2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

off diyorum ayvalık diyorum akçay edremit diyorum oralarda tatil yapcan bee denizin soğuklugu kaynını harekete gecircek

ayvalık çok güzel beğendim ama benim tatil anlayışım sıcaktan kavrulacan , ben gitmezdim oraya da işte bizim aile dostumuz arkadaşımız onlar gidelim dediler birlikte gidecez arkadaşlarla eğlenceli olur dedik. eşim çok istedi ben hiç gitmedim görmedim ben de dedim donacaz ya donacaz denizi soğuk ne yapalım arkadaşlarla güzel olur artıkın sen de gel tatlişkom birlikte gidelim :)))

Ev bizimkinden halliceydi. Kurupastalar anne elidegmis gibiydi. Elinlen mi koydum kiz tabaga?

Onu birak da dedikodunun hasi sendeymis. Nasil buldun eltini? Kv ile arasi nasil?

ben sevmiyorum sicağı cinnet geliyo gercekten. amac denize girip serinlemek ama serinlenmiyoki. o yuzden egeyi seviyorum akçaya bayılırım erdege bayılırım. bodruma nasıp olmadı. emekli olunca gideriz inşallah orda yaşarız istiyorum. cocuklarda yazdan yaza gelir torunlarla felan filan çok ileri gittim

Geldiğinde banada uğra kız benim ev oraya 10 dk

Geldiğim ilk angara eyleminde toplarım ben hepinizi , evlerde olmazsa meydanlarda :92::92::92:

ne korkuyon kız bunlardan , toplanıp dövemezler nasılsa ,teke tek de sen hakkından gelirsin

Kız uyurken hazırlanayım kızımla dışarı çıkıcam
Bebelerime ve kendime yeni ciciler alıcam
Anacım uzun bir aradan sonra kendime ciciler alıcam bu kilolar yapıştı ayrılmasını bekleyecek diye iyice paspal oldum

Bana söyleyinde kendimi çok kaptırmayayaım

Geldiğim ilk angara eyleminde toplarım ben hepinizi , evlerde olmazsa meydanlarda :92::92::92:

ne korkuyon kız bunlardan , toplanıp dövemezler nasılsa ,teke tek de sen hakkından gelirsin

kız bu alseni varyaaa cok çaçaron gördum wavy diliyle yer beni
wavy laf sokar bu parçalar ellerinde kalırım.

Benim oğlum çok fena bir bebek ya
Dün gündüz misafir vardı, Atakan sanırsın melek. Birde şimdi görse Atakan'ı anlar gerçek yüzünü. Hep böyle yapıyor sıpa. Nazı niyazı hep bana Arkadaşım geldiğinde 2gün oda hayran olmuştu sonra bizimki gerçek yüzünü gösterince yaka silkeleyerek kaçtı
Uyudu 30 dkyı geçmez uykusu, koşup az temizlik yapayım Haydi iyi sohbetler size

kendini çok kaptırma ama kıyafet alınca insan zayıflamaktan vazgecermiş cunku giyebileceği kıyafetleri olurmuş o yuzden ben almıyorum cok

tatlişkom şu an için profesyonel ev hanımlığı ve annelik yapıyorum. bankacıyım şu anda ücretsiz izindeyim, 1 sene daha evdeyim şubenin haberi yok daha 2.6 ayı da alıcam:)))

bana kredi versene diye reklam geyiği yapcam gülmek zorunda değilsin. kullan iznini yaa sanki kullanmasan takdirmi edecekler sonuna kadar sömur. ama tabi maaş yok onu bilmem beni aşar. herkez işe başlayınca ben napcam burda tek bilemedim. diğer topiklere gidip ev hanımı kanka mı edinsem

ceyda su o p nin açılımını bana özelden at yemin ederim çok merak ediyorum bilmiyosan sor oğren bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp demişler
bende bilmiyom yaa, oğlana sordum, onun bunun çocuu demekmiş
daha da bilmiyom ya, bilip de sölemiyo diilim yani

sorma o reklam bankacılar arasında bayaa bi geyik malzemesi, bne o bankada çalışmıyorum ama:)) yine de kredi ne demek:)) öyle tabi ama işte maaş yok idare ediyoruz ama şimdilik, bir de bakıcı düşünmüyorum kreşe vericem 18 aylık yapaydım bi diyorum en azından. takdir falan edilmiyor da şube soruyor valla ağustos ta döncem diye biliyorlar. bakıcı bulmak mesele, annem bakamaz kayınvalide iyi ki uzakta mecburen iyi bir kreş ya da gerçekten vicdanlı referanslı bir bakıcı..

ahaaa aysre de geldi ben bare buna bulaşayım alsen gelene kadar
nerdesin kızım saat kaç oldu yoksun ortalıkta yine hangi topikte feneri söndurdun

merhba kızlar dn haber veremedim 6da eve gldm elktrkler yoktu sonrada uyumuşum dn alsenn dediği gibi enf. çıktı ama çok azmış hastaneye gttğimde ateşi 40 derece çıktı hemn serum bağladılar 2 tane serum yedi kn tahlili yptılar ve soğuksu bnyosu yptılar 8 buçuk aydr kolay kolay ağlamayn kız hastaneden çıkana kdr ağladı içim gtti alperen hastanede adanın ağladıgını grünce doktorlara vurmaya başladı babasına al gt çocuğu dedim alıp parka gtrmüş parkta ynuyormuş sonra bavasınn yanına gidip ADA CIZZ HÜHÜHÜ diyip oyuna devam ediyrmuş dn gece ada deliksz uyuydu serumlr rhtlttı ama şimdi ateşi var yine ve evde tekim inş düşürebilirm ateşi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…