2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Vereyim adresi gel şekerim
Benim kapım hep açık ama ben iki bebeyle neye çıkayım bacım oğlan ayrı telden kız ayrı telden

iris biliyon dimi bunların ikiside (wavy ve alsen) evde yayılıyo çalışmıyolar demiyoki ver kız adresi geliyorum kahveye inanamıyorum bu ikisine
Siz görün biz dışarda bi buluşalım sonra ev gezmeleride arkadan gelecek resimleri Koyunca bu söylediklerinin unutmada çatla emi

Senaysennnn hala ODTÜ de mekan söylemedin bana
en çok hepinizi seviyorum da ona + olarak gıcığımda var zahmet vercem sen amacımı bilmiyon
Kız beni çok seviyor biliyom ben
Sen gelde zahmetine kurban oluyum

Yok bee anlatlya bana cok sicak geliyo. Denizde bile serinliyemiyon. Nem de cok. Benim mekan bodrum yaa teyzemin de yazligi var. Bu sene oraya kamp kurariz bebeyle nereye gidecez baska

stilex jel bide felistil var iki dene hangisini alırsan. an talyada deniz agustos ta cok sıcak oluyo. hiç serınlemıyorum artııı kum o denizi tuzu dahada yakıyo

ama tabi ki tatlişkom'un dedği gibi özet yapar kaçarsam, az yazarsam mesaj hakkın yok derkine az kalmış ama((

Şekerim ben yazayım adresi çık gel

Kızlar denemiş biri olarak kesinlikle sıcak denize gidin
Geçen sene oğlan 14 aylıktı gittik Antalya'ya düşünün deniz soğuk geldi girmek istemedi havuzdan çıkmadı

Hee bebeler takilsin kendi kendilerine biz de acik dedikodu yapalim kv ile gorustun mu kiz bu arada?

Hdiyeyi almasindan cok ne alcam diye dusunmekten kurtardiniz beni gizlar

kız hep benı alıntılamışın hayatın benden ibaretmi bu kadarmı cok sevıyon inanmıyoru sana amaa

iris bunlara sinek demeye bin şahıt lazım raid bile işlemiyo kurban olıyım istanbulun sineğine. hatta yakarcamı yarcanmı diye bi sinek de var o kadar küçükki gorunmuyo şerefsiz ısırıp kaçıyo. sivri gibi buyuk diil.

Biz diyoz ki , ööle ayarlamalı buluşmaya ne gerek var,nasıl olsa evdesiniz , e hepimizin evi de malum , kimse kimseye misafir muamelesi yapmaz - istese de yapamaz ,zira evler bi türlü toplanmıyo - atlayın gidin diyoruz şekerim ,dışarda buluşma işleri ayrı

Ben yılbaşında önce Düsceye gittiğimde fovfov'a gitmiştim ,çok da güzel olmuştu
MSOE de geçerken uğradı , ama bayağı derli topluydum değil mi kız , hazır kuru pastam nasıl olmuştu

Yok bee anlatlya bana cok sicak geliyo. Denizde bile serinliyemiyon. Nem de cok. Benim mekan bodrum yaa teyzemin de yazligi var. Bu sene oraya kamp kurariz bebeyle nereye gidecez baska
Bi oda da bize var mı kız

alsenim canım benim bi buluşma yapalım tatlişkom la iris bi çatlasın:))) benim ablam o tarafta oturuyor hep geçiyoz balgattan :)) antalya ya gidemiycez benim herif gelmiycek kuşadasında ablamın yazlığı var oraya gitcez artık, izin almadı hazirana.ağustosa alacak onda da ayvalığa gidicez ben istemiyorum ama kesinleşti artık gidilecek soğuk ne işim var ayvalıkta falan gideydim söyle kemer e side ye falan.

off diyorum ayvalık diyorum akçay edremit diyorum oralarda tatil yapcan bee denizin soğuklugu kaynını harekete gecircek

yaw kızlar işinize karışıyorum ama ben meraktan catlıyorum istanbullular buluştu diye aklım gitti orda olmak istedim. burda gördğünz gibi bi dido var onunda mesaj kutusu doluydu o kadar bahtsızım
Bizim sayemizde buluşacaklar hemşom ,ver gazı ver gazı

Hee bebeler takilsin kendi kendilerine biz de acik dedikodu yapalim kv ile gorustun mu kiz bu arada?

Hdiyeyi almasindan cok ne alcam diye dusunmekten kurtardiniz beni gizlar

Hee görüştüm , yeğenimin doğumgünüsüne geldi kıpırı görmeye , pazar günü de küçükyalıya gittik teyzesi abisi müstakbel eltim falan da ordaydı...

Sen hangi semtte oturuyorsun
Wavy bana yakın tahminimce
Ama seni hiç bilmiyorum

Biriniz balgat'taydı değil mi , benim herifin kuzeni orda oturuyo ,şu mhp merkez binasının arkasında ,gelmiştik bi kere.

bu arada haftaya hafta sonu belki antepe gideriz gezneye antepli olan warmıydı
wavy nin kaynanası antepli ,kızzzzz lahmacun yersen boğazında kalsın e miiiiiiii

şerefisz o.p.lerrrrrr

o zaman once kutunu boşalt boş sallama adamın kursağında bırakma

ööle sorar sorar ,gider tek başına yer lahmacunu ciğeri

aman aman ,siz bi buluşun da biz çatlayalım

Geldiğinde banada uğra kız benim ev oraya 10 dk

ne kemeri beee aile facasımı cıkarcan üstsüler yuzunden. off hemde nemin içinde tatilmi olur yaa
Bizim sayemizde buluşacaklar hemşom ,ver gazı ver gazı

şerefisz o.p.lerrrrrr
onlar bi b.ku beceremz diye ben ağzımı bozarmışım gaza gelip bunlar beni aforoz etmeden ben şaka şaka diyim neme lazım angaranın bağlarına asmasınlar beni
angaraya taşınayım diye baskı yapıyorum adama kız sakın kızmayın haa şaka şakaaa (nasıl da korkuyorum yanlız bunlardan)

ceyda su o p nin açılımını bana özelden at yemin ederim çok merak ediyorum bilmiyosan sor oğren bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp demişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…