2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hee rahat tabi bu ,koca g.tünü kaldırmıyo oburixim , buda çalçene , peşinden koşsun da bakalım naapcak o koca evde

Didoyuda sanırsam dayire başkanı çağırdı ondan yok

olabilir ,fal bakıyodur didoya

Ben de banyo yapabilmek için herifi bekliyom akşamları

Bende kolluyorum bizimki sürünerwk hallediyo çekmeceleri ayrıcaaa ben her daim gözüm üstğnde gözlerm felvecir acaba kız oyuncaklarının toplarını parcalarını yerlere düşürdümü unuttumu diyee süreklimi gözetleme durumundayım

kızlar ben geldim annemdeym annme bakıom üstünü bile değiştiremiyo artık üstelk evde nette yok artık hç giremiyorum

kız ayse utanmıyonmu bizi merakta bırakmaya 50 tane komplo teorisi urettim. valla arıcaktım şimdi eee nolursa olsun dedim ki seni gördum. insan g,rmezmi arada annende vardı internet oda mı gitti.

kız ayse utanmıyonmu bizi merakta bırakmaya 50 tane komplo teorisi urettim. valla arıcaktım şimdi eee nolursa olsun dedim ki seni gördum. insan g,rmezmi arada annende vardı internet oda mı gitti.

kuzum benmmmmmmmmmmmmmmmmmmm özür dilerimm bugün hallediliyo net sorunumuz artık gelcem inan hç fırsatm olmuyo annemdeyken kız annem ev işi çok yoğundum

kızlar ben geldim annemdeym annme bakıom üstünü bile değiştiremiyo artık üstelk evde nette yok artık hç giremiyorum

annen ameliyat mı oldu , ben görmedim o araları sanırım , çok geçmiş olsun canım , biran önce iyileşir inşallah ....
yanakcanım elam napıyor nasıl başka kimse yok mu sana yardım eden :44:

annen ameliyat mı oldu , ben görmedim o araları sanırım , çok geçmiş olsun canım , biran önce iyileşir inşallah ....
yanakcanım elam napıyor nasıl başka kimse yok mu sana yardım eden :44:

yok kız annemin heryeri tutuk kasık hareket edemiyo zar zor işte iltihaplı romatzmaymış ndan çok yoğundum bide netimiz yoktu saol canm beni ii ela büyüyo aynı yüklerim bi ara foto umayım tatlı kızım nasıl benim yok kız facen ayşegln varda benim eşiminkinden yazdıdım

alsen hanım hu huuu
sabah beri giriyon 2 cümle etmiyon
bi kargalarla olan münasebetinizi hatırlıyom sabahki o kadar

kargalara akşam yemeği hazırlıyo sanırsam ,kahvaltıyı beraber edince menun kalmışlar servisten

merak edince burdan eltisine mesaj attım o haber vermiş faceden galiba

wavysmile
iriss smile :111::111::111::111::111::111::111::111:

çok geçmiş olsun ayşem ,geçici bi durum mu ,fizik tedavi falan mı uygulanacak ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…