Müdür bi dosya verdi acil ( belediyede her iş önce acil verilir ,ama uygulaması ayları bulur),onu hazırlıyom topikolarımmmm ...
Hee oyle idim
Senin obur da emeklemeye baslasin gorurum ben seni. Kolik topluyorum ev koselerinden temizlik de hak getire gevezelik de
Supurge de yok anam bacim. Evi b.k goturiyyy. Anca kizi sallarken girebiliyom. Uyudugu an kronometre calisiyo yemek yapiyom tuvalete giriyom. Uyanikken pesi sira emekliyom
Didoyuda sanırsam dayire başkanı çağırdı ondan yok
Hee oyle idim
Senin obur da emeklemeye baslasin gorurum ben seni. Kolik topluyorum ev koselerinden temizlik de hak getire gevezelik de
Supurge de yok anam bacim. Evi b.k goturiyyy. Anca kizi sallarken girebiliyom. Uyudugu an kronometre calisiyo yemek yapiyom tuvalete giriyom. Uyanikken pesi sira emekliyom
Hee yakaladiim senii. Ayseyi mi soruyodun??MSOEm ne iş beni mi takip ediyon
ayşeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sesimi duydun mu
ah ayşegül ah
kız ayse utanmıyonmu bizi merakta bırakmaya 50 tane komplo teorisi urettim. valla arıcaktım şimdi eee nolursa olsun dedim ki seni gördum. insan g,rmezmi arada annende vardı internet oda mı gitti.
kızlar ben geldim annemdeym annme bakıom üstünü bile değiştiremiyo artıküstelk evde nette yok artık hç giremiyorum
datlımmmmmmmmmmmm tam açtım ben ayşeglde faceden yazdı giriyodum zaten çok özledim seniiiiiiiiiiiiiiii
ayşegül kim lannn ,ne facesi , bizi niye eklemiyonuz oralardan
annen ameliyat mı oldu , ben görmedim o araları sanırım , çok geçmiş olsun canım , biran önce iyileşir inşallah ....
yanakcanım elam napıyor nasılbaşka kimse yok mu sana yardım eden :44:
merak edince burdan eltisine mesaj attım o haber vermiş faceden galiba
alsen hanım hu huuu
sabah beri giriyon 2 cümle etmiyon
bi kargalarla olan münasebetinizi hatırlıyom sabahki o kadar
yok kız annemin heryeri tutuk kasık hareket edemiyo zar zor işte iltihaplı romatzmaymış ndan çok yoğundum bide netimiz yoktusaol canm beni ii ela büyüyo aynı yüklerim bi ara foto umayım tatlı kızım nasıl benim yok kız facen ayşegln varda benim eşiminkinden yazdıdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?