Teşekkürler canım.. Link görünmüyor diyecektim ama yazmışsın ne olduğunu.
Bu hemşireleri boğmak istiyorumm. Benim de hep damarımı patlatan çıkar.. Maşallah kolike:)
Geçmiş olsun..
Aferin Büşra'ya.. Sen de bugün sen de az çalışıyorsun galiba.. Buralarda olduğuna göre:) Senin meslek neydi bu arada, benim gibi yoğun çalışıyorsun ya merak ettim..
ne zor uykuya dalıyo bu çocuk bu ara
msoe afferin kolik ime, maşallahh, bizde yarınn doktordayız nasip se
unuttum ya birdolu şey vardı aklımdacevap verenlere teşekkür edim barii, evet o kadara uzun bir çizgi film izlemeseansı değil zaten pc den izletiyorum açıkçası o kanalında türkçesi yok galiba zaten ,
iris bee tren olsaydı önce eskişehir ordan da ankara yapardık , sürprikkkkkkkk die :)
evet canım işim var ama kaytarıyorum kiii birazbilg. mühendisiyim, ERP uzmanı olarak çalışıyorum özel bir şirkette
Snin de niye yoğun olduğun anlaşıldı.evet canım işim var ama kaytarıyorum kiii birazbilg. mühendisiyim, ERP uzmanı olarak çalışıyorum özel bir şirkette
çok mu havalı oldu kiii
benim kızda yumurta ve inek sütü alerji yapıyor 1 yaşına kadar geçer dedi dr ama, kuzucuğa ne yedireceğimi şaşırıyorum sabahları
tavsiyeleriniz varmıdır?
Keci sutunden lor yapabilirsin canim. Yanina biraz pekmez biraz zyag verebilrisin meselaçok mu havalı oldu kiii
benim kızda yumurta ve inek sütü alerji yapıyor 1 yaşına kadar geçer dedi dr ama, kuzucuğa ne yedireceğimi şaşırıyorum sabahları
tavsiyeleriniz varmıdır?
çok mu havalı oldu kiii
tavsiyeleriniz varmıdır?
bildircin yumurtasini deneyebilirsin canim
inek sutu yerine keci olabilir ya da en kotu mama kullanabilirsin
acılımını bilsem havasına karar vericemde bilmiyorum ben.
yasakları deliyomuyuz ki inek sutu ysak değilmi hangi öğün veriyosun
evet canım işim var ama kaytarıyorum kiii birazbilg. mühendisiyim, ERP uzmanı olarak çalışıyorum özel bir şirkette
Aman dikkat et canım çok tehlikeli ben hep attım yutabileçeği şeyleri benimki heryerden geziyorkızın oyuncaklarını hep ayırdım çogunu attım akşam gelip ayıkırsa benı aforoz edecek. çok kuçuk toplu oyuncakları var napcam bilmem hangisinden korucam.:26:alma diyorum bu oyuncaklardan olssuunnn odama sokmam kardesimi diyo
ya benim kutuk kesin benim anneler gunumu kutlamazz
cooook isim varrrr
ya kizlar bi de ben tek basima is seyahatine cikmayi ozledim beaakotu bi anne miyim ben yaaa
acılımını bilsem havasına karar vericemde bilmiyorum ben.
yasakları deliyomuyuz ki inek sutu ysak değilmi hangi öğün veriyosun
çok mu havalı oldu kiii
tavsiyeleriniz varmıdır?
afiyet olsun aslında en guzelide işte yasak dediler diye vermiyorum. aslında kesin bu mamacıların işidir buda.1,5 aydir inek sutu veriyorum ben
hem kahvaltida hem de kusluk da ..
anladım onları bende verşyorum. benim yeğenimde yağlı sute alerji cıkmıştı . yağsızda olmuyoinek sütüü direk vermedim hiç, ama ondan yapılan yoğurt, peynir, kefir , sütün bulunduğu herşey
onlar atılmamışları daha yeni aldı.Aman dikkat et canım çok tehlikeli ben hep attım yutabileçeği şeyleri benimki heryerden geziyor
Deterjanlar yukarılarda zati devirebileceği bişey bırakmadım
Bundan sonra güvenlik önlemleri alın kızlar
Aman dikkat et canım çok tehlikeli ben hep attım yutabileçeği şeyleri benimki heryerden geziyor
Deterjanlar yukarılarda zati devirebileceği bişey bırakmadım
Bundan sonra güvenlik önlemleri alın kızlar
Benim odun da
Çok haklısın be canım iki çoçukla insan öyle yoruluyormuş bazen tek başına biryere kaçmak istiyor
ya kızlar bebeklerınıze kac numara ayakabı gıydırıosunuz dun annem almıs benım kıza 21 22 buyuk geldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?