2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

düze iyide o 500 ml bende tutturamıyorum300 felan oluyo. Benımkilerde isilik demin marketten pudra aldım ama kullanıp kullanmamakta kararsızım

anamm korktum bırden ki bu kızda şimdi beni dinlemiyonuz da ben yazdımda bana cvp yazmadınızda kaale almadınız diyip cıkcan diye ödüm koptu ceyda
Ohhh rahatladım

yok hayatım ben trip yapmam öle
yazmazsam da yazmam, gelip de bak gidiyom ona göre haaaa, ne kadan çok sevdiinizi gösterim bakem filan demem
giderim direk

hayır yani doyamamak demek sürekli kavgamı istiyom ki ben lan diye düşündüm birden
etmicem zaten kavga felan, akşam ki de öyle bi atışmaydı, bıraktım peşini ay bıkmışım zaten, bi de onla mı uğraşıyım. ben biraz da geyiğine kavga diye yazdım, ama yazmıcam bi daa, sonra adım çıkıyo işte
sadece sevgi kelebeği olucam burda, o kararı verdim

off ya gerginim ya ondan çenem düştü hadi ben işime bakıyım

Hımmm kelebek gibi uçar arı gibi sokarım diyon kim nasıl anlarsa
Ben böle anladım

Offf iris oku oku bitmedimi hadi daa bekliyruk seni

Son düzenleme:
La bebe gece uykusu gece uyunur bu ne be 9:30dan beri uyuyor döne döne Bizi uykusuz birakti kendisi arayi kapatiyo. Kahvalti oldu brunch, sosyetik kolik

anacım benim g.tüm büyüyünce mutlumu olacan irisimm merak etme zayıflasamda o hep büyük kalıo o benim leğenim rahat ettirio benii hem baklava lahmacun yesemde 1 hafta aç kalır dengelerim

Mutlu olacam tabiiiii

Bana oyle geliyo ki gecenin yarisinda bile bu kadar ziyaretcimiz olmasi da bizi terkedip giden arkadaslar sebebiylen

Hee ,burdan takip edip ,diğer topiklerde dedikodunun dibini buluyolar ama resmiyetten uzaklaşmadan

heee seneye bir daha doguralimmm
Sen tekiz doğur ama gözünü seveyim :18:

Sen benim gönlümün heidi klumusun bacım yaaaaa ,bırak düzeltme bişei

çizik atmadın mı karnına , gayet de iyi pişer , orta ateş ama çok harlı olmasın...hemi de yeni seramik tavanda ,ohhh miss gibi olur...
benim kıpır uyutmaya çalışırken hep tırmalıyo ,yüzüm boynum hep tırmık

ne ayıp yahu , birde aynı forum sitesinde yapma bari :)))
"o kadar gidiyom dedim ,bi güle güle diyen olmadı " ,gidesi yokmuş ,blöf çekmiş de kal diyen olmayınca içinde kalmış ,yazııııkkkkk

Oldu mu kız hakkaten 38 beden , çok pis kıskandım

Hadi geçmiş olsun canım....

Toplaşıp Geliriz valla neden olmasın doğum gunu nu kutlarız harra bence bi duğun salonu tutsak topunu aradan çıkarırız

Bence de toplu organizasyon

Kızlar milupanın sitesinde peynır ve yumurtayı dönüşümlü verın yazıyo siz öyle mi yapıyısunyz

ben hiç takılmıyom herşeyi veriyom
yemekleri de hepsini veriyom
yerse kendi bilir yemezse de
amaaan napıım ya rahat anne oldum artık
kafamda saç kalmıcak düşüne düşüne

Ben de tuzlu ve salçalı hariç hepsinden veriyom ,masaya asılıyo zaten...
Peynir ve yumurta nasıl dönüşümlü verilecek lan ,zaten sadece onları yiyo kıpır kahvaltıda :44:

Oğlum ilk defaaaa kendi başına uyudu büyüdümü ne teyzeleri

Bu ara bi düsce seyahati pilanımız var ama o tarihe denk gelir mi bilmem ,gelirse kesin ordayım
Bakıcıyı çok seversin iaşşal wavymmmm

o ...m eki aidiyet ekiydi anacım, yanıldın MSOEm
ankaradaki toppikler 26sında buluşalım diyorlardı, umarım pazar çıkmayız yola da gelebilirim onları da görmeye

Yok yok ,siz buluşamıycaksınız

Anaaaammmm ,angaralı topikolardan ilk buluşma haberini mi alcaz lannnnnn

Gunaydın hiççç kesintısız uyumadım hiç hemde
Sinek avı mı hemşom :44:

Kesinitisiz mi uyuyor , ne güzel

Kıyamam kolikime yaaa ,bizde o kadar diş var hala sürekli mızır mızırrrrrr

Günaydınlar, tatlişkom duan bizde işe yaradı, 9:20 de kalktık, çok teşekkür:)
9:20 ye kadar uyudu mu gerçekten , rüyamda bile göremem sanırım o saate kadar uykuyu

" .....bir kavganın güzelliğinde sevdim seni......" Ceydammm

Ya da... Aaa geyik mi hayatta yapmam, ben düzeyli bi ilişki için buraya geldim ( içime ouzi kaçtı) ( titreyen kafa smile)

Geyik eti mi yediriyoruz bebelere

Hayırdır ceyda:44:aman hepimiz de oluyor agresyon durumları en çok ta bendemi ne

Kendim uymuş kadar sevindim yeminle

Hoşgeldin yayınımıza da biz erken açtık her zamanki gibi

Ben de erken açıyom alsenim ,saattlerimiz aynı da , ben yayına işten bağlanıyom ya ,bu saati buluyor gelmem

bugün hiç keyfim yok ya neden bilmiyorum

ben biliyom ; bugün hiç ayakkabı almadın didommmmm

Sende o kaslar bende bu göbek varken bizden sevgi kelebeği olmaz ceydamm ,kavgaya devam

Hımmm kelebek gibi uçar arı gibi sokarım diyon kim nasıl anlarsa
Ben böle anladım

Offf iris oku oku bitmedimi hadi daa bekliyruk seni

Geldim geldimmmm,hadi seviyeli sohbetimize başlayalaım

Al nescafeni yanınada bitter çikolata mutlu ol formül bu.bilim adamlarından dahamı iyi bilcez mutluluk hormonu salgılıyomuş

walla canım açım ya şimdi nescafe içersem öğlen yemek yiyemem öğleden sonrada açlıktan ölürüm öğleden sonra olabilir ama aman derdim war belki çikolata derdimi de alırmı acep

Sende o kaslar bende bu göbek varken bizden sevgi kelebeği olmaz ceydamm ,kavgaya devam

yok kıs bu hafta hiç almadım hemde şaka gibi ama gerçekten param yok ayın 15ini bekliom

Nikah şarkın dimiiiii
Balığa 3 alta 3 üste cizik attım balık kurudu olmadı güzel bidahakine fırına atcam yaa.

çıkmış adım yani

ii, şişkolukla kavgacılığın da doğrudan ilişki içinde olduğunu bilmiyodum, öğrenmiş oldum

bana böle mesajlar vermeyin ya, moralim bozuk zatenn

hayatımın anlamını sorgulamaktayım

(ahaa iriss, şişkolukla filozofluğun da ilişkisini kurdum iyi miii)

delircem ben delirceeeemmmm

bi bruges e gidiyim belki ii gelir

alma kızzzz , nereye koycan o kadar ayakkabıyı

Nolduki ceyda yaa bu kadar sıkıldın amannn niye hep bizim moralimiz bızuluyoo acaba adamlarda aynı şeyi hissediyomu

Nikah şarkın dimiiiii
Balığa 3 alta 3 üste cizik attım balık kurudu olmadı güzel bidahakine fırına atcam yaa.

Ne balığıydı be merak ettim , 3 çizik çok lan ,en şişko yerine çarpraz bi çizik yeter....
Vaktim varsa fırın yaparım zaten ben , yağlı kağıtla kapat ,altına soğan patates sarımsak bollll limon defne yaprağı ,mmmmmmmmmmmmm

aboooooo , sen sınıra gelmişin Ceydam , dön çabuk ordan , bu ne saçma bir ruh haliiiiii

bruges ne ki lan :44:

Levrek almıştım bide küçük almışım ki 1 ini kız yedi 1 inin yarısını oğlan yedi bende ekmeği salataya bandım bandım yedim

Ben hatırlatmam
Maşallah de kız bizimkide öyle uyusa göbek atarım
Kesinitisiz mi uyuyor , ne güzel
Kesintisiz olur mu hiç ilk 3ay bebeler 16saat uyur dediklerinde bile kesintisiz düzgün uykusu yoktu ki
Uykuya dalana kadar uzun uzuuun mememi çürütecek şekilde emer sonra şanslı günümse 2saat uyur sonrası saat başı ve sabaha karşı tekrar memeye yapışır, ağzında tutar. Bende sabaha kadar bir kolumun üstünde yatmaktan uyuşup kalırım. Bir kalkarım ki yamulmuş heryerimKesintisiz uyuyacaksa 4 saate bile razıyım, sırtımın üstünde yatmayı özledim
sadece sevgi kelebeği olucam burda, o kararı verdim

off ya gerginim ya ondan çenem düştü hadi ben işime bakıyım
Kepeleekk
La bebe gece uykusu gece uyunur bu ne be 9:30dan beri uyuyor döne döne Bizi uykusuz birakti kendisi arayi kapatiyo. Kahvalti oldu brunch, sosyetik kolik

Cadııııııı şimdide sen onu uyutma dicem sana dokunacak sonu yine

Ben hiç fotolarda göbek falan görmedim:44:
Birde olsun yani ne olacak anayız artık çok mu bize bir göbek
Kıs ben kaç gundur 68.5 çıkıyodym bugun bş baktım 66.5 olmuş çayın hikmetimi nee

Bir arkadaşımda 9bitkiden karışık bitki çayından içti, bebesi ishal oldu bıraktı.

Levrek almıştım bide küçük almışım ki 1 ini kız yedi 1 inin yarısını oğlan yedi bende ekmeği salataya bandım bandım yedim

Yok yok ,sen istanbula gelince uygulamalı bi kızartma yapalım senlen ,olmayacak böyle ,ziyan ediyon derya kuzularını

Ben de dedim ,daha ne istiyon ,sabah uyuyo işte

Yok yok var koca bi tekerlek ,önümüzdeki ay yüzmeye başlıyom aallhın izniylen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…