Admini nerde bulcam nöbetci admin varmıki sanki vardı yya ama nasıl bulcsm bilmiyorum
Tmm nden kızıyrsun kucucuk kızaama yha aglarım
Şekerciikkk kıs sen niye kızardın senin bu işte bi parmsğınmı var yoksa
Kız yok ne kızması hatta cok ezik sordum nerde bulcaz admin ki ben bilmiyorum ni kazeni biliyorum oda offline
Gunaydınn
Ayyy hala kalplerım yerıne gelmemişben onları çenemin gücüyle almıştım
O kalpler 3 saat içinde burda olmazsa bu topiği havaya uçururum
Sabah sabah başımagelene bakın
Kızıma yer yatağı yapmıştım ya uyanmış mutfağa gitmiş çekmeceyi açmış orda kağıt Muffin kalıpları vardı bi güzel yemiş
Gözümü bi açtım kız yok bide ne göreyim
Ya sorma canım yataktan düşmesin diye böle çözüm buldum ama Buda çok tehlikeli sanırım off offffNe diyosunkıs o kadar ilerliyomu bizimki kendi etrafında sönuyo hala kıçı kaldırıyoda ilerleyemiyo elletırı sıkıştırırsa mahfolur
Çocuk açlıktan hız kazanmış mutfagın yerini de ögrenmiş
Kendi işini kendi görmüş
Kızıma yer yatağı yapmıştım ya uyanmış mutfağa gitmiş çekmeceyi açmış orda kağıt Muffin kalıpları vardı bi güzel yemiş
Ya sorma canım yataktan düşmesin diye böle çözüm buldum ama Buda çok tehlikeli sanırım off offff
60Kızım yediğini inkar etmiyorki annesi gibi obur ve şişko
Ay cok tatli yaaa. Aman baska bisiler yapmasinda. Allah korusun emekleyincede yuruyuncede zor olucak.
Tatliskom herkesinki emekliyor seninkiyle benimki tembel mi neee. Benimkide bu ara yuzustu koyunca aysklarinin hareket ettirip popo dikiyor ama gobek yerde.genel aglar o pizisyonda
Bizimki pozisyonu alıyo göbeğide kıçuda kaldırıyo ama gidemiyo öne arkaya sallıyo kendini azimli yapcak inşallah teyzesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?