2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nerde yakalıyon kıs bunları ,tut saçından getirsene ,naapıyolar sağda solda

Yok ben burdayım valla başka işim yok zaten ohhh saldım bugün de hadi hayırısı oğlanda kustu amannn sabahlar olmasın
bu eve mr masıl gelse utanmaz kadın nedir bu evin hali der arkasına bakmadan kaçar

üşütmüş o zaman oburum yaaa ....evi boşver bee, sen benim evi görsen ,arada bacım geliyo hayrına da biraz adama benziyo ,bana kalsa ,ohooooo

ben dedim şekerim alışıgım idare ederim ama sakalım yokki

hee,biz de diyoz ama dinleyen yok,nasıl profesyonel kucaklmaışın bebeleri ama

Keşk şimdi deniz kenarında bir masa da yaş pasta yiyor olsaydık yanında limonata olur nescafe olur

yaş pasta olmaz , nesfit olur ,tost olur , çıbık kraker olur
gel de seni sahile götüreyim bacımmmmm

kaçak değiliim bennnn ,şimdi uyudu sülüman ,dün gece yarısı geldik erelüden :) angara fotalarını arıyım dedim,yoksa kaldırdılar mı ????
kısa bir geçmiş yapıyımm ,ee szide ne var yok bakimmm ,özet geçicek biri varmı ?

hoşgeldinnn ,hürem ayrılmış mı kız diziden , seni aday gösterelim çakma makma idare etsinler
alsen ve wavy yapmış albüm ,bulamadın mı :44:

ben iyiyim,kulak çınlıyo hala ama biras daha iyi ,kıpırım da iyi ......herkes kendini anlatsın banane yaa

İris bak iki tanesi beğenmiş benle geliyo bunlarda pis boğazlı hayır o ayse nereye gizliyo yediğini

Onların hiç biri olmaz yaşpasta olcak
dun yaptımda demek doyamadım bidaha istiyırum
D

heee, ondan sonra da ne zaman heidi klum olcam diyon
yok yaşpasta
ama gelince karaköy güllüoğlu var hatta ondan önce,onun bitişiğinde bi namlı gurme var ,bi zeytinyağlılar var ,anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Yakaliyom iste karistirma
Ankara bulusmasi bu haftanin guncel konusu..
erelide ne var ne yok bakalim?
Onların hiç biri olmaz yaşpasta olcak
dun yaptımda demek doyamadım bidaha istiyırum
D
Off canim cekti yaa

Ayın 14 ü samsunda bikaçgun kalıp istanbula gelşyoruz. Uykum var haftasonu beni çekemediler ban ladılar.
Aslında ben yazıma nıt düştüm ban gelir şimdi diye acaba gözünümü actım kk cıların

heee, ondan sonra da ne zaman heidi klum olcam diyon
yok yaşpasta
ama gelince karaköy güllüoğlu var hatta ondan önce,onun bitişiğinde bi namlı gurme var ,bi zeytinyağlılar var ,anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Kıs bu mosem bizi senin face den indiriyo valla tek tek

walla yuzum yok be sekerler ne diim
pazar gunu benim herif dedi ki tamam beraber gideriz isten erken cikarim dedi
sonra da gec kaldi
sonra da ben ona patladim bidi bidi bidi
sonra nasil patladiysam herif sinirimi almak icin aksama program yapti bebeleri annemlere satip
len ariyip haber vericem gelemiyorum diye
herifi ariyorum ha simdi geldim ha simdi gelicem diyo
ben de gittiydik gidiyoduk diye sapa oturdum
alsenim wavyim affedin beniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…