Allah günah yazmasın ben öyle toplu ütü kessen yapamam valla.. İris iris duy sesimi bak ben senden de salık vaziyetteyim..az ütüm var camı actım esintiye karşı yapıyorum ohh varmı ruzgar gibisi. yarın hava sıcak olur molur nemelazım şimdi yapayım dedim hazır serinkene
Kahvaltıya yöntem geliştirdim:) yumurta sarısıyla peynir dereotu karıştırıp ekmeğe emdirdim, yumurtalı ekmek gibi azıcık yağda pişirdim, parmak parmak kestim verdim eline kemire kemire yedi çoğunu:) kalanı da mamaya karıştırıp papara yaptım.. Heyo heyo kendi kahvaltı kurdu da etti kadar sevindim yahu, zillerimi getirin:)))
az ütüm var camı actım esintiye karşı yapıyorum ohh varmı ruzgar gibisi. yarın hava sıcak olur molur nemelazım şimdi yapayım dedim hazır serinkene
Orasi da oyle tabii hatta irisin aksine ben hamileligimi simdiden ozledimBende çok kızıyorumda çokta tatlılar ya :) Başka hangi olayla bu kadar sevinebilirdik, başka kimi bukadar sevebilirdik :) Güzel taraflarını düşünüyorum sinirlendikçe :)
Laaan o kadar uyuyo gece sabaha ,gündüz uykularını mı dert ediyon ,te allam yaaaa , felixi bak git
oralarda kiralar senelik MSOE'mm sakin olllll
pepe çok sıkıcı gerçekten yaaaaa ,ben sadece baby tv açıyom ,trt çocukta mıyır mıyır seslendirmeler baygınlık geliyo bana
Offf kim uğraşacak karıştırmayla hem onun oranlarını nasıl tutturucam ,her seferinde aynı homojenlikte nasıl yapıcam ,zor iş lan o ,alayım kututyu gitsin
O değil de ,o hamilelik biter mi beeeee
Buda bizim köylü bu topikte bi akılı ice var gözümde gerisi hep kırıkKahvaltıya yöntem geliştirdim:) yumurta sarısıyla peynir dereotu karıştırıp ekmeğe emdirdim, yumurtalı ekmek gibi azıcık yağda pişirdim, parmak parmak kestim verdim eline kemire kemire yedi çoğunu:) kalanı da mamaya karıştırıp papara yaptım.. Heyo heyo kendi kahvaltı kurdu da etti kadar sevindim yahu, zillerimi getirin:)))
Bizimde senelik 8000 felan istanbulla kıyaslama bile benım oturdugun ev istanbulda 1500 felandırOrasi da oyle tabii hatta irisin aksine ben hamileligimi simdiden ozledim
Oh be rahatladim 11 bin ne dedim yaa.. Bi dakka lan normali senede 7-8bin mi dedi dido? Ayda 600-650 yani??iyiymis lan gozunu sevdigimin memleketi
Bayıl:) ya sanki mutlusu da akıllı yanılıyo muyum:)Buda bizim köylü bu topikte bi akılı ice var gözümde gerisi hep kırık
Bizimde senelik 8000 felan istanbulla kıyaslama bile benım oturdugun ev istanbulda 1500 felandır
Bayıl:) ya sanki mutlusu da akıllı yanılıyo muyum:)
Orasi da oyle tabii hatta irisin aksine ben hamileligimi simdiden ozledim
Oh be rahatladim 11 bin ne dedim yaa.. Bi dakka lan normali senede 7-8bin mi dedi dido? Ayda 600-650 yani??iyiymis lan gozunu sevdigimin memleketi
Buda bizim köylü bu topikte bi akılı ice var gözümde gerisi hep kırık
Bizimde senelik 8000 felan istanbulla kıyaslama bile benım oturdugun ev istanbulda 1500 felandır
Ben görmüştüm bunu
evet cok guzel evler var gerçekten ver 800 u sarayda otur içerler spot mu arasın duvarların arkasından led ışık yansımalarımı ararsın adamlar duz duvar yapmamışlar özenmişler evlere.
ama heryer ıslanır perdesiz de o zamnsus hemşom sus , benim yeni evde duşakabinden bozma yerde bişey vardı ,kabini yok öööle bağımsız takılıyo pis pis , bu ne lan dedim ,sökün de bari açık açık yayılalım ,söktürdüm ,duş perdesi de takmıycam ,banyo dolabı da çürüsün sudan banane
reddediyon yani kendini, e bu da iyiymiş bi de bunu deniyim
ben nedense herşeyi kendime arıyom da bu erkek modelleri mi herşeyi karılarına atıyo, yoksam bana düşen mi öyle davranıyo bilemedim
Öğr. üyesiyim canımın içisi
oraya yakın bi yere eğitime gidiyom
gitmişken de bi gün uzatıp gezme niyetindeyim
bagajda rahat olmas irisim sen benim yanıma oturr, portofino da içeris
kalp kalbe karşı demek didemciiim
aşağı atınca bi de üstünde tepinmek de istiyon mu? :26:
papatyam pasaport çok kolay, ama vize zor evet,
sen gelcem de ben seni evden aldırtırım yavyuuuuu
ama heryer ıslanır perdesiz de o zamn
benım banyo yu görme o zaman catlarsın kıskanclıktan sölemesi ayıp jakuzimiz bilemm varrrr(ama bizim evsahibinin gelini mimarimiş özel tasarım yapmış bazı yerleri)
Ben de dün gittim aldım kendime yeni cicileryok ayakkabı değil kyafet alacam malum geçen yazı hayatımdan resetledğim için bişe alamadım kıyafetim yok be pampa
yok ek kart çıkarırsam boşar beni kendi çapımda takılıyom ben maaşımı 500 tl aşağısını bilio garibimalınmaz bence de
alın pastanızı gidin
ay çok seviyo seninkisi para harcamayı
ama kendi kazanıyo ya boşver alsın
bişey dicem sen kendi harcamalrını kocanın kartına ek kart çıkarsana didem
madem parası çok sen ye
kavitasyona para lazııım
kıyafte para lazııım
heee önemli değil pepikom
klasik koca dertleri işte
pencereden atasım geliyo da bazen onu dediydim
birden herkesin derdine tercüman oldum hehehe
tamam canım ara hemen yollasın sana da sehpaOnu doğru dedin ,sen anca kendine ayakkabı alıyon ,ver şubenin telefonunu eniştemi arayacam ,ayakkabılık alırkene benim sehpaları da alsın
Ohhhh ,uzat tabiii sefan olsun ,öğren öğret nereye kadar
Bebeler de geliyo mu lan :44:
Portofino muuu ,ben vize işlemlerini başlatıyom ceydammm
yıllık 11 milyar ama aşağılamak gibi olmasın yanlış anlamayında hanım efendi benle yarışıo bizim ewde kombi war çift banyo war su war bu war gitmiş benim ewden daha lüksünü bulmus ay ben kombisiz ewde oturamam dio lan hayatında kaç kere kombili ewde oturdun Adana da kombi geçmişi zaten en fazla 3 yıldır.. yani lüks ötesi ewe tasındı hanım efendi yeni ewe görede esya düzüyo hasba11 milyara kiralık ev miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Arkadaş değilmişiz ki
Yaa ben burda yazan herkesi bende ekli sanıyorum
ıslansın lan banane ,senin jakuzinin yarısı kadardır eminim benim banyo ...geldiğinde gel bana da gör evi ,oturur ağlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?