2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben yoğurt tutturamıyorum artık ya anlamadım ne oldı ben hala günlük yapıodum artık yapayım ozaman bnde yaa

kızlar size komik bişeeeeeeeeeee dün ben yokken bana çiçek gelmiş unuttumm anlatmayı eşimi aradım ben de tesekkür için ben göndermedim dio hatta sinirlendi kimmiş die arayıp duruo ama kimse bilmio

nerdeyse 40 yıllık olacam,doğru

şeker konusunu geçen düseceye gittiğimizde öğrenmiştim ,o yeni bi mevzu ama yıllardır yoğurt almadım desem yeridir ,hep mayaladım...köyde ve de inekli bi evde büyüdüğümden yiyemiyom ben o hazır yoğurtları , krema gibi geliyo bana ben meyve de yiyemiyom hatta , hep dalda tüneyip yediğimden meyveyi ,hiç tat alamıyorum

kızlar size komik bişeeeeeeeeeee dün ben yokken bana çiçek gelmiş unuttumm anlatmayı eşimi aradım ben de tesekkür için ben göndermedim dio hatta sinirlendi kimmiş die arayıp duruo ama kimse bilmio

nasıl yaaa ,kimden gelmiş laaannnnnnnn , dayre başkanı mı yolladı yoksam

işleri bitirdim oğlanı yatırdım geldim uyanmasa da rahat rahat takılsam sohbete
şu wavy nin fotolara bakem gelem

alsenim uyuyo mu Berenspor?
senin görümcenden ne haber?
parka gittik ya yoruldu hemen sızdı
görümcem normal istediği iin bekliyor cumertesi gidecek bakalım doğursada bende kaçsam anam babam evine
ben deniyim bu yöntemi yoğurt mayalam ile ilgili ne varki çok kolay derken bildiğin sorun yaşamaya başladım yahu
ben hiçççç sorun yaşamıyom kv saolsun

ben veriyom bir haftalık yapıyor kv tadına bakıyom çok ekşimiş olursa vermiyorum

ey ahali, Ankara fotolarının 2. bölümü geliyor
5 dk ya hazır, boyut küçülteyim huzurlarınızda
kızzz daha fotomu vardı:44:

anammmmm kız ne olcak şimdi :18:

b ilmiyorum sanırım pembe yalan söylüyecem bana değilmiş yanlış gelmiş falan diye ne yapim yoksa kıyamet koparır aksama

neyse bi konu atayım ortaya tatlişkom iriss dinleyin hollywood diy6eti die bişe war 1 ayda 12 16 kilo werdiomus ben 1 hafta yapıcamm yapsakmı ne dersinizz

walla not falanda yok bilmiyorum kimden.. kız dayre başkanı ewli barklı 54 yaşında adam tarzı değilim sanırsamm ama kim olduğu bellisiz yaaa

b ilmiyorum sanırım pembe yalan söylüyecem bana değilmiş yanlış gelmiş falan diye ne yapim yoksa kıyamet koparır aksama

Çiçekçiyi arayıp sorsana kimin gönderdiğini didom , boşayacam boşayacam diyodun,adam senden önce davranacak ,çıtır da alır haaaa , elalemin heriflerinden çiçek geliyo buna diye bi ağlar hakime

neyse bi konu atayım ortaya tatlişkom iriss dinleyin hollywood diy6eti die bişe war 1 ayda 12 16 kilo werdiomus ben 1 hafta yapıcamm yapsakmı ne dersinizz

neymm sadece tatlişkomla irise diyosunn sankim beni görmemiş gibi
anlat bakiim sen şu diyeti

amaaann , 66 olmuşum yaaa ,taşınma zamanı yemek yapamayınca börek mörek çok yemiştim.....nası bişey ki bu diyet ,yapalım hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…