2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hah şöleee,hep beraber gitces, geziceğizz, karaköy , senin topkapı benim :)beylikdüzü çok uzak ya, pepik benim memlekete daha yakınsın he :))

Valla bende 1 kere rahmetli babamnemle gittim küçüktüm. Kızım biz hamama fwlan gidemeyiz o çoluk çocukla kayar mayar cocuklar allah korusun ne işimiz var bize vercen yeşilliği yuvarlancaz offf

ben de hiç hamam ma gitmedim , öle çok ta cazip gelmiyor valla :26::26:bol buharlı felen , ben sarmaları hamamın bahçesinde yesem

Biz hamm yerine kocalarimizida alak piktige gidek kocalarimizda tanisir kaynasir :)

pepik e gidicekler mişbizi almadan ,sarmaları da orada yiyeceklermiş

hah şöleee,hep beraber gitces, geziceğizz, karaköy , senin topkapı benim :)beylikdüzü çok uzak ya, pepik benim memlekete daha yakınsın he :))

Basaksehir anam yaa. Senin memleket nire. Az biraz uzagiz sabah kshvslti ogle yemek aksama cay trafik bitince yollarim sizi iste daa ne istiyonuz
Tatluskom iki kalp var nire gitti bunlar

1 dene varr alperenada ayy cok fena sinirim bozuldu aysre mesaj atalım bizle ne sorunları varmış acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…