Bilmiyom o konuyu ama kullanmasak mı acaba , ya da sineklik mi yaptırsak eve bilemedim
bi arkadaşım nörotoksik demiştiOzaman o smiley senin olsun bundan sonra bolbol onu kullan
Birşey soracam, sinekler çıktı uyutmuyor. Şu prize takılan sineksavarlardan kullanıyorduk eskiden. Evde de var ama tereddut ettim takmakta :44: Bebekli evde kullanımı ile ilgili birşey bilmiyorumda :44:
2dk kendi kendine oynayamaz ya yine tepeme çıktı zor yazdımYerde oynarkende bir bakıyorum kucagıma oturmuş oluyor. Geri yere bırakıyorum yine ne ara o duruma geliyoruz anlayamıyorum bile
bi arkadaşım nörotoksik demişti
ben de önce sinkelik diyorum
o yaramazsa sinekler çok azgınsa kullanıyorum ama
yazlıkta mecburen mesela
Bilmiyom o konuyu ama kullanmasak mı acaba , ya da sineklik mi yaptırsak eve bilemedim
bi arkadaşım nörotoksik demişti
ben de önce sinkelik diyorum
o yaramazsa sinekler çok azgınsa kullanıyorum ama
yazlıkta mecburen mesela
nörotoksik ne lan ,ilaç mı sprey mi ,nası bi zamazingo
geçmiş olsun irisim gözbebebeğim zıplasaydın geçerdi demişdim sana
bu öğle arası kızıma birsürüüüü ciciler aldımmm
Ozaman o smiley senin olsun bundan sonra bolbol onu kullan
Birşey soracam, sinekler çıktı uyutmuyor. Şu prize takılan sineksavarlardan kullanıyorduk eskiden. Evde de var ama tereddut ettim takmakta :44: Bebekli evde kullanımı ile ilgili birşey bilmiyorumda :44:
2dk kendi kendine oynayamaz ya yine tepeme çıktı zor yazdımYerde oynarkende bir bakıyorum kucagıma oturmuş oluyor. Geri yere bırakıyorum yine ne ara o duruma geliyoruz anlayamıyorum bile
Koltuğa kılıf aldın mı sen ,limangoda vardı demin gördüm römer için kılıf...benh haftasonu geçince alıcam 100 tl falandı yaaa
http://kids.limango.com.tr/shop/detail/index.php?show=3609291
Koltuğa kılıf aldın mı sen ,limangoda vardı demin gördüm römer için ariyodum kizkılıf...benh haftasonu geçince alıcam 100 tl falandı yaaa
http://kids.limango.com.tr/shop/detail/index.php?show=3609291
Dr koridora takin odasina takmayin dedi sinek ilacini. Cildine de surmeyin bisey dedi. Lavanta ya da lavanta yagi onerdi ama daha alamadim nerdn alcam bilmiyorum:44:
Bizde de ayni durum var ice'cim. Surekli tepemde. Eskiden yanindaolmami isterdi simdi yanak yanaga olmak istiyo
Bu arada canim sakiz cekti irisim pek de severim. Gunes gozlugun de var mi
Ariyodumkiz ben de helloda bulamadim bizim modelinkini. Bi de hakkaten cok pahali yaa. Her modele uyan varmis ama bizimkine buyuk gelirmis biraz o bile 80-90di
Bu hafta ceydanin dedigi gibi yuz havlusunu deniycem bakalim
kız durrrr ,bizim aldığımız mağazada daha ucuz ,3 te biri lann bu ne
Britax-Römer King Plus Oto Koltuğu için Havlu Kılıf , Britax-Römer , Bebek Oto Koltuğu hellobaby.com.tr
Heee banyo havlusunu koyalım hatta ,komple kılıf
Burdaki king plus bizimki safefix digerinde uyeligim yok ordakinin modeli neydi??
Banyo havlusu buyuk gelmez mmi kiz. Bu smiledan da saka mi yapiyon ciddi misin anlayamiyom ben
Römer King Plus, Safefix Oto Koltuğu İçin %100 Pamuk Yazlık Havlu Kılıf
bu sanırım bebeeeeemmm
Burdaki king plus bizimki safefix digerinde uyeligim yok ordakinin modeli neydi??
Dr koridora takin odasina takmayin dedi sinek ilacini. Cildine de surmeyin bisey dedi. Lavanta ya da lavanta yagi onerdi ama daha alamadim nerdn alcam bilmiyorum:44:
Bizde de ayni durum var ice'cim. Surekli tepemde. Eskiden yanindaolmami isterdi simdi yanak yanaga olmak istiyo
Bu arada canim sakiz cekti irisim pek de severim. Gunes gozlugun de var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?