2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bak o da olabilir hamsi, lahmacun,pizza,her tur balik, gozleme dahil olmak uzere butun yemekleri bicaklan yer. Ailesinde boyle bi aliskanlik yok ama kensssii sosyetik biraz

Abooo ,sırf o ana şahit olmak adına hamsi sezonu başladığında sizi yemeğe davet etmek istiyom ,hamsiyi bıçaklan nasıl yiyo görmem lazım

Lahmacunu da ellemeden yiyemem hayatta ,yani olmaz

iriss kaçar ,akşama girebilirsem girerimmmm ,öpüyore herkesiiii

Abooo ,sırf o ana şahit olmak adına hamsi sezonu başladığında sizi yemeğe davet etmek istiyom ,hamsiyi bıçaklan nasıl yiyo görmem lazım

Lahmacunu da ellemeden yiyemem hayatta ,yani olmaz
Bi de pratik ki gorsen bizim elle yedigimiz surede yiyo bicaklan

topikcanlarr
tatlışkom bugün pek takılmamışsın ,bizdeki son durumu açıklıyorum , gün içinde 20 dk.lık uyku ile kapattık

yuhhhh o ne öle be nasıl hastalık , geçmiş olsunnnnnnnnnnn

ohh mismis gezin bakımmm,bende gidicem sahi yaaarın , bende gezicemm

vuhuvvvvvvvv afferin enişteye saygı duydumbak

ben de kaldım görüşmediği ama beni tercihler arasında bulundurmuyor

kulak zarı çökmesi ne ki yavvv ,ee geçmiş olsun değişik bir tedavi yöntemii varmış sakızistedim şimdi yaaa

eeeeeeeeeeeeeee nabıyosunuz ????

Kız kadın farkını gösterdi kulak çökmesi bi onda duydum
Ne biliyim yaa sıcaktan herhal aslında hep evdeydim bi ara uyuyayım dedim olmadı. Harbiden naptım bugun evde ben bilmiyorum ev battığına göre temşzlikte yapmadım.
O yapmurun odası gün geçtikçe dahada karıştı

Son düzenleme:
iyi akşamlarrrr nasılsınız
bem kız uyudu olanda evde yok bugün bende çeirdeğimi aldım yalnız takılıyom öle

yağmur a söyle toplasın odasını erken öğrensin oda sını derli toplu tutmasını,anasına benzesin
sıcaklar fena bastırdı ya, çoçuk ondan mı uyumadı dedim bir ara ama ,sıcak mayıştırır aslında o gayet zinde idi

iyi akşamlarrrr nasılsınız
bem kız uyudu olanda evde yok bugün bende çeirdeğimi aldım yalnız takılıyom öle

oyy alsen imm kıyamam sana gel topik te ses çıkartalım

3 yağmur gelse zor toplar

Heh al birini vur ötekine

Sicaktan uyunuyordur cnm. Gunduz atletle yatiriyorum ben biraz uyuyor. Uykusuzluj cocuklara acayip enerji yapiyor.
Bugun kursta bi arkadas vardi 19 aylik oglu varmis uyuturken cok zorlaniyorum cok agir dedi ksc kilo diye sordum 13 dedi guldum sadeceeee.

aysrea canım benim kız hiç sevmen uyukuyu yeni yei braz uyuyor umarın poyraz da huy edinmez

tatlişkom bencede alıştır yagmuru odasını dağıtıyorsa toplamasını da bilsin

zaten diş dedik bilemem ne ek gıda nerdeyse yalan oldu , birde uyku da da böyle giderse ,ooooooooooo ,
huylarını seviyim ben onların , zaten olumlu yönde huy edinseler şaşırırdım , farkında iseniz hepsi önce bir şeyi istememeyi öğrendi :))

ben tümgün atletle dolaştırıyorum pepik ya , korkuyorum da bir yandan çorap bir giydiriyorum bir çıkarıyom tümgün kollarında tutup gezdiğimiz için ayakları üşürmü karar veremedim :26:

senin kurs nasıl oldu , çoçuk uyumuşmu ayakta sallama ile ??

bugün yan komşumuza hırsız girmiş
iki kez parka çıktım kızla ya karşılassaydım ne yapardım ya:18:
bizim kapının dürbününede kagıt yapıştırmışlar görünmesin diye yani kapımızın önündeymiş şe...... sizler

Aaaaaaa diksat et sizde ses vardı herhalde ben zaten kapının butun kilitlerını kapatıyorum

alsennn ne olmuş öylee, ay size de geçmiş olsunnn ,kız harbi ya karşılaşsa idin , Ay Allah korusun :18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…