2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet tatlişkom o çok bilmiş köpekten aldık, hedyeyi açınca da kapıştılar benim kızla

istanbul bir ısındı pir ısındı, öğlen kızı emzirmeye gittim ka ter içinde kaldık valla

Hee ,ilk doğduklarında nasıl emziriyoduk ,ben yarıçıplak soyunuyodum valla

Biz dün 10 aylık olduk bu arada , kutlamamızı es geçmeyelim :119::119::119::119::119::119::119:

herkese slmlar kızlar ptesi ve ben süt iznindeyim demiri yeni uyuttum ancak merhaba diyebildim ankara buluşmasına az kaldı umarım bi aksilik olmazda gidebilirim buarada takip ediyorum ama yazamıyorum işyerinde nette bazı siteler yasaklı alesef isyan bayrakları açıp bazılarını silmişsiniz sanırım girilmiyor diye hatta sanırım benide silen olmş canınız saolsunama bide karşı tarftan bakın her bebk kolay olmuyor fırsat bulanabiliniyor özellikle öalışan anneler ancak yetiştiriyor iş yeride yasaklı olunca katılma imkanımız iyice kısıtlanıyor ama yinede sizbilirsiniz eklemekte silmekte sizin tercihiniz ben fikrimi sölemek istedim

nice mutlu aylar yillar olsun kipirimm
Biz dün 10 aylık olduk bu arada , kutlamamızı es geçmeyelim :119::119::119::119::119::119::119:

tatliskom eltican da Allah saglikla keyifle gulucukle buyutmeyi nasip etsin insallah

didom gecmis olsun citirima bu havalar tam hasta olmalik belki de dis de olabilir canim

msoem odtucanim gecmez bu yaz bizim evin ici sabah 4 'te 26 derece anamlara tasinicam walla bebelerle

sağolasın hunilim ,sensörcanları takipediyoz biz

slm topikcanlarrr
geçmiş yapmadan direk dalıyorum zira her an uevvvvvvviii diye terör estirerek uyanacak birpaşa var ,4.dişinin açılış şenlikleri tüm hızı ile devam ediyor evimizde, bu arada bu ne sıcak diyerekten kendimi kutluyorum ütü yapmak ile ilgili yoğun çaba veriyorum :)) bir göz atayım geçmişe (kahve yapmıyorum kahve kokusu uyarıcımıdır nedir uyanıyor her kahvede bu ) tüm can canları öpünüz itina ile

evet kahve kokusu kesin uyarici tecrubeyle sabittir
kapilar kapatilsa bile aliyor kokusunu sipalar
lennn annem bi tarafi yer gorecek keyif yapacak diye kalk borusunu dakkasina otturuyorlar sonra

evet kahve kokusu kesin uyarici tecrubeyle sabittir
kapilar kapatilsa bile aliyor kokusunu sipalar
lennn annem bi tarafi yer gorecek keyif yapacak diye kalk borusunu dakkasina otturuyorlar sonra

kahve kokusunu tecrübe edemedim ama çayı ancak uyuduktan 1 saat sonra demleyebiliyorum ,yerimden bile kalkamıyorum ,kıpırık tıkırtıya uyanıyor , 1 saate anca derine dalıyor ....

Allah iyiliğinizi versin :) en çok size sorcam tabi
güldürdün benii

Slm pencere yazdığını daha önce gördüm ama fırsat bulup yardımcı olamadım listemi ekliyorum umarım işine yarar
BEBEK İÇİN
HASTANE ÇIKIŞI 2ADET
ÇITÇITLI BADİ ÇOK KULLANDIM ERKEK OLUNCA İLK ZAMANLAR BİZİ ÇOK SULADI:)
AĞIZ MENDİLİ
ÖNLÜK
ZIBIN
ELDİVEN, ŞAPKA,ÇORAP,PATİK
PİJAMA ALT-ÜST TAKIM
BATTANİYE EN AZ 3 ADET PENYE
HAVLU EN AZ 2 ADET
PİŞİK ÖNLEYİCİ KREM MUSTELA MARKA OLARAK
EMZİK chicco kauçuk bitek onu tuttu
TIRNAK MAKASI
BİBERON DR BROWNS CAM KOLİK ÖNLEYİCİ ALDIM
ALEZ, NEVRESİM TAKIMI, YATAK VİSCO ALMA SAKIN YARI ORTAPETİK OLCAKMIŞ,İNCE YASTIK İLK ZAMAN KULLANMAYIN DİYOLAR
ŞAMPUAN MUSTELA KONAK ÖNLEYİCİ
BEBE YAĞI
ISLAK MENDİL UNİBABY
Bİ DE MOTHERCARE DAN GÜNLÜK ALDIM BEBİŞEJ
ALT AÇMA BEZİ AYRICA CAN BEBE NİN KULLAN ATLARINDAN DA ALDIM ÇOK İŞE YARIYOR
ATEŞ ÖLÇER
DETERJAN HACIŞAKİR SABUN TOZU
BEBEK BEZİ PRİMA ULTRACARE
KÜVET
ANA KUCAĞI
BEBEK ARABASI
ayrıca ilk zamanlar burnu çok tıkanacak otri bebe hayat kurtarıyor
ANNE İÇİN
POMPA BEN ELEKTRİKLİ LANSİNOH ALDIM
GÖĞÜS PEDİ LANSİNOH
GÖĞÜS UCU KREM LANSİNOH 1AY ÖNCEDEN KULLANMAYA BAŞLA DEDİ DOKTOR
göğsün umarım yara olmaz olursada saf zeytinyağı ve ayva çekirdeğini suya koy beklet kremsi bişi oluyor o da çok iyi geliyor
1PİJAMA 1 GECELİK 1 KAPRİ TAKIM
SÜT SAKLAMA ŞİŞESİ
GÖĞÜS KALKANI AVENT HİÇ İŞİME YARAMADI
HASTA BEZİ

Son düzenleme:
bu ara cok zor daliyoruz be iriscan sorma
gozlerimiz kapali uyumuycaz diye direnip duruyoruz
benim saclarim diken diken dolasiyorum
yatagin icinde dort donuyoruz donmekten uyaniyoruz hatta gecen ayaga kalkmak icin tirmaniyorlardi gece gece
atak midir nedir anlamadim ki
kahve kokusunu tecrübe edemedim ama çayı ancak uyuduktan 1 saat sonra demleyebiliyorum ,yerimden bile kalkamıyorum ,kıpırık tıkırtıya uyanıyor , 1 saate anca derine dalıyor ....

Bizim düzen aslında 1 aylıktan beri aynı - diş zamanı sıyırmalar hariç- gündüz uyumuyor ( bu aralar yarım saat x 2 kez uyuyor ) , akşam uykusu da 19:00-19:30 arası ,sabah da 6-6:30 da biliyosun sabah ezanına imamla kalkıyoruz, 1 saat boyunca derine dalmıyor ,ben de oturduğum yerde kalıyorum....

Kıpır da uykusunda uyanınca ,artık dişten mi başka bişeyden mi nedir , oturur vaziyette hem vızıklıyo hem uyukluyo ,o derece yetenekli benim kızım

bizim bu ara gunduz uykularimiz teke dustu ama suresi uzadi biraz
ama gece cok uyanmaya basladik 7 gibi yatiyoruz sabah 5 te ayaktayiz haa o zamana kadar da saat basi uyaniyoruz bu ara
bir de cok uykumuz oldugu halde uyuturken can hiras feryat figaniz hem kipirdamaca hem aglamaca
zaten hareketsiz durduklari an uyuyorlar ama ne mumkun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…