ya kızlar bebeklerınıze kac numara ayakabı gıydırıosunuz dun annem almıs benım kıza 21 22 buyuk geldı
ya kızlar bebeklerınıze kac numara ayakabı gıydırıosunuz dun annem almıs benım kıza 21 22 buyuk geldı
Keçi sütü peyniri deneyebilirsin
Protein içinde bol bol et ver bari
Sabah için pek alternatifin kalmıyor meyv içine ceviz rendeleyebilirsin pekmez kaşık mamalarından 1 yaşına kadar idare edersin
Keci sutunden lor yapabilirsin canim. Yanina biraz pekmez biraz zyag verebilrisin mesela
ee siz buluşltunuz da sormadınız mı ne iş yapıyosun diye . bende aysenin ne iş yaptıgını bilmiyorum
19 küçük oluyo 20 de büyük oluyo şimdilik bizim durum budur :44:ya kızlar bebeklerınıze kac numara ayakabı gıydırıosunuz dun annem almıs benım kıza 21 22 buyuk geldı
eskişehir e tren kalktı biliom haydarpaşa bakıma felen girdi gibi bişi vardı da, :26:
tatlişkom ben aslen muhasebeciyim yaklaşık 10-12 senel muhasebe yaptım sonra ik ya devam ettim , sonra hayatın anlamsızlığını keşfedip 2 sene gibidir de organizasyon düzenleme içinde yer aldım
ben 20 almıştım boy olarak büyük ama ayagının üst kısmı şişko oldugu için iki de bir çıkıyor yürüteçte
napacagımı şaşırdım
sorduk canım ,erp uzmanlığı kısmına havalı dedim
19 küçük oluyo 20 de büyük oluyo şimdilik bizim durum budur :44:
hee haydarpaşayı otelimsi yapacaklar sanırım
ne iş olsa yaparım diyon
kız karam avatar değişmiş ,bu da kim diyom g.tünü başını oynatıyo ,nerden düştü bizim seviyeli topiğimize
amacını zaten aşmış ya burası ben de dedim battı balık yan goyun
kalplerimiz çalınmış ya naptıgımı şaşırdım bir nevi protesto ediyom
Kazen de cevap yazmadı daha ,bizden aldığı kalpleri dağıtıyo heralde
hala suyu kaynatıp içiriyorum ben yaa..sizde durumlar nasıl?
ben 6. ayda hayat sulardan içirmeye başladım direk, hiç kaynatmadım.
minnoşcanım dondurma yiyo lannnnn
anasının kızıııı
herkesler kayboldu sankim, yarın hava güzel olursa yıldıza götüreyim kızı gezmeklere
bızımda pazar gunu planımız var..sabah kahvaltıya gıdecez ..bızım burda selalelerle dolu harıka bı yer..umarım hava guzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?