düze iyide o 500 ml bende tutturamıyorum300 felan oluyo. Benımkilerde isilik demin marketten pudra aldım ama kullanıp kullanmamakta kararsızımselamlar kızlar ya uğrayamadım bu ara
nasılsınız?
havalar sıcak, bebiş isilik oldu
yeme düzeni epey değişti benimkinin
artık mamayı daha az içiyor
hani 500 ml gerekiyormuş ya günde, pek oralara gelemiyoruz, çorbalarına falan ekliyorum ben de
sizinkilerin yeme düzeni nasıl?
anamm korktum bırden ki bu kızda şimdi beni dinlemiyonuz da ben yazdımda bana cvp yazmadınızda kaale almadınız diyip cıkcan diye ödüm koptu ceydaya insanın adı çıkmış dicem de o da değil
ben ne zman yazdım buraya kavga ettiğimi de doyamıyomuşum anlamadım
yazmıyom bişi bu konuda
geçmişde yokki yazmadım ki bişey
şimdi söledim bişi kaçırılmış değil yani
düze iyide o 500 ml bende tutturamıyorum300 felan oluyo. Benımkilerde isilik demin marketten pudra aldım ama kullanıp kullanmamakta kararsızım
anamm korktum bırden ki bu kızda şimdi beni dinlemiyonuz da ben yazdımda bana cvp yazmadınızda kaale almadınız diyip cıkcan diye ödüm koptu ceyda
Ohhh rahatladım
bugün hiç keyfim yok ya neden bilmiyorum
yok hayatım ben trip yapmam öle
yazmazsam da yazmam, gelip de bak gidiyom ona göre haaaa, ne kadan çok sevdiinizi gösterim bakem filan demem
giderim direk
hayır yani doyamamak demek sürekli kavgamı istiyom ki ben lan diye düşündüm birden
etmicem zaten kavga felan, akşam ki de öyle bi atışmaydı, bıraktım peşini ay bıkmışım zaten, bi de onla mı uğraşıyım. ben biraz da geyiğine kavga diye yazdım, ama yazmıcam bi daa, sonra adım çıkıyo işte
sadece sevgi kelebeği olucam burda, o kararı verdim
off ya gerginim ya ondan çenem düştü hadi ben işime bakıyım
anacım benim g.tüm büyüyünce mutlumu olacan irisimmmerak etme zayıflasamda o hep büyük kalıo o benim leğenim rahat ettirio benii hem baklava lahmacun yesemde 1 hafta aç kalır dengelerim
Bana oyle geliyo ki gecenin yarisinda bile bu kadar ziyaretcimiz olmasi da bizi terkedip giden arkadaslar sebebiylen
Sen tekiz doğur ama gözünü seveyim :18:heee seneye bir daha doguralimmm
Sen benim gönlümün heidi klumusun bacım yaaaaa ,bırak düzeltme bişeiıce daisy ben gördum bacım kaynımın oğlu 4.5 yaşında kahvaltıyı hala bulamac yiyo ama pilavida yiyo.
bana heidi klum olmak için o 3 sey kurtarmaz baştan yaratmak lazım yada 1 hafta suren bir dizi estetik operasyon duzelt duzelt bitmez.
çizik atmadın mı karnına , gayet de iyi pişer , orta ateş ama çok harlı olmasın...hemi de yeni seramik tavanda ,ohhh miss gibi olur...benimde eşim buyuk balık sevmez o yokken yaptım bende. balık yapıyorum kıza irisin dediği gibi inşallah pişer az yağda ızgara gibi. dışı kızardı ama içihiç sanmıyorum yapamadım sanırsam. bide salata yapıyım yanına
benim kıpır uyutmaya çalışırken hep tırmalıyo ,yüzüm boynum hep tırmıkevet evet pişmiş ama hiç zevk almadım cunku 1 balık küçüktü 2:kız mızmız yedi 3: oğlan dişleri kaşınıyo diyo kollarıma daldı ısırdı cırmdı canımı acıttı anlıcan ne yedim bilemedi. şimdi ortalığı toparlayayım görüşürüz akşam
"o kadar gidiyom dedim ,bi güle güle diyen olmadı " ,gidesi yokmuş ,blöf çekmiş de kal diyen olmayınca içinde kalmış ,yazııııkkkkkne ayıp yahu , birde aynı forum sitesinde yapma bari :)))
Ahhh kuzum ya çok geçmiş olsun telaş yapma antibiotikle 2 güne toplar ateşi çıktıkca mudahale et mutlaka
Tez zamanda iyileşsin inşallah
Laaaannnnnnn sen benim g.tümü nerden gördün hıııı bi kere bugün o koca ..... 38 beden pantolon oldu naberrr
Kimin dötü büyükkkk belli oluyor şekerimyarım kg çık seninki büyük
Kız fenistil sür bişi olmazsöylediğim spreyi kullandınmı işe yaramıyormu
Ayıp etmiş vallaouzi hep belli saatlerde giriyor arka arkaya yazıyor çıkıyordu anında cevap istiyorsa bekleyecek
Aman boşverin ya kim ne hâli varsa görsün
Maşallah kuzuaAllah onu size bağışlasın hep mutlu olun inşallah
Senin kız akıllı anlattıklarına bakılırsa benim kız çok fena evin içinde dört dönüyor her yeri mosmor oldu
Canım beni de aramadılar ama ben yarın gidip yaptıracağım
Kimisi işini hakkıyla yapıyor kimisi yapmıyor onlarda para kazanıyor bizde
ii akşmlr bn geldm oğlum uyuyr kız sabhtn bri uyumadı ateşini yeni 37ye indrdim bu akşm yne nöbetteym alsenim teşkkr ederm şu kızamık aşısı olyı ne anlmadm bn bnm ki bu ay olacak geçn ay aşı yok dediler ypmadılr 11de 9 aylık oluyrz bu arada istnbul anneleri agustosta herkz istnbulda mı eşim dn kıza çok dogum gunu prtisi ypcaz şu kadnlr kulubundeki arkadşlrınıda çğır dedi
Toplaşıp Geliriz valla neden olmasın doğum gunu nu kutlarız harra bence bi duğun salonu tutsak topunu aradan çıkarırız
Kızlar milupanın sitesinde peynır ve yumurtayı dönüşümlü verın yazıyo siz öyle mi yapıyısunyz
ben hiç takılmıyom herşeyi veriyom
yemekleri de hepsini veriyom
yerse kendi bilir yemezse de
amaaan napıım ya rahat anne oldum artık
kafamda saç kalmıcak düşüne düşüne
Alıntı yapamıyorum bişeyler oldu, anlaşılmaz
Tatlişkom bana sağdan sağdan gelmeye başladılar artık ne yedireceğimizi düşünmekten. Gıda bişeysi beslenme uzmanı olmadığım için kafamı duvarlara vurup patlatacağım:) ben de yumurtayı hergün yedirmek karaciğerini yorar, ilerde sorun olur diye okumuştum. Ama harbîden bıktım içler dışlar çarpımı yapmaktan, ben hergün ikisini de veriyorum, bigün tam bigün yarısını bigün hiç yemiyo.. Heralde dengesini bilip formunu koruyo bizim kız:))
Ilık muhabbetine ne gülüyorum ya hala:) berfenur ben de en başını kaçırmıştım mevzunun ama ilik se düğme+ ilik ilişkisi daha uyar sanki:) ulen ouzilerin haline baya sesli gülüyorum allah günah yazmasın:) bu ne ciddiyet anacım kopenhag zirvesine geldim sandın da ağustos anneleri mi çıktı karşına:)) te allaam ya:)
Oğlum ilk defaaaa kendi başına uyudu büyüdümü ne teyzeleri
Bu ara bi düsce seyahati pilanımız var ama o tarihe denk gelir mi bilmem ,gelirse kesin ordayımiyi geceler lanlar, naber?
....m meyve hazırlıyor- alevli olsun dedim o dalgasını geçti ama alsen ne güldüm anlatamam
size ilginç haberlerle geldim- taze gelişmeler
ayrıntıları yarın bi gün belli olacak olmakla beraber 19 mayıs- 25 mayıs arası Akçakoca'da olacağım. Var mı oralarda olan/olacak?
bi diger gelişme ise bugün arkadaşımdan bakıcı öneri telefonu geldi. yarın arayacağım kendisini, ve dönüşte tanışmaya davet edeceğim. umarım olur ya bu iş, çok umutlandım
o ...m eki aidiyet ekiydi anacım, yanıldınMSOEm
ankaradaki toppikler 26sında buluşalım diyorlardı, umarım pazar çıkmayız yola da gelebilirim onları da görmeye
Aklından hiç çıkmıyom wavy demi
Bugün mepgvn ile telefonda konuştuk sesi çok sıcak geldi mutlu oldum
Adreslerimizi verdik ben pek çıkamıyorum ama onun ablası bana yakın oturuyormuş ona geldiğinde uğrayacak banada
Kızım sen git yattt
Sinek avı mı hemşom :44:Gunaydın hiççç kesintısız uyumadım hiç hemde
Kesinitisiz mi uyuyor , ne güzelGünaydın
Bende, bende. Bebe birde tepiniyor. Bize tepip duruyor, koca yatağa yayılıyor. Alt pijama giydirince sabaha kesin çıkmış oluyor, kıçı başı durmuyor ki çıkıyor oda11yada 11buçukta uyuyor 6.buçuk yada 7de kalkıyor velet kendini yetişkin sanıyor
Kıyamam kolikime yaaa ,bizde o kadar diş var hala sürekli mızır mızırrrrrrGunaydin toppikler
Ben ne kesintisiz uyudum ne 9da uyandim:84::84::84:
Ge tam iki saat salladim bebeyi bana misin demedi calpol verdim cunku devamli emzigini cikarip elini sokuyodu agzina. Dedim dis bu. Calpol bile 2 saat uyuttu yaasabah da 6da hortladi zombi
Coookk uykum vaarr. Eger ikinciyi dogurmayi dusunursem kazara bana bu gunleri hatirlatin
Bak simdi de kafasini oraya buraya koyuyo uykusu geldi tabi
9:20 ye kadar uyudu mu gerçekten , rüyamda bile göremem sanırım o saate kadar uykuyuGünaydınlar, tatlişkom duan bizde işe yaradı, 9:20 de kalktık, çok teşekkür:)
" .....bir kavganın güzelliğinde sevdim seni......" Ceydammmgeyiğin dibine vurmuşunuz
felixiii
sende de iyi bi geyik kapasitesi varmış, sevdirdin kendini
eferim
günaydınlar olsun herkese lan
akşamdan agresif yattım
sabah da agresif kalktım tebi
bu akşam devamını edecem kavganın hadi bakalım
Ya da... Aaa geyik mi hayatta yapmam, ben düzeyli bi ilişki için buraya geldim ( içime ouzi kaçtı) ( titreyen kafa smile)
Hayırdır ceyda:44:aman hepimiz de oluyor agresyon durumları en çok ta bendemi ne
Kendim uymuş kadar sevindim yeminle
Hoşgeldin yayınımıza da biz erken açtık her zamanki gibi
bugün hiç keyfim yok ya neden bilmiyorum
yok hayatım ben trip yapmam öle
yazmazsam da yazmam, gelip de bak gidiyom ona göre haaaa, ne kadan çok sevdiinizi gösterim bakem filan demem
giderim direk
hayır yani doyamamak demek sürekli kavgamı istiyom ki ben lan diye düşündüm birden
etmicem zaten kavga felan, akşam ki de öyle bi atışmaydı, bıraktım peşini ay bıkmışım zaten, bi de onla mı uğraşıyım. ben biraz da geyiğine kavga diye yazdım, ama yazmıcam bi daa, sonra adım çıkıyo işte
sadece sevgi kelebeği olucam burda, o kararı verdim
Hımmm kelebek gibi uçar arı gibi sokarım diyonkim nasıl anlarsa
Ben böle anladım
Offf iris oku oku bitmedimi hadi daa bekliyruk seni
Al nescafeni yanınada bitter çikolata mutlu ol formül bu.bilim adamlarından dahamı iyi bilcez mutluluk hormonu salgılıyomuş
ben biliyom ; bugün hiç ayakkabı almadın didommmmm
Sende o kaslar bende bu göbek varken bizden sevgi kelebeği olmaz ceydamm ,kavgaya devam
Geldim geldimmmm,hadi seviyeli sohbetimize başlayalaım
ben biliyom ; bugün hiç ayakkabı almadın didommmmm
Sende o kaslar bende bu göbek varken bizden sevgi kelebeği olmaz ceydamm ,kavgaya devam
Geldim geldimmmm,hadi seviyeli sohbetimize başlayalaım
walla canım açım ya şimdi nescafe içersem öğlen yemek yiyemem öğleden sonrada açlıktan ölürümöğleden sonra olabilir ama aman derdim war belki çikolata derdimi de alırmı acep
yok kıs bu hafta hiç almadım hemdeşaka gibi ama gerçekten param yok ayın 15ini bekliom
Nikah şarkın dimiiiii
Balığa 3 alta 3 üste cizik attım balık kurudu olmadı güzel bidahakine fırına atcam yaa.
çıkmış adım yani
ii, şişkolukla kavgacılığın da doğrudan ilişki içinde olduğunu bilmiyodum, öğrenmiş oldum
bana böle mesajlar vermeyin ya, moralim bozuk zatenn
hayatımın anlamını sorgulamaktayım
(ahaa iriss, şişkolukla filozofluğun da ilişkisini kurdum iyi miii)
delircem ben delirceeeemmmm
bi bruges e gidiyim belki ii gelir
Ben hatırlatmamGunaydin toppikler
Ben ne kesintisiz uyudum ne 9da uyandim:84::84::84:
Ge tam iki saat salladim bebeyi bana misin demedi calpol verdim cunku devamli emzigini cikarip elini sokuyodu agzina. Dedim dis bu. Calpol bile 2 saat uyuttu yaasabah da 6da hortladi zombi
Coookk uykum vaarr. Eger ikinciyi dogurmayi dusunursem kazara bana bu gunleri hatirlatin
Bak simdi de kafasini oraya buraya koyuyo uykusu geldi tabi
Maşallah de kız bizimkide öyle uyusa göbek atarım
Kesintisiz olur mu hiçKesinitisiz mi uyuyor , ne güzel
Kepeleekksadece sevgi kelebeği olucam burda, o kararı verdim
La bebe gece uykusu gece uyunur bu ne be 9:30dan beri uyuyor döne döneBizi uykusuz birakti kendisi arayi kapatiyo. Kahvalti oldu brunch, sosyetik kolik
Ben hiç fotolarda göbek falan görmedim:44:Sende o kaslar bende bu göbek varken bizden sevgi kelebeği olmaz ceydamm ,kavgaya devam
Kıs ben kaç gundur 68.5 çıkıyodym bugun bş baktım 66.5 olmuş çayın hikmetimi nee
Levrek almıştım bide küçük almışım ki 1 ini kız yedi 1 inin yarısını oğlan yedi bende ekmeği salataya bandım bandım yedim
Ben hatırlatmam
Kesintisiz olur mu hiçilk 3ay bebeler 16saat uyur dediklerinde bile kesintisiz düzgün uykusu yoktu ki
Uykuya dalana kadar uzun uzuuun mememi çürütecek şekilde emer sonra şanslı günümse 2saat uyur sonrası saat başı ve sabaha karşı tekrar memeye yapışır, ağzında tutar. Bende sabaha kadar bir kolumun üstünde yatmaktan uyuşup kalırım. Bir kalkarım ki yamulmuş heryerimKesintisiz uyuyacaksa 4 saate bile razıyım, sırtımın üstünde yatmayı özledim
Kepeleekk
Cadııııııışimdide sen onu uyutma dicem sana dokunacak sonu yine
Ben hiç fotolarda göbek falan görmedim:44:
Birde olsun yani ne olacak anayız artık çok mu bize bir göbek
Bir arkadaşımda 9bitkiden karışık bitki çayından içti, bebesi ishal oldu bıraktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?