arada zor tabiki daha dun bizim neyimize 2 cocuk dedim tam kız buyudu rahata erdik derken ama oda olmasa napardım. Ben ya kimle oynardım kız okula adam işe gidecek ben yanlız kalcaktımen azından birinin keyfi yerine gelmiş ne zor ya iki çocuk Allah size kolaylık versin cnm
en güzeli öyle yap gitsin oh miss
şu ban olayınada üzüldüm ama çabuk bitti neyseki
yok ya sen beni savundun ya o da olabilir
bi de fındık kırma lafından da olabilir
tatloşum benim, canım arkadaşım
beni yalnız bırakmadı
:
arada zor tabiki daha dun bizim neyimize 2 cocuk dedim tam kız buyudu rahata erdik derken ama oda olmasa napardım. Ben ya kimle oynardım kız okula adam işe gidecek ben yanlız kalcaktım
Yanlız ben puan işini anlamadım 10 puan vermişler bana guzel laf soktum diye değildir herhal
Eee ayse anlamadım ne dediğini yaaa özür gülüm. Yok sadece o değil okumak lazım işte ergenlerin halleritatlişkom sadece verdiğin sayfaya bir baktım da,sanırımO TOPİK (sanırımmmmmmmmmmm henüz ön yargılıyım tek sayfada )
kafası kıyak gençlikistemeyen düşüncelerin altan alta yaptığıu çalışmaların bir ürünü ,geçenlerde de ben çalışmak istemiyorum evimde çoçuğma bakmak istiyorum ben kadınım benim yerim EV diye (özeti bu ) bir topik açmıştı hatun un biri, kendi adıma bu tarzçalışmalar yapılacak en uygun yerlerden biri KK ne yazık ki
tatlişkom sadece verdiğin sayfaya bir baktım da,sanırımO TOPİK (sanırımmmmmmmmmmm henüz ön yargılıyım tek sayfada )
kafası kıyak gençlikistemeyen düşüncelerin altan alta yaptığıu çalışmaların bir ürünü ,geçenlerde de ben çalışmak istemiyorum evimde çoçuğma bakmak istiyorum ben kadınım benim yerim EV diye (özeti bu ) bir topik açmıştı hatun un biri, kendi adıma bu tarzçalışmalar yapılacak en uygun yerlerden biri KK ne yazık ki
Offfffffff yaaaa kac gundur gırıyorum ben bu sıteye ne yazsam sadece begenılıoo yaa bı cvp veren yok...fotolar koyuyorum bakan yok...ezık mıyım ben yaaa
Gule gule kirlet hani nerde yeni resim goremedim. Durumun begenmelik daha napiyim benimkini b.k goturuyo onu mu soyliyim istiyonSLM kızlarr nasıkzınızz...ben bu gun tum gun temızlık yaptık ...esımde yardım ettı saolsn..camları sıldım perdelerı yıkadım su an ev mısss gıbı oldu ..sızde durumlar nasıl..bu arada benım kız 10 aylık olck neredeyse hala dıs yok
Offfffffff yaaaa kac gundur gırıyorum ben bu sıteye ne yazsam sadece begenılıoo yaa bı cvp veren yok...fotolar koyuyorum bakan yok...ezık mıyım ben yaaa
ben banlıydım bana kızma
hem sana da tşk ettiydim
görmedin mi
Gule gule kirlet hani nerde yeni resim goremedim. Durumun begenmelik daha napiyim benimkini b.k goturuyo onu mu soyliyim istiyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?