2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet cnm hatay iskenderundayım ben reyhanlı bıze uzak ama olsun yaa yıne de ınsan etkılenıyor..hatayında çivisi çıktı saolsunlar yani..buranında böle anılmasını sağlıolar pis cahiller

Yha hatayda ne oldu ben arap kald m haber filan izle miyoru. m sonra agliyoru m bu arada beni m baba tarafida hatay iskendurunlu

Bu anneler gunnde benmki hatrlamadi ustu ustluk kavga ettik ve erkenden ise gitti kahvalti veriyorlarmis ve kv kalkinca oglana ogretmis oglum gelip sarildi yanagima opucuk kondurdu ANNEm dedi cok mutlu oldum odun hatirlamasada olur
Yaa ne guzel işte benım kızda okulda kalp çizmiş gizlemiş bide benden sabah kalkıp getirdi gunumu kutladı insan mutlu oluyo. Bide guzel bi faaliyet yapmışlar okulda kağıtlardan çiçek ve şişeden saksı

Teşekkür ederim senınde butun annelerın buruk gunu oldu bugun. Çok üzüldüm bildiğib gibi değil.
Bizde kasık fıtığı var. Doğuştan olurmuş

evet cnm cok buruk bı gun oldu..belki bilerek yapmıslardır bu gune ozel..acı 2 ye katlansın de..benım eltıımın oglu kasık fıtıgından ameleyat oldu cnm

Yaa ne guzel işte benım kızda okulda kalp çizmiş gizlemiş bide benden sabah kalkıp getirdi gunumu kutladı insan mutlu oluyo. Bide guzel bi faaliyet yapmışlar okulda kağıtlardan çiçek ve şişeden saksı
Ayy ne guzel suprz yp mis sana
reyhanlıda patlama oldu cnm 43 kısı hayatını kaybettı..kayıp,koma ve yaralılarda var

Hadi yhaa meknlari cennet olsun ins hersey yoluna grr cok uzuld m si mdi yha ((

şmdi haberleri izledim hüngür hüngür ağladım yha kadın 8 aylık anne bizim gibi kvsine hediye almak için gidiyor bombalı saldırıda hayatını kaybediyor evden çıkarkn ikizlerden brini emzirmiş öbürünü emzirmemiş hemn gelicem demiş çıkmış şimdi Allahtan revamıdır 5 çocuk öksüz kaldı anneler evlat acısı çekiuor Allah belalarını versin o bombayı ypannda atanında

Biz gezmeden geldik
Babaannemize hediye aldık
Dışarda balık ve balık çorbası yedik benim zıpırlarda yedi
Sonra babaannemize gittik hediyemizi verdik geldik
Zıpırların ikiside uyudu allahım hiç uyanmasınlar aminnnnnn

Ohh ne guzel afiyt bal seker olsun amin sabha kdr uyurlr ins

Anneler günümüz kutlu mutlu olsuunn yavrucuklarımızla birlikte nice guzel gunlere inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…