2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İriscan napıyon ben temşzliğe başlıcam son bi volta atayım dedim. Bende kodum bi resim doğumgunu karesi

İriscan napıyon ben temşzliğe başlıcam son bi volta atayım dedim. Bende kodum bi resim doğumgunu karesi

Biraz yoğunum aslında , bi dosya var elimde ,sündürüp duruyorum ,yapayım da bitsin ....
Bakayım hemen lülecanıma
Yap sen de işini hemşom ,senin ev büyük ,jakuzi de var ,anca biter

tatlişkom seniii gördümm:))) lülecan çok güzel bir kız büyüyünce de tam afet olacak, maşallah Allah kaderlerini güzel yazsın inşallah..
tatlişkom sen antalya da meltem de mi oturuyordun, sankim seni tanıyor gibiyim:))

Amin inşallahh Yok cnm ben lara daydım lauranın orda oturuyodum

Tam işe başlıyorum resim yukluyonuz olcak şey değil baktım yorumladım sllah olmayanada versın yuklesın

akçakocaya nerden gidiyonuz wavym , düsce taraflarından mı , biz de belkim 25-26 sında gidecez

iş için gidiyorlar ya gözbebeğim, ondan 2 aile bitanesinin büyük bi arabası varmış Doblomsu onunla gitcez
güzergahı hiç bilmiyorum, ilk defa oralara geçicem
bizim dönüş tarihimizde geliyosunuz ama yaaa, biz eğitim biterse 25 i kahvaltıdan sonra- bitmezse 26sı sabah dönücez

hmm kalabalıkmışınız zaten , benim de hiç gidesim yok ,hemen kıvırmaca o zamannnnnnn

topik halkı nerlerde dünden beri yaaa ,inle cinler çift kale maç yapıyo burda ......:111::111::111::111::111::111::111::111:

selam kızlar sancım var hala, çokta işim, albümlere baktım biraz moral topladım bu hafta yoğun geçecek bayaaa

Geçmiş olsun seherınde bcm bize rakıl derdi tasayı unut
Şimdiye kadar görduklerım arasında hiç sarı nyok cok bozuldum ne iş aptal sarışın lafındanmı korkuyonuz

Şimdiye kadar görduklerım arasında hiç sarı nyok cok bozuldum ne iş aptal sarışın lafındanmı korkuyonuz

sağol canım, öyle yaptım azda olsa yemekten önce bakayım dedim ve fotoları gördüm

valla ben daha saçlarımı hiç boyatmadım, boyatırsamda sarı tonlarını tercih ederim, ayrıca sarı sana yakışıyor

İriss Kıpırcana maşaAllah çok tatlıııı üstsüz resmine de bayıldık ayrıca

sezon açıldı ,ilk üstsüz foto bizden olsun dedik

selam kızlar sancım var hala, çokta işim, albümlere baktım biraz moral topladım bu hafta yoğun geçecek bayaaa

Benim de işim var ,öğlede sonra asılıcam artık ,canım istemiyo şuanda

Sana yakıştığı kadar kimseye yakışmıyodur tatlişkommmm

Tunaydin kizlar bebeler.
Bizimki gece agri kesici vermeden uyumuyor. Ust dis daha zor cikiyormus gercekten.

Evet ,üst dişler zor , altdişler hiç anlamadan çıktı bizde ,ama üstler çok fenaaaa....
Diş jeli sürüyorum ben ,o da fayda ediyo gibi ,daha rahat uyuyo....

İyi o zaman gönlümü aldınız şimdş ben en iyisi dido ya sarayım dahada sarışın olmasını sağlıyım.

İyi o zaman gönlümü aldınız şimdş ben en iyisi dido ya sarayım dahada sarışın olmasını sağlıyım.

Sari benim favorimdir cnm. Uni.nin yaisini sarisin gecirdim. Sonradanda bayaaa sari gezdim ama gorunmuyoo sari yaptimi tam sari olcan senin gibi ole yarim yamalak sariyi hiiiiiccc sevmem

Burda 1 saate kalmaz fırtına cıkar havs sımsiyah oldu. Benım oğlan ıspanak ve brokolıyı sevmedı ben ağxına soktukça o tukuruyo zar zor yediriyırum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…