güzel diyom tabi ya ,ar-ge yaptım o kadar
700 tl ye aldım ,bostancıda hello baby diye bi mağaza var ,avrupanın en büyük bebe mağazası ,kocaman biyer yok yok ,nette araştırarak gittim zaten orda denedim koltukları...bej-siyah olanı bizimki.
kulak zarım çökmüş lannnnnnnn :111::111::111: Çok konuşuyom ondan mı acepZor iyileşir dedi ya ,bi dünya ilaç
facetimesi yok mu,hemen söyle
eee söyleseydin ya uyuma tarzını :44:
geçmiş olsun kuzu yaaa.o sitenin internet satışı varmı ki
Neden böyleler ki, kendi kendine hiç vakit geçirmiyor. Hastanede kadının biri, sen akşama kadar bununla oyun mu oynuyorsun, oyuna mı alıştırdın diye sordu. Hep oyun istiyor baksana dedi. Ne bileyim ben mi alıştırdım anlamadım. Başta daha algısı kapalı, hiçbirşeyle ilgilenmemesi normal diyordum hala aynı. Aslında o 3ay öyle kendi kendine yatmadı ki şimdi ne bekliyorsamEmekliyor, yürüteçe biniyor, oynuyoruz yorulmuyor hiç. Gecede 7saat uykusu var bebenin Yarısında meme ağzında yapışık yatıyor. Nasıl dinleniyorsa.
Bende o lavanta yağını sen mi yazdın mutlusu mu yazdı hatırlayamamıştım, soracaktım. Lavanta yağı mı sürcez sinek olunca şimdi :44: Burda aktar gibi birşey var ya ona sorayım yada netten araştırayım satışını.
İriscan gecmis olsun ya nolduu
bu öğle arası kızıma birsürüüüü ciciler aldımmm
komple havluyu denedim ben cicimmmHeee banyo havlusunu koyalım hatta ,komple kılıf
Neden böyleler ki, kendi kendine hiç vakit geçirmiyor. Hastanede kadının biri, sen akşama kadar bununla oyun mu oynuyorsun, oyuna mı alıştırdın diye sordu. Hep oyun istiyor baksana dedi. Ne bileyim ben mi alıştırdım anlamadım. Başta daha algısı kapalı, hiçbirşeyle ilgilenmemesi normal diyordum hala aynı. Aslında o 3ay öyle kendi kendine yatmadı ki şimdi ne bekliyorsamEmekliyor, yürüteçe biniyor, oynuyoruz yorulmuyor hiç. Gecede 7saat uykusu var bebenin Yarısında meme ağzında yapışık yatıyor. Nasıl dinleniyorsa.
Bende o lavanta yağını sen mi yazdın mutlusu mu yazdı hatırlayamamıştım, soracaktım. Lavanta yağı mı sürcez sinek olunca şimdi :44: Burda aktar gibi birşey var ya ona sorayım yada netten araştırayım satışını.
Aktarlarda ,doğal ürün satan yerlerde vardır şekerim herbişeyin yağı var ,o da vardır
Hatırladım adını, Malatya pazarı. Girmedim ama aktara benziyordu. Oraya bakarım dışarı çıkınca. Aman soğukta soğuk diye çıkmıyordum, şimdide sıcak diyeSözde havalar güzel olunca hergün çıkacaktık
bende bende istiyom
ama çok almışım yaaa
yeter dedim artık kendime alacammm
komple havluyu denedim ben cicimmm
olmuyo sağdan soldan taşıyo
yüz havlusu daha iyi, bütün sırtını tututo
kafası illa terliyo ama
ayyynı benim aslancan
çocuğun huyu da olabilir
sen çok ilgilendiğin için de olabilir
farketmez olan olmuş
büyücek gitcek napıcan çekecen mecbuuuur
biraz kendi haline bırakmaya çalış hep yere oturma, belki alışır
hiç ümidim yok ama
hee bi de dedim bilimsel açıklaması var mı ,doktor da sakız çiğne dedi ,seninki daha bilimsel bence
ne aldın ,nasıl aldın ,araba yok nasıl gittin
jokerde de % 50 indirim var , ben yarın gidip alıcam .....
bu wavy nerelerde yahu , deminden beri kampnay /indirim paylaşıyom yaa ,gelsin görevini yapsın olmuyo böyle....bugün Hamsi de balık yiycekti o değil mi
Bencede olan oldu ve değişeceğini sanmıyorumayyynı benim aslancan
çocuğun huyu da olabilir
sen çok ilgilendiğin için de olabilir
farketmez olan olmuş
büyücek gitcek napıcan çekecen mecbuuuur
biraz kendi haline bırakmaya çalış hep yere oturma, belki alışır
hiç ümidim yok ama
Dışarı çıkınca biraz huyu da değişir kız , sana yapışık olmaz o kadar ,güzel gölgeli park mark yok mu yakınlarda ,çık dolaş ,hem de açık hava çarpıyo ,gelince iyi uyuyolar
belediye şehrin içinde kıs istediğim yere 5 dk yürüme mesafesinde sadece awmlere gidemiom araba yok iken.. bencede sen beni dinle zıpla biraz sakızda açar kulağı küçük çocujklar uçağa binerken sakız çiğnetirler yaa..
bizim emzik nuk ondada warmı acepp
yok mailin ,yolla hemen ,doğru kılıf mıHakkaten cok ciddi hi tedavi sekli irisim :))
İce'cim ben de hicbiseye alistirdigimi dusubmuyorum huyu bu sanirsam. Ceydanin dedigini denedim yere oturmadim yanina bi seferde o koltuga tirmanmaya calisti :))
Lavantayi bulur da denersen benden once deneyimlerini paylas sekerim
İriscan mail adresim var miydi sende hatirlayamadim gonderiyom simdi Limango icin
Tam çıtırık desene ,bizim kazulet 15-18 likleri giyiyone aldım onu unuttum 2 tane şort 2li penye esofman altı bluz bide internet aldığım siparişim geldii bizim kızın da kıyafeti çok da gelenlerin hepsi büyük biz hala 6 9 ay giyiyoruz ya
Bencede olan oldu ve değişeceğini sanmıyorum
İlkgün neyse o devam ediyor, değişmiyor
Park var 1tane yakın sayılır çok uzak değil ama büyük bebek arabası ile apartmandan çıkmam zor oluyor. Birde çok yoğun bir yol var, ordan geçmesi çok zor. Eşim bile mecbur kalmadıkca yolun karşısına geçmeyin diyor, tırsıyor. Kesinlikle yavaşlama yada durma yok ya bebeyide görseler vııın diye hızla geçiyorlar.
Kulak zarim cokmus ne demek lannilacla duzelecek ama di mi? Cok gecmis olsun yaa
Pepiko seninki kilolu degil mi kadincagiz nasil kucakta dolastirsin. Bu ayakta sallama isine zor alisiyolar ama alistirabilirse sen de rahat edersin daha az yorulursun. Uzulme o yuzden daha ilk gun bugun. Girer yoluna
boşver avm yi o zaman,yaşasın sokak alışverişi ,ben daha çok seviyom onu ,güle güle giysin çıtırım ,üstünde paralansın ....emzikte yok sanırım ,biberonda var
yok mailin ,yolla hemen ,doğru kılıf mı
Tam çıtırık desene ,bizim kazulet 15-18 likleri giyiyo
Sürekli evin içinde de çok zor yaa , ben haftasonu bile duramıyom ,inşallah yakın zamanda araba alırsınz yeniden ...büyüdükçe daha zor zaptetmek evde....
Kiloli zor tabi. Ama yatmiyor yastiga zipir yatsada uyumuyor. Alistirmaya calistim gecen hafta yarim saat salladim uyumadi. Okadar da sallayamaz kv. Bi ara tabi kucukken ayakta sallayarak uyuyordu. Tabi 2 aycik ole uyudu
artık mecburr sokak alışverişini trend yapacam herhalhmm emzikte de olsaymış iyimiş.. ya ben oto koltuğuna kılıf almadım aklıma da gelmedi neden alıyosunuz beni de bilgilendirin alsammı acaba çıtırık ama hiç bişe yakışmıo zayıf die 9 12 giysek bari ewdekiler değerlenir kız bak aklıma ne geldi bizde birkaç parça kıyafet war daha etiketli bize çok çok büyük seneye yazada bize olmaz kıprıma giydirirsen en azından evin içindede olsa sana kargolasam
Herşeyi yarım yamalak okuyorum. Fişi çekiştirip duruyor. Hayret bıraktı gitti dedim, modemi bulup onun kabloları çıkartmışHakkaten cok ciddi hi tedavi sekli irisim :))
İce'cim ben de hicbiseye alistirdigimi dusubmuyorum huyu bu sanirsam. Ceydanin dedigini denedim yere oturmadim yanina bi seferde o koltuga tirmanmaya calisti :))
Lavantayi bulur da denersen benden once deneyimlerini paylas sekerim
İriscan mail adresim var miydi sende hatirlayamadim gonderiyom simdi Limango icin
ne aldım onu unuttum 2 tane şort 2li penye esofman altı bluz bide internet aldığım siparişim geldii bizim kızın da kıyafeti çok da gelenlerin hepsi büyük biz hala 6 9 ay giyiyoruz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?