İriscan napıyon ben temşzliğe başlıcam son bi volta atayım dedim. Bende kodum bi resim doğumgunu karesi
İriscan napıyon ben temşzliğe başlıcam son bi volta atayım dedim. Bende kodum bi resim doğumgunu karesi
tatlişkom seniii gördümm:))) lülecan çok güzel bir kız büyüyünce de tam afet olacak, maşallah Allah kaderlerini güzel yazsın inşallah..
tatlişkom sen antalya da meltem de mi oturuyordun, sankim seni tanıyor gibiyim:))
Yinemi yolculuk ohhh valla turkiyeyi tavaf ediyon
günaydınn aşkkuşumnereye gidiosun şekerim ya kaçırmışım bennn
haftasonu Akçakoca'da olucam inşallah bi haftalığına
akçakocaya nerden gidiyonuz wavym , düsce taraflarından mı , biz de belkim 25-26 sında gidecez
iş için gidiyorlar ya gözbebeğim, ondan 2 aile bitanesinin büyük bi arabası varmış Doblomsu onunla gitcez
güzergahı hiç bilmiyorum, ilk defa oralara geçicem
bizim dönüş tarihimizde geliyosunuz ama yaaa, biz eğitim biterse 25 i kahvaltıdan sonra- bitmezse 26sı sabah dönücez
Geçmiş olsun seherınde bcm bize rakıl derdi tasayı unut
Şimdiye kadar görduklerım arasında hiç sarı nyok cok bozuldum ne iş aptal sarışın lafındanmı korkuyonuz
İriss Kıpırcana maşaAllahçok tatlıııı üstsüz resmine de bayıldık ayrıca
selam kızlarsancım var hala , çokta işim, albümlere baktım biraz moral topladım bu hafta yoğun geçecek bayaaa
Geçmiş olsun seherınde bcm bize rakıl derdi tasayı unut
Şimdiye kadar görduklerım arasında hiç sarı nyok cok bozuldum ne iş aptal sarışın lafındanmı korkuyonuz
Tunaydin kizlar bebeler.
Bizimki gece agri kesici vermeden uyumuyor. Ust dis daha zor cikiyormus gercekten.
İyi o zaman gönlümü aldınız şimdş ben en iyisi dido ya sarayım dahada sarışın olmasını sağlıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?