:2::2::2::2::2:
Yeni neslin akıl almaz halleri
Adlı topik
Mepgvn de var onu unutma
Kızlar bende 2013 Ağustos annesi olucam inşaallah,sizlere deneyimli anneler olarak bişey sormak istiyorum,çok kararsız kaldım kime sorsam kime derken Ağustos annelerine sorayım dedim,beebk odası yapmıcam ilk etapda sadece beşik alalım dedik yatak odasına şu park yataklardan mı yoksa karyola olan beşiklerden mi alsak bilemedim hee bu arada bir oğlum olacak inşaallah,başda şu park yataklar çadır gibi beğenmiyordum ama şuan çok kararsızım fikir verirseniz sevinirim
moralim bozuk... (özel biraz)
kız uyanmak üzere, parka gidelim de atayım üzüntümü
hoşçakalın
moralim bozuk... (özel biraz)
hoşçakalın
Kızlar bende 2013 Ağustos annesi olucam inşaallah,sizlere deneyimli anneler olarak bişey sormak istiyorum,çok kararsız kaldım kime sorsam kime derken Ağustos annelerine sorayım dedim,beebk odası yapmıcam ilk etapda sadece beşik alalım dedik yatak odasına şu park yataklardan mı yoksa karyola olan beşiklerden mi alsak bilemedim hee bu arada bir oğlum olacak inşaallah,başda şu park yataklar çadır gibi beğenmiyordum ama şuan çok kararsızım fikir verirseniz sevinirim
Özel dediğin için sormuyorum. İnşallah önemsiz bişidir. Gerçi parkta atabiliyosan gşt git vakit kaybetmemoralim bozuk... (özel biraz)
hoşçakalın
huuu hatunlar napıyosunuz acep :44:
Rüzgar kızın oyuncağını düşürmüş kurulum kağıdını atmıştık onun için ağlıyo ağlasın telf a cekmiştim görüntüsünü biraz ağlasın yapıcam. Oğlanda uyuyamıyo diye ağlıyo onunda verdim eline oyuncak oynarken uyur
akşamın nemi bastı yandım guneş salonda
yemek yok yapmaya halimde yok
yok ya sen beni savundun ya o da olabilirAyın 14 ü samsunda bikaçgun kalıp istanbula gelşyoruz. Uykum var haftasonu beni çekemediler ban ladılar.
Aslında ben yazıma nıt düştüm ban gelir şimdi diye acaba gözünümü actım kk cıların
tatloşum benim, canım arkadaşımOoo bende olsam bunların alayını satardım mangala valla boşver
ben baktım topikte kimse yok ceydam kavga etmiş banlanmış bende hopp atladım zaten hayatımda action eksik ne zamandır iyi oldu
kız özelden yaz bari belkim yardım ederizmoralim bozuk... (özel biraz)
hoşçakalın
ceydam tatliskom
mepgvn
ben kraftin park yatagini kullaniyorum cok da memnunum canim
kiyamam noldu :26::26:
Yok oda uyumadı kaldırdım hepberaber oyuncağı yaotık kızın keyfi yerine geldi odasunı topluyo bende öle yaparım makarna kıza bende salata yerimağlayan ağlayana desene uyur oğlan inş
bende pc ye kavuştum ya kalkasım yok çorbam var yanına makarna yapıp sallıycam bugunü
Ama o baston pusetler gibi katlanmıyomu ki kuzenımınki öleydi.canım park yatak alıcaksan kesinlikle eni 70 cm değilde 60 cm olanlardan al benim kapıdan geçmiyor çünkü.odalar arası taşıyamıyorum bide bunların otamatik sallananları varmış iyimidir bilmiyorum bide sen araştır park yatak seyahatte falan çok iyi oluyor yanında götürüyorsun işin bitince kaldırabiliyosun
Yok oda uyumadı kaldırdım hepberaber oyuncağı yaotık kızın keyfi yerine geldi odasunı topluyo bende öle yaparım makarna kıza bende salata yerim
ceyda evet mesaj göndermiş mune fındık kıran mesajımmış dedim yaaa. Neyse bırak bizden bulmasınlar. Ban lı ban lı canım sıkılıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?