Henuz bişe olmadı olmaz inşallah zaten sut az
amaaaan benim bu kocamı bazen diyorum başka bi kadına 2 aylığına gönderiyim de görsün hanyayı konyayıNolduki ceyda yaa bu kadar sıkıldın amannn niye hep bizim moralimiz bızuluyoo acaba adamlarda aynı şeyi hissediyomu
hee demi sınırdayım zaten bana da öle geliyo,Ne balığıydı be merak ettim , 3 çizik çok lan ,en şişko yerine çarpraz bi çizik yeter....
Vaktim varsa fırın yaparım zaten ben , yağlı kağıtla kapat ,altına soğan patates sarımsak bollll limon defne yaprağı ,mmmmmmmmmmmmm
aboooooo , sen sınıra gelmişin Ceydam , dön çabuk ordan , bu ne saçma bir ruh haliiiiii
bruges ne ki lan :44:
hee sevgi kepeleğiii hem de ne sevgiBen hatırlatmam
Kesintisiz olur mu hiçilk 3ay bebeler 16saat uyur dediklerinde bile kesintisiz düzgün uykusu yoktu ki
Uykuya dalana kadar uzun uzuuun mememi çürütecek şekilde emer sonra şanslı günümse 2saat uyur sonrası saat başı ve sabaha karşı tekrar memeye yapışır, ağzında tutar. Bende sabaha kadar bir kolumun üstünde yatmaktan uyuşup kalırım. Bir kalkarım ki yamulmuş heryerimKesintisiz uyuyacaksa 4 saate bile razıyım, sırtımın üstünde yatmayı özledim
Kepeleekk
Cadııııııışimdide sen onu uyutma dicem sana dokunacak sonu yine
Ben hiç fotolarda göbek falan görmedim:44:
Birde olsun yani ne olacak anayız artık çok mu bize bir göbek
Bir arkadaşımda 9bitkiden karışık bitki çayından içti, bebesi ishal oldu bıraktı.
a
hee sevgi kepeleğiii hem de ne sevgi
sanırım artık bir çift kişilği barındırıyorum içimde, belki de ikiden fazladırkocama akşam sipsivri göndermeler yaparkene kız uyandı, direk modum değişti, yavrumm canııım moduna girdim hemen, sinirim de geçti birden (şaka yaptım ya, çoklu kişilk bozukluğu ya da bipolar felan değilim ben, yanlış anlayıp da doyamadın çoklu kişiliğe felan demeyin )
papatyam sana kıyamıyom bak hemen moralimi düzelttin
gelsene bruges e
hadi bakalım kim gelmek istiyoooo
tek tek mi karıştırtacan içindeki otlarıEvet doğadan 7 otlu ama bence aktardan alsana yaa ben bunu gördum aldım bitince aktardan alcam
Slm kızlar gecmise bakmadan damladim aşımızı olduk geldik simdi ayagmda salliyorum bi mızmızlık hali var ama uykudanmi aşıdanmı henuz bilemedim uyaninca anlariz bakalım
Bende öyleyim ozaman 1saat içinde kaç defa mod değiştiriyorum eşime ama onun yüzünden bende sorun yok diye düşünüyordum hepŞimdi bende kendimi ve hayatı sorgulamaya başlıcam
Ben burdan kalkıp Beşiktaşa gidemedim buluşmaya oralara nasıl gidecemHem benim pasaportum neyim yok
alma kızzzz , nereye koycan o kadar ayakkabıyı
yok ayakkabı değil kyafet alacam malum geçen yazı hayatımdan resetledğim için bişe alamadım kıyafetim yok be pampa
amaaaan benim bu kocamı bazen diyorum başka bi kadına 2 aylığına gönderiyim de görsün hanyayı konyayı
o kadın da koysun bunu kapının önüneeee
belki 2 ayda anlamazda 6 ayda anlar sanırsam
tamam 6 aylığına da veririm olur
hee demi sınırdayım zaten bana da öle geliyo,
kocamı bazen seviyom bazen de pencereden atasım geliyo
gıcık ya gıcıkkkkkk
bruges yazıp görsellere bi baksana ya irisim, gelecek ay iş için gidecem, gitmişken de orayı da göriim diyom
biletler 280 euro anacım sen de gelsene hafta sonu
hee sevgi kepeleğiii hem de ne sevgi
sanırım artık bir çift kişilği barındırıyorum içimde, belki de ikiden fazladırkocama akşam sipsivri göndermeler yaparkene kız uyandı, direk modum değişti, yavrumm canııım moduna girdim hemen, sinirim de geçti birden (şaka yaptım ya, çoklu kişilk bozukluğu ya da bipolar felan değilim ben, yanlış anlayıp da doyamadın çoklu kişiliğe felan demeyin )
papatyam sana kıyamıyom bak hemen moralimi düzelttin
gelsene bruges e
hadi bakalım kim gelmek istiyoooo
Didooo geçengünki akşam yemeğinden resimleri ekledin mi, kaçırdım mı yoksaaa benyok ayakkabı değil kyafet alacam malum geçen yazı hayatımdan resetledğim için bişe alamadım kıyafetim yok be pampa
tek tek mi karıştırtacan içindeki otları
hadi geçmiş olsun canım ,olmaz bişey inşallah
giderim deseydin kafa göz dalardım zaten
Al pampa allllll sefan olsun , yoksa kaynanan ısıtma sistemi ,kalörifer falan döşetecek
Didooo geçengünki akşam yemeğinden resimleri ekledin mi, kaçırdım mı yoksaaa ben
Dal, dal
Bu sefer zaten yolunu bulamazsam Mutlusunun peşine takılacam Yenibosnaya kendimi atıp,
Mutlusu bizi buluşmayaaa götür
Didooo geçengünki akşam yemeğinden resimleri ekledin mi, kaçırdım mı yoksaaa ben
Dal, dal
Bu sefer zaten yolunu bulamazsam Mutlusunun peşine takılacam Yenibosnaya kendimi atıp,
Mutlusu bizi buluşmayaaa götür
Kizlaaarrr napiyonuuuuuzzzzzzzzz
M kimi nie atiyr camdan ya
yok bu aralar kaynana değil elti kavgası war ewde hanımefendi 11 milyara kiralık ew tutmus ki adana normal kiralar 7-8 arası düşün artık ew hediyesi alacakmşız ayakkabılık 400 tl civarı fiyatı da lan kiralık ewe ew hediyesimi olur
Bak pepiko da var ,o da başakşehirden gelecek ,ona da takılabilirsin
Bişe yok ,herifleri katlediyoz pepikom
Ne hediye alacağınıza kim karar veriyor kuzum ,hediye gönlünden kopandır benim bildiğim....
Ben de taşındım lan bu arada kiralık eve , kaynanana söyle bana da hediye alsın ,sehpam eksik
reddediyon yani kendini, e bu da iyiymiş bi de bunu deniyimBende öyleyim ozaman 1saat içinde kaç defa mod değiştiriyorum eşime ama onun yüzünden bende sorun yok diye düşünüyordum hepŞimdi bende kendimi ve hayatı sorgulamaya başlıcam
Ben burdan kalkıp Beşiktaşa gidemedim buluşmaya oralara nasıl gidecemHem benim pasaportum neyim yok
Öğr. üyesiyim canımın içisiBaktım kız ,ne güzelmiş , beni de bagaja atıp götürsene ama 15 kg sınırı var ,üstünün parasını ben öderim
Niye gidiyon ki şimdi oraya ,iş için mi ? Ne iş yapıyodun kız sen ,unuttu ben :44::44::44:
kalp kalbe karşı demek didemciiimseninle aynı duygular içerisindeyim arkadasım inan bu ara pencereden balkondan aşağı atmak isteğiyle dolup taşıyo kalbimmm
alınmaz bence deyok bu aralar kaynana değil elti kavgası war ewde hanımefendi 11 milyara kiralık ew tutmus ki adana normal kiralar 7-8 arası düşün artık ew hediyesi alacakmşız ayakkabılık 400 tl civarı fiyatı da lan kiralık ewe ew hediyesimi olur
heee önemli değil pepikomBak pepiko da var ,o da başakşehirden gelecek ,ona da takılabilirsin
Bişe yok ,herifleri katlediyoz pepikom
Ne hediye alacağınıza kim karar veriyor kuzum ,hediye gönlünden kopandır benim bildiğim....
Ben de taşındım lan bu arada kiralık eve , kaynanana söyle bana da hediye alsın ,sehpam eksik
kız kocam diyor boyu dewrilecesi kaynanamın bişe dediği yok bak benim yerime benim öküzle arkadas olaydın alırdı hemen sana şekerim
reddediyon yani kendini, e bu da iyiymiş bi de bunu deniyim
ben nedense herşeyi kendime arıyom da bu erkek modelleri mi herşeyi karılarına atıyo, yoksam bana düşen mi öyle davranıyo bilemedim
Öğr. üyesiyim canımın içisi
oraya yakın bi yere eğitime gidiyom
gitmişken de bi gün uzatıp gezme niyetindeyim
bagajda rahat olmas irisim sen benim yanıma oturr, portofino da içeris
kalp kalbe karşı demek didemciiim
aşağı atınca bi de üstünde tepinmek de istiyon mu? :26:
papatyam pasaport çok kolay, ama vize zor evet,
sen gelcem de ben seni evden aldırtırım yavyuuuuu
Onu doğru dedin ,sen anca kendine ayakkabı alıyon ,ver şubenin telefonunu eniştemi arayacam ,ayakkabılık alırkene benim sehpaları da alsın
Ohhhh ,uzat tabiii sefan olsun ,öğren öğret nereye kadar
Bebeler de geliyo mu lan :44:
Portofino muuu ,ben vize işlemlerini başlatıyom ceydammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?