaz da ondan dediydim töbe töbeeee
wavyden izinle

hatta
sanki biz ordan gececez sen cama cık bende arabadan el sallarım gibi algıladım

cnm benim bizimde sarktığı eksik gittigi hatta sadece 3 oğun yendiği oluyo hep düzenli değil yani sabah öğle akşam yesin oda yeter. illa sıra gerekmiyo mesela saat 10 da yiyo oynuyo uyuyo oluyo saat 3 corba yiyo hadi babam oyun uyku saat 7 gibi bi daha yiyo yatıp uyuyo al sana 3 oğun takılma

Son düzenleme:

ilacın adı ne bende gidince bakayım söylerim sana bende öyle şıkışırsam sürecem ay bilmemmi yakağan mı ne diolar görünmez sinekk ya yazık yawrulara sende odalarına 24 saat raid falan tak bari nee yapacan çekecez mecburrr

Valla ben hiç dizimi kırmadan mercanla eğilmeyi öğrendim:) dördüncü ayda dönmeye başlayınca alt kademeye geçtik çünkü, nasıl tırsak insansam:)

allah cezasını versin allah onları yeryuzunden silsin bitirsin soyunu sopunu o yakağanmı yakarcanmı yardırcanmı nedir adı bilmem. felistil ve strilexmi ne öle bişe 2 dene var ikisinide suruyorum. ,hepinize tavsiyem ben yazın zombi gibi gece sinek avına düştüğüm için biliyorum sinek ısırır ısırmaz o ilaçları sürersen ısırık yeri etkisini kaybediyo daha az kaşınıyo. aklınızda bulunsun. bunu yapmak içinde gece sık sık kalkıp çocuğu ısırmışmı kabartmışmi diye bakmak gerekli

Ben de dun sebamed almistim bak simdi ona da sevindim. Ama ben soguk deniz seviyom dido da kiza sicak deniz bulmak lazim :)

Gozumde canlanmadi kiz her tarafini donatmisiniz sungerin. Rahat etti mi bari talyam?

Evet iste park yatak da var bizde ama o da karyola da ayni alt seviyede. Ben de bi kademe bisi yapiyim o zaman

Hee yaa bu bulusmadan bisey anlamadim zaten ben. İkincide daha bi yayiliriz cayira cimene

Kahrolsun koska helva:117:

Oybirligiyle hediye almiyom herife

irisim tatlişkom; angara yeni ısındı dediydikkine dışarda olsun istanbulda açık hava mekanı çok. gariban angaramda ağaçlıklı falan filan yer yok öleee.. hem biz de 5 inde buluşcaktık wavyim gelsin sözleştik biz de buluşcaz, sonra bi daa buluşcaz sora bi daaa yaaa , ama şu konuda doğru bana gelin kızlar özelden adresi yazayım:)))

antalyaya gidcen msoe deniz sıcak sinek daha az (oranın belediyesi süperdir ) ama çok sıcak yaaa deniz soğuk kıza diyosun ama antalyada sabaha kadar klimayla yatıyosun o nolcak kız hiç klimadan hasta olmadı inşallah oğlanda olmaz

Son düzenleme:

ama tabi ki tatlişkom'un dedği gibi özet yapar kaçarsam, az yazarsam mesaj hakkın yok derkine az kalmış ama((

yaw kızlar işinize karışıyorum ama ben meraktan catlıyorum istanbullular buluştu diye aklım gitti orda olmak istedim. burda gördğünz gibi bi dido var onunda mesaj kutusu doluydu o kadar bahtsızım

tatlişkom ben haziranda kuşadasına gidicem denizine giremiyorum soguk geliyor ben antalya da büyüdüm 25 yıl kadar yaşadım:)) yaş ortaya çıkacak yaa nasıl yaşlandıysam, alışmışım sıcak suya fethiyenin üstü soğuk geliyor.. kuşadasında da sinek çok ısırdıktan sonra sürülen kremin adı nedir, ben de gitmeden alıyım diyorum.

Abooooooooo ,alıştı kız bu sokağa ,daha girmez içeri

sen kankan alsenin adresini al, nasılsa en çok ona gidersin en çok onu seviyon

Ayen bizde de öyle ,bigün eksik bigün fazla , pek düzen oturtamayız anası kılıklı kızıma
alsene git alsene ,her daim çerez tabağı hazır ...wavyme ben giderim ,orda lahmacun var

Valla ben hiç dizimi kırmadan mercanla eğilmeyi öğrendim:) dördüncü ayda dönmeye başlayınca alt kademeye geçtik çünkü, nasıl tırsak insansam:)

Yuh ,ben bile kıpırla daha geçen ay indik alt kademeye

eee , yaza da sinek nöbeti var gece ha ,hiç bitmiyo gece nöbetlerimiz

Ben de almamıştım ,buluşmaya gelmeden önce eczaneden aldım ,bioderma nın 50 faktörünü ,araştıramadan aldım,eczacıma güveniyom

Buluşmada masaya oturmak yok , yukarda piknik masalrının oraya konuşlanırız , herkes bikaç kilim getirir ,bebeler yerde takılır ,öyle daha güzel olur

Hem sen çalışmıyon ,paran mı var ,ne hediyesi ,o sana alsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…