2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun kuzu yaaa.o sitenin internet satışı varmı ki

Aktarlarda ,doğal ürün satan yerlerde vardır şekerim herbişeyin yağı var ,o da vardır

jokerde de % 50 indirim var , ben yarın gidip alıcam .....

bu wavy nerelerde yahu , deminden beri kampnay /indirim paylaşıyom yaa ,gelsin görevini yapsın olmuyo böyle....bugün Hamsi de balık yiycekti o değil mi

bu öğle arası kızıma birsürüüüü ciciler aldımmm

bende bende istiyom
ama çok almışım yaaa
yeter dedim artık kendime alacammm

Heee banyo havlusunu koyalım hatta ,komple kılıf
komple havluyu denedim ben cicimmm
olmuyo sağdan soldan taşıyo
yüz havlusu daha iyi, bütün sırtını tututo
kafası illa terliyo ama

ayyynı benim aslancan
çocuğun huyu da olabilir
sen çok ilgilendiğin için de olabilir
farketmez olan olmuş
büyücek gitcek napıcan çekecen mecbuuuur
biraz kendi haline bırakmaya çalış hep yere oturma, belki alışır
hiç ümidim yok ama

Aktarlarda ,doğal ürün satan yerlerde vardır şekerim herbişeyin yağı var ,o da vardır

Hatırladım adını, Malatya pazarı. Girmedim ama aktara benziyordu. Oraya bakarım dışarı çıkınca. Aman soğukta soğuk diye çıkmıyordum, şimdide sıcak diye Sözde havalar güzel olunca hergün çıkacaktık

Dışarı çıkınca biraz huyu da değişir kız , sana yapışık olmaz o kadar ,güzel gölgeli park mark yok mu yakınlarda ,çık dolaş ,hem de açık hava çarpıyo ,gelince iyi uyuyolar

yok yok ben gidip paray kıyıp koltuğun kılıfını alayım ,uğraşamam onunla çok seyahat ediyos biz ,kıpır da çok terliyo peynirim

hee bi de dedim bilimsel açıklaması var mı ,doktor da sakız çiğne dedi ,seninki daha bilimsel bence

ne aldın ,nasıl aldın ,araba yok nasıl gittin

belediye şehrin içinde kıs istediğim yere 5 dk yürüme mesafesinde sadece awmlere gidemiom araba yok iken.. bencede sen beni dinle zıpla biraz sakızda açar kulağı küçük çocujklar uçağa binerken sakız çiğnetirler yaa..
jokerde de % 50 indirim var , ben yarın gidip alıcam .....

bu wavy nerelerde yahu , deminden beri kampnay /indirim paylaşıyom yaa ,gelsin görevini yapsın olmuyo böyle....bugün Hamsi de balık yiycekti o değil mi

bizim emzik nuk ondada warmı acepp

Hakkaten cok ciddi hi tedavi sekli irisim :))

İce'cim ben de hicbiseye alistirdigimi dusubmuyorum huyu bu sanirsam. Ceydanin dedigini denedim yere oturmadim yanina bi seferde o koltuga tirmanmaya calisti :))
Lavantayi bulur da denersen benden once deneyimlerini paylas sekerim

İriscan mail adresim var miydi sende hatirlayamadim gonderiyom simdi Limango icin

ne aldım onu unuttum 2 tane şort 2li penye esofman altı bluz bide internet aldığım siparişim geldii bizim kızın da kıyafeti çok da gelenlerin hepsi büyük biz hala 6 9 ay giyiyoruz ya

Bencede olan oldu ve değişeceğini sanmıyorum
İlkgün neyse o devam ediyor, değişmiyor
Dışarı çıkınca biraz huyu da değişir kız , sana yapışık olmaz o kadar ,güzel gölgeli park mark yok mu yakınlarda ,çık dolaş ,hem de açık hava çarpıyo ,gelince iyi uyuyolar

Park var 1tane yakın sayılır çok uzak değil ama büyük bebek arabası ile apartmandan çıkmam zor oluyor. Birde çok yoğun bir yol var, ordan geçmesi çok zor. Eşim bile mecbur kalmadıkca yolun karşısına geçmeyin diyor, tırsıyor. Kesinlikle yavaşlama yada durma yok ya bebeyide görseler vııın diye hızla geçiyorlar.

boşver avm yi o zaman,yaşasın sokak alışverişi ,ben daha çok seviyom onu ,güle güle giysin çıtırım ,üstünde paralansın ....emzikte yok sanırım ,biberonda var

yok mailin ,yolla hemen ,doğru kılıf mı

ne aldım onu unuttum 2 tane şort 2li penye esofman altı bluz bide internet aldığım siparişim geldii bizim kızın da kıyafeti çok da gelenlerin hepsi büyük biz hala 6 9 ay giyiyoruz ya
Tam çıtırık desene ,bizim kazulet 15-18 likleri giyiyo

Sürekli evin içinde de çok zor yaa , ben haftasonu bile duramıyom ,inşallah yakın zamanda araba alırsınz yeniden ...büyüdükçe daha zor zaptetmek evde....

merhaba anneler çook uzun bi süre giremeden ne yzıkki ara ara kopuyorum buradan bebeğim 10 aylık olacak 2 gün sonra.bebekleriniz neler yapıyor.
bu arada en önemlisi ne gibi oyunlar oynuyorsunuz bebeklerinizle

Kiloli zor tabi. Ama yatmiyor yastiga zipir yatsada uyumuyor. Alistirmaya calistim gecen hafta yarim saat salladim uyumadi. Okadar da sallayamaz kv. Bi ara tabi kucukken ayakta sallayarak uyuyordu. Tabi 2 aycik ole uyudu

artık mecburr sokak alışverişini trend yapacam herhal hmm emzikte de olsaymış iyimiş.. ya ben oto koltuğuna kılıf almadım aklıma da gelmedi neden alıyosunuz beni de bilgilendirin alsammı acaba çıtırık ama hiç bişe yakışmıo zayıf die 9 12 giysek bari ewdekiler değerlenir kız bak aklıma ne geldi bizde birkaç parça kıyafet war daha etiketli bize çok çok büyük seneye yazada bize olmaz kıprıma giydirirsen en azından evin içindede olsa sana kargolasam

Kiloli zor tabi. Ama yatmiyor yastiga zipir yatsada uyumuyor. Alistirmaya calistim gecen hafta yarim saat salladim uyumadi. Okadar da sallayamaz kv. Bi ara tabi kucukken ayakta sallayarak uyuyordu. Tabi 2 aycik ole uyudu

Alışır yaa dertlenme ,sen kursuna odaklan şekerim

Çok terliyolar ,özellikle kafası çok terliyo kıpırın ,sizin ora daha sıcak terlemiyo mu çıtırık

9-12 bize küçük olur ama didom ,daha büyük varsa yolla tabi giyeriz ,hatta hiç giydiremem diyosan hepsini yolla ,kuzenim doğuracak ben bütün kıyafetlerimi ona verdim ,o kullanır seneye ,ziyan olmasın...

Herşeyi yarım yamalak okuyorum. Fişi çekiştirip duruyor. Hayret bıraktı gitti dedim, modemi bulup onun kabloları çıkartmış
Bencede yaa ben alıştırmadım. Tamam her agladıgında mızıkladıgında baktım ama sonucta kendi kendine oynamak istese oynardı sanki
Alabilirsem hemen yazarım

Bizimkide Benim oğlumda çıtırık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…