2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ne enfeksiyonu olmuş k, niye hala düşmedi antibiyotik iğne yapıp düşürürlerdi aslında.

ne enfeksiyonu olmuş k, niye hala düşmedi antibiyotik iğne yapıp düşürürlerdi aslında.

nden olduğunu bilmiyruz havadan yada hasta biri öpmüş dedi doktoru antipiyotik kullanmya bşladım agumantin kullanıyorum doktoru çok inatçı ateşi var dedi 2 serumla anca düştü ateşi

nden olduğunu bilmiyruz havadan yada hasta biri öpmüş dedi doktoru antipiyotik kullanmya bşladım agumantin kullanıyorum doktoru çok inatçı ateşi var dedi 2 serumla anca düştü ateşi

madem inatçı atesi var iğne antibiyotik verseydi neyse toparlar merak etme cok ateş oldumu sok suya ilaçla felan uğraşma atta bi fitil çabucak düşsün. benim kızında gecen 5 gun ateşi düşmedş 3 gun iğne yaptılar rahatladı anca düştü.

aylar sonra merhaba kızlar uzunca bir süre yoktum KK ^da bazende vardımda yazmadım okudum sadece yazdıklarınızı...umarım hepinizde iyisinizdir..ve tabi meleklerinizde :))

kız bu alseni varyaaa cok çaçaron gördum wavy diliyle yer beni
wavy laf sokar bu parçalar ellerinde kalırım.

Ben yetişirim ,korkma sennnnn

O koca g.tüne kıyafet bulacağını sanıyosan çok yanılıyosun dostuuummmm

Koşarak temizlik yapmak

Burdayım hemşommmmmmmm

Geçmiş olsun canım ya ,antibiyotik falan vermedi mi madem enfeksiyon var :44:

kötüyüm cnım yha oğlum ii ama kızın yine ateşi var şimdi öltüm 37.8 çıktı çıldrmk üzereyim dn bide eczanede tartıldım 41 kilo olmuşum tam bi hortlağa dndm yhaa

41 kilo muuuu ,boyun kaç kız

bndeiğne verin demedi vermedi doktor degiştricm doktorunu snr oldm dn ilk doktora göremiyorum artık güzel bi doktor bulmam lazım ve çalıştığı hastanenn fiyatı uygun olmalı ben bvu parasızlığın bippppp........... valla bu seferde ateşini düşüremezsem kmseyi dnlemeyeceğim ilk doktoruna gtrcem çocuğumn huyu değişti yha sallanmktn nefret eden çocuk ayağımda sallyarak ytırıyrum üstüne oğlumda grüyr oda istiyr

Sgk lı değil mi eşin ,özel hastaneler de bakıyo sgklıya...Tam olarak nerde oturuyosun ,yok mu başka hastane :44:

olur bende arada sallıyorum değişiyo huyları napcan g. yiyen ikinci doğurur
1.57 mi ne tam bilmiyorum

bende o kadarım ama 68 çekiyorum çok şükür ezerim seni demek alperenada 27 kg var offf ben ne olmuşum bee

olur bende arada sallıyorum değişiyo huyları napcan g. yiyen ikinci doğurur

bende o kadarım ama 68 çekiyorum çok şükür ezerim seni demek alperenada 27 kg var offf ben ne olmuşum bee

g.tüm yemiyo ama doğuracam , kıpırım kardeşsiz kalmasın

Sgk lı değil mi eşin ,özel hastaneler de bakıyo sgklıya...Tam olarak nerde oturuyosun ,yok mu başka hastane :44:

sgklı ümraniyede oturuyom burda medicanaya götrdük bn evlnmeden önce oraya gderdm annm iş bnkasından emekli çok ii davranıyrlardı doktrlrıda ii acile gtrdm med40 derece atş 400 ytl dediler serum ve kn tahlili için eşim delirdi parayı almadan da yapmıyorlar eşim kvga etmeye bşladı bnkızı aldm bi guzel kfur ettım sezgin yürü dedim afiyet hastanesine gtrdük orda ilgilndiler ama bn pk begenmedim doktoru yoksa gttiğim hastane ii

Canim yaa cok gecmis olsun saglik hicbiseye benzemez baska seylerden kisip dr parasini cikarmak lazim. En kisa zamanda toparlar insallah ada.

g.tüm yemiyo ama doğuracam , kıpırım kardeşsiz kalmasın

Benim koca g.tum yemiyo :) dogurmayacam. Bissuru kuzeni var kizimin. Onlarlan kardes kardes buyusun

400 tl miii o ne oyle bee
Ah ulan ben bu ulkenin taa tovbe tovbe atesli bebekle acile gidiyosun once para diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…