evet orası da ayrı bi hikayeee
şimdi kzı götürcem süt bitti bitiyo zaten 4 gün emzirmezsem tamamen kesilcek, e onu götürünce anamı da götürcem mecburen
e annemle kızın gideceğini duyunca ben de gidicem mi diye başladı oğlan tebi
aslında cezası var da bi tane daa vardı yurtdışı görevim, onda uygulayacam cezayı
olduk mu sana eğitime gitcek bi kişinin yanında 3 kişi daha :111:
dedim maaşı nasılsa unuttuk bu ay, battı balık yan gider, oğlanı da alayım tam olsun dedim
9:20 ye kadar uyudu mu gerçekten , rüyamda bile göremem sanırım o saate kadar uykuyu
Ya sabah 6-7 gibi süt içiyo ama yatağa koyunca kendisi uyuyo hemen, sonrada 9 larda biyerde kalkıyo, gece de uyanmıyo 3 aylıktan beri... Aman nazar nazar neye iyi desem iki güne bozuluyo:))
Gecmisi tmmladim bi yandan tikindım
Kocalarr ah şu kocalar boşayip bi kac kafa arkadasla yasamk lazım
hobaaaaaaaaa
gelmiyom lan ben , 3 şişe içsem yetmez portofine ,tek giderken çağır beni , kübaya gidelim
Sen gitsene bi bu topikten yaaaaaa ,sonradan geldin zaten
Bu ne lan ,kendi kendine yatıyo , hiç uyanmıyo , ouzi misin lan yoksa bizi gıcık etmeye mi geldin
aynén bende iyi desem biseye tepetaklak oluyo anında şommuyuz ne :) bizmki dogdu dogalı uyumaz bi gecenlerde odasini ayirinca 2 gun iyi takıldi sonrası gene saat başı kalkmaca9:20 ye kadar uyudu mu gerçekten , rüyamda bile göremem sanırım o saate kadar uykuyu
Ya sabah 6-7 gibi süt içiyo ama yatağa koyunca kendisi uyuyo hemen, sonrada 9 larda biyerde kalkıyo, gece de uyanmıyo 3 aylıktan beri... Aman nazar nazar neye iyi desem iki güne bozuluyo:))
Levrek almıştım bide küçük almışım ki 1 ini kız yedi 1 inin yarısını oğlan yedi bende ekmeği salataya bandım bandım yedim
Ben hatırlatmam
Kesintisiz olur mu hiçilk 3ay bebeler 16saat uyur dediklerinde bile kesintisiz düzgün uykusu yoktu ki
Uykuya dalana kadar uzun uzuuun mememi çürütecek şekilde emer sonra şanslı günümse 2saat uyur sonrası saat başı ve sabaha karşı tekrar memeye yapışır, ağzında tutar. Bende sabaha kadar bir kolumun üstünde yatmaktan uyuşup kalırım. Bir kalkarım ki yamulmuş heryerimKesintisiz uyuyacaksa 4 saate bile razıyım, sırtımın üstünde yatmayı özledim
Kepeleekk
Cadııııııışimdide sen onu uyutma dicem sana dokunacak sonu yine
Ben hiç fotolarda göbek falan görmedim:44:
Birde olsun yani ne olacak anayız artık çok mu bize bir göbek
Bir arkadaşımda 9bitkiden karışık bitki çayından içti, bebesi ishal oldu bıraktı.
Yok yahu akşam ve gün içindeki uykular için sallan yuvarlan taktiği geçerli, sabah bi segere mahsus o, zaten ayılamıyo tam:))hobaaaaaaaaa
gelmiyom lan ben , 3 şişe içsem yetmez portofine ,tek giderken çağır beni , kübaya gidelim
Sen gitsene bi bu topikten yaaaaaa ,sonradan geldin zaten
Bu ne lan ,kendi kendine yatıyo , hiç uyanmıyo , ouzi misin lan yoksa bizi gıcık etmeye mi geldin
bebelr de arkadaş olur ne güzel
bak arkadaş dediğin böle olmalı
çözüm odaklı
afiyet olsun yarasın :))ben yemeğeeeee
yok bu aralar kaynana değil elti kavgası war ewde hanımefendi 11 milyara kiralık ew tutmus ki adana normal kiralar 7-8 arası düşün artık ew hediyesi alacakmşız ayakkabılık 400 tl civarı fiyatı da lan kiralık ewe ew hediyesimi olur
dogadanınki hazır ya sallama çay seklinde. aktardada hazır karıştırılmışı varmış yada sen alıp karıştır işte kafana göre yatek tek mi karıştırtacan içindeki otları
hadi geçmiş olsun canım ,olmaz bişey inşallah
giderim deseydin kafa göz dalardım zaten
al kızım senin hakkın giyinmek biz daha küçültemedikyok ayakkabı değil kyafet alacam malum geçen yazı hayatımdan resetledğim için bişe alamadım kıyafetim yok be pampa
he kız hep onlar yesin diye hakkımı veriyorum sonra bana hep salatanın suyu kalıyo nedenseanalar dert yesin yarımşardan dört yesin yalan mıydı yani??kandırıldık mı
hatırlatmıycan mııı
bak bu cadı 1,5 saat uyudu gündüz gündüz, geceye hazırlık yapıyor sanırımbi daha dşün hatırlatmayı ice_daisycim
Yok yahu akşam ve gün içindeki uykular için sallan yuvarlan taktiği geçerli, sabah bi segere mahsus o, zaten ayılamıyo tam:))
oralarda kiralar senelik MSOE'mm sakin olllll11 milyara kiralık ev miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ben de kıza şarkı uydururken ne saçma oldu yav diyodum.. pepeenin şarkıları benimkilerden de saçmaymış yav
dogadanınki hazır ya sallama çay seklinde. aktardada hazır karıştırılmışı varmış yada sen alıp karıştır işte kafana göre ya
al kızım senin hakkın giyinmek biz daha küçültemedik
he kız hep onlar yesin diye hakkımı veriyorum sonra bana hep salatanın suyu kalıyo nedense
Bende çok kızıyorumda çokta tatlılar ya :) Başka hangi olayla bu kadar sevinebilirdik, başka kimi bukadar sevebilirdik :) Güzel taraflarını düşünüyorum sinirlendikçe :)
ekledim tabikide duruo albüm bak şekerimmm
Beğen çok çok :))Laaan o kadar uyuyo gece sabaha ,gündüz uykularını mı dert ediyon ,te allam yaaaa , felixi bak git
oralarda kiralar senelik MSOE'mm sakin olllll
pepe çok sıkıcı gerçekten yaaaaa ,ben sadece baby tv açıyom ,trt çocukta mıyır mıyır seslendirmeler baygınlık geliyo bana
Offf kim uğraşacak karıştırmayla hem onun oranlarını nasıl tutturucam ,her seferinde aynı homojenlikte nasıl yapıcam ,zor iş lan o ,alayım kututyu gitsin
O değil de ,o hamilelik biter mi beeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?