Alooo anason çayımı içtin alsen
Ooo onlar yuce insandır affederler öyle anlattınki ben bile affettimwalla yuzum yok be sekerler ne diim
pazar gunu benim herif dedi ki tamam beraber gideriz isten erken cikarim dedi
sonra da gec kaldi
sonra da ben ona patladim bidi bidi bidi
sonra nasil patladiysam herif sinirimi almak icin aksama program yapti bebeleri annemlere satip
len ariyip haber vericem gelemiyorum diye
herifi ariyorum ha simdi geldim ha simdi gelicem diyo
ben de gittiydik gidiyoduk diye sapa oturdum
alsenim wavyim affedin beniii
niye ban yediniz ki, ceyda da yemiş, o kadar geri dönüp bakamadım nerde ne haltlar karıştırdınız diyeee, ereğlüde deniz var güneş var,miss gibimoksijer varrrdı ooooooo ,msoe sen mi gidiordun fatsay ya? gene hızlı geçmiş yapınca herşeybirbirine karışıcakdiye tırsınıyorum :))iris kulağın nasıl olduwayw yetiştimiankara buluşmasına ?
senaysen gidememiş galiba2.istanbul buluşması ne zaman ???
ben değilde kıza içirsem hiç fena olmayacak
ordan mı sobeliyo ,ben de burda yakalıyo sandım siziKıs bu mosem bizi senin face den indiriyo valla tek tek
İris bak iki tanesi beğenmiş benle geliyo bunlarda pis boğazlı hayır o ayse nereye gizliyo yediğini
hee,durup durup yazıyo ,ayfon aldı ya o yapıyodur ,senin telefon da yapıyo ya aradaAlooo anason çayımı içtin alsen
walla yuzum yok be sekerler ne diim
pazar gunu benim herif dedi ki tamam beraber gideriz isten erken cikarim dedi
sonra da gec kaldi
sonra da ben ona patladim bidi bidi bidi
sonra nasil patladiysam herif sinirimi almak icin aksama program yapti bebeleri annemlere satip
len ariyip haber vericem gelemiyorum diye
herifi ariyorum ha simdi geldim ha simdi gelicem diyo
ben de gittiydik gidiyoduk diye sapa oturdum
alsenim wavyim affedin beniii
sana b.k atıyolar ya ,sağda solda gezerken mapus damına düşütler bi deniye ban yediniz ki, ceyda da yemiş, o kadar geri dönüp bakamadım nerde ne haltlar karıştırdınız diyeee, ereğlüde deniz var güneş var,miss gibimoksijer varrrdı ooooooo ,msoe sen mi gidiordun fatsay ya? gene hızlı geçmiş yapınca herşeybirbirine karışıcakdiye tırsınıyorum :))iris kulağın nasıl olduwayw yetiştimiankara buluşmasına ?
senaysen gidememiş galiba2.istanbul buluşması ne zaman ???
Ooo onlar yuce insandır affederler öyle anlattınki ben bile affettim
Ayse o kadar sorunun cvb alıp cıkacağını bildiğim için cevaplamıyorum
İris tühhh tam da senin gitme vaktin doluyo topik napcan
eee, eniştemle program mı yaptın yani ,sonuç bu mu hunilm
he walla herif benim aksamin 7 sinden sonra mangal yapmaya goturdu iriscan
yok kız çıkmıycamçoçuk uyuduğu sürece burdayım yemek bile yapmıycam ,
doğru dion iris bak bana kızıyorlardı kendileri ban bile yedilerr , cık cık cık , topik kurdu olup çıktı bunlar başımıza , zor topları artık ban yemeğede alıştılar ,
hürremgitmiş mi hakkatenya ben son durumları okuyamadım (bu da buranın konusu değil ki ) ben dolduruamamonun yerini, 22 haziranı sevdim ,öğlen sıcağında buluşmayalım ama , hele istanbul trafiği ,sokaklarda klimalarda yok ki, paşamın 4.dişi çıktı kesinn artık(ısırması epey keskinleştide )
ben olsam gitmezdim , böyle büyük bi organizasyonu onun yüzünden kaçırsaydım , uzunca bi süre tribe bağlardım yan i
Ooo bende olsam bunların alayını satardım mangala valla boşverhe walla herif benim aksamin 7 sinden sonra mangal yapmaya goturdu iriscan
ben baktım topikte kimse yok ceydam kavga etmiş banlanmış bende hopp atladım zaten hayatımda action eksik ne zamandır iyi olduyok kız çıkmıycamçoçuk uyuduğu sürece burdayım yemek bile yapmıycam ,
doğru dion iris bak bana kızıyorlardı kendileri ban bile yedilerr , cık cık cık , topik kurdu olup çıktı bunlar başımıza , zor topları artık ban yemeğede alıştılar ,
hürremgitmiş mi hakkatenya ben son durumları okuyamadım (bu da buranın konusu değil ki ) ben dolduruamamonun yerini, 22 haziranı sevdim ,öğlen sıcağında buluşmayalım ama , hele istanbul trafiği ,sokaklarda klimalarda yok ki, paşamın 4.dişi çıktı kesinn artık(ısırması epey keskinleştide )
Gel gel inşalah bende gelirimMesai bitttiiii , herkes geldiiiii ,iriss gidiyiiiiiiiiiii
Kıpırı yatırıp gelirim belki ,dünden yemek vardı evde yemek derdim yok
Evet yaa sabah olsun turk işi brunch yapalım olmammı haslanmış yumurta felanbence de ,sabahın köründe , yoksa kıpır durmuyo arabada yaaa trafik oluyohem pastalı börekli olcak ya ,bol bol yaparız,akşama kadar yeriz ,1 damacana da su alırım ben gelirken
Ooo bende olsam bunların alayını satardım mangala valla boşver
ben baktım topikte kimse yok ceydam kavga etmiş banlanmış bende hopp atladım zaten hayatımda action eksik ne zamandır iyi oldu
yok bee hepimiz toplasip da mangal olaydi iyiydi
bu arada kim niye banlandi ceydamla senden ne istiyorlar tatlisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?