2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bilmiyom o konuyu ama kullanmasak mı acaba , ya da sineklik mi yaptırsak eve bilemedim

bi arkadaşım nörotoksik demişti
ben de önce sinkelik diyorum
o yaramazsa sinekler çok azgınsa kullanıyorum ama
yazlıkta mecburen mesela

yazlıkta mecburen mesela

nörotoksik ne lan ,ilaç mı sprey mi ,nası bi zamazingo

Bilmiyom o konuyu ama kullanmasak mı acaba , ya da sineklik mi yaptırsak eve bilemedim

yazlıkta mecburen mesela

Evet sineklik alacam pencere ölçülerine bakıp, olacak gibi değil ne pis şeyler. 2gündür sinekten uyuyamıyorum, tam uyuyorum bebe başlıyor

Dr koridora takin odasina takmayin dedi sinek ilacini. Cildine de surmeyin bisey dedi. Lavanta ya da lavanta yagi onerdi ama daha alamadim nerdn alcam bilmiyorum:44:

Bizde de ayni durum var ice'cim. Surekli tepemde. Eskiden yanindaolmami isterdi simdi yanak yanaga olmak istiyo

Bu arada canim sakiz cekti irisim pek de severim. Gunes gozlugun de var mi

Son düzenleme:

hee arabada,alıp geleyim smilemiz tam olsun

Ariyodumkiz ben de helloda bulamadim bizim modelinkini. Bi de hakkaten cok pahali yaa. Her modele uyan varmis ama bizimkine buyuk gelirmis biraz o bile 80-90di

Bu hafta ceydanin dedigi gibi yuz havlusunu deniycem bakalim

Heee banyo havlusunu koyalım hatta ,komple kılıf

Banyo havlusu buyuk gelmez mmi kiz. Bu smiledan da saka mi yapiyon ciddi misin anlayamiyom ben

Çok ciddiyim ,tedavi oluyom ben burda

Duş havlusu işte ,kafası g.tü kolu bacağını kaplar hiçbiyeri terlemez ,olma mı

Neden böyleler ki, kendi kendine hiç vakit geçirmiyor. Hastanede kadının biri, sen akşama kadar bununla oyun mu oynuyorsun, oyuna mı alıştırdın diye sordu. Hep oyun istiyor baksana dedi. Ne bileyim ben mi alıştırdım anlamadım. Başta daha algısı kapalı, hiçbirşeyle ilgilenmemesi normal diyordum hala aynı. Aslında o 3ay öyle kendi kendine yatmadı ki şimdi ne bekliyorsam Emekliyor, yürüteçe biniyor, oynuyoruz yorulmuyor hiç. Gecede 7saat uykusu var bebenin Yarısında meme ağzında yapışık yatıyor. Nasıl dinleniyorsa.

Bende o lavanta yağını sen mi yazdın mutlusu mu yazdı hatırlayamamıştım, soracaktım. Lavanta yağı mı sürcez sinek olunca şimdi :44: Burda aktar gibi birşey var ya ona sorayım yada netten araştırayım satışını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…