2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

9:20 ye kadar uyudu mu gerçekten , rüyamda bile göremem sanırım o saate kadar uykuyu

Ya sabah 6-7 gibi süt içiyo ama yatağa koyunca kendisi uyuyo hemen, sonrada 9 larda biyerde kalkıyo, gece de uyanmıyo 3 aylıktan beri... Aman nazar nazar neye iyi desem iki güne bozuluyo:))

Gecmisi tmmladim bi yandan tikindım
Kocalarr ah şu kocalar boşayip bi kac kafa arkadasla yasamk lazım

hobaaaaaaaaa
gelmiyom lan ben , 3 şişe içsem yetmez portofine ,tek giderken çağır beni , kübaya gidelim

Sen gitsene bi bu topikten yaaaaaa ,sonradan geldin zaten
Bu ne lan ,kendi kendine yatıyo , hiç uyanmıyo , ouzi misin lan yoksa bizi gıcık etmeye mi geldin

tamam canım cuba da olur

istiyom orayı da ammmaaa çok uzak
bebeler büyünce giderik artıkın

aynén bende iyi desem biseye tepetaklak oluyo anında şommuyuz ne :) bizmki dogdu dogalı uyumaz bi gecenlerde odasini ayirinca 2 gun iyi takıldi sonrası gene saat başı kalkmaca

hatırlatmıycan mııı

bak bu cadı 1,5 saat uyudu gündüz gündüz, geceye hazırlık yapıyor sanırım bi daha dşün hatırlatmayı ice_daisycim

Yok yahu akşam ve gün içindeki uykular için sallan yuvarlan taktiği geçerli, sabah bi segere mahsus o, zaten ayılamıyo tam:))

bebelr de arkadaş olur ne güzel

bak arkadaş dediğin böle olmalı

çözüm odaklı

Aynen üle valla hem boylelikle kardes yapma derdimzde kalmaz cinconlara neymışş bide bu heriflerden ikinci cocukmus hiiç almıyim ben tek cocuga vırvırlaniyolar bunlarla ikinci felen yapilmaz kesin katil oluruz ne gerek var dimi arkadaşim :)

afiyet olsun yarasın :))

11 milyara kiralık ev miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ben de kıza şarkı uydururken ne saçma oldu yav diyodum.. pepeenin şarkıları benimkilerden de saçmaymış yav

tek tek mi karıştırtacan içindeki otları

hadi geçmiş olsun canım ,olmaz bişey inşallah

giderim deseydin kafa göz dalardım zaten
dogadanınki hazır ya sallama çay seklinde. aktardada hazır karıştırılmışı varmış yada sen alıp karıştır işte kafana göre ya

yok ayakkabı değil kyafet alacam malum geçen yazı hayatımdan resetledğim için bişe alamadım kıyafetim yok be pampa
al kızım senin hakkın giyinmek biz daha küçültemedik
analar dert yesin yarımşardan dört yesin yalan mıydı yani?? kandırıldık mı
he kız hep onlar yesin diye hakkımı veriyorum sonra bana hep salatanın suyu kalıyo nedense

hatırlatmıycan mııı

bak bu cadı 1,5 saat uyudu gündüz gündüz, geceye hazırlık yapıyor sanırım bi daha dşün hatırlatmayı ice_daisycim

Bende çok kızıyorumda çokta tatlılar ya :) Başka hangi olayla bu kadar sevinebilirdik, başka kimi bukadar sevebilirdik :) Güzel taraflarını düşünüyorum sinirlendikçe :)

Yok yahu akşam ve gün içindeki uykular için sallan yuvarlan taktiği geçerli, sabah bi segere mahsus o, zaten ayılamıyo tam:))

Laaan o kadar uyuyo gece sabaha ,gündüz uykularını mı dert ediyon ,te allam yaaaa , felixi bak git
11 milyara kiralık ev miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
oralarda kiralar senelik MSOE'mm sakin olllll

ben de kıza şarkı uydururken ne saçma oldu yav diyodum.. pepeenin şarkıları benimkilerden de saçmaymış yav

pepe çok sıkıcı gerçekten yaaaaa ,ben sadece baby tv açıyom ,trt çocukta mıyır mıyır seslendirmeler baygınlık geliyo bana

Offf kim uğraşacak karıştırmayla hem onun oranlarını nasıl tutturucam ,her seferinde aynı homojenlikte nasıl yapıcam ,zor iş lan o ,alayım kututyu gitsin

Bende çok kızıyorumda çokta tatlılar ya :) Başka hangi olayla bu kadar sevinebilirdik, başka kimi bukadar sevebilirdik :) Güzel taraflarını düşünüyorum sinirlendikçe :)

O değil de ,o hamilelik biter mi beeeee

Beğen çok çok :))

Kahvaltıya yöntem geliştirdim:) yumurta sarısıyla peynir dereotu karıştırıp ekmeğe emdirdim, yumurtalı ekmek gibi azıcık yağda pişirdim, parmak parmak kestim verdim eline kemire kemire yedi çoğunu:) kalanı da mamaya karıştırıp papara yaptım.. Heyo heyo kendi kahvaltı kurdu da etti kadar sevindim yahu, zillerimi getirin:)))

az ütüm var camı actım esintiye karşı yapıyorum ohh varmı ruzgar gibisi. yarın hava sıcak olur molur nemelazım şimdi yapayım dedim hazır serinkene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…