2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bulursan bakarsın biz bi süre sonra kaldırıyoruz wavyyy hiç gözünün yaşına bakmaz hemen kaldırrıır
niyeki ya zaten sadece biz görüyozz
ahaa kankin geldi ayse sen yokken uğramadı pek protesto etti sanırım
valla bilmiomki ilgilenmednzmi yoksa kızla
Çok çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin ayşemm
saol canm benm nasılsın efe nasıl iyimi
hakkaten mi yaa , niye kaldırıyon kız wavym , özel değil mi zaten albüm ,herkesler görmüyo ki

aynen aynen kaldırmış bile zaten hemen kuzum sende güle güle otur evnde yerleşmişsndir artık dimi

alsen versen
elmamı yersen

yok bu olmadı

senin için cilveli diyorlar
diskodan bardan çıkmaz diyorlar
odunun kalbine kibrit çakıp
alev alev yakar diyorlar

doğru mu alsen?

dönüp dönüp bakıyon mu len

bundan sonra 2-3 kişiye mesaj atcam
biz koyuyoz bakıyoz yorumluyoz
koyar kaldırır yenilerim ben merak etme

heee özlüyodur belki kokoşcanımı

senin tercihin tabi wavym ,bilemedim :44:

hakkaten mi yaa , niye kaldırıyon kız wavym , özel değil mi zaten albüm ,herkesler görmüyo ki
eee sende senin resimleri kaldırmısın yaa.. bende benimkileri kaldırıyorum yenisini yukluyorum cok kalabalık olmasın diye
dönüp dönüp bakıyon mu len

bundan sonra 2-3 kişiye mesaj atcam
biz koyuyoz bakıyoz yorumluyoz
koyar kaldırır yenilerim ben merak etme

hatta konusu olduya seni o an resim yuklediğinde burda olmayan göremiyo diyee sende diyonya bi ara yine yüklerim aaaaa üstüme iyliksağlık ayrıca bakarım belki döner döner bakarım kardeşim hesap mı vercem sevaba ihtiyacım var blki

heee özlüyodur belki kokoşcanımı

senin tercihin tabi wavym ,bilemedim :44:

yok şaka yapıyom fikrimin incecik gülü
koyarım yenilerini
ama beş yüz milyon foto birikiyo o zaman, silip 5-6 yeniden yüklüyom
aslında çoğu kişi böyle yapıyo
hatta kimileri hiç yapmıyo da
wavy foto yükle wavy foto yükle

bende album paylastım ama ıce daısy den baska kımse bakmamıs :84::84::84::84::84::84::84::84::84:

hee nihayet yerleştim ,10 gün sürdü ,ulan perşembe pazarını bile 2 günde yerleştirir adamlar

hangi resimleri kaldırdım kız ,ben bişe kaldırmadım ,orda duruyo albümler :44:

ayşecim arada kaynadı, geçmiş olsun diyemedim ayrıyetten
umarım atlatır annen en kısa zamanda
tıp artık çok ilerledi mutlaka bi çözüm yolu bulurlar da geçer ve tekrarlamaz inşallah

kim incenik kiii:90::90::90:

bende album paylastım ama ıce daısy den baska kımse bakmamıs :84::84::84::84::84::84::84::84::84:
kız sölemedinmi ki yoksa biz meraklıyızdır bakarız

hee nihayet yerleştim ,10 gün sürdü ,ulan perşembe pazarını bile 2 günde yerleştirir adamlar

hangi resimleri kaldırdım kız ,ben bişe kaldırmadım ,orda duruyo albümler :44:
eee resimlerin vardı senin kendi resimlerin onlar yokk

anaaaaaammmm ne cazgırlık yapıyon be ,bakarız haberimiz mi var da bakalım

kim incenik kiii:90::90::90:

kız sölemedinmi ki yoksa biz meraklıyızdır bakarız

eee resimlerin vardı senin kendi resimlerin onlar yokk

ortadan paylaşmışımdır kendi resimlerimi , albüm yaptıklarımı silmedim , ilk herifli bi albüm yaptım soora kıpırlı albümler işte

hee evet evt buldum fazlası yazan yerdeymiş meğersem amannn nepcan kaldır yenisini yukle karışmasın(o yağ beyne gitti orda dondu sanırsam

Son düzenleme:
Arkadaslar bizde sabah 5 seromoni haline geldi gece uyyanmalardan hiç bahsetmiyorumda 5 ten sonra hep sallanmak istiyo sallamazsan mizliyo uykusudavar anlamadım hergüne ayni şey 6 da uyuyodu hadi uykusunu aliyodur dedim 9 da uyutuyorum yine ayni hatta şimdi gunduzleride huysuz bı fikri olan varmi napabilirim

iris spanı aldın mı?

hee alıyom sıpamı her akşam bakıcı ablamızın evinden

yok yaa o gün araya bişeler kaynadı almadım , bi de önümüzdeki ay yüzmeye başlıycam o da bi çeşit sıpa dedim kendimce

benim kanımca sen o çileyi çekcen

cnm sen bastan sallayarak uyutmaya alıstırdıgın ıcın zor olur artık alıskanlıklardan kurtulması...huysuz olmasıda belkı dıs ten kaynaklanıodur cnm..ama sen yıne de uyutmadan once bı rutın olustur banyo yaptır rezene ıcır vucuduna masaj falan yaparak rahatlatabılırsn cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…