merhba kızlar dn haber veremedim 6da eve gldm elktrkler yoktu sonrada uyumuşum dn alsenn dediği gibi enf. çıktı ama çok azmış hastaneye gttğimde ateşi 40 derece çıktı hemn serum bağladılar 2 tane serum yedi kn tahlili yptılar ve soğuksu bnyosu yptılar 8 buçuk aydr kolay kolay ağlamayn kız hastaneden çıkana kdr ağladı içim gtti alperen hastanede adanın ağladıgını grünce doktorlara vurmaya başladı babasına al gt çocuğu dedim alıp parka gtrmüş parkta ynuyormuş sonra bavasınn yanına gidip ADA CIZZ HÜHÜHÜ diyip oyuna devam ediyrmuş dn gece ada deliksz uyuydu serumlr rhtlttı ama şimdi ateşi var yine ve evde tekim inş düşürebilirm ateşi
ne enfeksiyonu olmuş k, niye hala düşmedi antibiyotik iğne yapıp düşürürlerdi aslında.
nden olduğunu bilmiyruz havadan yada hasta biri öpmüş dedi doktoru antipiyotik kullanmya bşladım agumantin kullanıyorum doktoru çok inatçı ateşi var dedi 2 serumla anca düştü ateşi
kız bu alseni varyaaa cok çaçaron gördum wavy diliyle yer beni
wavy laf sokar bu parçalar ellerinde kalırım.
Kız uyurken hazırlanayım kızımla dışarı çıkıcam
Bebelerime ve kendime yeni ciciler alıcam
Anacım uzun bir aradan sonra kendime ciciler alıcam bu kilolar yapıştı ayrılmasını bekleyecek diye iyice paspal oldum
Bana söyleyinde kendimi çok kaptırmayayaım
Koşarak temizlik yapmakBenim oğlum çok fena bir bebek ya
Dün gündüz misafir vardı, Atakan sanırsın melek. Birde şimdi görse Atakan'ı anlar gerçek yüzünü. Hep böyle yapıyor sıpa. Nazı niyazı hep banaArkadaşım geldiğinde 2gün oda hayran olmuştu sonra bizimki gerçek yüzünü gösterince yaka silkeleyerek kaçtı
Uyudu 30 dkyı geçmez uykusu, koşup az temizlik yapayımHaydi iyi sohbetler size
Burdayım hemşommmmmmmmbana kredi versene diye reklam geyiği yapcam gülmek zorunda değilsin. kullan iznini yaa sanki kullanmasan takdirmi edecekler sonuna kadar sömur. ama tabi maaş yok onu bilmem beni aşar. herkez işe başlayınca ben napcam burda tek bilemedim. diğer topiklere gidip ev hanımı kanka mı edinsem
Geçmiş olsun canım ya ,antibiyotik falan vermedi mi madem enfeksiyon var :44:merhba kızlar dn haber veremedim 6da eve gldm elktrkler yoktu sonrada uyumuşum dn alsenn dediği gibi enf. çıktı ama çok azmış hastaneye gttğimde ateşi 40 derece çıktı hemn serum bağladılar 2 tane serum yedi kn tahlili yptılar ve soğuksu bnyosu yptılar 8 buçuk aydr kolay kolay ağlamayn kız hastaneden çıkana kdr ağladı içim gtti alperen hastanede adanın ağladıgını grünce doktorlara vurmaya başladı babasına al gt çocuğu dedim alıp parka gtrmüş parkta ynuyormuş sonra bavasınn yanına gidip ADA CIZZ HÜHÜHÜ diyip oyuna devam ediyrmuş dn gece ada deliksz uyuydu serumlr rhtlttı ama şimdi ateşi var yine ve evde tekim inş düşürebilirm ateşi
kötüyüm cnım yha oğlum ii ama kızın yine ateşi var şimdi öltüm 37.8 çıktı çıldrmk üzereyim dn bide eczanede tartıldım 41 kilo olmuşum tam bi hortlağa dndm yhaa
aylar sonra merhaba kızlar uzunca bir süre yoktum KK ^da bazende vardımda yazmadım okudum sadece yazdıklarınızı...umarım hepinizde iyisinizdir..ve tabi meleklerinizde :))
madem inatçı atesi var iğne antibiyotik verseydi neyse toparlar merak etme cok ateş oldumu sok suya ilaçla felan uğraşma atta bi fitil çabucak düşsün. benim kızında gecen 5 gun ateşi düşmedş 3 gun iğne yaptılar rahatladı anca düştü.
agumantik verdi 1 ölçek kullanıyorum.Geçmiş olsun canım ya ,antibiyotik falan vermedi mi madem enfeksiyon var :44:
41 kilo muuuu ,boyun kaç kız
Hoşgeldinnnnnnnnnnnnnn
bndeiğne verin demedi vermedi doktor degiştricm doktorunu snr oldm dn ilk doktora göremiyorum artık güzel bi doktor bulmam lazım ve çalıştığı hastanenn fiyatı uygun olmalı ben bvu parasızlığın bippppp........... valla bu seferde ateşini düşüremezsem kmseyi dnlemeyeceğim ilk doktoruna gtrcemçocuğumn huyu değişti yha sallanmktn nefret eden çocuk ayağımda sallyarak ytırıyrum üstüne oğlumda grüyr oda istiyr
olur bende arada sallıyorum değişiyo huyları napcan g. yiyen ikinci doğururbndeiğne verin demedi vermedi doktor degiştricm doktorunu snr oldm dn ilk doktora göremiyorum artık güzel bi doktor bulmam lazım ve çalıştığı hastanenn fiyatı uygun olmalı ben bvu parasızlığın bippppp........... valla bu seferde ateşini düşüremezsem kmseyi dnlemeyeceğim ilk doktoruna gtrcemçocuğumn huyu değişti yha sallanmktn nefret eden çocuk ayağımda sallyarak ytırıyrum üstüne oğlumda grüyr oda istiyr
1.57 mi ne tam bilmiyorum
Rukişcimm sensin dimiiiii....Hoşbuldum canım teşekkürler :)))
Rukişcimm sensin dimiiiii....Hoşbuldum canım teşekkürler :)))
olur bende arada sallıyorum değişiyo huyları napcan g. yiyen ikinci doğurur
bende o kadarım ama 68 çekiyorum çok şükür ezerim seni demek alperenada 27 kg var offf ben ne olmuşum bee
Benimmmmm
Napıyo kocaoğlan
Sgk lı değil mi eşin ,özel hastaneler de bakıyo sgklıya...Tam olarak nerde oturuyosun ,yok mu başka hastane :44:
merhba kızlar dn haber veremedim 6da eve gldm elktrkler yoktu sonrada uyumuşum dn alsenn dediği gibi enf. çıktı ama çok azmış hastaneye gttğimde ateşi 40 derece çıktı hemn serum bağladılar 2 tane serum yedi kn tahlili yptılar ve soğuksu bnyosu yptılar 8 buçuk aydr kolay kolay ağlamayn kız hastaneden çıkana kdr ağladı içim gtti alperen hastanede adanın ağladıgını grünce doktorlara vurmaya başladı babasına al gt çocuğu dedim alıp parka gtrmüş parkta ynuyormuş sonra bavasınn yanına gidip ADA CIZZ HÜHÜHÜ diyip oyuna devam ediyrmuş dn gece ada deliksz uyuydu serumlr rhtlttı ama şimdi ateşi var yine ve evde tekim inş düşürebilirm ateşi
g.tüm yemiyo ama doğuracam , kıpırım kardeşsiz kalmasın
olur bende arada sallıyorum değişiyo huyları napcan g. yiyen ikinci doğurur
bende o kadarım ama 68 çekiyorum çok şükür ezerim seni demek alperenada 27 kg var offf ben ne olmuşum bee
sgklı ümraniyede oturuyom burda medicanaya götrdük bn evlnmeden önce oraya gderdm annm iş bnkasından emekli çok ii davranıyrlardı doktrlrıda ii acile gtrdm med40 derece atş 400 ytl dediler serum ve kn tahlili için eşim delirdi parayı almadan da yapmıyorlar eşim kvga etmeye bşladı bnkızı aldm bi guzel kfur ettım sezgin yürü dedim afiyet hastanesine gtrdük orda ilgilndiler ama bn pk begenmedim doktoru yoksa gttiğim hastane ii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?