2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merter nere bilemiyorum bacim ben. Tek otobus bakirkoydense var adliyenin ordanda
Sigara kullanmam ama olsa bi tane icerim simdi uyku kalmadiki

Zeytınburnu metrosunu biliyonmu peki biliyosan eğer ınun karşı tarafı merter. Bakırkoy adliyesinden sınraki durak merter( topkapı yönune)

Kardesim bi suru oyun yukledi videoda yukluyor bizim oglani idare eder artik tablet koynnda uyudu vermiyor sipa
Uyumuyor uyumuyor deliricem anacım
Babasına attım darlandım sıkıntı bastı
r cnm acaba bi sikintisi mi var
Disten mi anlamadim ya 10. Kez uyutuyoruz. 5 dk da bilemedin 15 dk da uyaniyor. Aglayarak memede kucakta susuyor hemen uyuyor yatinca uyaniyor bu nedir yaaa. Bugun dr kontrolune gittik gitmesek dicem ki hasta kac gecedir bole ama.

memede beklet bi sure belki doymuyrdur bide birazcik oku nazar degmistir belki kuzuya

Allahım yardım et
Kız hala uyumadı evin içinde gezip duruyor bir sıkıntısı olsa ağlar gatey keyifli salona gidiyor banyoya babasının arkasına gidiyor
Gündüz sadece 1 kez uyudu saat 3 te kalktı ve hala ayakta
Her halde topikte benim kızın eşi benzeri yoktur aman olmasında

Bakırköylü olmama az kaldı heyyyy istanbullular ziyaretime gelirsiniz artık

Offf kimsecikler yok sikildim herkeze ii geceler tatli ruyalar bebisleriniz derin uyusun alsenim sakin ol sen sinirli oldukca bidikda anliyor inat ediyorlar

Ve canlarim Hepinizin Anneler gununuz Kutlu Olsun bebislerinizle cok guzel bi anneler gunu gecirin ( valla sizi seviyorum ii ki bu kulube girmisim szinle tanismisima )

Canim sen kizi al bir banyo yaptir ustunede msaj yap bak nasil uyuyor bazen bizim kizda yapiyor hele dn gece babasi gelince ikisi birden hortladi 3e kadr uyutmaya calistim sonnda geldiler bana oglani odasina koydum sutunude verdim uyuyorsun burda kizi da aldim besigine koydum ( tabi bnde nobetteyim) 45 dk sonra ikiside uyudu ( bu arada benimkide dir dir edip durdu )

laaan çeneniz düşmüş 22:30 dan sonraaaaa
ben de türklern tarihiyle ilgili progrmama takıldım burda coşmuşunuz

Alsenim uzulme senin kizdan ben de iki tane var hem uykum var diye mizildanip hem de uyumayan versiyonundan
bulusma icin saat 14.00 demissin canim o da uyar bana

günaydın topikcanlar
(her geçen gün daha da endişeli, daha ne yapıcağını bilemez ,daha üzgün , daha korkak , daha inançsız olup anne olduğum için hepsini yenebilecek cesarete sahip oldum.. )

ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN...:119::119::119:

Hatay dan kimse var mı idi bilemiyorum ama geçmiş olsun ... (geçti mi ki ! anlatabildim mi bilemiyorum derdi mi, haberleri gördükçe lanetler okumaktan başka bir şey yapamamak fena koydu )

aaa sen git olmazsa bakırkoy hasranesinin bahçesinde buluşuruk orada cayır çimen etrafıda çocukların cevrili kaçacak yer yok

Berfenur var hatayda bende tam yatma üstu okudum izledim lanet ettım pisliklere

Enn ennnn güçlü sabırlı karşılıksız seven ve veren anneleriz biz

Anneler günümüz kutlu olsun daha çok anneler günümüz olsun yaavrularımızla inşallah

:119::119::119::119::119:

Bu anneler gunnde benmki hatrlamadi ustu ustluk kavga ettik ve erkenden ise gitti kahvalti veriyorlarmis ve kv kalkinca oglana ogretmis oglum gelip sarildi yanagima opucuk kondurdu ANNEm dedi cok mutlu oldum odun hatirlamasada olur

Gunaydin kizlarrr. Anneler gununuz kutlu olsun
Ben pek sevmem bole anneler gunu sevgililer gunu dogum gunu. Belli gunlerde degil herzaman deger bilinsin isterim. Esim ve oglum gunumu kutlamadi hic de kafama takmadim istemem cunku kutlasinlar. Sisirilmis gunler bunlar bence

günaydın topikcanlar
herkesin anneler günü kutlu mutlu olsun diyeceğim ama içim burukkk kimbilir kaç annenin canı yanıyor şimdi, kimbilir kaç çocuk anasız kaldı
Allahım akıl fikir ver yarabbim, nezman huzura kavuşacak benim güzel ülkem

Ahhh cnm geçmiş olsun...neresinde fıtık var kızının..bu arada anneler gunun kutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…