off diyorum ayvalık diyorum akçay edremit diyorum oralarda tatil yapcan bee denizin soğuklugu kaynını harekete gecircek
ceyda su o p nin açılımını bana özelden at yemin ederim çok merak ediyorum bilmiyosan sor oğren bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp demişler
ayvalık çok güzel beğendim ama benim tatil anlayışım sıcaktan kavrulacan , ben gitmezdim oraya da işte bizim aile dostumuz arkadaşımız onlar gidelim dediler birlikte gidecez arkadaşlarla eğlenceli olur dedik. eşim çok istedi ben hiç gitmedim görmedim ben de dedim donacaz ya donacaz denizi soğuk ne yapalım arkadaşlarla güzel olur artıkın sen de gel tatlişkom birlikte gidelim :)))
Geldiğinde banada uğra kız benim ev oraya 10 dk
ne kemeri beee aile facasımı cıkarcan üstsüler yuzunden. off hemde nemin içinde tatilmi olur yaa
onlar bi b.ku beceremz diye ben ağzımı bozarmışım gaza gelipbunlar beni aforoz etmeden ben şaka şaka diyim neme lazım angaranın bağlarına asmasınlar beni
angaraya taşınayım diye baskı yapıyorum adama kız sakın kızmayın haa şaka şakaaa(nasıl da korkuyorum yanlız bunlardan)
Geldiğim ilk angara eyleminde toplarım ben hepinizi , evlerde olmazsa meydanlarda :92::92::92:
ne korkuyon kız bunlardan , toplanıp dövemezler nasılsa ,teke tek de sen hakkından gelirsin
Kız uyurken hazırlanayım kızımla dışarı çıkıcam
Bebelerime ve kendime yeni ciciler alıcam
Anacım uzun bir aradan sonra kendime ciciler alıcam bu kilolar yapıştı ayrılmasını bekleyecek diye iyice paspal oldum
Bana söyleyinde kendimi çok kaptırmayayaım
meg sende evdemisin çalışmıyomusun
tatlişkom şu an için profesyonel ev hanımlığı ve annelik yapıyorum. bankacıyım şu anda ücretsiz izindeyim, 1 sene daha evdeyim şubenin haberi yok daha 2.6 ayı da alıcam:)))
bende bilmiyom yaa, oğlana sordum, onun bunun çocuu demekmişceyda su o p nin açılımını bana özelden at yemin ederim çok merak ediyorum bilmiyosan sor oğren bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp demişler
Geldiğim ilk angara eyleminde toplarım ben hepinizi , evlerde olmazsa meydanlarda :92::92::92:
ne korkuyon kız bunlardan , toplanıp dövemezler nasılsa ,teke tek de sen hakkından gelirsin
bana kredi versene diye reklam geyiği yapcam gülmek zorunda değilsin. kullan iznini yaa sanki kullanmasan takdirmi edecekler sonuna kadar sömur. ama tabi maaş yok onu bilmem beni aşar. herkez işe başlayınca ben napcam burda tek bilemedim. diğer topiklere gidip ev hanımı kanka mı edinsem
bende bilmiyom yaa, oğlana sordum, onun bunun çocuu demekmiş
daha da bilmiyom ya, bilip de sölemiyo diilim yani
alperenada nasılsın gulum napıyon çocukr nasıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?