kızlar, bi kampanya sunuyorum- en yararlanılabileceğinden
DF48516 kodunu girdiğinizde (ben 9 küsurluk ürünü 7 liraya aldım) yüzde bilmem kaç indirim yapıyor.
kargo ücretsiz.
https://www.defacto.com.tr/
not: bu sefer bebeklere yok
elevite başlıcam ha, acaip halsizim :93:
Burda 1 saate kalmaz fırtına cıkar havs sımsiyah oldu. Benım oğlan ıspanak ve brokolıyı sevmedı ben ağxına soktukça o tukuruyo zar zor yediriyırum.
Sulandurıp Pekmez iç. Kız ac bi dr sor bitmedimi hsla loğusa gibi oldun
görmeyenler vardır diye tekrardan paylaşıyorum
alt limit yok yani 5 liraya bile siparis verebiliyorsunuz şekerler
elevite başlıcam ha, acaip halsizim :93:
Elevşt dedin ya ona istinaden sor dedim belki gerek kalmazlıkır lıkır direk içiyom yoksa halim nice olurdu(bu smileyi de neden pembe yapmışlar hiç anlamam)
arasam ne dicek, kesici mi vercek - veremez de emziyon diye.
9 aydır olmazsa böyle olur işte
daha iyiyim ama ya, Afyon'da afedersiniz Depend kullanıyordum
Ankara da salya sümük
benimki de yoğurt çorbasını sevemedi bi- ekşi mi geliyo anlamadım. kız haklı ama ya, o da tuzsuz hiçbişeye benzemiyo
brokolinin çorbasını yaparım ben çok sevilir, kendinize yap belki oğlan da öyle sever
süt de var içinde
Ben bu defactodan ne zaman bişe slsam hep sorunlu çıkmıştır. Bu markanın omuz kısmı çok kötu sanki herkez geniş omuzlu. Gömlek aldım kendimi yuzucu hissetım gittim geri verdim tişört aldım oda aynı ve dikişinde kayma var omuzunda yine. Daha gecen sldım. Duruyo gösterimmı wavy inanmassın beki
Cnm sen bi dr a gorun bence biraz fazla surdu senin kanama
Elevşt dedin ya ona istinaden sor dedim belki gerek kalmaz
Buda buda sevmedi yogurt corbasını. Bende zaten brokoliyi en son corba haline getirdim ama yok sevmedi çocığum etçi olcak kesin
İnsan sevınce herseyi guzel geliyoo
Felixi gelmedi elayseden haber yok noldu kıza acaba ıdun yazıyolar kütük yazıyolar acaba kocasımı gördude internetş kopardı
Noldunuz be oğlana ıspanak yaptım çok lezzetli oldu ben çok açım ondanda olabilir. İris nerde niye yazmıyosunuz ben çok alıştım hem okuyup hem iş yspardım hadı yazın işe konsantre olsmıyorum
kıııızzz bunu okumadan direk yzmışım , nooldi bağımlılık mı oldu forum okuyarak mı iş yapıyon ,MSOE bacım da öyleydi bi ara ,süpürürken forum
Olmuyo böle temşzleyemiyorum zevk almıyorum arkadaş konuşun. Mose bacın benı örnek almıştı şimdi nerelerde kimbilir
Olmuyo böle temşzleyemiyorum zevk almıyorum arkadaş konuşun. Mose bacın benı örnek almıştı şimdi nerelerde kimbilir
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 6 ziyaretçi)
wavybaby
Hee oyle idimkıııızzz bunu okumadan direk yzmışım , nooldi bağımlılık mı oldu forum okuyarak mı iş yapıyon ,MSOE bacım da öyleydi bi ara ,süpürürken forum
Senin obur da emeklemeye baslasin gorurum ben seni. Kolik topluyorum ev koselerinden temizlik de hak getire gevezelik deOlmuyo böle temşzleyemiyorum zevk almıyorum arkadaş konuşun. Mose bacın benı örnek almıştı şimdi nerelerde kimbilir
Supurge de yok anam bacim. Evi b.k goturiyyy. Anca kizi sallarken girebiliyom. Uyudugu an kronometre calisiyo yemek yapiyom tuvalete giriyom. Uyanikken pesi sira emekliyomBeceremedi heralde hem süpürge hem forum , sadece süpürgeyle devam ediyodur hayatına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?