İstanbul otruyoruz
Kız bize komşu mu geliyor sevindim
Kızz bu cok tatlı bi dombili ye bunu ye
Deldirince başın göğe mi erecek belki kupe sevmicek ne gerek var buyuyunce isterse deldirir gunah değilmi 1 hafta acı cektircen sabiye belki mikrop kapcaksaol cnım yok daha deldirmedim ama düşünüyorum haziranda deldireceğim
Kizlar yha su asilari bir hafta gec yaptrsam bisey olur mu ayin 11de 9 aylik olucaz biliyrsunuz kiz hastaliktan kalkti
Kızz bu cok tatlı bi dombili ye bunu ye
Deldirince başın göğe mi erecek belki kupe sevmicek ne gerek var buyuyunce isterse deldirir gunah değilmi 1 hafta acı cektircen sabiye belki mikrop kapcak
Hiç bişe olmaz cocuk daha kendine gelmedi. Sen taşımınca annen napıcak yine sana destek oluyodu
bn geldiiim
iyiyim canım sen nasılsın, yiyonmu yemekHosgeldnnnn nasilsnnn
iyiyim tatloşumHoşgeldin ceyda naber
gel de yapiimzambak
tatlişkom banane ben de gelicempepik eee,
ceydaaaaaaaaa bize sarma yap ceyda bize sarma yappp
hadi maşallaaahhhSlm kızlaar nasılsınız, bizler koşuşturuyoruz, cumartesi Van gezimiz var oğluşum babasıyla kalacak.
Nasipse 26 mayısta istanbul yolcusuyuz, izmir işinide hallettik, ben gitmicem :)
Bu arada oğluşum dün akşam ilk adımlarını attı
Yürütece bir arkadaşın kızını koyduk, oğlumda onu itmeye başladı ve bi kaç adım ilerledi...
zambak
tatlişkom banane ben de gelicempepik eee,
ceydaaaaaaaaa bize sarma yap ceyda bize sarma yappp
Slm kızlaar nasılsınız, bizler koşuşturuyoruz, cumartesi Van gezimiz var oğluşum babasıyla kalacak.
Nasipse 26 mayısta istanbul yolcusuyuz, izmir işinide hallettik, ben gitmicem :)
Yürütece bir arkadaşın kızını koyduk, oğlumda onu itmeye başladı ve bi kaç adım ilerledi...
Hayrdir nereye gidiyorsunuz bakem
Slm kızlaar nasılsınız, bizler koşuşturuyoruz, cumartesi Van gezimiz var oğluşum babasıyla kalacak.
pepik e gidicekler mişbizi almadan ,sarmaları da orada yiyeceklermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?