2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben çok alışveriş yaptım hiç mağdur olmadım. Sana denk gelmiş. Çokda soru sorarım. Bide ben satıcının notuna bakarım yorumlarını okurum
ne iş eçviriyonuz yaa
tatlışkom noluyo bi müdahale edelim durumaaaa
Evet mesajlasma var. Birini dolandırdılar öburunu payladıılar şimdi nolcak böle bilmem
otot koltuğu alacak ,hala alamadı ,tecrübelerimi aktarıyorum kendisine ,noooldu zorunuza mı gittiii ,siz skype yapın ( wavy yokken kullanalım ,gelince kızıyo )

Heee bende wavy yokken kullanmıştım. Hemen gittin syetiştirdin. Bi wavy gelsin görcen sen

canım biz de çok yaptık ama bu manyağın yaklaşımına sinir oldum edepsiz.nasıl satıcısın sen ya tabi soru sorcam bebeğimin güvenliği önemli sonuçta.yorumlarında biraz olumsuz da var olumlu da var.ilk kez böyle bir hanzoyla karşılaştım.11 olmadan alacaktım 11 den önceki siparişler hemen kargolanıyormuş öyle yazmış ondan acele ettim baktım edepsiz vazgeçtim kargoya ne zaman verirsiniz hemen alsam dedim duruma göre demeye başladı.hani 11 den önce verecektin hey gidi hey şerefsizler oluyo arada.sonra dedim ki salıncak bilyeli mi ve sallarken ayak dayanakları hareket ediyor mu(devrilme açısından) dedim adam uçak mı alıyosun bizden alma yazmış ya hanzo bak gene kızdım kzıı besleyip gelcem

selam olsun herkeze
foto yorumlarını okumaktan gelemedim
dido çok geçmiş olsun anacım beslenene dikkat et çıtr olucam diye hastalanıyon bak

Günaydın herkeslere

günaydın yavrulaarr

ben de geliim ben de geliiim
Geeeeell
ordan diil de sahibindencom da dolandırıldı kocacım
dolandırıcı ürünü aldı parayı cukkaladı
175 kaat gitti
ne elbiseler ne ciciler alırdım ben o parayaaaa
Çok alışveriş yaptık ama sorun yaşamadım. Buşekilde birşeyede şaşırdım. Siteye şikayet bileti falan açmadınız mı? Mutlaka alıcıyı mağdur etmeden çözer siteler böyle durumları. Biz yurtdışı sitesinde sorun yaşadık, onda bile geri ödeme yaptılar.
bana ne bananeeeeee
bırda bi gülsün vardı onlada buluşamadıık
kimse yok burdaaaa
kimse buluşmasıııınnn
Gulsunde kayıplara karıştı ha:44:
Ben yakınlaşcam sana az kaldı

Tabiki soracaksın öyle bi secenek yapmışlar satıcıya sor diye ama gununde değildi herhalde yada paraya ihtiyacı yok derler. Çok mu uygun bulmuştun ki

Kizlarr cok uzuldum yaa kuzumu uyutamamis annem. Ayakta sallamaya calisiyoryatmaz ki o oyle. Kucakta gezdirse pit diye uyur

valla ya salak mıknatıslıyız nedir bu bizim çektiğimiz irisim.bütün magandalar bizi mi buluyo bu arada oto koltuğun güzelmiş ne kadara nerden aldın bayıldım siyah mı rengi Umayınkinin
güzel diyom tabi ya ,ar-ge yaptım o kadar
700 tl ye aldım ,bostancıda hello baby diye bi mağaza var ,avrupanın en büyük bebe mağazası ,kocaman biyer yok yok ,nette araştırarak gittim zaten orda denedim koltukları...bej-siyah olanı bizimki.

inşallah çözer drun hadi gel hemencecik

kulak zarım çökmüş lannnnnnnn :111::111::111: Çok konuşuyom ondan mı acep Zor iyileşir dedi ya ,bi dünya ilaç

facetimesi yok mu,hemen söyle

Kizlarr cok uzuldum yaa kuzumu uyutamamis annem. Ayakta sallamaya calisiyoryatmaz ki o oyle. Kucakta gezdirse pit diye uyur
eee söyleseydin ya uyuma tarzını :44:

Kulak zarim cokmus ne demek lann ilacla duzelecek ama di mi? Cok gecmis olsun yaa

Pepiko seninki kilolu degil mi kadincagiz nasil kucakta dolastirsin. Bu ayakta sallama isine zor alisiyolar ama alistirabilirse sen de rahat edersin daha az yorulursun. Uzulme o yuzden daha ilk gun bugun. Girer yoluna

İce sen nere gidiyosun taşıncakmısın
Yok taşınmıyorumda yazın eşimin memlekete gitcez ya, Nevşehir Kayseriye yakınmış
Herkez gecmiş okuyunca yazacak şevk kalmıyo bende ondan çıkıyorum
Ya bende güncel bakmak istiyorum ama Atakan buluyor heryerde pcyi fişi çekiyor, onunda batarya bitik şak gidiyor. Normalde bir köşede açık duruyordu hep
Sallamada zorda gezerek uyutma dahada zor, başta öyle uyuyordu ayaklarım şişiyordu. Bu olayda belki vesile olur o huyunu mecburen bırakır :44:
kulak zarım çökmüş lannnnnnnn :111::111::111: Çok konuşuyom ondan mı acep Zor iyileşir dedi ya ,bi dünya ilaç

Geçmiş olsun, neden olmuş ki :44:

Hee ben de onu dedim ,o ne lannnn Yoğun bi girbal durumda veya uzun yolculuklarda olurmuş ,geçen hafta grip olmuştum bayağı salya sümük heralde ondan oldu...Bol bol sakız çiğne dedi ,aa dedim var bizim ööle smile

Sağol ciğerim ,gripten olmuş sanırsam

Ozaman o smiley senin olsun bundan sonra bolbol onu kullan

Birşey soracam, sinekler çıktı uyutmuyor. Şu prize takılan sineksavarlardan kullanıyorduk eskiden. Evde de var ama tereddut ettim takmakta :44: Bebekli evde kullanımı ile ilgili birşey bilmiyorumda :44:

2dk kendi kendine oynayamaz ya yine tepeme çıktı zor yazdım Yerde oynarkende bir bakıyorum kucagıma oturmuş oluyor. Geri yere bırakıyorum yine ne ara o duruma geliyoruz anlayamıyorum bile

Bilmiyom o konuyu ama kullanmasak mı acaba , ya da sineklik mi yaptırsak eve bilemedim

sen gel ozmaaaaannn
mantı yaparım sanaaaa

çok geçmiş olsun canım
sakız iyi gelir evet
cakkıdı cukkudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…