2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Nolduki ceyda yaa bu kadar sıkıldın amannn niye hep bizim moralimiz bızuluyoo acaba adamlarda aynı şeyi hissediyomu
amaaaan benim bu kocamı bazen diyorum başka bi kadına 2 aylığına gönderiyim de görsün hanyayı konyayı
o kadın da koysun bunu kapının önüneeee
belki 2 ayda anlamazda 6 ayda anlar sanırsam
tamam 6 aylığına da veririm olur
hee demi sınırdayım zaten bana da öle geliyo,
kocamı bazen seviyom bazen de pencereden atasım geliyo
gıcık ya gıcıkkkkkk

bruges yazıp görsellere bi baksana ya irisim, gelecek ay iş için gidecem, gitmişken de orayı da göriim diyom
biletler 280 euro anacım sen de gelsene hafta sonu
hee sevgi kepeleğiii hem de ne sevgi
sanırım artık bir çift kişilği barındırıyorum içimde, belki de ikiden fazladır kocama akşam sipsivri göndermeler yaparkene kız uyandı, direk modum değişti, yavrumm canııım moduna girdim hemen, sinirim de geçti birden (şaka yaptım ya, çoklu kişilk bozukluğu ya da bipolar felan değilim ben, yanlış anlayıp da doyamadın çoklu kişiliğe felan demeyin )

papatyam sana kıyamıyom bak hemen moralimi düzelttin
gelsene bruges e

hadi bakalım kim gelmek istiyoooo

Slm kızlar gecmise bakmadan damladim aşımızı olduk geldik simdi ayagmda salliyorum bi mızmızlık hali var ama uykudanmi aşıdanmı henuz bilemedim uyaninca anlariz bakalım

Bende öyleyim ozaman 1saat içinde kaç defa mod değiştiriyorum eşime ama onun yüzünden bende sorun yok diye düşünüyordum hep Şimdi bende kendimi ve hayatı sorgulamaya başlıcam

Ben burdan kalkıp Beşiktaşa gidemedim buluşmaya oralara nasıl gidecem Hem benim pasaportum neyim yok

Evet doğadan 7 otlu ama bence aktardan alsana yaa ben bunu gördum aldım bitince aktardan alcam
tek tek mi karıştırtacan içindeki otları

Slm kızlar gecmise bakmadan damladim aşımızı olduk geldik simdi ayagmda salliyorum bi mızmızlık hali var ama uykudanmi aşıdanmı henuz bilemedim uyaninca anlariz bakalım

hadi geçmiş olsun canım ,olmaz bişey inşallah

giderim deseydin kafa göz dalardım zaten

Baktım kız ,ne güzelmiş , beni de bagaja atıp götürsene ama 15 kg sınırı var ,üstünün parasını ben öderim

Niye gidiyon ki şimdi oraya ,iş için mi ? Ne iş yapıyodun kız sen ,unuttu ben :44::44::44:

yok ayakkabı değil kyafet alacam malum geçen yazı hayatımdan resetledğim için bişe alamadım kıyafetim yok be pampa

Al pampa allllll sefan olsun , yoksa kaynanan ısıtma sistemi ,kalörifer falan döşetecek

seninle aynı duygular içerisindeyim arkadasım inan bu ara pencereden balkondan aşağı atmak isteğiyle dolup taşıyo kalbimmm

yok ayakkabı değil kyafet alacam malum geçen yazı hayatımdan resetledğim için bişe alamadım kıyafetim yok be pampa
Didooo geçengünki akşam yemeğinden resimleri ekledin mi, kaçırdım mı yoksaaa ben
tek tek mi karıştırtacan içindeki otları

hadi geçmiş olsun canım ,olmaz bişey inşallah

giderim deseydin kafa göz dalardım zaten

Dal, dal
Bu sefer zaten yolunu bulamazsam Mutlusunun peşine takılacam Yenibosnaya kendimi atıp,
Mutlusu bizi buluşmayaaa götür

Al pampa allllll sefan olsun , yoksa kaynanan ısıtma sistemi ,kalörifer falan döşetecek

yok bu aralar kaynana değil elti kavgası war ewde hanımefendi 11 milyara kiralık ew tutmus ki adana normal kiralar 7-8 arası düşün artık ew hediyesi alacakmşız ayakkabılık 400 tl civarı fiyatı da lan kiralık ewe ew hediyesimi olur

Bak pepiko da var ,o da başakşehirden gelecek ,ona da takılabilirsin

Kizlaaarrr napiyonuuuuuzzzzzzzzz
M kimi nie atiyr camdan ya

Bişe yok ,herifleri katlediyoz pepikom

Ne hediye alacağınıza kim karar veriyor kuzum ,hediye gönlünden kopandır benim bildiğim....
Ben de taşındım lan bu arada kiralık eve , kaynanana söyle bana da hediye alsın ,sehpam eksik

kız kocam diyor boyu dewrilecesi kaynanamın bişe dediği yok bak benim yerime benim öküzle arkadas olaydın alırdı hemen sana şekerim

reddediyon yani kendini, e bu da iyiymiş bi de bunu deniyim
ben nedense herşeyi kendime arıyom da bu erkek modelleri mi herşeyi karılarına atıyo, yoksam bana düşen mi öyle davranıyo bilemedim
Öğr. üyesiyim canımın içisi
oraya yakın bi yere eğitime gidiyom
gitmişken de bi gün uzatıp gezme niyetindeyim

bagajda rahat olmas irisim sen benim yanıma oturr, portofino da içeris
seninle aynı duygular içerisindeyim arkadasım inan bu ara pencereden balkondan aşağı atmak isteğiyle dolup taşıyo kalbimmm
kalp kalbe karşı demek didemciiim
aşağı atınca bi de üstünde tepinmek de istiyon mu? :26:

papatyam pasaport çok kolay, ama vize zor evet,
sen gelcem de ben seni evden aldırtırım yavyuuuuu

alınmaz bence de
alın pastanızı gidin
ay çok seviyo seninkisi para harcamayı
ama kendi kazanıyo ya boşver alsın

bişey dicem sen kendi harcamalrını kocanın kartına ek kart çıkarsana didem
madem parası çok sen ye
kavitasyona para lazııım
kıyafte para lazııım
heee önemli değil pepikom
klasik koca dertleri işte
pencereden atasım geliyo da bazen onu dediydim
birden herkesin derdine tercüman oldum hehehe

kız kocam diyor boyu dewrilecesi kaynanamın bişe dediği yok bak benim yerime benim öküzle arkadas olaydın alırdı hemen sana şekerim

Onu doğru dedin ,sen anca kendine ayakkabı alıyon ,ver şubenin telefonunu eniştemi arayacam ,ayakkabılık alırkene benim sehpaları da alsın

Ohhhh ,uzat tabiii sefan olsun ,öğren öğret nereye kadar
Bebeler de geliyo mu lan :44:

Portofino muuu ,ben vize işlemlerini başlatıyom ceydammm

evet orası da ayrı bi hikayeee
şimdi kzı götürcem süt bitti bitiyo zaten 4 gün emzirmezsem tamamen kesilcek, e onu götürünce anamı da götürcem mecburen
e annemle kızın gideceğini duyunca ben de gidicem mi diye başladı oğlan tebi
aslında cezası var da bi tane daa vardı yurtdışı görevim, onda uygulayacam cezayı

olduk mu sana eğitime gitcek bi kişinin yanında 3 kişi daha :111:

dedim maaşı nasılsa unuttuk bu ay, battı balık yan gider, oğlanı da alayım tam olsun dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…