bunun eltisinede daha cvp yazmıcam demek giriyoda buraya uğramıyo insan gelir bi söyler anlatır noldu ne bitti girmiyo bu kız şöle böle diye
kargalara akşam yemeği hazırlıyo sanırsam ,kahvaltıyı beraber edince menun kalmışlar servisten
wavysmile
iriss smile :111::111::111::111::111::111::111::111:
çok geçmiş olsun ayşem ,geçici bi durum mu ,fizik tedavi falan mı uygulanacak ?
bende çok özledm tatlım nasılsın
nolcakmış pekikaç kere uygulandı canm fayda etmiyo felç gibi kaldı kadın daha 40 yaşında
Ayniyiz iste tatlim bebenn pesinde kosturmaca. Cok gecmis olsun tekrar. Bi de ilk anneler gununkutlu olsun
Ayniyiz iste tatlim bebenn pesinde kosturmaca. Cok gecmis olsun tekrar. Bi de ilk anneler gununkutlu olsun
kaç kere uygulandı canm fayda etmiyo felç gibi kaldı kadın daha 40 yaşında
17 yaşında evlenmiş kız baya erken doğurmuş hemen40 yaşında mıııı , seni kaç yaşında doğurdu kız :44:
peki başka bi çaresi yok mu ,düzelir bian önce inşallah yaaa
şaka şaka kutlıcam tabi ama cidden cok merak ettim.
şimdi ne diyo peki dr lar
boş kaldığım bi an oturup uzun uzun albümlere bakcam çatlıcam meraktann
kızlar ben geldim annemdeym annme bakıom üstünü bile değiştiremiyo artıküstelk evde nette yok artık hç giremiyorum
bulursan bakarsın biz bi süre sonra kaldırıyoruz wavyyy hiç gözünün yaşına bakmaz hemen kaldırrıır
bulursan bakarsın biz bi süre sonra kaldırıyoruz wavyyy hiç gözünün yaşına bakmaz hemen kaldırrıır
hakkaten mi yaa , niye kaldırıyon kız wavym , özel değil mi zaten albüm ,herkesler görmüyo ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?