Canim yaa cok gecmis olsun saglik hicbiseye benzemez baska seylerden kisip dr parasini cikarmak lazim. En kisa zamanda toparlar insallah ada.
Benim koca g.tum yemiyo :) dogurmayacam. Bissuru kuzeni var kizimin. Onlarlan kardes kardes buyusun
sgklı ümraniyede oturuyom burda medicanaya götrdük bn evlnmeden önce oraya gderdm annm iş bnkasından emekli çok ii davranıyrlardı doktrlrıda ii acile gtrdm med40 derece atş 400 ytl dediler serum ve kn tahlili için eşim delirdi parayı almadan da yapmıyorlar eşim kvga etmeye bşladı bnkızı aldm bi guzel kfur ettım sezgin yürü dedim afiyet hastanesine gtrdük orda ilgilndiler ama bn pk begenmedim doktoru yoksa gttiğim hastane ii
sgklı ümraniyede oturuyom burda medicanaya götrdük bn evlnmeden önce oraya gderdm annm iş bnkasından emekli çok ii davranıyrlardı doktrlrıda ii acile gtrdm med40 derece atş 400 ytl dediler serum ve kn tahlili için eşim delirdi parayı almadan da yapmıyorlar eşim kvga etmeye bşladı bnkızı aldm bi guzel kfur ettım sezgin yürü dedim afiyet hastanesine gtrdük orda ilgilndiler ama bn pk begenmedim doktoru yoksa gttiğim hastane ii
merhba kızlar dn haber veremedim 6da eve gldm elktrkler yoktu sonrada uyumuşum dn alsenn dediği gibi enf. çıktı ama çok azmış hastaneye gttğimde ateşi 40 derece çıktı hemn serum bağladılar 2 tane serum yedi kn tahlili yptılar ve soğuksu bnyosu yptılar 8 buçuk aydr kolay kolay ağlamayn kız hastaneden çıkana kdr ağladı içim gtti alperen hastanede adanın ağladıgını grünce doktorlara vurmaya başladı babasına al gt çocuğu dedim alıp parka gtrmüş parkta ynuyormuş sonra bavasınn yanına gidip ADA CIZZ HÜHÜHÜ diyip oyuna devam ediyrmuş dn gece ada deliksz uyuydu serumlr rhtlttı ama şimdi ateşi var yine ve evde tekim inş düşürebilirm ateşi
400 tl miii o ne oyle bee
Ah ulan ben bu ulkenin taatovbe tovbe atesli bebekle acile gidiyosun once para diyorlar
keloqlan izliyor :)))
Sen nasılsın ,napıyosun ,keyfin nasıl canım ?
sgk anlaşması yok mu , hem acilde para alamazlar ki , dava edin bence ,faturanız duruyo mu ?
Umay da sarılık olduğunda küvezde kalıcaktı 1 gece ,para istediler , ben de yenidoğan yoğunbakımları ücretsiz dedim para isteyemezsiniz , bizde böyle falan filan dediler , tamam dedim ,çıkarken faturamı isterim dedim ,yatışı yaptılar ,ertesi günü çıkarırken "başhekimle konuştuk ,sizden ücret almıycaz" dediler , kıvırdılar yani fatura isteyince....
erdem hastanesi uzak mı size ,orası da iyi diye duymuştum :44:
Hiç anlamam kayıt kuyut işlerinden ,seyreder geçerimbi de ben sabah 5 te kalkiyom diye atv hatirla sevgilinin tekrarlarini koymus hergun bu sefer kaydetmeli ama nasillll fikri olann
evet ama bugn şikayette bulundum hiç bişey yapmayacaklardır ama ben yinede şikayetimi yaptım ama kızıma bişey olsaydı Allah korusun o sıradiğer hastaneye götürdüğümde havale geçiyor deselerdi size yemn ediyorum o hastaneyi altının üstüne gtirrdim cinnet geçirmeyi görrlerdi onlarama şükürler olsun bişey olmadı
erdem hastanesi yakın işte annem aklına uydum uymaz olsaydım canım valla o sinrle fatura almadım kızı aldığım gibi çıktım hastende küfr ede ede kendi doktouna götrcektim aslında ama adamın ikiz bebkleri oldu oğlanla yaşıtlar birinde herşey yolunda diğeri bitkisel hayatta olarak doğmuştu fişini çekmeye razı değiller dn fenalaşmış durumu ağır ona götüremedm
iyi canım şükür..Ayşeye baskına geldim ama yok :)) bizim kızlarda yoktu ortada birde bu tarafa laf atayım dedim :)))
Hiç anlamam kayıt kuyut işlerinden ,seyreder geçerim
Peşini bırakma ,acil hizmetten para alamazlar kesinlikle ...
merhba kızlar dn haber veremedim 6da eve gldm elktrkler yoktu sonrada uyumuşum dn alsenn dediği gibi enf. çıktı ama çok azmış hastaneye gttğimde ateşi 40 derece çıktı hemn serum bağladılar 2 tane serum yedi kn tahlili yptılar ve soğuksu bnyosu yptılar 8 buçuk aydr kolay kolay ağlamayn kız hastaneden çıkana kdr ağladı içim gtti alperen hastanede adanın ağladıgını grünce doktorlara vurmaya başladı babasına al gt çocuğu dedim alıp parka gtrmüş parkta ynuyormuş sonra bavasınn yanına gidip ADA CIZZ HÜHÜHÜ diyip oyuna devam ediyrmuş dn gece ada deliksz uyuydu serumlr rhtlttı ama şimdi ateşi var yine ve evde tekim inş düşürebilirm ateşi[/QUOTE
Çok kolay gelsin hemen iyi olun inşallah... Hemen düşecek bu sefer ateşi hiç merak etme.. Sandığımızdan çok daha güçlü onlar
tamm canım şu kız iyileşsin halledeceğim zaten kayt işlermlerini yapmışlardı birde kaıt için 60 ytl aldılar onn faturası var tahlil kağıda bnde kız iyieşsn direk baş hekime gdr o acil serwistekilerden şikytte bulunurum o şeref....lerin ismlerinide htrlıyorum saol cnm yhaa yaktım bn onları
Sakın bırakma peşini , başhekimde çözemezsen bakanlığı ara...
Burda bi arkadaşım medical parkı dava etti , hastane ceza almıştı ....
walla özledim desem yalan olurBuraya gel canım kaynınlara eltini özlemedin mi
boşalttım canım boşalttım anam artık ömür boyu başıma kalkarsınno zaman once kutunu boşalt boş sallamaadamın kursağında bırakma
wavy nin kaynanasına gideyim ozaman benBizim sayemizde buluşacaklar hemşom ,ver gazı ver gazı
Hee görüştüm , yeğenimin doğumgünüsüne geldi kıpırı görmeye , pazar günü de küçükyalıya gittik teyzesi abisi müstakbel eltim falan da ordaydı...
Biriniz balgat'taydı değil mi , benim herifin kuzeni orda oturuyo ,şu mhp merkez binasının arkasında ,gelmiştik bi kere.
wavy nin kaynanası antepli ,kızzzzz lahmacun yersen boğazında kalsın e miiiiiiii
şerefisz o.p.lerrrrrr
canım sen merak etme şekil a da görüldüğü üzere seni iş yerindede yalnız bırakmıyoruzbana kredi versene diye reklam geyiği yapcam gülmek zorunda değilsin. kullan iznini yaa sanki kullanmasan takdirmi edecekler sonuna kadar sömur. ama tabi maaş yok onu bilmem beni aşar. herkez işe başlayınca ben napcam burda tek bilemedim. diğer topiklere gidip ev hanımı kanka mı edinsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?