• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

heheee boşuna araştırıp paylaşmamışım listemi.şuna ne gerek var diyen ark.ların kulakları çınlasın.antalya da donuluyorsa biz ooooooo.sabahlık eksik sadece.birtane aldım internetten o da kapşonlu ve ayak bileğine kadar .hafif kalın geldi bana penye eşofmanını biraz kalını.onu alayım bari.yaşa canım ya.1 kısa çorap almıştım 1 tane daha alayım.

valla bende herseyi gereksiz buluyordum hazırlamaya baslayınca koca bavul oldu tatile gitsem bu kadar olmazdı :))
birde hastaneye havlu goturmeyi dusunuyormusunuz siz? odalarda hep banyo var ve sezeryan olursam iki gun kalıcam sıcakta . banyo cok onemliymiş sut gelmesi içinde ben havluda eklemeyi dusnuyorum cantaya artık

Acaba doğumu yapıpmı arasam annemleri kadıncağız ben doğurana kadar dışarıda mahvolur
napım sizce bi fikir verin

Anneme buyuk olasılıkla diyecez biz ama herkesin ortak kararı kayınvalideme dogumdan sonra demeye karar verdik. Basta ayıp olur diye içime sinmedi ama gercketen cok paniktir bos yere telaslanmasına gerek yok dedim bende en sonunda.Zaten dogumdan sonra gelecek doguma gelmeyecekti en iyisi bitince demek dedim

Slm kızlaar, nasıl uyku uymuşum anlamadım, kesintisiz bir uyku uyudum ve bu saatte uyandım. Diğer günlerin acısı çıktı :)

bugün saat 17.00 de doktor kontrolümüz var.Bakalım oğluşumun kilosu ne kadar olmuş.Ben iyice ağırlaştım.O da büyümüş olsa gerek.Zaten tosuncuktu:nazar:bakalım daha ne kadar aldı ? Her seferinde bir şikayetin var mı diyordu doktor.Bn de yok diyordum.Bu sefer ilk defa şikayetlerimden bahsedeceğim bol bol.Biraz da ağlanayım diyorum.Zaten oğluşun kilosu arttıysa sezeryan diyebilir.Ben de artık doğurmak istiyorum.Bugüne kadar hep normal istiyordum ama.Artık daha fazla beklemek zor geliyor bana.Uyku yok, doğru düzgün yürüyemiyorum bile.O yüzden fikrim değişti.Eşim de kızıyor bana ne sezeryanı diyor normal en iyisi diyor.Bakalım heyecanla bekliyorum doktorum ne diyecek.

ay öyle şey olur mu o senin annen yanında olması o mutlu gününde hakkıdır bence.sonradan haber vermek bana göre olmaz.

canım ben doğuma girerken aradım ben doğuma gidiyorum diye çıkana kadar ancak gelir dedim :) ama girmeme yetişti sonra dediki yanında olmadan doğursaydın çok üzülürdüm dedi yine son karar senin

bugün saat 17.00 de doktor kontrolümüz var.Bakalım oğluşumun kilosu ne kadar olmuş.Ben iyice ağırlaştım.O da büyümüş olsa gerek.Zaten tosuncuktu:nazar:bakalım daha ne kadar aldı ? Her seferinde bir şikayetin var mı diyordu doktor.Bn de yok diyordum.Bu sefer ilk defa şikayetlerimden bahsedeceğim bol bol.Biraz da ağlanayım diyorum.Zaten oğluşun kilosu arttıysa sezeryan diyebilir.Ben de artık doğurmak istiyorum.Bugüne kadar hep normal istiyordum ama.Artık daha fazla beklemek zor geliyor bana.Uyku yok, doğru düzgün yürüyemiyorum bile.O yüzden fikrim değişti.Eşim de kızıyor bana ne sezeryanı diyor normal en iyisi diyor.Bakalım heyecanla bekliyorum doktorum ne diyecek.

kaç kiloydu bebeğin en son:emir_bebek:

ay ev çok sıkıcı ya,evde durmak bayıyo yemin ederim.:37:

Aynen valla sayıyorum da 4 gündür adımı mı atmadım dışarı.Patlamak üzereyim artık.ama zaten çıksam ne olacakki hemen yoruluyorum.Bugün doktora gidicez de 2 insan yüzü görecem işte...

Aynen valla sayıyorum da 4 gündür adımı mı atmadım dışarı.Patlamak üzereyim artık.ama zaten çıksam ne olacakki hemen yoruluyorum.Bugün doktora gidicez de 2 insan yüzü görecem işte...

sorma ya sıkıntıdan ölüyorum evde bişey yapim desem,dediğin gibi yoruluyorum hemen kendimi ii hissetmiyorum. patladım iyice birde sıcaklar iyice bunalttı beni.:25:

oan o sancıyı ve doğumu sen yaşayacak ben normal doğuma 2 kere girdim olmadı sezeryanla doğum yaptım ve eşimde bana şöle böle dedi anladım ki orda sadece kendin oluyorsun kendine güveniyorsan ol güvenemiyorssan sezeryan ol çünkü o ortamı ben kaldıramadım hala daha iiki sezeryan oldum diyorum normal doğumda aynı alttan dikişlerin olduktan sonra ne anlamı kalıyorki allah sana kolaylık versin ii düşün taşın yanlış bir işlemde bebeğinide kendinie kaybedebilirsin

Acaba doğumu yapıpmı arasam annemleri kadıncağız ben doğurana kadar dışarıda mahvolur
napım sizce bi fikir verin

canım ablam doğururken senin gibi duşunup anneme sonradan haber verdik kadın akşama kadar ağladı o heyecanı bana cok gordunuz kızımın yanında olamadım diye geçenlerde anneme dedim erken doğum olursa nasıl yetişecen erzurumdan diye kadın ağladı sendede yanında olamazsam olurum diye beence soyle onun heyecanını yasamasına izin ver oda farklı bir duygu

annem tansiyon ve kalp hastası panik yapar die korkuyorum ondan arkadaşlar
bilmiyorum ama birden geldi böyle birşey aklıma
tabiki fikirlerinzi önemli benım için

geçmiş olsun canım,ama yinede kadıncağız yanında olmak ister bence. dsonradan duysa alınmaz mı?

oan o sancıyı ve doğumu sen yaşayacak ben normal doğuma 2 kere girdim olmadı sezeryanla doğum yaptım ve eşimde bana şöle böle dedi anladım ki orda sadece kendin oluyorsun kendine güveniyorsan ol güvenemiyorssan sezeryan ol çünkü o ortamı ben kaldıramadım hala daha iiki sezeryan oldum diyorum normal doğumda aynı alttan dikişlerin olduktan sonra ne anlamı kalıyorki allah sana kolaylık versin ii düşün taşın yanlış bir işlemde bebeğinide kendinie kaybedebilirsin

Ay allah korusun yaa deme öylee .........

Back
X