2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızz bu cok tatlı bi dombili ye bunu ye
saol cnım yok daha deldirmedim ama düşünüyorum haziranda deldireceğim
Deldirince başın göğe mi erecek belki kupe sevmicek ne gerek var buyuyunce isterse deldirir gunah değilmi 1 hafta acı cektircen sabiye belki mikrop kapcak
Kizlar yha su asilari bir hafta gec yaptrsam bisey olur mu ayin 11de 9 aylik olucaz biliyrsunuz kiz hastaliktan kalkti

Hiç bişe olmaz cocuk daha kendine gelmedi. Sen taşımınca annen napıcak yine sana destek oluyodu

Tamm kizma deldrmiyorum buyunve kndi deldirir annemn yannda kardesim var canim ankara dusuk ihtiml ama karasu yuksek evimiz var ama benmki fikrini degistirr belli olmaz 2014un nisannda belli olur borclar o zamn bitiyor

Slm kızlaar nasılsınız, bizler koşuşturuyoruz, cumartesi Van gezimiz var oğluşum babasıyla kalacak.
Nasipse 26 mayısta istanbul yolcusuyuz, izmir işinide hallettik, ben gitmicem :)

Bu arada oğluşum dün akşam ilk adımlarını attı
Yürütece bir arkadaşın kızını koyduk, oğlumda onu itmeye başladı ve bi kaç adım ilerledi...

Hosgeldnnnn nasilsnnn
iyiyim canım sen nasılsın, yiyonmu yemek
bol bol ye bak, çöp gibi olmuşun
bizim topikte sevmeyiz çok zayıfları
Hoşgeldin ceyda naber
iyiyim tatloşum
bebeleri yatırdım koptum geldim
amaaa çok fena uykum var yaaa
gidip yatıcem ben
zambak

tatlişkom banane ben de gelicempepik eee,
ceydaaaaaaaaa bize sarma yap ceyda bize sarma yappp
gel de yapiim
hadi maşallaaahhh

iyi geceler topikolarrr
tatlı rüyalar, gözüm açılmıyoooo

maşallah oğluşaaa, istanbul ada hoşgeliyorsunnn ee kısmetse inşallah görüşürük

Benımde uykum varda polatı izliyorum bide benim herbtaz sanıyorum ki nemden kaynaklanan göz alerjım var kaşınmaya batmaya kaşıyıncada tahriş olmsya başladı.

Ayşecım kıs lafın gelişi dedim irise tabiki beraber toplancaz biz zaten daltonlar gibiyiz hepimiz birimiz Birimiz hepimiz için heryere beraber

masallah bidiga hizli cikti ilk adimlari hayirli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…