kırk yıllık yoğurtçuyum diyosun
tamam ben de koyucam bi dahaki sefere
ice_daisycim ben yapıyorum bitene kadar dolapta devam. 4-5 günü bulduğu bile oluyor çok ekşirse vermiyorum
homojenize diye sattıkları yoğurtlar (hakkaten %100 doğalsa) kaç ay nasıl duruyo bu da duruversin bi hafta, sallaaaaaaaa
kızlar size komik bişeeeeeeeeeee dün ben yokken bana çiçek gelmiş unuttumm anlatmayı eşimi aradım ben de tesekkür için ben göndermedim dio hatta sinirlendi kimmiş die arayıp duruo ama kimse bilmio
nasıl yaaa ,kimden gelmiş laaannnnnnnn , dayre başkanı mı yolladı yoksam
kızlar size komik bişeeeeeeeeeee dün ben yokken bana çiçek gelmiş unuttumm anlatmayı eşimi aradım ben de tesekkür için ben göndermedim dio hatta sinirlendi kimmiş die arayıp duruo ama kimse bilmio
bir hayran ama kim
evli bir çocuklu kadına hemi de
eşin naptı kızdı mı
parka gittik ya yoruldu hemen sızdıalsenim uyuyo mu Berenspor?
senin görümcenden ne haber?
ben hiçççç sorun yaşamıyom kv saolsunben deniyim bu yöntemi yoğurt mayalam ile ilgili ne varki çok kolay derken bildiğin sorun yaşamaya başladım yahu
ben veriyom bir haftalık yapıyor kv tadına bakıyom çok ekşimiş olursa vermiyorumBirde benim gördüğüm yoğurt sütüde balmarmış, yörsan diye aklımda kalmıştı.
Yoğurdu hala günlük mü mayalıyorsunuz yoksa 3-4gün verdiğiniz oluyor mu? yada versek olur mu acaba artık :44:
kızzz daha fotomu vardı:44:ey ahali, Ankara fotolarının 2. bölümü geliyor
5 dk ya hazır, boyut küçülteyim huzurlarınızda
anammmmm kız ne olcak şimdi :18:kızlar size komik bişeeeeeeeeeee dün ben yokken bana çiçek gelmiş unuttumm anlatmayı eşimi aradım ben de tesekkür için ben göndermedim dio hatta sinirlendi kimmiş die arayıp duruo ama kimse bilmio
parka gittik ya yoruldu hemen sızdı
görümcem normal istediği iin bekliyor cumertesi gidecek bakalım doğursada bende kaçsam anam babam evine
ben hiçççç sorun yaşamıyom kv saolsun
ben veriyom bir haftalık yapıyor kv tadına bakıyom çok ekşimiş olursa vermiyorum
kızzz daha fotomu vardı:44:
anammmmm kız ne olcak şimdi :18:
köpürdü hemde bende ne bileyim saf saf aradım o sandıydım
adam haklı sen olsan ne yapardın
bence de at o pembe yalanı yoksa ne sen rahat edersin ne de o
b ilmiyorum sanırım pembe yalan söylüyecem bana değilmiş yanlış gelmiş falan diye ne yapim yoksa kıyamet koparır aksama
walla not falanda yok bilmiyorum kimden.. kız dayre başkanı ewli barklı 54 yaşında adam tarzı değilim sanırsammama kim olduğu bellisiz yaaa
b ilmiyorum sanırım pembe yalan söylüyecem bana değilmiş yanlış gelmiş falan diye ne yapim yoksa kıyamet koparır aksama
neyse bi konu atayım ortaya tatlişkom iriss dinleyin hollywood diy6eti die bişe war 1 ayda 12 16 kilo werdiomus ben 1 hafta yapıcamm yapsakmı ne dersinizz
neyse bi konu atayım ortaya tatlişkom iriss dinleyin hollywood diy6eti die bişe war 1 ayda 12 16 kilo werdiomus ben 1 hafta yapıcamm yapsakmı ne dersinizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?