Bilgisayar çöktü mobilden baglandim ben pert bilgisayar pert eniyisi uyumak herkeslere iyi geceler
Wayvim kokosunda disleri hayirli olsun benim bildigim ilk goren bebeye alir hedyesini
Yoğurt çok güzel oldu ya beğendim.sağol canım, amin
yoğurt işini naptın :44:
Bence bizden de senden de birşey çıkmazhehehe ben de o nedenle şeyettim zaten
e siz de konuşmayın ama papatyam, biraz çalışındaha 2. olacak 3. olacak
Amanın pek zor telefondan kendini yorma, iyi uykularBilgisayar çöktü mobilden baglandim ben pert bilgisayar pert eniyisi uyumak herkeslere iyi geceler
Wayvim kokosunda disleri hayirli olsun benim bildigim ilk goren bebeye alir hedyesini
kokoşş un dişleri çıkmışş kokokuşun dişleri çıkmışşş
iris bugün çok yoğundu galbam yokmuş görünürde pek ,didemide göremedim ,ay sayıcam daha da başka günle mikarıştırıyorumacaba diye bir durakladım
ne ilginç tarifler var yaaa
hele bi kekin içine kalp yerleştirmişler sırf merağımdan baktım
belki işinize yarar- e malum doğumgünü yaklaşıyor kuzularımızın
World Baking Day - 19th May 2013
Evet canım bardaklara yaptım. Bugün evdeki sütle yaptımda sonradan geldi günlük süt ondan yarın yine yapcamice_daisy bardaklarda mı yaptın? kapaklar iğrenç di mi
sütü ne marka bulabildin? umarım afiyetle yer fincanım
kaç saatte yaptın?
sana benden bi trick- gerçi bu aile boyu kapta yapınca oluyo
bittikten sonra keep warming de bırakma, direk çıkar sonra üstüne 2 kat havlu kağıt koy ve kapağını öyle kapat.
bi yarım saat sonra çok kımıldatmadan dolaba
ertesi gün tüketin- taş gibiliğine inanamayacaksınben ilk başta 6 ya ayarlıyordum şimdi kafama göre 4-5
ya bugün keçi sütünden bahsedilmişti de aklıma geldi,ben migros tan atatürk orman çiftliğinin keçi sütünü alıp yoğurt mayalamıştım , hemde böyle ufak bir şişe idi, tekrar almadım ama , migrosta bildiğin atatür orman çiftliği keçisütü var dı , size de diyeyim dedim ,
az önce istanbullu bebelerin fotolarına baktımyenidenözledimleynn havalar ısınsın olmadı tek başıma seferlere çıkıcam galiba
ıce sen istanbul da değilmiydin sen nie gelmedin he ???????
birde topik in kapanışına az kaldı hatırlatayım dedim
ya bugün keçi sütünden bahsedilmişti de aklıma geldi,ben migros tan atatürk orman çiftliğinin keçi sütünü alıp yoğurt mayalamıştım , hemde böyle ufak bir şişe idi, tekrar almadım ama , migrosta bildiğin atatür orman çiftliği keçisütü var dı , size de diyeyim dedim ,
az önce istanbullu bebelerin fotolarına baktımyenidenözledimleynn havalar ısınsın olmadı tek başıma seferlere çıkıcam galiba
ıce sen istanbul da değilmiydin sen nie gelmedin he ???????
birde topik in kapanışına az kaldı hatırlatayım dedim
bence deYoğurt çok güzel oldu ya beğendim.İyiymiş ayarla geç Bugün günlük sütte temin ettim size yazdıktan sonra, yarında onunla yapcam inşallah oğluşum yer umarım
Bence bizden de senden de birşey çıkmazSadece lafta kalır
Amanın pek zor telefondan kendini yorma, iyi uykular
Aynısını bende yapıyorum, herşey birbirine giriyor
Bebe uyandıydı daa uydu çok şükür yine
Evet canım bardaklara yaptım. Bugün evdeki sütle yaptımda sonradan geldi günlük süt ondan yarın yine yapcam
Evet kapakların hepsi değilde 2 yada 3tanesi geri fırlıyor takınca:44:
İpuçları için teşekkürlerDenicem inşallah bir borcam bulayımda
Önce 5saate ayarlamıştım sonra 1saat daha ayarladım.
Ben İstanbulda değilim ki :26:
slm kızlar...portakallı tarcınlı kek yaptım cevız ve bademde kattım ıcıne..kıloyu dert edıorz ama valla kızım ve esım ıcın yaptım..ha 1 dılımde bana dustı tabıkızım sevdı bu kekı tavsıye edrım yanınada taze meyvelerde verdım valla lop lop yedı dun aksamda annem geldı valla rahattım cok sukur..kızım anneanne asıgı zaten ben de bol bol uyudum dınlendım.yemekte hazır ev ısı de tamam ohh degmeyın keyfıme
Beende ilk karsilastim. Pinardi vedeeee. Bende baktim netten bi hikaye okudum. Allah korudu yavrumu. Sut kaynar olsa yanmisti biraz kuzum. Eline sacina sicradi.ceZVENIN ters tarafa firladigini dusunmek bile istemiyorum
ben geldim ama kısa bi süreliğine- gidiyorum yine
kızı uyutcam, o ara babası ilgilenirken bi bakayım dedim
aşımızı olduk, dişimiz çıkmış haberimiz yok 2 tane
doktora diyemedim tabi ilk siz gördünüz alın hediyenizi diye
biliyorum canım o keki dur ekleyim nasıl yapıldığını deniycem kız büyüsün.bir de leopar desenli pasta var yapmak lazım kokoşcanlar.
Eki Görüntüle 712884 ------- Eki Görüntüle 712885 ---------- Eki Görüntüle 712886 ------- Eki Görüntüle 712887 ---------- Eki Görüntüle 712888 ------- Eki Görüntüle 712889 ---------- Eki Görüntüle 712891
Yemeğimi zor yapıyorum ya ne pastası yapan hayrına banada yollasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?