Yok ben burdayım valla başka işim yok zaten ohhh saldım bugün de hadi hayırısı oğlanda kustu amannn sabahlar olmasınnerde takılıyomuş bizim kaçak
delüüüü , herifi çalışıyodu ya ondn gidemedi heralde , keşke gitseymiş ,alsen bakarmış ,hepsini kucaklamış yavruların
nerde yakalıyon kıs bunları ,tut saçından getirsene ,naapıyolar sağda soldaSobe sobe sobe
Yok ben burdayım valla başka işim yok zaten ohhh saldım bugün de hadi hayırısı oğlanda kustu amannn sabahlar olmasın
bu eve mr masıl gelse utanmaz kadın nedir bu evin hali der arkasına bakmadan kaçar
ben dedim şekerim alışıgım idare ederim ama sakalım yokki
Keşk şimdi deniz kenarında bir masa da yaş pasta yiyor olsaydık yanında limonata olur nescafe olur
wavy ve mepgvn kocaları nasıl ilgileniyorlar valla onlara
Onların hiç biri olmaz yaşpasta olcakyaş pasta olmaz , nesfit olur ,tost olur , çıbık kraker olur
gel de seni sahile götüreyim bacımmmmm
kaçak değiliim bennnn ,şimdi uyudu sülüman ,dün gece yarısı geldik erelüden :) angara fotalarını arıyım dedim,yoksa kaldırdılar mı ????
kısa bir geçmiş yapıyımm ,ee szide ne var yok bakimmm ,özet geçicek biri varmı ?
Onların hiç biri olmaz yaşpasta olcak
dun yaptımda demek doyamadım bidaha istiyırum
D
Yakaliyom iste karistirmanerde yakalıyon kıs bunları ,tut saçından getirsene ,naapıyolar sağda solda
üşütmüş o zaman oburum yaaa ....evi boşver bee, sen benim evi görsen ,arada bacım geliyo hayrına da biraz adama benziyo ,bana kalsa ,ohooooo
hee,biz de diyoz ama dinleyen yok,nasıl profesyonel kucaklmaışın bebeleri ama
Ankara bulusmasi bu haftanin guncel konusu..kaçak değiliim bennnn ,şimdi uyudu sülüman ,dün gece yarısı geldik erelüden :) angara fotalarını arıyım dedim,yoksa kaldırdılar mı ????
kısa bir geçmiş yapıyımm ,ee szide ne var yok bakimmm ,özet geçicek biri varmı ?
Off canim cekti yaaOnların hiç biri olmaz yaşpasta olcak
dun yaptımda demek doyamadım bidaha istiyırum
D
Ayın 14 ü samsunda bikaçgun kalıp istanbula gelşyoruz. Uykum var haftasonu beni çekemediler ban ladılar.kaçak değiliim bennnn ,şimdi uyudu sülüman ,dün gece yarısı geldik erelüden :) angara fotalarını arıyım dedim,yoksa kaldırdılar mı ????
Kıs bu mosem bizi senin face den indiriyo valla tek tekheee, ondan sonra da ne zaman heidi klum olcam diyon
yok yaşpasta
ama gelince karaköy güllüoğlu varhatta ondan önce,onun bitişiğinde bi namlı gurme var ,bi zeytinyağlılar var ,anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Alooo anason çayımı içtin alsenwavy ve mepgvn kocaları nasıl ilgileniyorlar valla onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?