2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlarrrr nasılsınız
bem kız uyudu olanda evde yok bugün bende çeirdeğimi aldım yalnız takılıyom öle
nası yani yalnız
yalnızken yeme çekirdek
boşa gitmesin
annnaaaaaa
bizim de eski evde karşı komşuya 2 kez girdiydi
Allahtan görmemişin yaa

alsennn ne olmuş öylee, ay size de geçmiş olsunnn ,kız harbi ya karşılaşsa idin , Ay Allah korusun :18::18:

Kislar napiyonussssss
An itibari ile Atakan'ı uyuttum ve oda duzenlemece yapacam. Artık kacta biterse sabaha kadar yolu var Sen ne yaptın? Kucakcan ne yapmış, kucakta mı uyumuş? Nasıl geçmiş ilkgün? Bak 1gün bitti bile birşekilde
ben yorulmuşum yaa, gözlerimi şöle tek ir noktaya dikip sessziliği içime çekmek istiyorummm ,
Bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Bizimki 1aydır sadece badi ile duruyor. Bazen uzun kol, bazen kısa kol, çoğunlukla sıfır kol çıtçıtlı badi. Çorabı bırakalı çok oldu. Benimki yanan bebelerden

Ankarada ne çok oluyor ya böyle hırsızlık, gecesi gündüzü yok Aylardır neler duyuyorum. Ne yapıyor bu Ankara polisleri :26:

Beni kovun lütfen, ev aldı başını gidiyor. Bir foto çekip yüklesem herkes beni arkadaş listesinden siler
Yeni taşınmıştan beter durumda, oda değiştirdik başıma iş açtım ama çok sıcaktı diğer oda yav

papatyam
sen de bişey demiyoz diye dağıtmışın ortalığı ama
olmazki canım
hiç yakışıyo mu sana
git yap işini hadi bakem
sabaha gelirsin

papatyam
sen de bişey demiyoz diye dağıtmışın ortalığı ama
olmazki canım
hiç yakışıyo mu sana
git yap işini hadi bakem
sabaha gelirsin

Gerçekten ortalık berbat durumda. Birde zaten Atakan bey 2saat uykudan sonra memeye yapışıp kalıyor, bırakmıyor. Hızlı hızlı yapmam gerek işleri
Ama sizede bakarım gelip gidip yine Ceydam Gerçi ortalık sakin, herkeste uyumaya kaçar birazdan

Bende ciplak ama corapli gezdiriyorum. Yurumek istiyor devamli aynen.

İce - cim kucakcan kucakta uyudu tanbiki ayakta uyumaaaaazzz. Beni hic ozlememis ona cok icerledim halbuki ben dinleyemedim bile onu dusunmekten. Ben annesi degilmiyim yaa kimden cok ilgi gorurse gozlerini ayirmiyor. Cok kiskandim neyse. Ya kizlar allah kolaylikversin size cocugunu baskasinin buyutmesi cok zor bisey 1 gun yeterli benim icin hic bana gore bisii degil

Ama pepikcim daha yeni mutlusu bu düşüncelerini paylaşınca, herkes olanları anlattı ve bu bebelerin nankör olduğu konusunda hemfikir olmuştuk unuttun mu

Bugün günlerden ne ; :119::119::119: YAŞASIN CUMA :119::119::119:

Dışarı çıkmayasın haa ,acaip rüzgar var uçar gidersin valla ,tostosum gitsin bugün senin yerine

Günaydın:))
Dün yine 2 saat trafikte kaldım, bugün metrobüsle gidiyorum..
Yaşasın cuma:))
Geçmişi bitiremedim ama iris ve dido ikinize de geçmiş olsun.

günaydınnnnn
yaaa oğlan yok biraz keyif yapayım dedim kız dn hiççççç uyumadı nedir bu ya

Bi de pratik ki gorsen bizim elle yedigimiz surede yiyo bicaklan

İşte o anı görmem lazım sosyetiko eniştemin

Hee bildiğin içeri göçmüş basınçtan

Tabii kine farklıyım ,herkes gibi facetime skype takılmıyorum ,sıradan değilim ben...
Evdeydin ve gelmedin ve iriss sana küstü

Benimde eti burcakla çayım var beraber takılalımmı bebek

O saatte yiyon muuuuu ,yalan oldu Heidi Klum gülümmmmmmmmmmmm

Geçmiş olsunnnnnn :18::18::18:

Bütün polislerin yaptığını ; vatandaşa gaz veriyor ,su veriyor ,cop veriyor

Nasıl yani , gitmiycen mi kursa ,saçmalamaaaaaaaa
Ben diyom işe gelmek iyi geliyo diye ,bebelerin yanında dura dura sıyırdnız Sen değil miydin ,nasıl duracak nasıl bakacak diye dertlenen ,eeee ne güzel durmuş işte ,ne bu trip ,ilk günün sarhoşluğuna veriyorum ve hiç yakıştıramıyorum

Umayı sabah götürüyorum ya , bakıcı ablamızın evin önüne gelince bi çırpınıyo valla koltuktan atacak kendini nerdeyse , bi sarılıyo sabahları ,40 yıldır görmüyo sanırsın ,ben bozuluyom mu ,hayır tabiii ki ,mutlu oluyom tam tersine

MSOE demişti lavanta yağını ,doktoru demiş ya...
Yoğurt sonucu bildiriyorum ; bildiğin taş

Sağol mutlusu bacım ama gitme dedim ya ben sana ,uçarsan sorumlusu değiliz ha

günaydınnnnn

Kız sennkiyle benimki aynı model haa ,sabah 6 da kalktı ,evden çıkana kadar hiç uyumdaı yaaaa:111::111::111:

Günaydın herkese
Sabah sabah banyo yaptık küçükbey altını bezlerken kaçtı emekleyerek, yakalayana kadar işedi yerlere

normalde çekilmiyor ki trafik sıcakta hiç çekilmez. Allah sabır versin. Kendi sürmenden iyidir yinede bunada şükür
günaydınnnnn
Tersi olsa şaşarım zaten. Arkadaşımın kızıyla benimkide sırayla uyuyup uyanıyordu. Bildiğin haberleşiyor, anlaşıyorlar bunlar. O anne buraya gelecek
MSOE demişti lavanta yağını ,doktoru demiş ya...
Yoğurt sonucu bildiriyorum ; bildiğin taş

Lavanta yağını cilde sürerek kullanmıyormuşuz ama bebeklerde. Başka bir sitede daha baktım şortuna, kıyafetine damlatarak kullanıyorlarmış yada burda yazan gibi pamuğa damlatıp yatağın başına koyulabilir.

Ne acaba tam olarak farkı onun. Yeni birşey mi biz mi yeni farkediyoruz bu işlerle önceden ilgilenmediğimizden farketmemiş olabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…