2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

en azından birinin keyfi yerine gelmiş ne zor ya iki çocuk Allah size kolaylık versin cnm
en güzeli öyle yap gitsin oh miss
şu ban olayınada üzüldüm ama çabuk bitti neyseki
arada zor tabiki daha dun bizim neyimize 2 cocuk dedim tam kız buyudu rahata erdik derken ama oda olmasa napardım. Ben ya kimle oynardım kız okula adam işe gidecek ben yanlız kalcaktım
Yanlız ben puan işini anlamadım 10 puan vermişler bana guzel laf soktum diye değildir herhal

10 puanmı bilemedim :44: haklısın aslında bi düşününce yok ne gerek var 1 tane yeterli diyo insan ama iki en güzeli en azından birbirlerine destek olurlar hem kız büyümüş sana arada yardımcı da olur öyle böyle geçer vakit

Yeni neslin akıl almaz halleri
o linki bulamadım ben , bende okuycammm ,
kk da puan damı var aaaa one işe yarıyor ,puanları ne yapıyoruz sonra ???nerde kullanıcaz

tatlişkom sadece verdiğin sayfaya bir baktım da,sanırımO TOPİK (sanırımmmmmmmmmmm henüz ön yargılıyım tek sayfada )

kafası kıyak gençlikistemeyen düşüncelerin altan alta yaptığıu çalışmaların bir ürünü ,geçenlerde de ben çalışmak istemiyorum evimde çoçuğma bakmak istiyorum ben kadınım benim yerim EV diye (özeti bu ) bir topik açmıştı hatun un biri, kendi adıma bu tarzçalışmalar yapılacak en uygun yerlerden biri KK ne yazık ki

SLM kızlarr nasıkzınızz...ben bu gun tum gun temızlık yaptık ...esımde yardım ettı saolsn..camları sıldım perdelerı yıkadım su an ev mısss gıbı oldu ..sızde durumlar nasıl..bu arada benım kız 10 aylık olck neredeyse hala dıs yok

Eee ayse anlamadım ne dediğini yaaa özür gülüm. Yok sadece o değil okumak lazım işte ergenlerin halleri

sen ilk sayfayı bi oku
orası daha mühteşemm

Offfffffff yaaaa kac gundur gırıyorum ben bu sıteye ne yazsam sadece begenılıoo yaa bı cvp veren yok...fotolar koyuyorum bakan yok...ezık mıyım ben yaaa

Gule gule kirlet hani nerde yeni resim goremedim. Durumun begenmelik daha napiyim benimkini b.k goturuyo onu mu soyliyim istiyon

ya nasıl anlatayım bilemedim (( benim düşüncem , bu vb. tarzdaki düşünceler ile açılan topik vb. çalışmalar (yalnız kk da değil toplumsal bir çalışma olduğunu düşünüyorum ) bazı zihinlerin bazı düşünceleri yerleştirme amacı ile yapılıyor , çok belirgin değil fakat insanlarda en azından bazı düşünceler ile şüphe uyandırmak hatta konu üzerine düşündürmek bile , kendi düşüncelerine yaklaşmasını sağlıyor (komplo teorileri halt etsin yanımda ) son dönemde gündem de gelişen olaylara bakınca zaten yakın konular görüceksin , 3 çoçuktan bahsedilirken kk da birisinin benim yerim benim evim diye vb. konu açması yada bu dönemde kafası kıyak gençlik istemiyoruz diye konuşan ,birileri varken yine KK da nedir bu gençliğin hali başlıklı konular açılması , bu vb. konuları tv lerde her yerde göreceğiz bence ....

berfenur diğer konuda iken sonr gördüm be gülüm doktor u nuz ne dior diş konusunda bildiğim kadarı ile birdönem var onda da hani gecikme olsa doktor müdahale ederdi değil mi ?

oh bee dıkkat cektım sonundaa benım kızın elı sureklı agzında cıkacak gıbı dısı ama ne bılım stres yaptım ıste doktor genetık dedı

Bizim guya herbokolog olacak herifin yaptigina bakin hele. Sut al dedim marketten beni ariyo ki son kullanma tarihi onemli mi diye yok dedim hemen mayaliycam bekletmiycem. Gitmis sktsi iki gun gecmis sutu almis. Be mubarek madem soruyon bu lgunun de tarihine baksana alirken aklin nerde
iyi ki burnum iyi koku aliyo eksi kokuyu alinca yapmadim biraktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…