2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar bebeklerınıze kac numara ayakabı gıydırıosunuz dun annem almıs benım kıza 21 22 buyuk geldı

Ben 20 numara aldım büyük geliyor ama bilerek aldım nede olsa yürümüyor 3 aya yürümeye başlasa ancak olur
Eger baharda giyebileceği bişeyse onu sakla biraz küçük bişey al

eskişehir e tren kalktı biliom haydarpaşa bakıma felen girdi gibi bişi vardı da, :26:

tatlişkom ben aslen muhasebeciyim yaklaşık 10-12 senel muhasebe yaptım sonra ik ya devam ettim , sonra hayatın anlamsızlığını keşfedip 2 sene gibidir de organizasyon düzenleme içinde yer aldım

Keçi sütü peyniri deneyebilirsin
Protein içinde bol bol et ver bari
Sabah için pek alternatifin kalmıyor meyv içine ceviz rendeleyebilirsin pekmez kaşık mamalarından 1 yaşına kadar idare edersin

Keci sutunden lor yapabilirsin canim. Yanina biraz pekmez biraz zyag verebilrisin mesela

keçide yasak şimdilik, vücut toplasın adım adım başlayacağız inşallah, dr umuza güveniyorum.
sabahları pekmez, domates+zeytinyağı,ara öğün olarakta muz+ceviz veriyorumm

ee siz buluşltunuz da sormadınız mı ne iş yapıyosun diye . bende aysenin ne iş yaptıgını bilmiyorum

sorduk canım ,erp uzmanlığı kısmına havalı dedim

ya kızlar bebeklerınıze kac numara ayakabı gıydırıosunuz dun annem almıs benım kıza 21 22 buyuk geldı
19 küçük oluyo 20 de büyük oluyo şimdilik bizim durum budur :44:

hee haydarpaşayı otelimsi yapacaklar sanırım

ne iş olsa yaparım diyon

ben 20 almıştım boy olarak büyük ama ayagının üst kısmı şişko oldugu için iki de bir çıkıyor yürüteçte
napacagımı şaşırdım

kız karam avatar değişmiş ,bu da kim diyom g.tünü başını oynatıyo ,nerden düştü bizim seviyeli topiğimize

amacını zaten aşmış ya burası ben de dedim battı balık yan goyun
kalplerimiz çalınmış ya naptıgımı şaşırdım bir nevi protesto ediyom

amacını zaten aşmış ya burası ben de dedim battı balık yan goyun
kalplerimiz çalınmış ya naptıgımı şaşırdım bir nevi protesto ediyom

Kazen de cevap yazmadı daha ,bizden aldığı kalpleri dağıtıyo heralde

herkesler kayboldu sankim, yarın hava güzel olursa yıldıza götüreyim kızı gezmeklere

Kzlar amma konusmussunuz telfdan girmkte cok zormus bizim kiza bugun karpuz verdim bayildi karpuza bu arada ben uyutrken kundak yapiyrdum onuda biraktik ve artik cok fena huy degistirdik uslu kizim gitti yaramaz bi kiz geldi

dışarı çıktım geldim ,kimse bişe konuşmamış

şimdi de mesaim bitti ,iriss kaçarrrr , hoşçakalın , iyi haftasonları , ilk birinci anneler günümüz kutlu olsunnnnnnnnnnnn :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
dua edin sümüklerimz azalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…