Nerde nerde o kalp hırsızı çıksın ortaya
Alsen ne güldüm ya:)) helal olsun boncuğa
Tatlişkom emeklemek stil meselesi galiba, ille popomu kaldırcam diyenler daha geç emekliyo, bizimki bi aydır komando stili heryere gidiyor, ama poposunu 3 gündür kaldırıp ileri geri sallanıyo, sanırım onu da emeklemek için değil de tırmanmak için gerekli gördü, sepetlerin filan üstüne çıkmakta kullanıyo:)
Ulen kalp niye geri alınır ya? Belki onu alıp yıldızlı pekiyi filan vereceklerdir:) başka topiktekilere baktınız mı?
eheheheeee tatlışkom bak bende daha çok kalp verGunaydınn
Ayyy hala kalplerım yerıne gelmemişben onları çenemin gücüyle almıştım
O kalpler 3 saat içinde burda olmazsa bu topiği havaya uçururum
bi de sessiz sedasız yapmış bak işi de biliyo sıpaSabah sabah başımagelene bakın
Kızıma yer yatağı yapmıştım ya uyanmış mutfağa gitmiş çekmeceyi açmış orda kağıt Muffin kalıpları vardı bi güzel yemiş
Gözümü bi açtım kız yok bide ne göreyim
günaydınlar herkese bu aradaaaaa
seviyom lan sizi
10 ayimiz bitti bugunn
alsenim prensesime de masallah muzur bidik seni
günaydınnnnnnnn 2 kalplilerimceyda sende 2 kalplisin boşuna hava atma
Topik cemaatine selam ve sevgilerimi sunaraktan dalıyorum
Kıpırım biraz sümüklü , gece biraz tıkandı , fizyolojik falan sıktım ama çok sık uyandı ,sabah da sümüklüydü ....Ateşi falan yok ,mızmızlığı da yok ,sadece uyurken burnu tıkanıyo ,doktora gitsem mi , kendi yöntemlerimle mi çözsem , bildiğiniz yöntem var mı
bizde 9 aylık oldukkkkkk ,bu arada Poyraz ın hiç ama hiç emekleme girişimi yok hatta sürünme bile (yerlerde sürünmez oğlum öle)
tamam direkt yürüyenlerde varmış ta emeklemeden kalkmayı nasıl öğrenecek ki :26:
Topik cemaatine selam ve sevgilerimi sunaraktan dalıyorum
Kıpırım biraz sümüklü , gece biraz tıkandı , fizyolojik falan sıktım ama çok sık uyandı ,sabah da sümüklüydü ....Ateşi falan yok ,mızmızlığı da yok ,sadece uyurken burnu tıkanıyo ,doktora gitsem mi , kendi yöntemlerimle mi çözsem , bildiğiniz yöntem var mı
Günaydın canım
Başka bir sıkıntısı yoksa burnunu sık sık temizlemekten başka çare yok
sık sık temizlemek başka çözümü yokefenin de öyle devamlı temizliyorum otri bebeyi görünce bagırıyor aglıyor
iris geçmiş olsunnn kıpırıma , havalarda pis ya soğukmu sıcak mı belli değil,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?