2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın topkeklerim

Selam topikolarımmmmm

Dün pek bi yoğundum giremedim hiç , bugün de var yoğunluk ama kaytarmaya çalışıcam....Ne var ne yoksunuz bakalım , bi geçmiş yapayım kimseler gelmeden

Aksam bi dunya alinti yaptim bi surude yazdim. Cevapla derken ekran bi gitti hersey gitti. Sindi firsat bulursam tekrar alinti yaparim.
Gunaydin bu arada kizlar.

Günaydııınnn milletü kadınlar kulübü

havasını sevdiğim Ankara'sında bi çamaşır 3 günde kurudu, daha yenisi serilecek kuruyanlar ütülenecek
ben arada arada katılanzi, hepinizi öpüyorumz

gunaydınn
dun oğlum 2 kere halıya kustu ama felaket bır kusma
ne oluyor bu çocuğa ya anlamıyorum
hastada degıl

asımızıda hala olamadık yarın kesın gıdıp oluyoruz hıcbısey engel olamayacak artık

oğlumun maşallahımı var bılmıyorumda artık koltuktan tutup kalkınca tek elı ıle tutunuyor sonra onuda bırakıyor nerdeyse yürüyecek ama tabı düşüyor
besıgı 2.sevıyede ondan bıle ayağa kalkıyor okadar sevımlı oluyorkı kellesı ordan gözukunce

Günaydıın herkese

günaydın ama herkes yok kiiiii

havasını sevdiğim Ankara'sında bi çamaşır 3 günde kurudu, daha yenisi serilecek kuruyanlar ütülenecek
ben arada arada katılanzi, hepinizi öpüyorumz

off wavym offf ,ben de kurutamıyom ,bikaç kirli sepeti daha alsam anca yani ,boşaltamıyom bi türlü.....balkonda demirler var ,çamaşır ipi alayım da oraya asayım bari , havalar düzeldi, evde çamaşırlıkla olacak gibi değil

kokoşum ısırdı mı taze dişleriylen seniiiiii

diş çıkarma zamanı kusmalar oluyomuş canım geçmiş olsun....

Oğluşuna maşallah
Bizimkininde öyle tek kafa gözüken fotoları var çok komik oluyor gerçekten. Bakıp bakıp gülüyoruz
Hakkaten var bi sessizlik yine :44:
Tatlişkom yok ya ondan galiba

GÜnaydın ciğerim , sülüman mı seyrettin akşam
yok canım yaa, bi harfi fazladan yazdım, sonra da silmeye üşenip devamını getirdim
Ben yoğunum da arkadaş millet nerde yaa
ben hem burdayım hem yokum, başım ağrıyooo karnım ağrıyooo, kaç gündür uykum vaaar, dinlemeiyom şu elimdeki iş yüzünden, bitmedi nalet olasıcaaaaaa
Günaydıın herkese
günaydın papatyam
çok mu geliyoki acep yedikleri:44:

Son düzenleme:
diş çıkarma zamanı kusmalar oluyomuş canım geçmiş olsun....
bılmıyordum:26:
2.dısı cıktı ama huysuz sanırım 3.gelıyor ve yıne ustten

Oğluşuna maşallah
Bizimkininde öyle tek kafa gözüken fotoları var çok komik oluyor gerçekten. Bakıp bakıp gülüyoruz

Hakkaten var bi sessizlik yine :44:
Tatlişkom yok ya ondan galiba

sımdı uyanmış yıne kalkmış kafa gözüküyor ne sevımlıler ya
salladım uyudu tekrar

sanmıyorum cok gelsın aşırı yemıyor cunku
mıde gazı var hala ondanmı dısdenmı cözemedık
devam ederse doktora göturcem zaten

onu belirtmemişim unutmuşum aceleden
kız

yumuşak bebekler var çok güzel
bi de peluş hayvanlar var olabilir
güzel cici bi yazlık elbise olabilir
daha çok para ayırdıysan güzel bisikletler var plastik, üstünde ıvır zıvırları da var

şimdilik bunlar geliyo aklıma

eğitici oyun kartları vs. olabilir ...
kıyafet veya bebek almaktansa :44:

MSOE'ye bi firsat bulmuştum portatif askılık, ona bi soralım memnunsa tam senlik

bu arada, işin gücün yok mu kızım demeyin, bu MSOE ye belki 100 kere sordum ne demek nickin diye, hiççççççççççç tınnnnnnnnnn

hadi MSOE nin açılımını yapalım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…