yaaa öylemi gercekten bizimde yok hala diş miş cıkmadı cevremde bebegimin yasıtlarının hepsinin cıktıda sormak istedim o yüzden sagol canım..
ne kadar gec cıksa o kadar ıyı ve saglıklı olur dıyorlar ama yanı cıksın artık :) bölede olmuo kiii ..genetıktır dıye dusunuyorm bu gun doktor kontrolumuz vardı hıc te ılgılenmedı dıs olayıuyla falan zamanı gelınce cıakr artık beklıcez
biz 6. aydan sonra hiç gitmedik doktora seni kontrol icin cagırıyorlarmı kendinmi gittin yasındaki ası var ya o zamana verdi randevuyu
bende cnm cok sık gıtmıyrum ..kendı kafama gore gıttım saglık ocagı kontrolunu yapıoyor 9 ay sıdan sonra 1 yasa verdı randevu..bu gun ozele gıttım rutın kontrol yapıldı kulagına baktı sırtını dınledı atesıne baktı falan sukur bı sıkıntı cıkmadı..bıngıldagı kapanmıs ole ama sorunn yok dedı doktor
cok sükür masallah canım bende bi ara görünüyüm bakalım dısarı cıkarsam
Bacaklarını, kollarını heryerini yerim senin
ne kadar gec cıksa o kadar ıyı ve saglıklı olur dıyorlar ama yanı cıksın artık :) bölede olmuo kiii ..genetıktır dıye dusunuyorm bu gun doktor kontrolumuz vardı hıc te ılgılenmedı dıs olayıuyla falan zamanı gelınce cıakr artık beklıcez
arkadaşlar 9. ay da tetanoz aşısı varmış bi de doktorumuz yeni bi aşıdan bahsetti menenjit için bilen yaptıran var mı malum 9. ay a yeni giriyoruz bilgilenmek istedim sizlerden. biz 8 agustos doğumluyuz.
Berfenur sen level atlamışsın
Seni pimpirikli anneler listesinin başından siliyorum artık canım
Kizlar yha su asilari bir hafta gec yaptrsam bisey olur mu ayin 11de 9 aylik olucaz biliyrsunuz kiz hastaliktan kalkti
arkadaşlar 9. ay da tetanoz aşısı varmış bi de doktorumuz yeni bi aşıdan bahsetti menenjit için bilen yaptıran var mı malum 9. ay a yeni giriyoruz bilgilenmek istedim sizlerden. biz 8 agustos doğumluyuz.
Bacaklarını, kollarını heryerini yerim senin
Merhaba canım, bizim tetanoz aşılarımızı diyorsun galiba, ben tek dozdan sonra yaptırmadım.
Yeni bir aşıda duymadım. Sadece salgından dolayı öne alınan kızamık aşısı var şuanda gündemde. 9ayı doldurmadan yaptırırsan sadece kızamık, 9ayı doldurup yaptırırsan kızamık-kızamıkçık ve kabakulak demişti hemşire.
kızamık aşısı ben karıştırdım afedersin, kızamıgı sağlık ocagı yapıcakmıs bu ay cağırırlar dedi doktorumuz, yarın gidicez saglık ocagına sorucam, menenjitte 2 dozmuş ve özelmiş araştırın dedi doktorumuz.. yaptıracakmısınız siz kararsız kaldım bilipte yaptırmayınca da acaba derim diye korkuyorum.
cnm saglık ocagındakı hemsıre bana tam gununde gel dedı ozellıkle 9 ay asısını ıhmal etme dedı
Ben en iyisi yarin salik ocagini arayim bakalim ne diyecek bu arada kizlar kocam dediki seneye borclarimiz bitince ankaraya yada karasuya yerlescez bi sene sadece sen ben ve cocuklarim olacak kmseyi istemiyrum kafamizi dnleriz dedi sasirdim kaldim
İstanbul otruyoruzşimdi nerdesiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?