2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

MSOE'ye bi firsat bulmuştum portatif askılık, ona bi soralım memnunsa tam senlik

portatif mortatif kesmez beni şekerim ,anam babam usülü balkona çamaşır ipiyle asacam ,balkonun içinde demir var ,dışarı da sarkmıycak ,yağmur yağsa bile ıslanmaz ,alıcam bugün ip taıkıcam

yaa niye kimse bişe yazmıyıo ,yemeğe gidip geliyom ,herkes gelsin ,yoksa ben giderim lannnn

İşyerindesin demi, annen nasıl, aranız nasıl? Oğlanı şımartıyor mu :)
Giremediğim zamanlarda bir değişiklik olmadı demi hala annen var:44:
bılmıyordum:26:
2.dısı cıktı ama huysuz sanırım 3.gelıyor ve yıne ustten

sımdı uyanmış yıne kalkmış kafa gözüküyor ne sevımlıler ya
salladım uyudu tekrar
Çok sevimliler ya Dün düşündüm daha , karnımda kıpırdarken nekdar tuhaf geliyordu. Sevimli olacaklarını, çok seveceğimizi biliyordum ama bu kadar olacağını bilemiyordum.
onu belirtmemişim unutmuşum aceleden
kız
Kıyafet türü olmasında alacagın :)
bu arada, işin gücün yok mu kızım demeyin, bu MSOE ye belki 100 kere sordum ne demek nickin diye, hiççççççççççç tınnnnnnnnnn

hadi MSOE nin açılımını yapalım
İsim soyisim harfleri falan mıymış ki:44:
yaa niye kimse bişe yazmıyıo ,yemeğe gidip geliyom ,herkes gelsin ,yoksa ben giderim lannnn

Gitmeee

Erken kalkinca ewde gun gecmiyor yaa buneee bolee. Buyume ataklari nezamndi dis falan derken ona mi yakslandim ben noldu. Oturmuyor yatmiyor kollarindan tutup gezdirince suduyor sadece

Erken kalkinca ewde gun gecmiyor yaa buneee bolee. Buyume ataklari nezamndi dis falan derken ona mi yakslandim ben noldu. Oturmuyor yatmiyor kollarindan tutup gezdirince suduyor sadece
Aynen hep gezmek istiyor oşekilde ve yorulmuyor falanda
slm kızlar size bişi sorcam aşıları 1 hafta önce yada sonra yaptırabilirmiyiz sorun olurmu

Önce yapmıyorlar canım normal aşıları.Sonra yapabiliyorlar. Kızamık ise yaparlar ama şöyle birşey var 9ay dolmadan ise sadece kızamık dozunu vuruyorlar, 9ay doldu ise kızamık-kızamıkcık ve kabakulak olarak vuruyoırlar.

Hiiiicc yorulmuyor tabi uyuyunca anliyor yorgunlugunu. Gunde bi kere yarim saatten fazla uyuyor sukur ki artik

Geldimmmm ,topikimize ne oldu yaaaaaa

Wavyyy aldım mickey mause ingilizce setini içinden 2 kitap 2 de kart çıktı keşke cd çıkaydı. Lc ye gşttim kıza alınan doğum gunu hediyelerını değiştirdim. Ordan hediye aldım tekrar okula göturdum bi çocuğun doğum gunu var al gülüm ver gülüm mşsali.
Ordan beni 2 gundyr oyalayan kargoyu bastım saydırdım kıza. Aldım seti geldim
Şimdide daha toplamadıpım kahvaltı masasını topluyorum

Son düzenleme:
ütü sesinden korkar mı bi çocuk ya
her buhar basışımda nasıl ağladı, uyuttum ben de

kadınlıktan gına geldiği moda girdim ben, halamlar hala evde
ütü var çamaşır var
akşama yemek yok
kızın öğünleri, altı üstü
valiz hazırlamaca
dağılan salonu toplamaca

ıyhhhhhhhhhh dizleeeeeem :95:

Hiç buraya uğramadın ama hemşom yaa

o nasıl bi ütü wavym ki korkuttun kokoşumu
valla evde olmak daha yorucu gerçekten ,ben o yüzden her haftasonu kaçmaca,gezmece,ziyaret yapmaca

Hiiiicc yorulmuyor tabi uyuyunca anliyor yorgunlugunu. Gunde bi kere yarim saatten fazla uyuyor sukur ki artik

günde 1 kere mi uyuyor sadece , bitek benimki değil demek ki gündüz zombisi....çok zor oluyo di mi gündüz hiç uyumayınca , hiçbişe yapamıyo insan ,hele bide artık ordan oraya dolaşım halindeler ,sürekli gözetleme

o nasıl bi ütü wavym ki korkuttun kokoşumu
valla evde olmak daha yorucu gerçekten ,ben o yüzden her haftasonu kaçmaca,gezmece,ziyaret yapmaca

buhar kazanlılardan, bi tıkladın mı foşşşşşşşşşş oluyo kız haklı aslında
annesine bişey yapıyorlar sandı herhalde monnişim
şimdi ev hanımları bana saldırırlar da hakkaten yorgunken ve hepsi üst üste gelmişken illalah ettiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…