2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bakalım bugun nolcak dido kız seni nazar mı ettım acaba o iş yerındekilerin adını ver ben vatandaş gibi gelip fırça atayım

Yanlız bu topikte bi fırıldak cevriliyo gibi bi anda herkez gidip geliyo

Muffiinne mesaj yollamaya çalışıyom da kutusu dolu
Birazdan da çıkıcam , 11:30 da randevum var doktorlan

İş çok da yapmıcam bişe mutfağı toplasam yeter. Siz napıyonuz. Yine sıcak. Oğlan gece uyumadı ağladık ağladı 4 kere geğirdi çok yorgunum iris dun akşamda kustu. Canlı şahitim ceydadır

hee şahidim
bi konuşamadık
senle neden skype yapamıyoz irisim
nedennn

ahan buraya gelmiş , Muffinnnn ; mesaj kutunu boşalttttt

kızlar bu gittigiddiyordan mağdur olan var mı?bir ürün alacaktım soru sorayım dedim satıcı o kadar kaba ve terbiyesiz ki bu ne ya gidin başkasından alın gibi şeyler yazmış sormadan nasıl alabiliriz dedim ilanda herşey yazıyor demiş.ama sorduğum soruda yazmadığınız bir özellik var bakın sorunca öğrendim dedim adam gidin başkasından alın satmıyorum yazmış ben de almıyoruz bu bizim tercihimiz zaten bu kadar kabalık görmedim yazdım dükkan kapalı satmıyorum yazmış ne terbiyesizlik sinirim altüst oldu

Bu ara dangalakları çekiyoz üstümüze sanırsam kız muffinnn
mesaj kutunu boşalt bu arada

ordan diil de sahibindencom da dolandırıldı kocacım
dolandırıcı ürünü aldı parayı cukkaladı
175 kaat gitti
ne elbiseler ne ciciler alırdım ben o parayaaaa

e işyerinde olmaz da belkim akşam olur kocalar yokkene

hah işte ,evde de kamera yok ,koca sorun değil...dizüstünü bi arkadaşa verdik ,masaüstünde de yok kamera ,durun 2.el topiğine bakayım ,belki satan vardır

hah işte ,evde de kamera yok ,koca sorun değil...dizüstünü bi arkadaşa verdik ,masaüstünde de yok kamera ,durun 2.el topiğine bakayım ,belki satan vardır

ben satıyım sana irisim kamera yerine meselaaaaa
usb kablosu gönderiyim

ne iş eçviriyonuz yaa
tatlışkom noluyo bi müdahale edelim durumaaaa

otot koltuğu alacak ,hala alamadı ,tecrübelerimi aktarıyorum kendisine ,noooldu zorunuza mı gittiii ,siz skype yapın ( wavy yokken kullanalım ,gelince kızıyo )

otot koltuğu alacak ,hala alamadı ,tecrübelerimi aktarıyorum kendisine ,noooldu zorunuza mı gittiii ,siz skype yapın ( wavy yokken kullanalım ,gelince kızıyo )

bana ne bananeeeeee
bırda bi gülsün vardı onlada buluşamadıık
kimse yok burdaaaa
kimse buluşmasıııınnn

Bakalım bugun nolcak dido kız seni nazar mı ettım acaba o iş yerındekilerin adını ver ben vatandaş gibi gelip fırça atayım

Yanlız bu topikte bi fırıldak cevriliyo gibi bi anda herkez gidip geliyo

yok canım senin niye nazarın değsin burdaki edepsizlerin değsi kendilerde dio bugün herkesin dilindesin doğum yapıp bukadar kısa sürede zayıfadın die... gel hariita şubesinee hepsini payla canm ya hepsine gıcığımm

Bu ara dangalakları çekiyoz üstümüze sanırsam kız muffinnn
mesaj kutunu boşalt bu arada

valla ya salak mıknatıslıyız nedir bu bizim çektiğimiz irisim.bütün magandalar bizi mi buluyo bu arada oto koltuğun güzelmiş ne kadara nerden aldın bayıldım siyah mı rengi Umayınkinin

ordan diil de sahibindencom da dolandırıldı kocacım
dolandırıcı ürünü aldı parayı cukkaladı
175 kaat gitti
ne elbiseler ne ciciler alırdım ben o parayaaaa

aaa orda parayı direk satıcıya mı yolluyosunuz ya valla zehir zıkkım olsun haram valla millet iyice edpsiz olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…