evet tatlişkom o çok bilmiş köpekten aldık, hedyeyi açınca da kapıştılar benim kızla
istanbul bir ısındı pir ısındı, öğlen kızı emzirmeye gittim ka ter içinde kaldık valla
Kağıthanede şekerim oda rizeli
Biz dün 10 aylık olduk bu arada , kutlamamızı es geçmeyelim :119::119::119::119::119::119::119:
nice mutlu aylar yillar olsun kipirimm
tatliskom eltican daAllah saglikla keyifle gulucukle buyutmeyi nasip etsin insallah
didom gecmis olsun citirima bu havalar tam hasta olmalik belki de dis de olabilir canim
msoem odtucanim gecmez bu yaz bizim evin ici sabah 4 'te 26 derece anamlara tasinicam walla bebelerle
2 dene daha 10. Ay kutlayasın inşallahhhBiz dün 10 aylık olduk bu arada , kutlamamızı es geçmeyelim :119::119::119::119::119::119::119:
slm topikcanlarrr
geçmiş yapmadan direk dalıyorum zira her an uevvvvvvviii diye terör estirerek uyanacak birpaşa var ,4.dişinin açılış şenlikleri tüm hızı ile devam ediyor evimizde, bu arada bu ne sıcak diyerekten kendimi kutluyorum ütü yapmak ile ilgili yoğun çaba veriyorum :)) bir göz atayımgeçmişe (kahve yapmıyorum kahve kokusu uyarıcımıdır nedir uyanıyor her kahvede bu ) tüm can canları öpünüz itina ile
evet kahve kokusu kesin uyarici tecrubeyle sabittir
kapilar kapatilsa bile aliyor kokusunu sipalar
lennn annem bi tarafi yer gorecek keyif yapacak diye kalk borusunu dakkasina otturuyorlar sonra
Hayırlı olsun ben marka bakmadım ama turnsk makası bebedormuş eczaneden aldım ates ölçeride öyle. Nerde oturduğunda önemli kısamı uzunmu guydırcegın için. İstanbulda uzun giydirlrken mersine gelince soydum çocugumu cılcıbıl yapmıştım. Normal pomoa gibi Burun asp. Aldım kullanışlı değildi ama otribebe iyiymiş ondan alırsın. Vucut yağı şampuanı johnsons mıdır nedir ondan alırım. Popo kremimiz sudokrem ben patikli pijama bilerek çok kullanmadım cocuk uzayınca mecbur giydiremıyosun gelsin yenisi o zaman.
Atlet önemli 7 8 tane yeterli bence cunku hemen buyuyolar. 0-3 değilde 3-6 yla başla bence. Dediğim gibi oturdugun şehırdeki gava durumunu bilirsin fazlada bişe alma giyemeden küçülürller
eferim sana yerini biliyon. En çok bana sorcan ben saksı değilim. Ben yoksamda ceyda var en sonda alsen e sorabilirsin. Alsende Çerezden fırsat bulursa cevaplar
İce kız bianda kendimi komşuda buldum bende anlamadım nasıl oldu kısır var dediler bende gittim.
Sonra kızı aldım işmiş yapmadım bşrazdanda parka çıkcaz ailecek
Allah iyiliğinizi versin :) en çok size sorcam tabi
güldürdün benii
kahve kokusunu tecrübe edemedim ama çayı ancak uyuduktan 1 saat sonra demleyebiliyorum ,yerimden bile kalkamıyorum ,kıpırık tıkırtıya uyanıyor , 1 saate anca derine dalıyor ....
bu ara cok zor daliyoruz be iriscan sorma
gozlerimiz kapali uyumuycaz diye direnip duruyoruz
benim saclarim diken diken dolasiyorum
yatagin icinde dort donuyoruz donmekten uyaniyoruz hatta gecen ayaga kalkmak icin tirmaniyorlardi gece gece
atak midir nedir anlamadim ki
Bizim düzen aslında 1 aylıktan beri aynı - diş zamanı sıyırmalar hariç- gündüz uyumuyor ( bu aralar yarım saat x 2 kez uyuyor ) , akşam uykusu da 19:00-19:30 arası ,sabah da 6-6:30 da biliyosun sabah ezanına imamla kalkıyoruz, 1 saat boyunca derine dalmıyor ,ben de oturduğum yerde kalıyorum....
Kıpır da uykusunda uyanınca ,artık dişten mi başka bişeyden mi nedir , oturur vaziyette hem vızıklıyo hem uyukluyo ,o derece yetenekli benim kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?