2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba anneler çook uzun bi süre giremeden ne yzıkki ara ara kopuyorum buradan bebeğim 10 aylık olacak 2 gün sonra.bebekleriniz neler yapıyor.
bu arada en önemlisi ne gibi oyunlar oynuyorsunuz bebeklerinizle

Emekliyor, sürünüyor ama sıralamıyor. El çırpma, bye bey falan yok. Sonracığıma oyun olarak uzun uzun birşeyler oynayamıyoruz hemen sıkılıyor. Ne denk gelirse o anda ne dikkatini çekerse keyfine göre herşey oyun yada oyuncak olabiliyor.

En çok boğuşmayı, hoplatılmayı, ellerinden tutup yürütülmeyi seviyor. Birde topları var onlarla oynuyoruz. O bize atıyor biz ona atıyoruz.

merhaba anneler çook uzun bi süre giremeden ne yzıkki ara ara kopuyorum buradan bebeğim 10 aylık olacak 2 gün sonra.bebekleriniz neler yapıyor.

bu ara hepsi anneye yapışık yaşıyor sanırım canım ,az biraz geçmiş yaparsan gündem budur

benimki o kadar değil ama çok şükür ,özgür kız bile diyoruz zaman zaman ,çok hızlı emeklediği için sürekli gözümüz üstünde tabi ,o ayrı

walla kafası terlio ama kucağımdaykende terlio arabadayken klimayı açıyorum ben güneşlikde taktım cama öyle çok problem olmuo ama bilemedim.. bizim kıyafetler 12 18 aylık olanları diyorum bu sene olmaz seneye de küçük bak ewe gidince fotosunu çekeyim sana atarım aklına bişe gelmesin etiketleri üzerinde bizimki küçük olunca hiç giyilmeden kaldırılacak kuzenin beğenirse onada verebiliriz

biz yarın 9 aylık olacaz daha küçüğüz yani.. emeklemiyor ama gideceği yere fıldır fıldır dönerek gidio.. dede baba adda mamma bide alo diyoruz.. emekleme yada çabalama yok top oynuyoruz biz karşıma alıp büyük adam gibi konusuyorum sık sık kudurmayı ve boğuşmayı çok sewiyor en çok sewerek yaptığımız olayda parka gitmek havada uçan kuşları izlemek onları takip edio

napıyonuz bakem?
pehh yaşlandım heralde yaff
neyseeee

biz napıyozzz
9.5 aylık olduk nerdeyse
emekliyoz ve sıralıyoz
ama sadece mamamamamamam diyoz daha da bişi demiyoz
zıplatılmayı seviyoz
şarkı duyunca sevinip el çırpıyoz
ilgi alanımız kablolar
bilg
kumanda
ve abisinin eski oyuncakları
tencereler
vsvs
genelde oyuncaklarla beraber oynuyoz, toplu oyun işini seviyoz yani

jokerde de % 50 indirim var , ben yarın gidip alıcam .....

bu wavy nerelerde yahu , deminden beri kampnay /indirim paylaşıyom yaa ,gelsin görevini yapsın olmuyo böyle....bugün Hamsi de balık yiycekti o değil mi

nuk suluk aldım mickeyli kokuttu ya
irissss bu ürünü neden almaya karar verdin neden römer değil?bi ara römer düşünüyodun?bir sürü marka var neye göre alcamı bilemedim güvenlik öncelikli ama ne bileyimmm

bir de salıncak alcam kullannan memnun kalan var mı hatunlar

Son düzenleme:

çok darlanmıyosa sorun yok didom ,bizimki zaten arabayı sevmiyo ,bi de terleyince daha çok ciyaklıyo

ne fotosu ya aşkolsun ,aklıma da bişey gelmiyo rahat ol ,giydiririm ben yolla sen , küçüldükçe de dağıtıyom zaten ...Umay ilk doğduğunda yengemden gelen/hatta onun kuzeninden gelen giyilmişleri de kullandım , yok benim öyle takıntım didom

Bu ayin oyunu top yuvarlamakmis zaten

İriscan aldim kilifi yanlis cikarsa geri gonderirim diye dusundum. Fotograftaki bizim koltuga cok benzio ama romerin 40 tane modeli var birbirine benzeyen. Umarim dogrudur 60 tlye geldi kargo dahil. Seyrek giriyom diye 10 lira cek verdiler onu da kulandim

Yav benim herbokologun bu konuda ciddi takintisi var. Yegnlerimden gelenleri bile kullanmak istemiyo kiyafet oyuncak vs hicbiseyi. Dogumdan beri ara ara bu konuda tartisiyoz. Sonucta kullaniyoz tabi ama surekli bi gerginlik. Ben de cocuga alinan haram diyorum tertemiz kullanmislar kimden aldigimiz belli ne gerek var bi daha para vermeye diyom ama sanirsam kendisi onceki hayatinda lord falandi. Halka inemiyo
Seninki de hrbokolog ya bu konudaki tavri da ayni mi merak ettim

şundan ;
en önemlisi , en çok bunda rahat etti ,ergonomisi daha uygun gibiydi.
bi tane güvenlik testi dedi de hatırlamıyom şimdi , ondan geçen tek koltuk buymuş ...
yatış kademesi römerden daha iyi geldi bana ama römer de çok çok iyi tabi ,illa bunu al demiyorum ama mutlaka oturt içine ,MSOE römer aldı mesela ,ona da sor ,saksı değil burda o
bunun bi de arka koltuğa ters koyma seçeneği de var , avrupada 3 yaş mı 4 yaşına kadar ters oturtuyolar ama bizimki düz bile zor oturuyo ,onu kullanmıyorz ,nurturiadaki hatunlar sırf ters oturma için toplaşıp getirmişlerdi isveçten...

içine oturtup denemeden alma ama tekrar söylüyorum ,seninki de mızmız benimki gibi _arabada nasıl bilmiyom tabi-

almıyayım ozaman ya lazım gelirse alırım.. tamam canım ozaman ben ayarlayayım pazartesi haberleşiriz kargo için.. benimde yok takıntım da bazıları eski giydirmem falan dio çıtırığın teyzesi 12 yaşında daha onun güzel kıyafetleri küçülünce saklatıom anneme.. daha bebeklikten kalma şortları warmış onları bile aldık giyecek büyüyünce inşallah.. ben küçülenleri dağıtmıyorum ya 2. çocuğu ilerde düşündüğüm için.. ama görüümcem hamile kızı olursa weririm ona oda küçülünce geri verir nasılsa ama birkaç hatıra saklarım..

Hakkaten mi yaaa
Tertemiz kalıyo kıyafetler beee ,yazık valla
Yok bizimki rahat o konuda allah için yani , biz çok kullandık ,hepsini de dağıttık valla yazık ama ,alırken çok dandik almayalım diyoz çocuğun tenine değecek ama az da para tutmuyo ,e eskimiyo da , kaç bebek büyür be o kıyafetlerle

hayırlı olsunnnnnn ,terlemsin kolikim ,uysun kılıf koltuğa işşallah aminnnn

sakla tabi yaa ,ben de kuzene geri alma şartıylan verdim zaten çok pempe giydirmediğim için pipican çıksa da giydirebilirim
ilk giydiklerini sakladım gerisini hep verdim

Evet saksi degilim ben
Romer tam da dedigin gibi fazla yatmiyor (yine de kolik uyuyabiliyor) ve ters konamiyor (ama bizimkiler ters hayatta gitmez artik dedigin gibi) onun disinda cok rahat ediyor kolik. Tabi terletiyor ama hepsi aynibu konuda. Biz ankara donusu ana kucaginda cok daralinca apar topar almistik ebebekte. Orda yoktu seninkinden. Memnunuz ama genel olarak

İste ben de onu diyom bi de biz ikinciyi de cok dusunmuyoruz. Ben de hatira kalacaklar haric dagitiyorum saga sola.
Yeni de alinir tabi de olanlari kullanmanin ne sakincasi var cozebilmis degilim. Bilincaltina inmek lazim herifin

İçinde uyuyosa yatmasın varsın ,ben en çok yatış pozisyonundan dolayı aldım ,içindeki oturuşu ve de yatışı ,antiaarabacı bizimki, 1 kez uyudu düsce dönüşü o da ,bayağı sallandı demek ,ya da yeni almıştık belki de ondan bağışıklık kazandı şimdi zinhar uyumuyo

İngiliz asilzadesi olmasın kız bu önceki hayatında

Bak o da olabilir hamsi, lahmacun,pizza,her tur balik, gozleme dahil olmak uzere butun yemekleri bicaklan yer. Ailesinde boyle bi aliskanlik yok ama kensssii sosyetik biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…