günaydın topkeklerim
Selam topikolarımmmmm
Dün pek bi yoğundum giremedim hiç , bugün de var yoğunluk ama kaytarmaya çalışıcam....Ne var ne yoksunuz bakalım , bi geçmiş yapayım kimseler gelmeden
Aksam bi dunya alinti yaptim bi surude yazdim. Cevapla derken ekran bi gitti hersey gitti. Sindi firsat bulursam tekrar alinti yaparim.
Gunaydin bu arada kizlar.
Günaydınnnnn
Günaydııınnn milletü kadınlar kulübü
Günaydıın herkese
havasını sevdiğim Ankara'sında bi çamaşır 3 günde kurudu, daha yenisi serilecek kuruyanlar ütülenecek
ben arada arada katılanzi, hepinizi öpüyorumz
gunaydınn
dun oğlum 2 kere halıya kustu ama felaket bır kusma
ne oluyor bu çocuğa ya anlamıyorum
hastada degıl
asımızıda hala olamadık yarın kesın gıdıp oluyoruz hıcbısey engel olamayacak artık
oğlumun maşallahımı var bılmıyorumda artık koltuktan tutup kalkınca tek elı ıle tutunuyor sonra onuda bırakıyor nerdeyse yürüyecekama tabı düşüyor
besıgı 2.sevıyede ondan bıle ayağa kalkıyor okadar sevımlı oluyorkı kellesı ordan gözukunce
gunaydınn
hastada degıl
asımızıda hala olamadık yarın kesın gıdıp oluyoruz hıcbısey engel olamayacak artık
oğlumun maşallahımı var bılmıyorumda artık koltuktan tutup kalkınca tek elı ıle tutunuyor sonra onuda bırakıyor nerdeyse yürüyecekama tabı düşüyor
besıgı 2.sevıyede ondan bıle ayağa kalkıyor okadar sevımlı oluyorkı kellesı ordan gözukunce
Hakkaten var bi sessizlik yine :44:günaydın ama herkes yok kiiiii
off wavym offf ,ben de kurutamıyom ,bikaç kirli sepeti daha alsam anca yani ,boşaltamıyom bi türlü.....balkonda demirler var ,çamaşır ipi alayım da oraya asayım bari , havalar düzeldi, evde çamaşırlıkla olacak gibi değil
kokoşum ısırdı mı taze dişleriylen seniiiiii
diş çıkarma zamanı kusmalar oluyomuş canım geçmiş olsun....
yok canım yaa, bi harfi fazladan yazdım, sonra da silmeye üşenip devamını getirdimGÜnaydın ciğerim , sülüman mı seyrettin akşam
ben hem burdayım hem yokum, başım ağrıyooo karnım ağrıyooo, kaç gündür uykum vaaar, dinlemeiyom şu elimdeki iş yüzünden, bitmedi nalet olasıcaaaaaaBen yoğunum da arkadaş millet nerde yaa
günaydın papatyamGünaydıın herkese
çok mu geliyoki acep yedikleri:44:gunaydınn
hastada degıl
bılmıyordum:26:diş çıkarma zamanı kusmalar oluyomuş canım geçmiş olsun....
Oğluşuna maşallah
Bizimkininde öyle tek kafa gözüken fotoları var çok komik oluyor gerçekten. Bakıp bakıp gülüyoruz
Hakkaten var bi sessizlik yine :44:
Tatlişkom yok ya ondan galiba
kızlar selam
yiğenimin doğum günü var 1. yaş ne alabilirim, acil öneriler?
yok canım yaa, bi harfi fazladan yazdım, sonra da silmeye üşenip devamını getirdim
ben hem burdayım hem yokum, başım ağrıyooo karnım ağrıyooo, kaç gündür uykum vaaar, dinlemeiyom şu elimdeki iş yüzünden, bitmedi nalet olasıcaaaaaa
günaydın papatyam
çok mu geliyoki acep yedikleri:44:
kız-oğlan? ona göre sölesek
onu belirtmemişim unutmuşum aceleden
kız
onu belirtmemişim unutmuşum aceleden
kız
yumuşak bebekler var çok güzel
bi de peluş hayvanlar var olabilir
güzel cici bi yazlık elbise olabilir
daha çok para ayırdıysan güzel bisikletler var plastik, üstünde ıvır zıvırları da var
şimdilik bunlar geliyo aklıma
eğitici oyun kartları vs. olabilir ...
kıyafet veya bebek almaktansa :44:
off wavym offf ,ben de kurutamıyom ,bikaç kirli sepeti daha alsam anca yani ,boşaltamıyom bi türlü.....balkonda demirler var ,çamaşır ipi alayım da oraya asayım bari , havalar düzeldi, evde çamaşırlıkla olacak gibi değil
kokoşum ısırdı mı taze dişleriylen seniiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?