2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bende 2013 Ağustos annesi olucam inşaallah,sizlere deneyimli anneler olarak bişey sormak istiyorum,çok kararsız kaldım kime sorsam kime derken Ağustos annelerine sorayım dedim,beebk odası yapmıcam ilk etapda sadece beşik alalım dedik yatak odasına şu park yataklardan mı yoksa karyola olan beşiklerden mi alsak bilemedim hee bu arada bir oğlum olacak inşaallah,başda şu park yataklar çadır gibi beğenmiyordum ama şuan çok kararsızım fikir verirseniz sevinirim

ceydam tatliskom
Yeni neslin akıl almaz halleri
Adlı topik

mepgvn
Mepgvn de var onu unutma

ben kraftin park yatagini kullaniyorum cok da memnunum canim

kiyamam noldu :26::26:
moralim bozuk... (özel biraz)
kız uyanmak üzere, parka gidelim de atayım üzüntümü
hoşçakalın

hoşçakalın

niye bozuk dicem ama özel demişsin
istersen dinleriz sıkıntını cnm çözüm bulamasakda
park biraz açar hem bebişi hem seni
bi de foto yükledim belkim azcık kafan dagılır

sağlıcakla kucagına alırsın inş oğlunu
ben normal karyola aldım cnm çok da memnunum
park yatak hakkında fikrim yok malesef

ankara fotoları da muhteşemm bayıldım sizlere
alsen wavy ve meg çok güzel hatunlarsınız valla maşallah size ve bebişlere

Benim şimdiki sklım olsa park tatak alırım odadan odaya taşı rahat hafif ucuz 2. Yede kaldır sakla ohh mis kurulumu yok bilesi yok ççocuğu koy içine oynasın bence park yatak tek gecerim. Ben ilkine karyola almıştım parkytataktan haberım yoktu olsa onu alırdım.

pc den bağlanmak gibisi yokmus yaa sonunda kavuştum evde netime
daha sık gelirim artık

huuu hatunlar napıyosunuz acep :44:

Rüzgar kızın oyuncağını düşürmüş kurulum kağıdını atmıştık onun için ağlıyo ağlasın telf a cekmiştim görüntüsünü biraz ağlasın yapıcam. Oğlanda uyuyamıyo diye ağlıyo onunda verdim eline oyuncak oynarken uyur
akşamın nemi bastı yandım guneş salonda
yemek yok yapmaya halimde yok

ağlayan ağlayana desene uyur oğlan inş
bende pc ye kavuştum ya kalkasım yok çorbam var yanına makarna yapıp sallıycam bugunü

yok ya sen beni savundun ya o da olabilir
bi de fındık kırma lafından da olabilir
Ooo bende olsam bunların alayını satardım mangala valla boşver
ben baktım topikte kimse yok ceydam kavga etmiş banlanmış bende hopp atladım zaten hayatımda action eksik ne zamandır iyi oldu
tatloşum benim, canım arkadaşım
beni yalnız bırakmadı
hoşçakalın
kız özelden yaz bari belkim yardım ederiz
ceydam tatliskom

mepgvn

ben kraftin park yatagini kullaniyorum cok da memnunum canim

kiyamam noldu :26::26:

ama napıyım senaysenim ya, atıp tutuyolar gençler hakkında
anneannem bile konuşmuyo böle
ben de hakettiklerini verdim napıyım
benim atıştığım elemanı da banlattım sonra
manyak mıdır nedir oğlanla ilgili açtığım konuyu gitmiş oraya yapıştırmış
gittim ben de bunun konularını bi okudum ohooo ablasıyla saçsaça başbaşa kavga etmiş hasbam, bi de gençlere laf atıyo
ben onu daha da sürterdim de kocam bırak bunları ya dedi ben de bıraktım
çok söz dinlerim ben

canım park yatak alıcaksan kesinlikle eni 70 cm değilde 60 cm olanlardan al benim kapıdan geçmiyor çünkü.odalar arası taşıyamıyorum bide bunların otamatik sallananları varmış iyimidir bilmiyorum bide sen araştır park yatak seyahatte falan çok iyi oluyor yanında götürüyorsun işin bitince kaldırabiliyosun

ağlayan ağlayana desene uyur oğlan inş
bende pc ye kavuştum ya kalkasım yok çorbam var yanına makarna yapıp sallıycam bugunü
Yok oda uyumadı kaldırdım hepberaber oyuncağı yaotık kızın keyfi yerine geldi odasunı topluyo bende öle yaparım makarna kıza bende salata yerim

ceyda evet mesaj göndermiş mune fındık kıran mesajımmış dedim yaaa. Neyse bırak bizden bulmasınlar. Ban lı ban lı canım sıkılıyo

Ama o baston pusetler gibi katlanmıyomu ki kuzenımınki öleydi.

en azından birinin keyfi yerine gelmiş ne zor ya iki çocuk Allah size kolaylık versin cnm
en güzeli öyle yap gitsin oh miss
şu ban olayınada üzüldüm ama çabuk bitti neyseki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…