2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim yaa cok gecmis olsun saglik hicbiseye benzemez baska seylerden kisip dr parasini cikarmak lazim. En kisa zamanda toparlar insallah ada.

Benim koca g.tum yemiyo :) dogurmayacam. Bissuru kuzeni var kizimin. Onlarlan kardes kardes buyusun

saol canım ama byle acil durumlarda para olmayınca hiç bişe ypamıyrsun cann çok ynıyr işte zor durum da klıyrsun yoksa eşim saolsun hiç bişeyimizi eksk etmez herşyn iisnden alır

sgk anlaşması yok mu , hem acilde para alamazlar ki , dava edin bence ,faturanız duruyo mu ?

Umay da sarılık olduğunda küvezde kalıcaktı 1 gece ,para istediler , ben de yenidoğan yoğunbakımları ücretsiz dedim para isteyemezsiniz , bizde böyle falan filan dediler , tamam dedim ,çıkarken faturamı isterim dedim ,yatışı yaptılar ,ertesi günü çıkarırken "başhekimle konuştuk ,sizden ücret almıycaz" dediler , kıvırdılar yani fatura isteyince....

erdem hastanesi uzak mı size ,orası da iyi diye duymuştum :44:

medicana pahalıdır ama bilmem lazım sgk lı yada sgk sız aynı görevi başka hastanelerde yapıyo. ben sıradan bi özel hastanede calıştım bilirim bugun bizde calışan yarın medicana da calışırdı. farketmez dr iyise hangi hastane olursa olsun. soyle soliyim mesela yağmurun bebekken göturdugum dr gungören hastanesinde çalışırdı sıradan ara sokak hastanesi diyim anla o dr şimdi medikal parkta çalışıyo ve tv lere cıkıyo programlara bilmem anlatabildimmi orda 20 verirken şimdi 120 veriyolar muayeneye aynı dr a ben vermem şahsen

çok geçmiş olsun canım

bi de ben sabah 5 te kalkiyom diye atv hatirla sevgilinin tekrarlarini koymus hergun bu sefer kaydetmeli ama nasillll fikri olann

400 tl miii o ne oyle bee
Ah ulan ben bu ulkenin taa tovbe tovbe atesli bebekle acile gidiyosun once para diyorlar

evet ama bugn şikayette bulundum hiç bişey yapmayacaklardır ama ben yinede şikayetimi yaptım ama kızıma bişey olsaydı Allah korusun o sıradiğer hastaneye götürdüğümde havale geçiyor deselerdi size yemn ediyorum o hastaneyi altının üstüne gtirrdim cinnet geçirmeyi görrlerdi onlar ama şükürler olsun bişey olmadı

erdem hastanesi yakın işte annem aklına uydum uymaz olsaydım canım valla o sinrle fatura almadım kızı aldığım gibi çıktım hastende küfr ede ede kendi doktouna götrcektim aslında ama adamın ikiz bebkleri oldu oğlanla yaşıtlar birinde herşey yolunda diğeri bitkisel hayatta olarak doğmuştu fişini çekmeye razı değiller dn fenalaşmış durumu ağır ona götüremedm

bi de ben sabah 5 te kalkiyom diye atv hatirla sevgilinin tekrarlarini koymus hergun bu sefer kaydetmeli ama nasillll fikri olann
Hiç anlamam kayıt kuyut işlerinden ,seyreder geçerim

Peşini bırakma ,acil hizmetten para alamazlar kesinlikle ...

evet acılden para almamaları lazım ama acili dikiş atmak trafik kazası gibi acil mudehalelerde gecerli diyolar. gerçi gerçekten para istememeleri lazım yaa bi daha aklında olsun dicem ama bizde şikayet etmeyemi üşeniyoruz ne. hatta gebelik tahlillerde ucretsiz ama hepimiz verdik para değilmi?

hala alabilirsin ödeme yaptıysan faturanı. üşenmeyin bee

iyi canım şükür..Ayşeye baskına geldim ama yok :)) bizim kızlarda yoktu ortada birde bu tarafa laf atayım dedim :)))

Gördün mü fotoları
O gündüzleri pek takılamıyo poyraz oğlandan ,akşamları burda ,başka topiklere de takılıyo ama ,tatlişkom yakalıyo sağda solda fink atarkene

Ben eve hala bağlatamadım neti , az önce gittim telekoma ama olmadı ,nüfusa gidip adres güncellemsi yapmam gerekiyomuş

Hiç anlamam kayıt kuyut işlerinden ,seyreder geçerim

Peşini bırakma ,acil hizmetten para alamazlar kesinlikle ...

tamm canım şu kız iyileşsin halledeceğim zaten kayt işlermlerini yapmışlardı birde kaıt için 60 ytl aldılar onn faturası var tahlil kağıda bnde kız iyieşsn direk baş hekime gdr o acil serwistekilerden şikytte bulunurum o şeref....lerin ismlerinide htrlıyorum saol cnm yhaa yaktım bn onları

Sakın bırakma peşini , başhekimde çözemezsen bakanlığı ara...
Burda bi arkadaşım medical parkı dava etti , hastane ceza almıştı ....

Sakın bırakma peşini , başhekimde çözemezsen bakanlığı ara...
Burda bi arkadaşım medical parkı dava etti , hastane ceza almıştı ....

ama bişe varki anladığım kadarıyla dun gunduz mesai saatleri içinde gitmiş acile girmiyo sanırım direk muayene ye alıyolar. acil saat 6 dan sonra başlıyo.

Buraya gel canım kaynınlara eltini özlemedin mi
walla özledim desem yalan olur ama oraya da geliriz canım sen dert etme
o zaman once kutunu boşalt boş sallama adamın kursağında bırakma
boşalttım canım boşalttım anam artık ömür boyu başıma kalkarsınn
wavy nin kaynanasına gideyim ozaman ben yerim walla lahmacunda baklavada yenmezmii
canım sen merak etme şekil a da görüldüğü üzere seni iş yerindede yalnız bırakmıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…