iriscan geçmiş olsun canikom
senin cold mix de mi işe yaramadı bu sefer?
o zaman duş açar kızımın nefesini biraz daha
hava da daan diye soğudu ya, biz de evde hapis kaldık burası öyle böyle değil bildiğin 20 derece filan ev
ben de korkuyorum hasta edicem diye
günaydınnnnn
naber gençler
çok yorgunum ben
Topik cemaatine selam ve sevgilerimi sunaraktan dalıyorum
Kıpırım biraz sümüklü , gece biraz tıkandı , fizyolojik falan sıktım ama çok sık uyandı ,sabah da sümüklüydü ....Ateşi falan yok ,mızmızlığı da yok ,sadece uyurken burnu tıkanıyo ,doktora gitsem mi , kendi yöntemlerimle mi çözsem , bildiğiniz yöntem var mı
Sağol wavymmm , coldmix de damlattım işe yaramıştır mutlaka ama epey sümüklüydü bizimki , yastığını da yükselttim...Duş iyi fikir ,dün yaptırmadım ,bugün zaten yıkanma günüydü ,iyi gelir inşallah , çok hasta mızmız hali yok da işte uyuyamadı tıkanmaktan yavrum
Kalın kıyafetleri yok mu kokoşumun ,onlarla çıkarsan ama dikkate et rüzgarlı olmasın , bizim bu sarıyer hep rüzgarlı ordan kaptırdım çocuğu muhtemelen :44:
Sabah sabah başımagelene bakın
Kızıma yer yatağı yapmıştım ya uyanmış mutfağa gitmiş çekmeceyi açmış orda kağıt Muffin kalıpları vardı bi güzel yemiş
Gözümü bi açtım kız yok bide ne göreyim
Sağol wavymmm , coldmix de damlattım işe yaramıştır mutlaka ama epey sümüklüydü bizimki , yastığını da yükselttim...Duş iyi fikir ,dün yaptırmadım ,bugün zaten yıkanma günüydü ,iyi gelir inşallah , çok hasta mızmız hali yok da işte uyuyamadı tıkanmaktan yavrum
Kalın kıyafetleri yok mu kokoşumun ,onlarla çıkarsan ama dikkate et rüzgarlı olmasın , bizim bu sarıyer hep rüzgarlı ordan kaptırdım çocuğu muhtemelen :44:
Ne oldu talya mı yordu
Yoksa arkidişle oturucam diye geçmi yattın
laaaann nereye gitti benim kalbimmmmgünaydınnnnnnnn 2 kalplilerimceyda sende 2 kalplisin boşuna hava atma
keyfi yerindeyse haiff bi soğuk algınlığı olabilir, gece yastığını yükselt, gündüz bol bol su içir, ıhlamur da olurTopik cemaatine selam ve sevgilerimi sunaraktan dalıyorum
Kıpırım biraz sümüklü , gece biraz tıkandı , fizyolojik falan sıktım ama çok sık uyandı ,sabah da sümüklüydü ....Ateşi falan yok ,mızmızlığı da yok ,sadece uyurken burnu tıkanıyo ,doktora gitsem mi , kendi yöntemlerimle mi çözsem , bildiğiniz yöntem var mı
superfreshin de mi var şalgamı ,hiç görmedimsuper fresh en iyisi canım bulabilirsen bulmazsan doğanayy
Yok be yavrum kocayi aradim aksam getir diye kim icin dedi
evet o baklava değil başka bişe ama nasıl bişe offf ayıp ediyosunuz ama
genelde kucuk sehirlerde oluyo onlar antalyadada vardı cok rahat ediyodum asıl bana şimdi lazımmış meğer
ben yerim hiç çekinmem ben nefret ederim nazlananlardan
senin bacın bizimde bacımız onuda katsana topiğimize
ben sevmedim şalgamı o ne ya öle tursu suyu.
Slm kızlaar nasılsınız, bizler koşuşturuyoruz, cumartesi Van gezimiz var oğluşum babasıyla kalacak.
Nasipse 26 mayısta istanbul yolcusuyuz, izmir işinide hallettik, ben gitmicem :)
Bu arada oğluşum dün akşam ilk adımlarını attı
Yürütece bir arkadaşın kızını koyduk, oğlumda onu itmeye başladı ve bi kaç adım ilerledi...
5 adet ziyaretçi var yahu, kapmanya topikinde bile bu kadan ziyaretçi olmuyor du
maşallah oğluşaaa, istanbul ada hoşgeliyorsunnn ee kısmetse inşallah görüşürük
Benımde uykum varda polatı izliyorum bide benim herbtaz sanıyorum ki nemden kaynaklanan göz alerjım var kaşınmaya batmaya kaşıyıncada tahriş olmsya başladı.
Ayşecım kıs lafın gelişi dedim irise tabiki beraber toplancaz biz zaten daltonlar gibiyiz hepimiz birimiz Birimiz hepimiz için heryere beraber
Basaksehir anam yaa. Senin memleket nire. Az biraz uzagiz sabah kshvslti ogle yemek aksama cay trafik bitince yollarim sizi iste daa ne istiyonuz
Tatluskom iki kalp var nire gitti bunlar
Nere duruyo lan ,uçmuş gitmiş hepsiEee irisle wavynin ki duruyoo çabuk yerıne koyun kalplerimiiii:84::84::84:
G.tünü yerim ben onunnnnnnnnnnnnn......Sabah sabah başımagelene bakın
Kızıma yer yatağı yapmıştım ya uyanmış mutfağa gitmiş çekmeceyi açmış orda kağıt Muffin kalıpları vardı bi güzel yemiş
Ne diyosunkıs o kadar ilerliyomu bizimki kendi etrafında sönuyo hala kıçı kaldırıyoda ilerleyemiyo elletırı sıkıştırırsa mahfolur
Bu ne ya benim de iki kalp olmuş
Beş olacaktım nerdeyseacaba alıp anneler gününde hediye mi etcekler
Az kudurmadık orda burda be
İris gelse de kazene msj atsa ne oldu bizim topikcanların canlarına diye
10 ayimiz bitti bugunn
alsenim prensesime de masallah muzur bidik seni
günaydınlar herkese bu aradaaaaa
seviyom lan sizi
Bir sitede bu kulak deldirme ile ilgili yorumları okumuştum. Kreş vakti falan özellikle erkek bebelerin ilgisini çekiyormuş, küpeye saldırıp çekiyorlarmış. Öyle kulak memesi yırtılan oluyormuş.Kızz bu cok tatlı bi dombili ye bunu ye
Deldirince başın göğe mi erecek belki kupe sevmicek ne gerek var buyuyunce isterse deldirir gunah değilmi 1 hafta acı cektircen sabiye belki mikrop kapcak
Hiç bişe olmaz cocuk daha kendine gelmedi. Sen taşımınca annen napıcak yine sana destek oluyodu
Beylikdüzü çok uzak sizlere evethah şöleee,hep beraber gitces, geziceğizz, karaköy , senin topkapı benim :)beylikdüzü çok uzak ya, pepik benim memlekete daha yakınsın he :))
Evet enson pikniğe gittiğimizde kalabalık piknikçiler gördüm. Kaç masayı birleştirmişler, hemen sizler geldiniz aklıma. Ne güzel olur. Ama bizim arabamız yok artıkBiz hamm yerine kocalarimizida alak piktige gidek kocalarimizda tanisir kaynasir :)
Kalpsiz olurdun yoksaben zaten tek kalpliydim allahtan onuda almamislar:) mesaj atin admine kalplere ne oldu diye
Sabah sabah başımagelene bakın
10 ayimiz bitti bugunn
alsenim prensesime de masallah muzur bidik seni
günaydınlar herkese bu aradaaaaa
seviyom lan sizi
ben de seviyommm
Selam kızlar,
Nasılsınız? Gece biraz dün konuştuklarınızı okumuştum, yarıda kaldım ama..
Alperada, Ada'ya geçmiş olsun, inşallah tamamen geçer gider ateşiniz..
Senaysen oyun sormuştu, biz bu aralar top oynuyoruz:) Eşimle birbirimize topu atıyoruz, Ela'yı da elinden tutup koşturuyoruz, o da vuruyor topa, o kadar seviniyorki görmeniz lazım. Bir de bu ara kitaplara bakmaya başladı. Birkaç tane masal kitabı vardı, onların resimlerine bakıyoruz beraber. Artık yemiyor eskisi kadar. Dokun öğren setleri gördüm bir arkadaşta, ondan alacağım. Alan veya kampanya bilgisi olan varsa bana da bilgi versin..
İris geçmiş olsun Umay'ıma. Doktora götürme bence, Ela da 2-3 defa öyle oldu, evde geçti. Ihlarmur verebilirsin, iyi gelmişti bize.
Aysre bazı bebekler geç emeliyor. Erkekler zaten daha geç emekleyip yürüyormuş, Poyraz'da başlar yakında..
Bu hafta çook çalıştım pilim bitti artık. Ara ara size takılırım bugün, yeni işler patlamazsa..
Bebeğin gelişen görsel ve iletişimsel becerilerine destek vermek için aşağıdaki önerilerden yararlanın:
Bir yaldız çalkalayıcı yapmak. Plastik bir su şişesinin etiketini çıkarın. Şişenin üçte ikisini glikozla ve geri kalanını suyla doldurun. İçine biraz renkli yaldız dökün. Şişenin kapağını tutkallayın. Çocuğunuzun yaldız çalkalayıcısını hafifçe vurup döndürmesine ve böylece yaldızları şişede yüzdürmesine fırsat verin. Becerebildiği bir işten al dığı keyfi izleyin.
2 kalpli olmuşum lan ben de
neyse canımız sağolsun, bi taneyi bulamayanlar da var (şükürcü wavy)
yok şükretmek ,Kazen e mesaj yazacam , yoksa isyan bayrağını açıyom :92::92::92:2 kalpli olmuşum lan ben de
neyse canımız sağolsun, bi taneyi bulamayanlar da var (şükürcü wavy)
Bşzimde aynı fizyolojik temizliyo işte burnunu akıtıyo sumuklerini yiyesin kıpırın. Bul bu kazeni versin kslplerimizi onları alcaz diye halay cekmekten dizlerimin bağı çözüldü
iriscan kıpıra geçmiş olsun, wayv haklı ben böyle olunca hergece yatmadan duş aldırıyorum akıyor tüm sümükler, doktorlarda ateş olmayınca hiç birşey demiyor ...
senaysen nice nice aylara yıllara
azıcık kalbim kaygısız başım
sağol canımmmmİrisim gecmis olsun kuzuya
Selam kızlar,
Nasılsınız? Gece biraz dün konuştuklarınızı okumuştum, yarıda kaldım ama..
Alperada, Ada'ya geçmiş olsun, inşallah tamamen geçer gider ateşiniz..
Senaysen oyun sormuştu, biz bu aralar top oynuyoruz:) Eşimle birbirimize topu atıyoruz, Ela'yı da elinden tutup koşturuyoruz, o da vuruyor topa, o kadar seviniyorki görmeniz lazım. Bir de bu ara kitaplara bakmaya başladı. Birkaç tane masal kitabı vardı, onların resimlerine bakıyoruz beraber. Artık yemiyor eskisi kadar. Dokun öğren setleri gördüm bir arkadaşta, ondan alacağım. Alan veya kampanya bilgisi olan varsa bana da bilgi versin..
İris geçmiş olsun Umay'ıma. Doktora götürme bence, Ela da 2-3 defa öyle oldu, evde geçti. Ihlarmur verebilirsin, iyi gelmişti bize.
Aysre bazı bebekler geç emeliyor. Erkekler zaten daha geç emekleyip yürüyormuş, Poyraz'da başlar yakında..
Bu hafta çook çalıştım pilim bitti artık. Ara ara size takılırım bugün, yeni işler patlamazsa..
zaten 2 -3 kat giydiriyorum evde mecburen, bi de bi esinti var anlayamadım nerden geliyo
çok halısı da yok arkadaşımın, laminantlar buz gibi ya- o bile soğutuyo odayı
dışarı çıkamıyoruz zira ev 3. katta ve asansör yok
raporluyken çıktık gezdik de şimdi ben tek göze alamam
gitmek istediğim yerler dolmuşluk mesafe bi de güzelim- pertim çıkar
neyseki yarın haftasonu pazar da babamız geliyo
dün abartısız 2 saat uyumaya uğraştı kokoş, sırf oyunculuktan.
yatırıyoruz uyanıyo- zaten kızı akşam 2-3 saat görcem onda da haydi yemek haydi uyut haydi kucak derken hiçbişey anlayamıyorum valla
en son beni zorla yatırdı kızcaaaaz, bana kalsa çeneye devam
aysecan benimkiler de siraliyor ama emeklemiyor bunlar emeklemeden yuruycek bir tek uyuturken yatakta benden kacmak icin emekliyor sipalar
iriscan gecmis olsun canim hergun dus bir de coldmix burun ustune de viks (biliyorum yine 1 yasindan once surulmez de ben 20 gunlukten beri suruyorumm)
wavy im aman dikkat et soguktur afyon sakasi yoktur
mutlusu sagol canim ben de dedigin setlere bir bakiyim
Yok ya benim de doktora gidesim yok bi sümük için ,yaşasın doğal yollarlaaaann nereye gitti benim kalbimmmm
keyfi yerindeyse haiff bi soğuk algınlığı olabilir, gece yastığını yükselt, gündüz bol bol su içir, ıhlamur da olur
vücudunu güçlendir kıpırımın o kendi iyileşsin,
havalar birden soğuyunca oluyo ya, üşütüyolar sümüklü burunlarr
doktora gitsen eğer akıntı çoksa akıntıyı kesecek bi ilaç verebilir, o kadar yani.
bence sen bi gözle kızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?