2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydınn
Ayyy hala kalplerım yerıne gelmemiş ben onları çenemin gücüyle almıştım
O kalpler 3 saat içinde burda olmazsa bu topiği havaya uçururum

Sabah sabah başımagelene bakın
Kızıma yer yatağı yapmıştım ya uyanmış mutfağa gitmiş çekmeceyi açmış orda kağıt Muffin kalıpları vardı bi güzel yemiş
Gözümü bi açtım kız yok bide ne göreyim

Ne diyosun kıs o kadar ilerliyomu bizimki kendi etrafında sönuyo hala kıçı kaldırıyoda ilerleyemiyo elletırı sıkıştırırsa mahfolur

Çocuk açlıktan hız kazanmış mutfagın yerini de ögrenmiş
Kendi işini kendi görmüş

Ne diyosun kıs o kadar ilerliyomu bizimki kendi etrafında sönuyo hala kıçı kaldırıyoda ilerleyemiyo elletırı sıkıştırırsa mahfolur
Ya sorma canım yataktan düşmesin diye böle çözüm buldum ama Buda çok tehlikeli sanırım off offff
Çocuk açlıktan hız kazanmış mutfagın yerini de ögrenmiş
Kendi işini kendi görmüş

60Kızım yediğini inkar etmiyorki annesi gibi obur ve şişko

günaydınlar herkesee

benim oglanda besigin ikinci kademesine ayarlayana kadar 2 gün yer yatagı yapmıstım sabahları uyanınca emekleyerek yanımıza gelip bizi zorla uyandırmaya calısıyodu simdi besiginin icinde yine bende gözümü ayıramıyorum junior dan

Ya sorma canım yataktan düşmesin diye böle çözüm buldum ama Buda çok tehlikeli sanırım off offff

60Kızım yediğini inkar etmiyorki annesi gibi obur ve şişko

Tehlikeli ama çok güzel bir olay bence ya aferin ona
Alsen sen mamasını koy sofraya yedin otursun kk ne de gelsin yazsın senin yerine yormasın seni

Ay cok tatli yaaa. Aman baska bisiler yapmasinda. Allah korusun emekleyincede yuruyuncede zor olucak.

Tatliskom herkesinki emekliyor seninkiyle benimki tembel mi neee. Benimkide bu ara yuzustu koyunca aysklarinin hareket ettirip popo dikiyor ama gobek yerde. genel aglar o pizisyonda

Bizimki pozisyonu alıyo göbeğide kıçuda kaldırıyo ama gidemiyo öne arkaya sallıyo kendini azimli yapcak inşallah teyzesi

Alsen ne güldüm ya:)) helal olsun boncuğa
Tatlişkom emeklemek stil meselesi galiba, ille popomu kaldırcam diyenler daha geç emekliyo, bizimki bi aydır komando stili heryere gidiyor, ama poposunu 3 gündür kaldırıp ileri geri sallanıyo, sanırım onu da emeklemek için değil de tırmanmak için gerekli gördü, sepetlerin filan üstüne çıkmakta kullanıyo:)
Ulen kalp niye geri alınır ya? Belki onu alıp yıldızlı pekiyi filan vereceklerdir:) başka topiktekilere baktınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…