2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

görmeyenler vardır diye tekrardan paylaşıyorum
alt limit yok yani 5 liraya bile siparis verebiliyorsunuz şekerler

Burda 1 saate kalmaz fırtına cıkar havs sımsiyah oldu. Benım oğlan ıspanak ve brokolıyı sevmedı ben ağxına soktukça o tukuruyo zar zor yediriyırum.

Ankara da salya sümük
benimki de yoğurt çorbasını sevemedi bi- ekşi mi geliyo anlamadım. kız haklı ama ya, o da tuzsuz hiçbişeye benzemiyo
brokolinin çorbasını yaparım ben çok sevilir, kendinize yap belki oğlan da öyle sever
süt de var içinde

Sulandurıp Pekmez iç. Kız ac bi dr sor bitmedimi hsla loğusa gibi oldun

lıkır lıkır direk içiyom yoksa halim nice olurdu (bu smileyi de neden pembe yapmışlar hiç anlamam)
arasam ne dicek, kesici mi vercek - veremez de emziyon diye.
9 aydır olmazsa böyle olur işte
daha iyiyim ama ya, Afyon'da afedersiniz Depend kullanıyordum

görmeyenler vardır diye tekrardan paylaşıyorum
alt limit yok yani 5 liraya bile siparis verebiliyorsunuz şekerler

Ben bu defactodan ne zaman bişe slsam hep sorunlu çıkmıştır. Bu markanın omuz kısmı çok kötu sanki herkez geniş omuzlu. Gömlek aldım kendimi yuzucu hissetım gittim geri verdim tişört aldım oda aynı ve dikişinde kayma var omuzunda yine. Daha gecen sldım. Duruyo gösterimmı wavy inanmassın beki

Elevşt dedin ya ona istinaden sor dedim belki gerek kalmaz

Buda buda sevmedi yogurt corbasını. Bende zaten brokoliyi en son corba haline getirdim ama yok sevmedi çocığum etçi olcak kesin

ilginç :44:
benim bu marka hiç bişeyim yoktu, arkadaşım uzun kollu bişeye ihtiyaç duyunca orda verdi yumuşacıktı body
ben evde giymeye aldım zaten hem beden seçeneği de var diye 7 tl ye t-shirt mü var hem de evden çıkmadan kapına gelecek.
basic bodyler hayat kurtarır

Cnm sen bi dr a gorun bence biraz fazla surdu senin kanama

tatlişkoma da yazdım pepiko, kesici veremez anca diyece bekleyelim bekleyelim
daha azaldı ama, iyiyim

Elevşt dedin ya ona istinaden sor dedim belki gerek kalmaz

Buda buda sevmedi yogurt corbasını. Bende zaten brokoliyi en son corba haline getirdim ama yok sevmedi çocığum etçi olcak kesin

senin çocuğum deyişine bayılıyom ben
kocam da ben kıza evladım yavrum deyince duygulanıyor

İnsan sevınce herseyi guzel geliyoo

Felixi gelmedi elayseden haber yok noldu kıza acaba ıdun yazıyolar kütük yazıyolar acaba kocasımı gördude internetş kopardı

İnsan sevınce herseyi guzel geliyoo

Felixi gelmedi elayseden haber yok noldu kıza acaba ıdun yazıyolar kütük yazıyolar acaba kocasımı gördude internetş kopardı

Ayşe'yi ben de çok merak ediyorum ama annesi rahatsızdı umarım iyileşmiştir
Bi de onların bi sünnet işi vardı bi akrabalarının, belki şehir dışındadır :44:

Noldunuz be oğlana ıspanak yaptım çok lezzetli oldu ben çok açım ondanda olabilir. İris nerde niye yazmıyosunuz ben çok alıştım hem okuyup hem iş yspardım hadı yazın işe konsantre olsmıyorum

Müdür bi dosya verdi acil ( belediyede her iş önce acil verilir ,ama uygulaması ayları bulur ),onu hazırlıyom topikolarımmmm ...

Noldunuz be oğlana ıspanak yaptım çok lezzetli oldu ben çok açım ondanda olabilir. İris nerde niye yazmıyosunuz ben çok alıştım hem okuyup hem iş yspardım hadı yazın işe konsantre olsmıyorum

kıııızzz bunu okumadan direk yzmışım , nooldi bağımlılık mı oldu forum okuyarak mı iş yapıyon ,MSOE bacım da öyleydi bi ara ,süpürürken forum

kıııızzz bunu okumadan direk yzmışım , nooldi bağımlılık mı oldu forum okuyarak mı iş yapıyon ,MSOE bacım da öyleydi bi ara ,süpürürken forum

Olmuyo böle temşzleyemiyorum zevk almıyorum arkadaş konuşun. Mose bacın benı örnek almıştı şimdi nerelerde kimbilir

Olmuyo böle temşzleyemiyorum zevk almıyorum arkadaş konuşun. Mose bacın benı örnek almıştı şimdi nerelerde kimbilir

Beceremedi heralde hem süpürge hem forum , sadece süpürgeyle devam ediyodur hayatına

Hee oyle idim
Senin obur da emeklemeye baslasin gorurum ben seni. Kolik topluyorum ev koselerinden temizlik de hak getire gevezelik de

Beceremedi heralde hem süpürge hem forum , sadece süpürgeyle devam ediyodur hayatına
Supurge de yok anam bacim. Evi b.k goturiyyy. Anca kizi sallarken girebiliyom. Uyudugu an kronometre calisiyo yemek yapiyom tuvalete giriyom. Uyanikken pesi sira emekliyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…