Merter nere bilemiyorum bacim ben. Tek otobus bakirkoydense var adliyenin ordanda
Sigara kullanmam ama olsa bi tane icerim simdi uyku kalmadiki
Kardesim bi suru oyun yukledi videoda yukluyor bizim oglani idare eder artik tablet koynnda uyudu vermiyor sipabizimkide biberonla alıyo memeyi istemiyo demek istedim amaannn zaten zar zor mamayıda içiyo
Çok üzgünüm. Onyn kendi mağazası var çok kısıtlı şeyler indiriyısun ama kk ya girersineşim bağlantıyla buyuk pc den ona oyun aktarıyoda çocuk oynuyo zor biraz.
r cnm acaba bi sikintisi mi varUyumuyor uyumuyor deliricem anacım
Babasına attım darlandım sıkıntı bastı
Disten mi anlamadim ya 10. Kez uyutuyoruz. 5 dk da bilemedin 15 dk da uyaniyor. Aglayarak memede kucakta susuyor hemen uyuyor yatinca uyaniyor bu nedir yaaa. Bugun dr kontrolune gittik gitmesek dicem ki hasta kac gecedir bole ama.
Allahım yardım et
Kız hala uyumadı evin içinde gezip duruyor bir sıkıntısı olsa ağlar gatey keyifli salona gidiyor banyoya babasının arkasına gidiyor
Gündüz sadece 1 kez uyudu saat 3 te kalktı ve hala ayakta
Her halde topikte benim kızın eşi benzeri yoktur aman olmasında
Bakırköylü olmama az kaldı heyyyy istanbullular ziyaretime gelirsiniz artık
aaa sen git olmazsa bakırkoy hasranesinin bahçesinde buluşuruk orada cayır çimen etrafıda çocukların cevrili kaçacak yer yokAllahım yardım et
Kız hala uyumadı evin içinde gezip duruyor bir sıkıntısı olsa ağlar gatey keyifli salona gidiyor banyoya babasının arkasına gidiyor
Gündüz sadece 1 kez uyudu saat 3 te kalktı ve hala ayakta
Her halde topikte benim kızın eşi benzeri yoktur aman olmasında
Bakırköylü olmama az kaldı heyyyy istanbullular ziyaretime gelirsiniz artık
Berfenur var hatayda bende tam yatma üstu okudum izledim lanet ettım pislikleregünaydın topikcanlar
(her geçen gün daha da endişeli, daha ne yapıcağını bilemez ,daha üzgün , daha korkak , daha inançsız olup anne olduğum için hepsini yenebilecek cesarete sahip oldum.. )
ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN...:119::119::119:
Hatay dan kimse var mı idi bilemiyorum ama geçmiş olsun ... (geçti mi ki ! anlatabildim mi bilemiyorum derdi mi, haberleri gördükçe lanetler okumaktan başka bir şey yapamamak fena koydu )
Kız sen sakin bi kızcağızdın noldu sana içine canavarmı kaçtı
Bizimkinin ben gecen sene farkına vardım arada şişiyo bu sene halketmeliyim dr yoksa oyun felan oynarken patlayabilie daha cok acılı olur dedi.
Bi beni gördun bende fos çıktım demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?