Bak o da olabilir hamsi, lahmacun,pizza,her tur balik, gozleme dahil olmak uzere butun yemekleri bicaklan yer. Ailesinde boyle bi aliskanlik yok ama kensssii sosyetik biraz
Bi de pratik ki gorsenAbooo ,sırf o ana şahit olmak adına hamsi sezonu başladığında sizi yemeğe davet etmek istiyom ,hamsiyi bıçaklan nasıl yiyo görmem lazım
Lahmacunu da ellemeden yiyemem hayatta ,yani olmaz
günaydın herkeslere ben baya şidetli hastayım yaa akşam kv bizdeydi kv ve eşime çıtırıkla ilgilenin dedim sıtma tutuyor yarım saate gelirim 8.30 da bayılmış kalmışım sabaha kadar ateşden ayıkamıyorum yüzümde yara çıkdı ateşdenn
ohh mismis gezin bakımmm,bende gidicem sahi yaaarın , bende gezicemmGunaydin kizlar
Dido ve iriscan cok gecmis olsun. Bu sicakta hastalik da cok zordur be. Wavynin halasi da bana geldi fenayim
Aksamustu yolculuk var karasuya dogru. Orda internet de yok. Telefonumun fakir interneti izin verdikce okurum ama yazamam sanirim
Simdi biraz esya toplamaca, optum hepiciginizu
Anlattiklarina gore sonuna kadar haklisin sen. Benimkinin tek sorunu hic grisinin olmamasi ya siyah ya beyaz herkesin hakkinda kesin hukumleri var ve bu bazen yoruyor insani. Bir de cogunlukla belli donemlerde belli kisilere ya da konulara takip devamli o konuda konusuyor. Konusmayi da seviyo araya da giremiyosun dinlemiyo falan.ama gecinip gidiyoruz hic bi saygisizligimiz olmadi bugune kadar karsilikli. Bi kez benimkine sikayet etmis beni konuyu da bilmiyom ama. Benimki de demis ki sen benim karimlan ilgili nasil boyle konusursun bunu da kv kendisi anlatti. İste orda dank etti bana sizin de bi aile oldugunuz diyo. Afferin oglma karisina sahip cikiyo dedim diyo
Değişik bişey mi yedi ,üşüttü mü acaba kuzum :44: he anladım ,bi ben kaldım canlı canlı görüşmediğin ,gerçi ben ööle herkesler gibi yümüzü gösterip de eskitmeyi tercih etmiyorum esasen
baksın baksın ,adam olsun,şeytan azapta gerek
güzel diyom tabi ya ,ar-ge yaptım o kadar
700 tl ye aldım ,bostancıda hello baby diye bi mağaza var ,avrupanın en büyük bebe mağazası ,kocaman biyer yok yok ,nette araştırarak gittim zaten orda denedim koltukları...bej-siyah olanı bizimki.
kulak zarım çökmüş lannnnnnnn :111::111::111: Çok konuşuyom ondan mı acepZor iyileşir dedi ya ,bi dünya ilaç
facetimesi yok mu,hemen söyle
eee söyleseydin ya uyuma tarzını :44:
iyi akşamlarrrr nasılsınız
bem kız uyudu olanda evde yok bugün bende çeirdeğimi aldım yalnız takılıyom öle
Kız kadın farkını gösterdi kulak çökmesi bi onda duydum
Ne biliyim yaa sıcaktan herhal aslında hep evdeydim bi ara uyuyayım dedim olmadı. Harbiden naptım bugun evde ben bilmiyorum ev battığına göre temşzlikte yapmadım.
O yapmurun odası gün geçtikçe dahada karıştı
iyi akşamlarrrr nasılsınız
bem kız uyudu olanda evde yok bugün bende çeirdeğimi aldım yalnız takılıyom öle
yağmur a söyle toplasın odasını erken öğrensin oda sını derli toplu tutmasını,anasına benzesin
sıcaklar fena bastırdı ya, çoçuk ondan mı uyumadı dedim bir ara ama ,sıcak mayıştırır aslında o gayet zinde idi
oyy alsen imm kıyamam sana gel topik te ses çıkartalım
bugün yan komşumuza hırsız girmiş
iki kez parka çıktım kızla ya karşılassaydım ne yapardım ya:18:
bizim kapının dürbününede kagıt yapıştırmışlar görünmesin diye yani kapımızın önündeymiş şe...... sizler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?