Canım nasılsınız
Umarım kötü bişey yoktur
Nasıl üzüldüm ya
İlk anneler gunumuz kutlu olsun annecanlar
iyiyim cnm saoll ...hatay reyhanlı için mi yazdın cnm
Evet sen hatay da değilmiydin:44:
evet cnm hatay iskenderundayım ben reyhanlı bıze uzak ama olsun yaa yıne de ınsan etkılenıyor..hatayında çivisi çıktı saolsunlar yani..buranında böle anılmasını sağlıolar pis cahiller
Yha hatayda ne oldu ben arap kald m haber filan izle miyoru. m sonra agliyoru m bu arada beni m baba tarafida hatay iskendurunlu
Yaa ne guzel işte benım kızda okulda kalp çizmiş gizlemiş bide benden sabah kalkıp getirdi gunumu kutladı insan mutlu oluyo. Bide guzel bi faaliyet yapmışlar okulda kağıtlardan çiçek ve şişeden saksıBu anneler gunnde benmki hatrlamadi ustu ustluk kavga ettik ve erkenden ise gitti kahvalti veriyorlarmis ve kv kalkinca oglana ogretmis oglum gelip sarildi yanagima opucuk kondurdu ANNEm dedi cok mutlu oldum odun hatirlamasada olur
Canım nasılsınız
Umarım kötü bişey yoktur
Nasıl üzüldüm ya
iyiyim cnm saoll ...hatay reyhanlı için mi yazdın cnm
Ahhh cnm geçmiş olsun...neresinde fıtık var kızının..bu arada anneler gunun kutlu olsun
Evet onun için yazdı. Ne önemi var ki sen merkezde oturursun gezmeye reyhanlıya gidersin aklımıza geldin işte.
Teşekkür ederim senınde butun annelerın buruk gunu oldu bugun. Çok üzüldüm bildiğib gibi değil.
Bizde kasık fıtığı var. Doğuştan olurmuş
Ayy ne guzel suprz yp mis sanaYaa ne guzel işte benım kızda okulda kalp çizmiş gizlemiş bide benden sabah kalkıp getirdi gunumu kutladı insan mutlu oluyo. Bide guzel bi faaliyet yapmışlar okulda kağıtlardan çiçek ve şişeden saksı
reyhanlıda patlama oldu cnm 43 kısı hayatını kaybettı..kayıp,koma ve yaralılarda var
Ohh ne guzel afiyt bal seker olsun amin sabha kdr uyurlr insBiz gezmeden geldik
Babaannemize hediye aldık
Dışarda balık ve balık çorbası yedik benim zıpırlarda yedi
Sonra babaannemize gittik hediyemizi verdik geldik
Zıpırların ikiside uyudu allahım hiç uyanmasınlar aminnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?