2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Nerde nerde o kalp hırsızı çıksın ortaya

Yaw o stillr hep mi bizi bulur. Çok canım sıkkın feli gitti kalpler

Gunaydınn
Ayyy hala kalplerım yerıne gelmemiş ben onları çenemin gücüyle almıştım
O kalpler 3 saat içinde burda olmazsa bu topiği havaya uçururum
eheheheeee tatlışkom bak bende daha çok kalp ver
bi de sessiz sedasız yapmış bak işi de biliyo sıpa
neyse kağıt yemiş en azından benimki de buldumu yiyo valla, elinden alınca gırrr diye kızıyo. bi de nna nnn nnaaaa nanannan diye söleniyo
benimkine diyom bak saydırıyo bize

günaydınlar herkese bu aradaaaaa
seviyom lan sizi

Son düzenleme:
bizde 9 aylık oldukkkkkk ,bu arada Poyraz ın hiç ama hiç emekleme girişimi yok hatta sürünme bile (yerlerde sürünmez oğlum öle )
tamam direkt yürüyenlerde varmış ta emeklemeden kalkmayı nasıl öğrenecek ki :26:

Topik cemaatine selam ve sevgilerimi sunaraktan dalıyorum

Kıpırım biraz sümüklü , gece biraz tıkandı , fizyolojik falan sıktım ama çok sık uyandı ,sabah da sümüklüydü ....Ateşi falan yok ,mızmızlığı da yok ,sadece uyurken burnu tıkanıyo ,doktora gitsem mi , kendi yöntemlerimle mi çözsem , bildiğiniz yöntem var mı

Laaaaaannn kalplere ne olmuş lan ,geçmiş yapmaya başlıycam bi eksiklik var diyom

O kadar halay çektik ,çene çaldık ,kandırıldık mı lannnnnn

Durun ben Kazen'i bulayım bi

Günaydın canım
Başka bir sıkıntısı yoksa burnunu sık sık temizlemekten başka çare yok

koskoca sülüman yerde mi sürünsün hakkaten yaaa ,maraba mı bizim gibi

sık sık temizlemek başka çözümü yokefenin de öyle devamlı temizliyorum otri bebeyi görünce bagırıyor aglıyor

Günaydın canım
Başka bir sıkıntısı yoksa burnunu sık sık temizlemekten başka çare yok

sık sık temizlemek başka çözümü yokefenin de öyle devamlı temizliyorum otri bebeyi görünce bagırıyor aglıyor

Öyle yapıcam artık ,sık sık fırt fırt , ciyak ciyak da bağrınıyo lan

iris geçmiş olsunnn kıpırıma , havalarda pis ya soğukmu sıcak mı belli değil,

Sağol çakma hürremim , havadan sanırım ya üşüttük çocuğu , naapalım arada sümüklü de olacak ,sümüklenmeyecekse o burun niye orda di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…