2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

niye ban yediniz ki, ceyda da yemiş, o kadar geri dönüp bakamadım nerde ne haltlar karıştırdınız diyeee, ereğlüde deniz var güneş var,miss gibimoksijer varrrdı ooooooo ,msoe sen mi gidiordun fatsay ya? gene hızlı geçmiş yapınca herşeybirbirine karışıcakdiye tırsınıyorum :))iris kulağın nasıl oldu wayw yetiştimiankara buluşmasına ?
senaysen gidememiş galiba 2.istanbul buluşması ne zaman ???

Ooo onlar yuce insandır affederler öyle anlattınki ben bile affettim

Ayse o kadar sorunun cvb alıp cıkacağını bildiğim için cevaplamıyorum

Kıs bu mosem bizi senin face den indiriyo valla tek tek
ordan mı sobeliyo ,ben de burda yakalıyo sandım sizi

İris bak iki tanesi beğenmiş benle geliyo bunlarda pis boğazlı hayır o ayse nereye gizliyo yediğini

msoe le ben gizleyemiyom da ,o gıcık gizliyo işte

Alooo anason çayımı içtin alsen
hee,durup durup yazıyo ,ayfon aldı ya o yapıyodur ,senin telefon da yapıyo ya arada

eee, eniştemle program mı yaptın yani ,sonuç bu mu hunilm

sana b.k atıyolar ya ,sağda solda gezerken mapus damına düşütler bi de
kulağım daha iyi
22-23 ünde haftasonu diyoz 2.geleneksel buluşmaya ,anca teşrif edebiliyo tatlişkom

İris tühhh tam da senin gitme vaktin doluyo topik napcan

tam ben de onu yazacaktım yaaa ,hep böyle yapıyonuz ,akşamları da tam yatacam doluşuyosunuz ,bana mı gıcığınız anlamıyom yaaa , bi gitcem gelmeyecem haa topiğeeee

yok kız çıkmıycamçoçuk uyuduğu sürece burdayım yemek bile yapmıycam ,
doğru dion iris bak bana kızıyorlardı kendileri ban bile yedilerr , cık cık cık , topik kurdu olup çıktı bunlar başımıza , zor topları artık ban yemeğede alıştılar ,
hürremgitmiş mi hakkatenya ben son durumları okuyamadım (bu da buranın konusu değil ki ) ben dolduruamamonun yerini, 22 haziranı sevdim ,öğlen sıcağında buluşmayalım ama , hele istanbul trafiği ,sokaklarda klimalarda yok ki, paşamın 4.dişi çıktı kesinn artık (ısırması epey keskinleştide )

bence de ,sabahın köründe , yoksa kıpır durmuyo arabada yaaa trafik oluyo hem pastalı börekli olcak ya ,bol bol yaparız,akşama kadar yeriz ,1 damacana da su alırım ben gelirken

Mesai bitttiiii , herkes geldiiiii ,iriss gidiyiiiiiiiiiii

Kıpırı yatırıp gelirim belki ,dünden yemek vardı evde yemek derdim yok

he walla herif benim aksamin 7 sinden sonra mangal yapmaya goturdu iriscan
Ooo bende olsam bunların alayını satardım mangala valla boşver
ben baktım topikte kimse yok ceydam kavga etmiş banlanmış bende hopp atladım zaten hayatımda action eksik ne zamandır iyi oldu

Mesai bitttiiii , herkes geldiiiii ,iriss gidiyiiiiiiiiiii

Kıpırı yatırıp gelirim belki ,dünden yemek vardı evde yemek derdim yok
Gel gel inşalah bende gelirim
bence de ,sabahın köründe , yoksa kıpır durmuyo arabada yaaa trafik oluyo hem pastalı börekli olcak ya ,bol bol yaparız,akşama kadar yeriz ,1 damacana da su alırım ben gelirken
Evet yaa sabah olsun turk işi brunch yapalım olmammı haslanmış yumurta felan

yok bee hepimiz toplasip da mangal olaydi iyiydi
bu arada kim niye banlandi ceydamla senden ne istiyorlar tatlisim
Ooo bende olsam bunların alayını satardım mangala valla boşver
ben baktım topikte kimse yok ceydam kavga etmiş banlanmış bende hopp atladım zaten hayatımda action eksik ne zamandır iyi oldu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…