2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gaz veriyom wavym yaaa ,ne kızıyon hemen ,biliyom sevindiğini ,sevimli sevimli ekrana bakakaldığını

smile de senlen özdeşleşti haaa

lan lpg li araç mıyız biz gazla buluşcaz
tam tersi biri bana böyle yapınca bişey yapasım gelmez ha söyliyim

o smile neden benle özdeşleşti acep?
dalga geçiyonuz, şaka yapıyonuz, takılıyosunuz sonra wavymmm wavymmm diyosunuz :63

Kizlar selam sabah dr kontrolumuz vardi. Bugun tam 9 ayimiz bitti dr.un soylediklerini paylasayim da topigin varolus amacina uysun

Yeni menumuzle basliyim. Mevcutlara ek olarak kabak dola sulu kofte kiymali yesil fasulye zyagli enginar ve izgara kofte. Yemeklere cekirdegi ayrilmis bir tatli kasigi domates ve bir arpacik sogan konabilir. Aksamlari tarhana yogurt ya da tavuk suyuna sehriye corba. Meyvelerden cilek kiraz visne disindakiler serbest.

Sinek kovucu olarak (mersinin yakarcalari istisna) lavanta veya lavanta yagi onerdi.

Vampirella olmusuz onu gosterdi (kolik agzini acmiyordu ben bakmak istyince)

Bu ay yerd top yuvarlama oyununu ve buraya bi kus konmus oyununu ogret dedi. Gel gel bye bye alkis mevzusunda da ogrenmeyi degil taklit etmeyi severler. Kaydederler zamanla yaparlar siz gidenin arkasindan byebye yapin iyi bir sey oldugunda alkislayin falan dedi.

Bebegi odada yalniz kaldiginda aglayanlar icin not:
Yanindan ayrilirken konusun gidecginiz yeri soyleyin. Gittiginiz yerden seslenin doeceginizi soyleyin zamanla guvenip alisacak dedi. Sonucta her seferinde geri dondugunuzu gorcek dedi

Bu arada 74,5 cm ve 9140 gr olmusuz
Alerji icin ve genel kan sayimi icin kan alindi ama once damar bulamadilar cok agladi kuzumsonra baska bi hemsire cagirdilar ilk seferde buldumadem yapamiyosunuz ne diy el kadar sabiyi aglatiyosunuz bastan cagirsaniza geldik yatidim 1 saati gecti uyanmadi yavrum aglamaktan yorgun dustu

Emir bu gece senlik yapti bize. Zaten 12 e dogru yatti bide 4 de bi kalkti 2 saate yakin dikti bizi ayaga sonra pasam sabah misil misil uyudu bizi yine diktiiiii.) uykusunu duzene sokuyoruz derken yine sardik basa. Oksuruk devam ediyor yarin goturucem dr a usuttu sanirim. Bi oksuruk surubu falan verir belji

ne diyecek acaba
yoksa de meydanlara gidiyoruz

Bekliyom cevabı , isyan ateşini yakacaz topikolarım az kaldı

yapmayannnnn......

Herhafta sonu bi yerde buluşalım senede bir güünnn bizim şarkımız olsun topikolarımmm
yapmayannnn böööle olsun
senede 2 ay hemşom ,1 güne bize yetmezzzz

henüz biyerde buluşmuyoz alperenada , buluşunca haberin olur ,ilkinden de vardı ama sen gelemedin
yemek istemiyodur ,Umay da uyumadan önce 150 cc süt içer normalde bazen 60 cc içip de yattığı oluyo ,canı istemiyo demek ki :44:

laaan o zaman vermiyom gaz maz , buluşamayacan sonra da benden bilinecek neme lazım

dalga geçmeyelim ,şaka yapmayalım ,takılmayalım ,naaaaaplaım ,seviyeli bi sohbet istiyosan ikiz ve çoğul gebelikler topikindde bulunur wavymmm kıvırcığım ,dudak büken smilene kurbannnnnn :111::111::111::111:

Tatlım çok izletmiyorsundur kesin sorun olacağını sanmıyorum kulağı alışır zaten evde şürekli konuşulan türkçe
Hııhhhhh biz 4 kişi buşuşucaz ama sizden kalabalık olcaz naberrr

Kazen e mesaj attım bu arada topikolarım ,cevap bekliyom .... Nooldu dedim bizim kalpler ,olmayanlara mı verdiniz naaptınız , o kadar hava attık ,statü sembolümüzdü onlar bizim dedim

Yaaaa boşverin kalbi falan benim bir sürü kalbim var
iyi ki bi buluştunuz yahu bin kere biz sizden önce görüştük de daha bin kere daha görüşürüz de buluşun anam ben seviniyorum sizi öyle görünce.
Boş ver wavy söylesin dursunlar bakalım devamını getirebileceklermi
Tatlım ya bu bir dönem sanırım benim çok iyi yemek yiyen oğlum bazen yiyor bazen yemiyor günde yardım litre süt içiyor
Takılma rahat bırak ben öyle yapıyorum

Önceliklen kolikimeeeeeeeee
O ilk hemişreye de

Lavanta yağını yazdım bi kenara

Benim özgür kıza doğru yapıyomuşum demek ,kendimilen gurur duydum , gidiyom gelcem falan diyorum bunu hep odada bırakırken ,takılıyo o da zaten ...ne kadan bilimsel çocuk yetiştiren bilinçli bi anneyim lannnnn

Vampirella dişlerle babasını ısırsın e mi kolikimmmm

Her sene doğuruyonuz anacım naapalım ,biri de tek seferde iki taneyi pırtlattı ,biz kibar istanbullu analar ,teke tek çıakrıyoz

Ben gaza geliyom haaa ,haftasonuna plan yaparım lan ,gaz vermeyin :18::18::18:

Maşalahhhh kolik e
Dişlerinizde hayırlı olsun güle güle kullansın

Tatlım ya kızma hemşire ye onlar açtırmak istermi ama bazen damar yapısı zor olabiliyor

msllh cnm bebegınee..yaa dun bızımde kontrol vardı ..doktor kulagına baktı sırtına karnına baktı atesını olctu boy kılo bas cevresıne baktı yolladı..o da ozel hastaneye gıttım yanı..hıc ole kan testı falan yapamdı ..sen mı ıstedın cnm doktor mu gereklı gordu..ben kızıma cılek verdım bı kac kere sorun olmaıd vermesemmı acaba..domateste verdım cekırdegıde ayıklamadım ..pofff yıne pimpirik moduma mı gırıyorum acabaa

maşallah kolike

bende işe gitmeden uyumuyorsa sabah kızıma gitcem ama döncem diyorum, bye bye yapıyorum,öpüyorum anlıyo gibime geliyor öğlende :))
doktorunuz haklı benimki bye bye öğrendi biz yapa yapa :) birde minik birşey yapsa bile aferin brova diyorum alkış yapıyorum, geçen gün babasına afferin bravo sana dedim baktım bizimki alkış yapıyor (babaya tam tersi anlamda gönderme yapmıştım oysaki)

Teşekkürler canım.. Link görünmüyor diyecektim ama yazmışsın ne olduğunu.

Bu hemşireleri boğmak istiyorumm. Benim de hep damarımı patlatan çıkar.. Maşallah kolike:)
Geçmiş olsun..

Aferin Büşra'ya.. Sen de bugün sen de az çalışıyorsun galiba.. Buralarda olduğuna göre:) Senin meslek neydi bu arada, benim gibi yoğun çalışıyorsun ya merak ettim..

gecmiş olsun kuzuma (yagmura hastayken gecmiş olsun demezsen gıcık olur) onu bize değil o hemşireye sölicektin burda bze sallama
dr gec kaldı biz erken başladım demek tavuk suyu sulu köfte ızgara köfte. ayrıca bizimkide top yuvarlama ya bayılıyo kendi yuvarlayamasada biz atınca cok keyif alıyo. demek napıyoruz buluşmaya top getiriyoruz.
ne zor uykuya dalıyo bu çocuk bu ara
bizimkide bazen aynı wavy deli ediyo beni kafasını sokacak delik arıyo surekli

ne zor uykuya dalıyo bu çocuk bu ara

uyutmadan once bıraz yorulmasını sagla cnm..ya benım kzıımda anneme resmen asık olmus durumda ya.annem varken benım kucagıma gelmıyor ben alınca aglıyor annemı ıstıyor.annem baska odaya gıdınce pesınden gıtmek ıstıyo ..hıc benı takmıyorr..off zoruma gıttı sankı nıye benı ıstemıo bu kız yaa...offf az once yıkadık kucuk hanımı aldım kucagıma emzırım dıye gıttı annemı ıstesı sardı annemı uyudu depresyondayımmm:44:

msoe afferin kolik ime, maşallahh , bizde yarınn doktordayız nasip se

unuttum ya birdolu şey vardı aklımda cevap verenlere teşekkür edim barii, evet o kadara uzun bir çizgi film izlemeseansı değil zaten pc den izletiyorum açıkçası o kanalında türkçesi yok galiba zaten ,

iris bee tren olsaydı önce eskişehir ordan da ankara yapardık , sürprikkkkkkkk die :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…