• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bir bu eksiktiiii:27:

yok annem az daha dayan lazım olacak o bacak sana:33:

ayy hadi inşallahhhhh

:37::37: bak yaa bir üstteki msja sevindim derken kursağımda bıraktın :9:
Valla yeni dogum yapan arkdasımda bekleyip duruyordu son haftasıydı yok gec gelecek falan dedik hatta akşam 1 bucuk saat konustuk telefonda sonra bi baslamıs sancıları sabah 10da aradı dogum yaptım diye :) Hiç belli olmuyr bu işler rahat bırak kendini en iyisi artık o tam bırakmıstı gec gelecek diye. Birde diyoruz ya ilk oldugundan birsey bilmiyoruz diye onun ikinci dogumu ve gecen sene oldu birisi, ikiside erkek oda tam anlayamamş sancılarını annesine gaz sancım var demiş :) Valla ikincide tecrubeli oluyorsun diye birsey yok diyor ilkinde suyu geldi bunda gelmedi mesela tamamen farklı seyler yasadı :)

şöyle güzel bir ıslak kek tarifi olan var mııııııı:10::10:
bugun benim kocişin doğum gunu bende yapmayı planlıyorum normal keki yapıyorum o pişiyor sonra tekrar kek yapar giibi katı malzemelerini katmadaan tekrar malzemelerini karıstırıyorum birde bu sefer normal kek gibi değil hepsinin olcusunu yarı yarıya koyuyuorum sonradan sosunu hazırlama sebebim ise bol soslu olsun diye kekimde fazla oluyor boylece

ay ben de bilemedim ki şimdi, dr içme demiş ama, valla ben bütün ilaçları bıraktım dr um içiyorum sanıyor :9:
ama dayanılmaz bir ağrıysa da acaba parol falan alsan işe yarar mı

kız topal topal geziyorum işte ayağımın üstüne basamaıyorum öle yani:))

Valla yeni dogum yapan arkdasımda bekleyip duruyordu son haftasıydı yok gec gelecek falan dedik hatta akşam 1 bucuk saat konustuk telefonda sonra bi baslamıs sancıları sabah 10da aradı dogum yaptım diye :) Hiç belli olmuyr bu işler rahat bırak kendini en iyisi artık o tam bırakmıstı gec gelecek diye. Birde diyoruz ya ilk oldugundan birsey bilmiyoruz diye onun ikinci dogumu ve gecen sene oldu birisi, ikiside erkek oda tam anlayamamş sancılarını annesine gaz sancım var demiş :) Valla ikincide tecrubeli oluyorsun diye birsey yok diyor ilkinde suyu geldi bunda gelmedi mesela tamamen farklı seyler yasadı :)

amaaaaannnnn saldım gittiii
doğmazsa doğmasınn :52::52:

ama gerçekten bana da ablamın annemin hep söylediği aynı şey, bir andan geliyor hiç anlamazsın valla nasıl olduğunu diyorlar, bakalım nasıl olacak, ayy çok heyecanlıı:52:

bugun benim kocişin doğum gunu bende yapmayı planlıyorum normal keki yapıyorum o pişiyor sonra tekrar kek yapar giibi katı malzemelerini katmadaan tekrar malzemelerini karıstırıyorum birde bu sefer normal kek gibi değil hepsinin olcusunu yarı yarıya koyuyuorum sonradan sosunu hazırlama sebebim ise bol soslu olsun diye kekimde fazla oluyor boylece

kız nasıl bir tarif verdin öyle, hiç bişey anlamadım :9::9:

kız nasıl bir tarif verdin öyle, hiç bişey anlamadım :9::9:

doğru soyluyorsun guldum kendime şimdi kız norml kekini yap at fırınında pişsin sosunun tarifini veriyorum

1 yumurta, yarım su bardağı yağ, yarım su bardağı süt, şeker yarım su bardağından biraz daha az, kakaolu yapıyorsan kakao kat istediğin kadar koy, birde ben yarım su bardağı kadar içine ekşilik verecek meyve suyu katıyorum
kekini pişir bunu kekini çıkardıktan 5 dakka sonra ustune iyice yedir beklet guzel oluyor haa sosu dokmeden kekin uitune catal yada kurdanla birçok yerde delik aç daha kolay içine çeker

Son düzenleme:
doğru soyluyorsun guldum kendime şimdi kız norml kekini yap at fırınında pişsin sosunun tarifini veriyorum

1 yumurta, yarım su bardağı yağ, yarım su bardağı süt, şeker yarım su bardağından biraz daha az, kakaolu yapıyorsan kakao kat istediğin kadar koy, birde ben yarım su bardağı kadar içine ekşilik verecek meyve suyu katıyorum
kekini pişir bunu kekini çıkardıktan 5 dakka sonra ustune iyice yedir beklet guzel oluyor haa sosu dokmeden kekin uitune catal yada kurdanla birçok yerde delik aç daha kolay içine çeker

hmmmmmmm:56: anladım canım çok sağol

sadece yüz havlusu koydum ama.banyo yapmayı düşünmüyorum hastanede.süt için çay aldım artırmak için.birr de çok sıcak su sütü peynir gibi yapıyor diye duydum

Canım yeni konustum sezeryan olan bir arkadasımla sabah 9 gibi ameliyata girdi mesela gece 12den itibaren yeme içme suda dahil içmeden gitmiş. Sonra oglen 3 gibi su içmesine musade etmişler akşam 6gibide yemek ama cay biskuvi gibi seyler :) Yani o caylarıda hemen içemiyormuşuz

iç gitsin ozaman kuzum ölüm yok ya ucunda

:)))) ahhhhhhhhhhhhhhhhhh ulan ahhh bebiş yaktın beni:)

bizde biliyoruz deseydin iç zararı yoksa faydası olur bence bide internetten hamiş egzersizlerine bak bacagına iyi gelebilir ben yapıyorum iyi oluyor

ayyy yapim dedim oturdugum yerden kalkamadım ya koptum gülmekten kendi kendime:)

Sezeryan olan iki arkdasımın dus alana kadar sütleri gelmedide neyin yarayacagını bilemiyoruz ki işte. Zaten doktorları ılık dus alın diye onermiş ve faydası olmustu.

sezeryan yada normal doğum hiç farketmiyor
ılık duştan sonra süt daha iyi geliyormuş öle duydum bende
tabi o acıyla sancıyla nasıl yaparz bilemiyorum
napalım onada dayanıcaz artık bebişlerimiz için aç kalmasınlar

:)))) ahhhhhhhhhhhhhhhhhh ulan ahhh bebiş yaktın beni:)

ayyy yapim dedim oturdugum yerden kalkamadım ya koptum gülmekten kendi kendime:)
kız zorlama şimdi bnim yuzumden doğurcan kaldığın yerde gerçekten ne bacak ağrısı nede bişey kalacak sen en iyisi kalsiyumunu iç :)))

sezeryan yada normal doğum hiç farketmiyor
ılık duştan sonra süt daha iyi geliyormuş öle duydum bende
tabi o acıyla sancıyla nasıl yaparz bilemiyorum
napalım onada dayanıcaz artık bebişlerimiz için aç kalmasınlar

Tabi ikiside aynıda normalde sancı cekme kısmında sut hormonları uyarılıyor ondan normal sonrası genelde kolay geliyor ama sezeryan ozellikle erken ise hormonların uyarılması gerekiyor işte. Birde dusa giremeyenler ılık havlu koymakta işe yarıyormus goguslere yine aklımızda bulunsun. Ne sıcak ne soguk ama sıcaga yakın ılık olacakmıs :))

Ay bende dün doğumhanenin yanından geçtim, kadın resmen inliyordu, içim o kadar garip olduki, çok korktum :(
Eşime sezeryanmı olsam dedim, belki o şimdi kucağına almıştır bebeğini, sezeryan olsaydı sessiz olacaktı ama hemen göremeyecekti falan filan, bir yığın şey söyledi...

Benim annemde taa İstanbul'dan Iğdır'a yetişmeye çalışacak, ama doğuma yetişecebileceğini zannetmiyorum. İnş. hastaneden çıkışa yetişir...

dayanamadım söledim anneme böyle düşünüyorum diye
canım benım ya mecburen doğurcaksın yanında olmıcakmıyım diye içerledi
bende dedm seni düşünüyom olsun dio torunumu görcem bişicik olmaz bana dio
ne bilim annem benım için çok değerli
heycan yapar tansiyonu yükselir die korkuyorum
ama demesemde üzülcek bunu anladım

Back
X