2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hemen çıkayımda bazıları başbaşa kalsın

severim seni biliyon papatyam
süslenince sana özel poz vermezsem noliim

evet yatar pozisyon çok işe yarıyo
bende chicco liteway var, çok memnunum, doğduğundan beri kullanıyorum, yenidoğana da uygun diye bunu almıştım
ama fiyatı 320 ye mi ne almıştım jokerden, ama internette 250 ye de varmış sonradan gördüm sinir bastı tabi
hepsi burdadakine de benziyo tipi baya, önde barı da yok bi de, onu da 40 tl verip alcakmışım şerefsizler
neyse konuya dönersek ben memnunum, puset tipi olunca daha hafif de oluyo, bagaja çok rahat sığıyo
bi de bunlar 15 kiloya 2 yaş civarı gelirler heralde
daha büyüyünce sığamazlar muhtemelen
ozman da pıt pıt yürüsünler artık

Selam topikcanlar.. Bugün sizlere kv nîn evinden sesleniyorum.. 4 aydır Ela'yı görmemişlerdi, özledik size geleceğîz dediler, ben de aa biz de tam size gelmeyi düşünüyorduk değîşiklik olur bîze dedim ve biz geldik.. Onlar gelse en a 1 hafta kalır, biz 3 gün kalacağız. Bir de kv bizim evde sinir ediyor beni.. Herşeyin en iyisini o bilir, kalkıp kendi evi gibi davranır.. Doğumdan sonra 20 gün kaldı, kabus gibiydi( Buraya gelince iyî oluyor ama o herşeyin en iyisinî bildiğî içîn ben hiç bir şeye karışmıyorum. Yiyip içip yatıyorum.. Ela ile ilgili hiç birbşeye karıştırmıyorum tabi.
Bir gün bitti bile.. Kaldı iki gün..
Ben biraz geçmiş yapayım..

Uşak'talar tatlışkom. Ocak ayında gelmişlerdi en son..
Sabah yolda da geçmişi okudum, bitti sonunda:) telden alıntı yapamıyorum, zor geliyor aralara yazmak.. Aklımda kalanlar topiğe az girenlere savaş açmışsınız.. Ben elimden geldiğince takip ediyorum.. O kada yoğun bir tempom var ki bu kadarı bile benim için mucize. Beni de silen varsa, canı sağolsun:)
Ice-daisy bende chicco snoppy var, çok memnunum, hafif, sürüşü güzel..

Heyecanla bekliyoruz
Biraz önce mobille girdim 2kelimeyi biraraya getiremeyip çıktım

Ela'yı uyuttum, ben de yatıyorum dîyerek odaya çekildîm.. Ev ahals birşeyler yîyîp içyor. Benim kvnin kafası sadece yemeğe çalışır da..
Kızlar size bir sorum var.. Kaç gündür yazacağım fırsat olmuyor.. Bîldiğinîz üzere bayağı yoğun çalışıyorum. Akşam eve 6-6.30 gbi gîdiyorum, ela 9.30 gibi yatıyor. Hafta içi az görüşebiliyoruz yani.. Haftasonu hep beraberiz. Ela'ya da annem bakıyor.. Son bir kaç haftadır Ela anneme çok alıştı, ben alırken ağlıyor bazen.. Geçenlerde annem bize gelmişti, giderken yşne arkasından ağladı.. Ela ok yabancılardan çekinen bir bebek de değil.. Bugün buraya geldk, 10 dk kadar bana sarıldı sınra kv nin kucağından inmedi.. Ela'nın bana bağlı olmaması, annemin arkasından ağlaması annemle mutlu olduğunu gösteriyor aslında ama ben bu duruma içten içe üzülüyorum.. Özellikle çalışan anneler sizin bebeklerde durum nasıl? Ben çok az mı vakit geçîriyırum da mı böyle oluyor acaba.. Evdeyken Ela dışında hiç bir şeyle de ilgilenmiyorum aslında..

Mutlusum olabilir o daha bebe zaten annenle guzel uzun vakit geciriyo normal gibi ama kafaya takılacakda bişi yok. Bence sen annenle olan ilişkisini kıskandın dimiii

mutlusu kendimden cevap verebilirim , ki evde sürekli poyraz la olduğum halde, tamam başkabirine özlebir düşkünlüğü yok amabana da huzursuz ve sıkıntısı olmadığı zamanlar dışında bir düşkünlüğü yok, ihtiyaçları görüldükçe pek beni aramayacakmış gibi geliyor , tabiki senin onda (yada benimde )yerin farklıdır ama henüz çok aman aman anne ye düşkün olduklarını düşünmüyorum , çalıştığın için bu duruma şu an dikkat ediyorsun ve gözüne batıyor ama biz de de (en azından bende ) durum çok farklı değil , bence kendini bununla üzme ,birlikte geçirdiğin zamanların keyfini çıkart daha güzel olur

insanın zoruna gidebilir ama olsun, boşver
annen bakıyor ne güzel
benim oğlumla anneannesinin arasında muhteşem bi bağ var, üzülüyorum kızım öyle biriyle bi bağ kuramayacak hep uzakta olcak anneanne babanneden
sen zaten hep yanındasın, senin yerin ayrıdır, çocukalr bunu bilir
için rahat olsun, annenin yanında olması paha biçilemez bişey, kıymetini iyi bil

Mutlusum olabilir o daha bebe zaten annenle guzel uzun vakit geciriyo normal gibi ama kafaya takılacakda bişi yok. Bence sen annenle olan ilişkisini kıskandın dimiii

Teşekkürler ikinize de:))
İçimi rahatlattınız..
Ben de yatıyorum, sabah 5 ten ayaktayım. Yarın görüşürüz..

ben çalışmıyorum kızımla sürekli içli dışlıyız annemin evide bana yakın ama kızım annemi nerde görse üstüne atılır hep onu ister annemi görünce bana gelmek istemez anneme aglar bana aglamaz annem yoksa eger o zaman beni ister :) bende acaba sürekli benimle olmaktan bıktımı çocuk diye düşünüyorum :26::26::26:

Evet bende aynını sölicektim hatta oh og ne guzel sevsin sülalesini seni bunaltmaz da dicektim ama çıkmış
Çunku eltimde. Biliyorum oğlan kimseye alışamadı kızı cok bunaltır wc ye bile nerdeyse beraber giderdi

Bunu da şimdi gördüm.. Sana da teşekkürler.. Mantığım farkunda ama kalbim değil:))

çok şükür ceylan konuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…