Vereyim adresi gel şekerimdido o kremler içinde dr sürmeyin demişti zaten saat 4 5 den sonra denize soktunmu sürmene gerek yok guneş yakmıyo ama sür sen nolur nolmaz tabi burda sabahın 10 u 35 derece olunca haklı dr tabi. ben akdenizi sevmiyorum gidiyoruz denize su sıcak hava sıcak offf bide kum yapışıyo tuzlu amannnnn lanet olsun nerden geldim denize diyorum. ege en guzel, ohhh serın suu denize girdiğini anlıyosun
ahhh ahh ben olcam valla kapınıxza dayanırdım en cok alsene dayanırdım
Siz görün biz dışarda bi buluşalım sonra ev gezmeleride arkadan gelecek resimleri Koyunca bu söylediklerinin unutmada çatla emiiris biliyon dimi bunların ikiside (wavy ve alsen) evde yayılıyo çalışmıyolar demiyoki ver kız adresi geliyorum kahveye inanamıyorum bu ikisine
Kız beni çok seviyor biliyom benen çok hepinizi seviyorum da ona + olarak gıcığımda var zahmet vercem sen amacımı bilmiyon
antalyaya gidcen msoe deniz sıcak sinek daha az (oranın belediyesi süperdir) ama çok sıcak yaaa deniz soğuk kıza diyosun ama antalyada sabaha kadar klimayla yatıyosun o nolcak kız hiç klimadan hasta olmadı inşallah oğlanda olmaz
tatlişkom ben haziranda kuşadasına gidicem denizine giremiyorum soguk geliyor ben antalya da büyüdüm 25 yıl kadar yaşadım:)) yaş ortaya çıkacak yaa nasıl yaşlandıysam, alışmışım sıcak suya fethiyenin üstü soğuk geliyor.. kuşadasında da sinek çok ısırdıktan sonra sürülen kremin adı nedir, ben de gitmeden alıyım diyorum.
ama tabi ki tatlişkom'un dedği gibi özet yapar kaçarsam, az yazarsam mesaj hakkın yok derkine az kalmış ama((
tatlişkom ben haziranda kuşadasına gidicem denizine giremiyorum soguk geliyor ben antalya da büyüdüm 25 yıl kadar yaşadım:)) yaş ortaya çıkacak yaa nasıl yaşlandıysam, alışmışım sıcak suya fethiyenin üstü soğuk geliyor.. kuşadasında da sinek çok ısırdıktan sonra sürülen kremin adı nedir, ben de gitmeden alıyım diyorum.
Hee bebeler takilsin kendi kendilerine biz de acik dedikodu yapalimAbooooooooo ,alıştı kız bu sokağa ,daha girmez içeri
Ayen bizde de öyle ,bigün eksik bigün fazla , pek düzen oturtamayız anası kılıklı kızıma
alsene git alsene ,her daim çerez tabağı hazır ...wavyme ben giderim ,orda lahmacun var
Yuh ,ben bile kıpırla daha geçen ay indik alt kademeye
eee , yaza da sinek nöbeti var gece ha ,hiç bitmiyo gece nöbetlerimiz
Ben de almamıştım ,buluşmaya gelmeden önce eczaneden aldım ,bioderma nın 50 faktörünü ,araştıramadan aldım,eczacıma güveniyom
Buluşmada masaya oturmak yok , yukarda piknik masalrının oraya konuşlanırız , herkes bikaç kilim getirir ,bebeler yerde takılır ,öyle daha güzel olur
Hem sen çalışmıyon ,paran mı var ,ne hediyesi ,o sana alsın
kız hep benı alıntılamışın hayatın benden ibaretmi bu kadarmı cok sevıyon inanmıyoru sana amaaVereyim adresi gel şekerim
Benim kapım hep açık ama ben iki bebeyle neye çıkayım bacım oğlan ayrı telden kız ayrı telden
Siz görün biz dışarda bi buluşalım sonra ev gezmeleride arkadan gelecek resimleri Koyunca bu söylediklerinin unutmada çatla emi
Senaysennnn hala ODTÜ de mekan söylemedin bana
Kız beni çok seviyor biliyom ben
Sen gelde zahmetine kurban oluyum
iris bunlara sinek demeye bin şahıt lazım raid bile işlemiyo kurban olıyım istanbulun sineğine. hatta yakarcamı yarcanmı diye bi sinek de var o kadar küçükki gorunmuyo şerefsiz ısırıp kaçıyo. sivri gibi buyuk diil.Abooooooooo ,alıştı kız bu sokağa ,daha girmez içeri
Ayen bizde de öyle ,bigün eksik bigün fazla , pek düzen oturtamayız anası kılıklı kızıma
alsene git alsene ,her daim çerez tabağı hazır ...wavyme ben giderim ,orda lahmacun var
eee , yaza da sinek nöbeti var gece ha ,hiç bitmiyo gece nöbetlerimiz
Ben de almamıştım ,buluşmaya gelmeden önce eczaneden aldım ,bioderma nın 50 faktörünü ,araştıramadan aldım,eczacıma güveniyom
Buluşmada masaya oturmak yok , yukarda piknik masalrının oraya konuşlanırız , herkes bikaç kilim getirir ,bebeler yerde takılır ,öyle daha güzel olur
Hem sen çalışmıyon ,paran mı var ,ne hediyesi ,o sana alsın
irisim tatlişkom; angara yeni ısındı dediydikkine dışarda olsun istanbulda açık hava mekanı çok. gariban angaramda ağaçlıklı falan filan yer yok öleee.. hem biz de 5 inde buluşcaktık wavyim gelsin sözleştik biz de buluşcaz, sonra bi daa buluşcaz sora bi daaa yaaa , ama şu konuda doğru bana gelin kızlar özelden adresi yazayım:)))
Bi oda da bize var mı kızYok bee anlatlya bana cok sicak geliyo. Denizde bile serinliyemiyon. Nem de cok. Benim mekan bodrum yaa teyzemin de yazligi var. Bu sene oraya kamp kurariz bebeyle nereye gidecez baska
bu arada haftaya hafta sonu belki antepe gideriz gezneye antepli olan warmıydı
Şekerim ben yazayım adresi çık gel
Kızlar denemiş biri olarak kesinlikle sıcak denize gidin
Geçen sene oğlan 14 aylıktı gittik Antalya'ya düşünün deniz soğuk geldi girmek istemedi havuzdan çıkmadı
bu arada haftaya hafta sonu belki antepe gideriz gezneye antepli olan warmıydı
alsenim canım benim bi buluşma yapalım tatlişkom la iris bi çatlasın:))) benim ablam o tarafta oturuyor hep geçiyoz balgattan :)) antalya ya gidemiycez benim herif gelmiycek kuşadasında ablamın yazlığı var oraya gitcez artık, izin almadı hazirana.ağustosa alacak onda da ayvalığa gidicez ben istemiyorum ama kesinleşti artık gidilecek soğuk ne işim var ayvalıkta falan gideydim söyle kemer e side ye falan.
Bizim sayemizde buluşacaklar hemşom ,ver gazı ver gazıyaw kızlar işinize karışıyorum ama ben meraktan catlıyorum istanbullular buluştu diye aklım gitti orda olmak istedim. burda gördğünz gibi bi dido var onunda mesaj kutusu doluyduo kadar bahtsızım
Hee bebeler takilsin kendi kendilerine biz de acik dedikodu yapalimkv ile gorustun mu kiz bu arada?
Hdiyeyi almasindan cok ne alcam diye dusunmekten kurtardiniz beni gizlar
Sen hangi semtte oturuyorsun
Wavy bana yakın tahminimce
Ama seni hiç bilmiyorum
wavy nin kaynanası antepli ,kızzzzz lahmacun yersen boğazında kalsın e miiiiiiiibu arada haftaya hafta sonu belki antepe gideriz gezneye antepli olan warmıydı
kız hep benı alıntılamışın hayatın benden ibaretmi bu kadarmı cok sevıyon inanmıyoru sana amaa
iris bunlara sinek demeye bin şahıt lazım raid bile işlemiyo kurban olıyım istanbulun sineğine. hatta yakarcamı yarcanmı diye bi sinek de var o kadar küçükki gorunmuyo şerefsiz ısırıp kaçıyo. sivri gibi buyuk diil.
o zaman once kutunu boşalt boş sallamaadamın kursağında bırakma
aman aman ,siz bi buluşun da biz çatlayalımalsenim canım benim bi buluşma yapalım tatlişkom la iris bi çatlasın:))) benim ablam o tarafta oturuyor hep geçiyoz balgattan :)) antalya ya gidemiycez benim herif gelmiycek kuşadasında ablamın yazlığı var oraya gitcez artık, izin almadı hazirana.ağustosa alacak onda da ayvalığa gidicez ben istemiyorum ama kesinleşti artık gidilecek soğuk ne işim var ayvalıkta falan gideydim söyle kemer e side ye falan.
Bizim sayemizde buluşacaklar hemşom ,ver gazı ver gazı
Hee görüştüm , yeğenimin doğumgünüsüne geldi kıpırı görmeye , pazar günü de küçükyalıya gittik teyzesi abisi müstakbel eltim falan da ordaydı...
Biriniz balgat'taydı değil mi , benim herifin kuzeni orda oturuyo ,şu mhp merkez binasının arkasında ,gelmiştik bi kere.
wavy nin kaynanası antepli ,kızzzzz lahmacun yersen boğazında kalsın e miiiiiiii
şerefisz o.p.lerrrrrr
ne kemeri beee aile facasımı cıkarcan üstsüler yuzunden. off hemde nemin içinde tatilmi olur yaaalsenim canım benim bi buluşma yapalım tatlişkom la iris bi çatlasın:))) benim ablam o tarafta oturuyor hep geçiyoz balgattan :)) antalya ya gidemiycez benim herif gelmiycek kuşadasında ablamın yazlığı var oraya gitcez artık, izin almadı hazirana.ağustosa alacak onda da ayvalığa gidicez ben istemiyorum ama kesinleşti artık gidilecek soğuk ne işim var ayvalıkta falan gideydim söyle kemer e side ye falan.
onlar bi b.ku beceremz diye ben ağzımı bozarmışım gaza gelipBizim sayemizde buluşacaklar hemşom ,ver gazı ver gazı
şerefisz o.p.lerrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?