nası yani yalnıziyi akşamlarrrr nasılsınız
bem kız uyudu olanda evde yok bugün bende çeirdeğimi aldım yalnız takılıyom öle
annnaaaaaabugün yan komşumuza hırsız girmiş
iki kez parka çıktım kızla ya karşılassaydım ne yapardım ya:18:
bizim kapının dürbününede kagıt yapıştırmışlar görünmesin diye yani kapımızın önündeymiş şe...... sizler
An itibari ile Atakan'ı uyuttum ve oda duzenlemece yapacam. Artık kacta biterse sabaha kadar yolu varKislar napiyonussssss
Bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeben yorulmuşum yaa, gözlerimi şöle tek ir noktaya dikip sessziliği içime çekmek istiyorummm ,
Bizimki 1aydır sadece badi ile duruyor. Bazen uzun kol, bazen kısa kol, çoğunlukla sıfır kol çıtçıtlı badi. Çorabı bırakalı çok oldu. Benimki yanan bebelerdenzaten diş dedik bilemem ne ek gıda nerdeyse yalan oldu , birde uyku da da böyle giderse ,ooooooooooo ,
huylarını seviyim ben onların , zaten olumlu yönde huy edinseler şaşırırdım , farkında iseniz hepsi önce bir şeyi istememeyi öğrendi :))
ben tümgün atletle dolaştırıyorum pepik ya , korkuyorum da bir yandan çorap bir giydiriyorum bir çıkarıyom tümgün kollarında tutup gezdiğimiz için ayakları üşürmü karar veremedim :26:
senin kurs nasıl oldu , çoçuk uyumuşmu ayakta sallama ile ??
bugün yan komşumuza hırsız girmiş
bizim kapının dürbününede kagıt yapıştırmışlar görünmesin diye yani kapımızın önündeymiş şe...... sizler
Beni kovun lütfen, ev aldı başını gidiyor.Bir foto çekip yüklesem herkes beni arkadaş listesinden siler
Yeni taşınmıştan beter durumda, oda değiştirdik başıma iş açtım ama çok sıcaktı diğer oda yav
papatyam
sen de bişey demiyoz diye dağıtmışın ortalığı ama
olmazki canım
hiç yakışıyo mu sana
git yap işini hadi bakem
sabaha gelirsin
Bende ciplak ama corapli gezdiriyorum. Yurumek istiyor devamli aynen.zaten diş dedik bilemem ne ek gıda nerdeyse yalan oldu , birde uyku da da böyle giderse ,ooooooooooo ,
huylarını seviyim ben onların , zaten olumlu yönde huy edinseler şaşırırdım , farkında iseniz hepsi önce bir şeyi istememeyi öğrendi :))
ben tümgün atletle dolaştırıyorum pepik ya , korkuyorum da bir yandan çorap bir giydiriyorum bir çıkarıyom tümgün kollarında tutup gezdiğimiz için ayakları üşürmü karar veremedim :26:
senin kurs nasıl oldu , çoçuk uyumuşmu ayakta sallama ile ??
Bende ciplak ama corapli gezdiriyorum. Yurumek istiyor devamli aynen.
İce - cim kucakcan kucakta uyudu tanbiki ayakta uyumaaaaazzz. Beni hic ozlememis ona cok icerledim halbuki ben dinleyemedim bile onu dusunmekten. Ben annesi degilmiyim yaa kimden cok ilgi gorurse gozlerini ayirmiyor. Cok kiskandim neyse. Ya kizlar allah kolaylikversin size cocugunu baskasinin buyutmesi cok zor bisey 1 gun yeterli benim icin hic bana gore bisii degil
Dışarı çıkmayasın haa ,acaip rüzgar var uçar gidersin valla ,tostosum gitsin bugün senin yerine
Bi de pratik ki gorsenbizim elle yedigimiz surede yiyo bicaklan
topikcanlarr
tatlışkom bugün pek takılmamışsın ,bizdeki son durumu açıklıyorum , gün içinde 20 dk.lık uyku ile kapattık
yuhhhh o ne öle be nasıl hastalık , geçmiş olsunnnnnnnnnnn
ohh mismis gezin bakımmm,bende gidicem sahi yaaarın , bende gezicemm
vuhuvvvvvvvv afferin enişteyesaygı duydumbak
ben de kaldım görüşmediği ama beni tercihler arasında bulundurmuyor
kulak zarı çökmesi ne ki yavvv ,ee geçmiş olsun değişik bir tedavi yöntemii varmışsakızistedim şimdi yaaa
eeeeeeeeeeeeeee nabıyosunuz ????
Kız kadın farkını gösterdi kulak çökmesi bi onda duydum
Ne biliyim yaa sıcaktan herhal aslında hep evdeydim bi ara uyuyayım dedim olmadı. Harbiden naptım bugun evde ben bilmiyorum ev battığına göre temşzlikte yapmadım.
O yapmurun odası gün geçtikçe dahada karıştı
Benimde eti burcakla çayım var beraber takılalımmı bebek
Geçmiş olsunnnnnn :18::18::18:bugün yan komşumuza hırsız girmiş
An itibari ile Atakan'ı uyuttum ve oda duzenlemece yapacam. Artık kacta biterse sabaha kadar yolu varSen ne yaptın? Kucakcan ne yapmış, kucakta mı uyumuş? Nasıl geçmiş ilkgün? Bak 1gün bitti bile birşekilde
Bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Bizimki 1aydır sadece badi ile duruyor. Bazen uzun kol, bazen kısa kol, çoğunlukla sıfır kol çıtçıtlı badi. Çorabı bırakalı çok oldu. Benimki yanan bebelerden
Ankarada ne çok oluyor ya böyle hırsızlık, gecesi gündüzü yokAylardır neler duyuyorum. Ne yapıyor bu Ankara polisleri :26:
Bende ciplak ama corapli gezdiriyorum. Yurumek istiyor devamli aynen.
İce - cim kucakcan kucakta uyudu tanbiki ayakta uyumaaaaazzz. Beni hic ozlememis ona cok icerledim halbuki ben dinleyemedim bile onu dusunmekten. Ben annesi degilmiyim yaa kimden cok ilgi gorurse gozlerini ayirmiyor. Cok kiskandim neyse. Ya kizlar allah kolaylikversin size cocugunu baskasinin buyutmesi cok zor bisey 1 gun yeterli benim icin hic bana gore bisii degil
Günaydın:))
Dün yine 2 saat trafikte kaldım, bugün metrobüsle gidiyorum..
Yaşasın cuma:))
Geçmişi bitiremedim ama iris ve dido ikinize de geçmiş olsun.
Dün akşam gerçekten uçuyordum:)))
günaydınnnnn
yaaa oğlan yok biraz keyif yapayım dedim kız dn hiççççç uyumadı nedir bu ya
normalde çekilmiyor ki trafik sıcakta hiç çekilmez. Allah sabır versin. Kendi sürmenden iyidir yinede bunada şükürGünaydın:))
Dün yine 2 saat trafikte kaldım, bugün metrobüsle gidiyorum..
Yaşasın cuma:))
Geçmişi bitiremedim ama iris ve dido ikinize de geçmiş olsun.
Tersi olsa şaşarım zaten. Arkadaşımın kızıyla benimkide sırayla uyuyup uyanıyordu. Bildiğin haberleşiyor, anlaşıyorlar bunlar. O anne buraya gelecekgünaydınnnnn
yaaa oğlan yok biraz keyif yapayım dedim kız dn hiççççç uyumadı nedir bu ya
MSOE demişti lavanta yağını ,doktoru demiş ya...
Yoğurt sonucu bildiriyorum ; bildiğin taş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?