2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım işim var ama kaytarıyorum kiii biraz bilg. mühendisiyim, ERP uzmanı olarak çalışıyorum özel bir şirkette

kızın oyuncaklarını hep ayırdım çogunu attım akşam gelip ayıkırsa benı aforoz edecek. çok kuçuk toplu oyuncakları var napcam bilmem hangisinden korucam.:26:alma diyorum bu oyuncaklardan olssuunnn odama sokmam kardesimi diyo

ne zor uykuya dalıyo bu çocuk bu ara

benimki hep öyle beee ,yerini yadırgadı belki ,bşka ev ,başka yatak :44:

tren var da ,hızlısını mı diyon ki

evet canım işim var ama kaytarıyorum kiii biraz bilg. mühendisiyim, ERP uzmanı olarak çalışıyorum özel bir şirkette

ne kadan havalı bi işin varmış kız ,ERP uzmanıymış

çok mu havalı oldu kiii

benim kızda yumurta ve inek sütü alerji yapıyor 1 yaşına kadar geçer dedi dr ama, kuzucuğa ne yedireceğimi şaşırıyorum sabahları
tavsiyeleriniz varmıdır?

bildircin yumurtasini deneyebilirsin canim
inek sutu yerine keci olabilir ya da en kotu mama kullanabilirsin
çok mu havalı oldu kiii

benim kızda yumurta ve inek sütü alerji yapıyor 1 yaşına kadar geçer dedi dr ama, kuzucuğa ne yedireceğimi şaşırıyorum sabahları
tavsiyeleriniz varmıdır?

çok mu havalı oldu kiii

tavsiyeleriniz varmıdır?
Keci sutunden lor yapabilirsin canim. Yanina biraz pekmez biraz zyag verebilrisin mesela

çok mu havalı oldu kiii

tavsiyeleriniz varmıdır?

acılımını bilsem havasına karar vericemde bilmiyorum ben.

yasakları deliyomuyuz ki inek sutu ysak değilmi hangi öğün veriyosun

bildircin yumurtasini deneyebilirsin canim
inek sutu yerine keci olabilir ya da en kotu mama kullanabilirsin

canım bize bilimum süt ürünleri yasak, bende keçi sütünden yoğurt ve peynir yediriyordum ama onları bile yasakladı, vücudun tamamen onları unutması gerekiyormuşki tepki vermesin, yasak listesinde yok yok, ben de hiç bir şey yiyemiyorum
yarın kontrolümüz var bıldırcın yumurtasını sorcam
hipin sütsüz kaşık mamalarında birni yazdı da bizim kız sevmedi onu
bende pekmez,domates(çekirdeksiz kısmından) azda zeytin veriyorum artık ama zeytini pek sevmedi.

Aman dikkat et canım çok tehlikeli ben hep attım yutabileçeği şeyleri benimki heryerden geziyor
Deterjanlar yukarılarda zati devirebileceği bişey bırakmadım
Bundan sonra güvenlik önlemleri alın kızlar

ya benim kutuk kesin benim anneler gunumu kutlamazz

Benim odun da
cooook isim varrrr
ya kizlar bi de ben tek basima is seyahatine cikmayi ozledim beaa kotu bi anne miyim ben yaaa

Çok haklısın be canım iki çoçukla insan öyle yoruluyormuş bazen tek başına biryere kaçmak istiyor

ya kızlar bebeklerınıze kac numara ayakabı gıydırıosunuz dun annem almıs benım kıza 21 22 buyuk geldı

çok mu havalı oldu kiii

tavsiyeleriniz varmıdır?

Keçi sütü peyniri deneyebilirsin
Protein içinde bol bol et ver bari
Sabah için pek alternatifin kalmıyor meyv içine ceviz rendeleyebilirsin pekmez kaşık mamalarından 1 yaşına kadar idare edersin

1,5 aydir inek sutu veriyorum ben
hem kahvaltida hem de kusluk da ..
afiyet olsun aslında en guzelide işte yasak dediler diye vermiyorum. aslında kesin bu mamacıların işidir buda.
inek sütüü direk vermedim hiç, ama ondan yapılan yoğurt, peynir, kefir , sütün bulunduğu herşey
anladım onları bende verşyorum. benim yeğenimde yağlı sute alerji cıkmıştı . yağsızda olmuyo
Aman dikkat et canım çok tehlikeli ben hep attım yutabileçeği şeyleri benimki heryerden geziyor
Deterjanlar yukarılarda zati devirebileceği bişey bırakmadım
Bundan sonra güvenlik önlemleri alın kızlar
onlar atılmamışları daha yeni aldı.

biz de birbirimizin anneler gununu kutlariz be guzelim napalim

17-18 aliyoruz canim
ya kızlar bebeklerınıze kac numara ayakabı gıydırıosunuz dun annem almıs benım kıza 21 22 buyuk geldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…